Angeltjes
08-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wij zijn allemaal salafisten en rare tisten

 

Met dank aan www.hetvrijevolk.com/ die onze aandacht vestigde op deze videoboodschap.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wel potjandorie ... dat wist rechter Tante Francine niet !

 

Luc Vergaelen, de man die 540.000 euri ter beschikking stelde van rechter Francine de Tandt en haar broer om een concessie te kopen voor een goudmijn in een Afrikaans Prachtland, werd in de maand mei van dit jaar veroordeeld tot 7 maanden cel voor financieel wangedrag. Dat weet Le Vif te vertellen.

Als boekhoudverantwoordelijke voor een klant, heeft Vergaelen systematisch de balansen vervalst. Op welke wijze precies, dat vernemen we niet, maar het opsmukken van balansen en resultatenrekeningen gebeurt vaker in het bedrijfsleven en zeker ook in openbare instellingen die verplicht zijn tot de dubbele boekhouding.  Zoals ons aller VRT. Wat minder voorvalt, is dat deze opsmukpartijen leiden tot gerechtelijke vervolgingen en als er dan een veroordeling volgt, wees ervan overtuigd dat er fameus bedrog werd gepleegd.

Niettegenstaande deze veroordeling werd Vergaelen opnieuw aangeduid als rechtskundig expert door de handelsrechtbank van Brussel waar Francine de Tandt de scepter zwaaide. Vriendschap tussen mensen siert de maatschappij ; gedwongen vriendschap is een bitter nevenproduct zeker als het publieke belang er nadeel van odervindt. 

Waarom neemt zo'n troela als De Tandt geen ontslag ?

Bron : Le Vif

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brusselse politie laat zich kalasjnikov ontfutselen : alweer winst voor onze moslimjongeren !

 

Toekomstbeeld

Mientje gaat naar school en moeke vraagt : "Mientje heb je je broodtrommeltje en je geweertje bij ?"

Het kan verkeren en het moet niet altijd onheilspellend nieuws zijn dat wij u op een prettige nazomerse ochtend presenteren.  Wij lazen het verhaal zonet bij een zelfbenoemde kwaliteitskrant, dus aan het waarheidsgehalte hoeft nauwelijks getwijfeld. Voor de inkleuring zorgen wijzelf.

Zondagnacht stopt in de Berthelotstraat te Vorst een auto met gierende banden voor een café.  Vier mannen stappen uit en een van hen lost vijf schoten in de lucht. De vier springen de wagen in na deze stunt en verdwijnen. We leven tenslotte in een grootstad en enige luidruchtige ambiance verdrijft de weemoed van de slaperige zondag. Laten we niet vergeten, het is ramadanmaand, het feest van de verzoening en dan mag er al eens wat nachtelijk gedruis plaatsvinden.

Een uurtje later (de tijd tikt genadeloos en het zijn enkel de bange blanke burgers, zoals u, die in bed liggen) vindt er een schietpartij plaats in Anderlecht, wel bekend als voorbeeldgemeente voor het rijke multiculturele samenzijn : wat men op het vlak van diversiteit in Anderlecht beleeft, is wat morgen ook bij u in Ieper via Koekelare tot in Maaseik het leven zal opfleuren. De politie zegt :  "Opnieuw zijn ongeveer vijf schoten gelost. Gelukkig is er ook hier geen sprake van slachtoffers of van enige schade. Wij sturen een patrouille van drie man ter plekke. In de struiken van het parkje vinden zij een kalasjnikov machinepistool".

De agenten rapen het wapen niet op, want dat is een taak voor de technische ploeg. Het is enkel in televisiefeuilletons dat agenten plastieken zakken hebben om bewijsmateriaal op te bergen.  In Brussel is het budget voor polyethyleenverpakkingen helaas uitgeput. Sorry. 

