Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • zumba muziek dowloaden
  • zumba deel 2
  • zumba fit
  • zumba kit
  • zumba boek
  • trakkere buik spieren
  • zumba style & trendy danslessen
  • alberto beto perez
  • zumba salsa dansen
  • zumba dans
  • wat is zumba
  • zumba video's clips
  • welkom
    Foto
    Foto
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    zumba

    01-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zumba deel 2

    m





    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zumba fit

    k




    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zumba kit










    Klik hier en bestel uw Zumba DVD kit online




                                          
               

                                                   Zumba Toning sticks

    Het complete dvd Zumba pakket bestaat uit :          
           


                                        Zumba Toning Sticks


    • dvd Zumba Basics workout (60 min)
    • dvd Zumba 20 Minute Express workout (20 min)
    • dvd Zumba Cardio Party workout (50 min)
    • dvd Sculpt and Tone workout (45 min)
    • Handleiding Zumba Total Body Transformation
    • Zumba Upgradekit (gratis)
    • dvd Zumba Flat Abs workout (20 min)
    • dvd Zumba Live! workout (55 min)
    • Inclusief Zumba Toning Sticks





    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zumba boek






    Zumba boek inclusief demo dvd





    Deze complete Zumba boek is samengesteld door de uitvinder van Zumba "Beto Perez". Het volledige Zumba programma staat in deze boek uitgelegd inclusief het speciale en supersnelle Zumba gewichtsverlies programma. U krijgt een duidelijke omschrijving met foto's te zien over de gemakkelijk te volgen Zumba danspasjes met warme Latijns Amerikaanse muziek. Hiermee kan u op zeer korte tijd gewicht verliezen en u terug goed in uw vel voelen. Op de bijgeleverde Zumba dvd staat het volledige Zumba workout programma met exclusieve Zumba instructies die u op weg helpen om te dansen op de Zumba muziek en snel vet te verbranden. In de Zumba boek staat ook een volledig Zumba dieet recepten met uitgebried voedings programme om nog sneller vet te verbranden met Zumba.



    Zumba boek + demo dvd online te bestellen via http://kleding.zumbashop.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.trakkere buik spieren









    Wil Jij Strakkere (Buik)Spieren, Je Conditie Verbeteren en Vet Verbranden?

    Ontdek met welke oefeningen ik meer dan 100 mannen en vrouwen aan hun droomlichaam hielp...

    Beste lezer,

    Mijn naam is Jesse van der Velde en van beroep ben ik Personal Trainer. Op deze website vertel ik je hoe je lichaamsvet vermindert, je conditie verbetert en je spieren sterker en strakker maakt. Thuis en in slechts 3x 20 minuten per week.

    In de afgelopen jaren heb ik veel mensen ontmoet die ontevreden waren over hoe ze zich voelden of over hoe ze er uit zagen. Wil jij ontdekken wat ik met die mensen deed om al binnen 30 dagen een duidelijk verschil in de spiegel te zien?

    Download nu jouw gratis trainingsschema + video

    Naam
    Email
    4 Thuis fitness oefeningen die vet verbranden

    Toegewijd aan jouw resultaat,


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zumba style & trendy danslessen





    Style & trendy en Zumba danslessen








    De danslessen Style en trendy van Happy Dance zijn een welkomstgeschenk voor allen die   zich veilig willen voelen op de dansvloer met zowel de Latijnse, standaard of diverse social dansen. Dansparen zijn in staat binnen de kortste keren het beste van zichzelf te geven bij iedere dansgelegenheid. Een geschikte danspartner vinden is spijtig genoeg niet altijd zo evident en voor solo dansers kan de Zumba® Dance een oplossing bieden.

    Onze  lesgevers zijn niet alleen gediplomeerde  beroeps dansleraars, maar bezitten ook de licentie van  erkende Zumba®instructors en zijn lid het zumba instructors network.

    Al onze  Zumba® Dance lessen staan vermeld op de officiële web van www.zumba.com.

    Zij willen graag de bijbehorende latijnse dansen aanleren onder het motto : veel zumba dansen met fitness i.p.v. veel fitness  met  weinig dansen.

    Dank zij de eenvoudige passen kan iedereen, zowel jong, minder jong, vrouwen of mannen

    Deelnemen en dansen op Latijns-Amerikaanse muziek zoals cumbia, salsa, meringue, cha cha, samba, tango eva. Het is onspannend en prettig, gezond; calorieën verbrandend en zoveel meer.

     Zumba is genieten, lol maken, dansen en aan je lichaam werken op hetzelfde moment.

    Wil je erbij zijn laat het ons weten want de plaatsen zijn beperkt zowel in Wemmel als in Dilbeek

    Data;

    Style en trendydansen :vanaf vrijdag 18 sept om 20.10 u

    Zumba® Dance : vanaf 25 sept om 19u10

    In Gc De zandloper Conferentiezaal 1 Kaasmarkt 75 Wemmel

    Info: 02/4117911 info@happydance.be  www.happydance.be











    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.alberto beto perez

    Alberto Beto Perez

                  Alberto "Beto" Perez                 

    Alberto "Beto" Perez is de uitvinder van Zumba Fitness
     
    Zumba is in midden 1990 gecreëerd door Columbiaan Alberto "Beto" Perez, een beroemde fitness trainer en choreograaf van internationale popsterren. Geïnspireerd door traditionele cumbia-, salsa- en merenguemuziek waarmee hij met opgegroeid is, heeft Beto zijn favoriete latinritme gecombineerd met de red-hot internationale dans passen. Hiermee is Zumba, wat het Spaanse slang is voor "snelle bewegingen en plezier hebben" geboren.



    Zumba Fitness


    Sinds dat Beto Zumba naar de VS heeft gebracht in 1999, is het één van de snelst groeiende op dans gebaseerde fitnessrages geworden in de VS, en nu ook over de ganse wereld. Mensen van alle leeftijden houden van de latinmuziek en de gemakkelijk te volgen danspasjes.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zumba salsa dansen






    Zumba Salsa dansen


    Swing je fit met Zumba. Hou jij ook van latinomuziek en kan je niet stilzitten op het ritme van salsa, mambo, flamenco, merenge of reggaeton? Dan is Zumba de meest plezante en zwoelste danswork-out voor jou. Zumba is genieten, lol maken, dansen en aan je lichaam werken op hetzelfde moment.

    Zoek een Zumba workshop of lessen programma uit in jou buurt en je zal versteld staan hoe vlug je u aan het genieten bent van de makkelijke danspasjes van Zumba. Je komt helemaal los door het lekkere vrolijke Latijns-Amerikaanse Zumba-ritme. En eenmaal begonnen met Zumba kan je er niet meer mee stoppen.

    Zumba dansen is een feestje bouwen en genieten. Het is een combinatie van dans- en fitnessbewegingen op latin-muziek, zoals merengue, cumbia, calypso, salsa, reggaeton, maar ook op hiphop en flamenco. De choreografie van Zumba-fitness is heel makkelijk en is geschikt voor iedereen die graag beweegt op swingende muziek.




    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zumba dans

    Zumba Dance



    Zumba Dance de nieuwste en grootste fitness rage in België



    Wil jij ook graag salsa dansen en wil jou partner ook niet mee? Geen probleem met Zumba heeft u geen danspartner nodig! Vanaf nu kan jij volop genieten en dansen op de salsa muziek met Zumba Dance. Na je drukke job en onaangename stress toestanden kan je stoom afblazen en genieten van de leuke danspasjes en heupbewegingen met Zumba Dance. Je voelt je herboren en een compleet ander mens na een Zumba Dance les.
     