De politiepatrouille staat te dralen en drentelen, vermoedelijk met blauw zwaailicht om hun aanwezigheid kenbaar te maken en dat is dan ook duidelijk het geval. Op het ogenblik dat het lab ter plekke aankomt, barst de hel los. "Een grote groep jongeren, van wie de meesten hun aangezicht verbergen met sjaals, truien en kappen, bestormt de patrouille. De inspecteurs krijgen een regen van projectielen naar het hoofd geslingerd. Zij achten het raadzamer om zich terug te trekken. Hun auto wordt zwaar toegetakeld. Maar de patrouille laat helaas de kalasjnikov in de struiken achter. Als zij later terugkeert, is het wapen verdwenen", geeft de politiewoordvoerder toe.

Zowat overal in Europa worden met de dag de signalen nadrukkelijker dat heel het multicultureel feest een fabel is.  Koppig doen we voort en we wenden het hoofd af. Zij die kritiek hebben, polariseren de samenleving. Het is toch veel makkelijker de waarheid te ontkennen. Doe zoals vele aanhangers van de godsdienst van vrede : lieg en ontken. 

Fats


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Na Charleroi nu ook Sjoemel & Boemel bij Luikse Luchthaven ...

 

 

De rivaliteit tussen de Waalse steden Luik en Charleroi is een minder bekend gegeven in Vlaanderen maar de Vurige Stede Luik wil niet achterblijven bij de voortdurende media-aandacht voor Charleroi.  Beide bezitten een vliegveld en na het financiële schandaal in Henegouwen, is het de beurt aan die van Luik.

Gisteren maandag werd de directeur van Liège Airort, Luc Partoune, voorgeleid bij de gerechtelijke politie, financiële sectie, om verhoord te worden inzake klachten tegen hem over misbruik van vertrouwen, ontvreemding van goederen en corruptie.  Het is een kniesoor die zich hier druk om maakt. Luik is tenslotte het Palermo aan de Maas. Wat wordt de brave vliegveld-directeur aangewreven ?  Altijd hetzelfde : hij zou leveranciers van de luchthaven tegen goedkope voorwaarden voor zijn persoonlijk gebruik goederen en diensten hebben laten leveren en tevens geheime commissies hebben opgestreken.  Et alors ? De klachten zijn ingediend door de vorige financiële directeur die aan de deur gezet werd.  Het klassieke patroon. Wat met al die vele honderden semi-openbare bedrijven en bedrijfjes waar er geen onenigheid bestaat binnen de directie ?  Ook in Charleroi kwam de centenjacht die door de voorzitster van de raad van bestuur werd opgezet pas aan het licht toen een lid van de directie ontslagen werd.
 

Bron : RTL


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mogen we even polariseren, aub ?

  

Oh, what a beautiful morning, oh what a beautiful day

Three British Muslims have been convicted of planning a series of co-ordinated suicide bomb attacks on transatlantic airliners, which could have killed up to 10,000 people.
.
Een jury in Londen heeft maandag drie Britse moslims schuldig verklaard aan het voorbereiden van terreuraanslagen. De jury acht het bewezen dat de drie plannen hadden gesmeed om passagiersvliegtuigen op te blazen. Vier andere verdachten werden vrijgesproken, over een achtste kon de jury het niet eens worden. De verdachten werden opgepakt in 2006 en alhoewel slechts 3 van de 8 terroristen gestraft zullen worden, interpreteren regeringskringen deze uitspraak als een opsteker.  Na de flater met de vrijlating van de Libische moordenaar die 270 mensenlevens op zijn geweten heeft, gaat het officiële Londen er prat op het terrorisme met harde hand te bestrijden. De publieke opinie denkt hier enigszins genuanceerder over.
.
Abdulla Ahmed Ali
.
Na de aanslagen  zou bovenstaande video verspreid worden om de weldaden van de islam, godsdienst van de vrede, kenbaar te maken. Volgende keer, beter ?
.