    Het grote succes van "Zumba Dance" is vooral te danken aan :
    • dankzij de eenvoudige danspassen kan iedereen, zowel jong, oud, vrouwen, mannen als kinderen onmiddellijk deelnemen aan Zumba Dance.
    • Zumba Dance is dansen op Latijns-Amerikaanse muziek ritmes zoals de cumbia, salsa, merengue enz... wat het zo leuk maakt.
    • Zumba Dance is ontspanning en plezier maken op de Latin Beat.
    • De snelste manier om vet te verbranden!! Met Zumba Dance verbrandt u tussen de 800 tot 1000 calorieën per uur. Wenst u snel en makkelijk gewicht te verliezen dan is Zumba Dance de ideale oplossing voor jou. Weg met cellulitis dankzij Zumba.
    • Deze nieuwe fitness hype zorgt voor een fit en gezond lichaam terwijl jij plezier en fun hebt. Je krijgt niet het gevoel dat je hard aan het trainen bent en het werkt verslavend!!! Na een paar lessen kan je er niet meer zonder, je voelt je een ander mens.
    • U traint zowel uw onderlichaam, buikspieren, middel (heupen), volledig bovenlichaam en armen met het Zumba aerobic Dance programma. Gedaan met de dure buikspier apparaten en toestellen! Zumba Dance geeft u het platte buikje waar u altijd al van gedroomd hebt. Zumba Dance is intensief sporten zonder dat jij het beseft. Maar u ziet en voelt zeer snel het resultaat.
    • U kan Zumba Dance ook thuis beoefenen. Bestel snel en eenvoudig de Zumba DVD kit (NU inclusief Toning sticks en gratis lichaamsvetmeter). U bespaart enorm veel geld en U hoeft geen rekening te houden met de lesuren van de Zumba dansscholen. U bepaalt zelf uw Zumba tempo en U danst zo vaak u wenst. Ook de andere gezinsleden kunnen niet meer stilzitten wanneer u voor uw TV staat te genieten. Zumba Dance werkt aansteeklijk ;-) het duurt niet lang voordat je man en kinderen naast je staan te huppelen voor de TV. Samen genieten is de boodschap van Zumba !!! Niets op TV of bent u de saaie reality of soap programma's moe gezien op TV, geen probleem steek je Zumba DVD in en geniet!










    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wat is zumba





              Zumba balonnenWat is Zumba?


    Zumba betekent letterlijk "snel bewegen en lol hebben".

     
    Zumba is leuk! Naar de Zumba gaan samen met mijn vrienden en collega's voelt elke keer opnieuw aan als een leuk feestje bouwen. Het gevoel dat je krijgt terwijl je Zumba doet, wordt een verslaving!
     
    Zumba is makkelijk! De danspasjes zijn zo makkelijk dat u onmiddellijk kan meedoen. Zowel vrouwen als mannen , maar ook kinderen kunnen deelnemen aan de Zumba Fitness-lessen.

    Zumba is een aerobic op swingende Latijns-Amerikaanse muziek. De verschillende Latijns-Amerikaanse dansstijlen als salsa, samba, merengue, cuba, calypso, reggaeton en Hiphop komen aan bod en doen de heupen swingen. Hoewel je met een stevige work-out bezig bent, voelt dit absoluut niet zo aan.

    Zumba is anders! De klassieke fitness- en groepslessen die worden gegeven, bevatten vaak een reeks van bewegingen die telkens herhaald worden. Al gauw leidt deze herhaling -  al dan niet in een verschillende frequentie – tot verveling. Het dynamische Zumba Fitness-programma biedt heel wat variatie en de afwisseling tussen de snellere en tragere nummers geven je de kans om even te recupereren.

    Zumba werkt effectief! Na een aantal Zumba-lessen heb je al de indruk dat het volgen van de Zumba een invloed heeft op je uithoudingsvermogen. Want hoe je het ook bekijkt: het is en blijft een work-out. Eén van Zumba's grote troeven is dat je je hele lichaam aan het werk zet: je benen blijven constant in beweging door de basispasjes. Je armen komen erbij naarmate je je de oefeningen eigen maakt, dit brengt met zich mee dat ook je middel in beweging blijft.

    Zumba is conditie opbouwen en afslanken! Vetverbranding en spieren kweken vormen voor veel mensen de basis tot gewichtsverlies en de vorming van een mooier figuur.

    Zumba heeft het grote voordeel dat je achteraf geen spierpijn voelt omdat je alle oefeningen op je eigen tempo en naargelang je eigen conditie kan uitvoeren.

    Alle remmen los met Zumba = PARTY TIME!!!


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zumba video's clips


    n


               
    Zumba concept videoclip









    Zumba 2009

                     











                               Napapana

                          

    30-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.welkom

    .






    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek
  • Senioren dansen
  • Welkom
  • Geniet nog van deze avond
  • Wandelgroetjes uit Borgloon

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek



    Foto

    zumba
  • zumba voor kinderen
  • zumba voor senioren
  • zumba lessen
  • zumba party's
  • zumba instructeur
  • zumba zin
  • zumba in de media
  • zumba fitness links

  • Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!