07-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.http://www.angeltjes.net/

 

 

 

Wij lagen er even uit met Seniorennet. Buiten westen. Technisch KO. Maar wel steeds paraat, dankzij ons Bijhuis, waar u een boeiende fotoreportage wacht van niet bange blanke mannen en door de imam opgefokte moslims. Een boeiend gevecht in de straten van Birmingham.  Tiens, het is nochtans ramadan, het feest van verzoening ? 

En dan hebben wij het nog over een mooi stel in de vaderlandse politiek : Meyrem en Bart, verbaasd zich samen te vinden, maar gelukkig verenigd in hun afkeer tegen een derde. Wie zou dat wel mogen zijn ?

 

http://www.angeltjes.net/


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe stemt u de brug onder de grond ?

 

Al wie Patrick Janssens ooit van ver of nabij gezien of gehoord heeft, weet dat deze mens, mocht hij een plant geworden zijn en géén politicus, hij een treurwilg zou zijn. "Het verdriet van Antwerpen", te bezichtigen op de Grote Markt met aangepaste treurmuziek van Chopin, vertolkt door de Strangers. Bovendien met blaadjes die meedraaien met de wind : dat is het plantkundig equivalent van onze burgemeester.

En toch wil hij soms grappenmaken en grollen verkopen, maar helaas hij is geen Cyrano de Bergerac die zwierig een ballade componeert over de kwaliteiten van zijn enorme neus tijdens een elegant duel met de degen : "Het lijkt wel de Rode Zee als hij bloedt..." zou nochtans toepasselijk klinken bij Patrick.

De laatste grap van onze reclameman-burgemeester-concertorganisator gold de Oosterweelverbinding, u weet wel Lange Wapper die de stedelijke coalitie uit mekaar ranselt. Het stadsbestuur zal een brochure uitgeven om de bewoners in te lichten over de bedoelingen achter de vraag van het referendum. Wij hebben er al genoeg over geleuterd en u hebt genereus meegewerkt aan onze poll en met overtuiging om diverse redenen ja, neen maar vooral "ontplof" gezegd. Waarvoor dank.

Het stedelijk "leescomité" dat de brochuretekst voorbereidt, bestaat uit de burgemeester en de schepenen Voorhamme (Arabist en ordannans van de burgemeester), Epo Van Campenhout (Roesmiddelen, cafés & Oppervlakkigheden) en Marc van Peel (Haven en Whisky). De grap van de burgemeester bestond erin een tekstblad voor te leggen met  : "Handleiding : Hoe stemt u de brug onder de grond ? "

Misschien ligt u nu over de grond te rollen, wij alleszins niet en eigenlijk niemand op het stadhuis, behalve de uitvinder van de grap zelf natuurlijk en een aantal van zijn dienaars en knipmessen.

Wij kunnen niet genoeg onderstrepen, dat Janssens een verpletterende verantwoordelijkheid draagt in dit dossier. Gedurende jaren heeft hij zijn taak verwaarloosd en de zaak op zijn beloop gelaten. Nu grapjes proberen verkopen, is misplaatst. 

Het is van eenzelfde triestige allooi als de houding van de NVA die nu recent dit dossier ontdekt heeft en zich in de klassieke dubbelzinnige bochten wringt. Eerst beweren van "ja" te stemmen voor de brug en tegelijk zeggen dat het geen goede oplossing is.  En enkele dagen later toeteren, dat het referendum moet uitgesteld worden.  Het maken van verkeerde keuzes blijkt wel  het voornaamste programmapunt te zijn van de NVA.  Met als tweede punt  het intrekken van ingenomen standpunten of verbale krachtpatserijen, al dan niet met excuses. Kortom : veel bla-bla en zelfs geen boem-boem.

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De dank van Libië : 11 overtuigde imams komen prediken in GB

 

Het schijnt dat kolonel Gaddafi over een eigen moslim-heirschaar met getrouwen beschikt. Zoiets is altijd gemakkelijk in een totalitair regime : zo kan allah-uit-den-hoge bijtijds een duwtje in de rug geven. Niet dat de vrijheidsdrang in Libië lustig opborrelt : de moslimjeugd pruttelt natuurlijk tegen maar ze moet er niet van dromen georganiseerd verzet te bieden tegen het regime,  zoals de moslims dat momenteel hier in Europa kunnen bruinbakken.

Elf predikers, gesponsord door WICS (world islamic call society), de privé moslim-heirschaar van Gaddafi, zullen een woordje komen zeggen in Birmingham, Leicester en Nottingham tijdens de ramadan. Wat jammer dat we verhinderd zijn dezer dagen, anders gingen we een kijkje nemen ; een oortje volluisteren zal moeilijk zijn, want de predikingen verlopen uiteraard in de ons helaas nog niet vertrouwde keelklanken-taal.

Birmingham riot

In het centrum van Birmingham wordt het populaire spelletje "Lopen, lopen, de gardevil is daar" regelmatig opgevoerd.

Net een maand na de "bevrijding" van de Lockerbiemoordenaar Megrahi en de dommige manier waarop Schotten en Britten zich hebben laten rollen door de sluwe Arabieren, doen deze laatsten er nog een schep bovenop. Ter attentie van de lezende scherpslijpers van dit stukje : het zou best kunnen, dat Libiërs geen Arabieren zijn, maar wij vinden dit gemakkelijk, al die subtiliteiten kunnen ons gestolen worden : wij volgen de keraan en daar wordt ook niet gepalaverd over wie een ongelovige hond, aap of zwijn is.  Zolang er maar geen respect komt bij kijken, verkeren wij niet in gewetensnood.

"Onze godsdienst zal alle andere religies overwinnen. Er leven tientallen miljoenen moslims in Europa en hun aantal stijgt voortdurend, terwijl de oorspronkelijke Europeanen drastisch in aantal verminderen. Dit is een duidelijke aanwijzing dat Europa zal bekeerd worden tot de islam : op een dag zal het een islamitisch continent zijn."

Dit zijn onze woorden niet, maar wel die van Gaddafi.  En de stupiede Britten die Geert Wilders de toegang tot hun eiland ontzeggen, een volksvertegenwoordiger uit een collega-lidstaat, laten glimlachend elf baardmansen toe die onze beschaving komen ondermijnen en er zich niet zullen voor generen de rebellie te prediken. 

Als ons nageslacht later de foto's zal bekijken van types zoals Gordon Brown, zal het zich terecht afvragen : "Je ziet toch aan dat smoelwerk dat die vent een kwibus is ? Zagen onze voorouders dat niet ? "

.

.

Bij dit artikel een foto van de kwibus en enkele beelden uit het handelscentrum van het pittige Birmingham waar de Gaddafi-predikers de bevolking zullen toespreken.

Vrije bewerking van een artikel uit Sunday Mercury

 

 Birmingham riot

Er is altijd ambiance in Birmingham


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jachtseizoen gans jaar geopend

 

.
Foto van een van de kogelgaten in het glas van het uitstalraam van het VB-secretariaat te Deurne. Met de uitspraken ten overstaan van deze partij en de ondemocratische uitsluiting worden wanpraktijken als hierboven in de hand gewerkt.  Iedereen vindt dit op de lange duur normaal.  Het jachtseizoen is een gans jaar geopend.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslima's strijden voort : zij hebben anders niets te doen.

 

politie pakt actievoerders aan atheneum hoboken op
De moslima's aan de athenaea van Hoboken en Antwerpen zetten de strijd onverminderd verder. Ze kregen deze morgen steun van een groep" Actief Links Scholieren". Zoals u ziet op bovenstaande foto betogen mannen en vrouwen apart.  Als de mannen zich tussen de vrouwen zouden begeven en er zouden aanrakingen plaatsvinden, weten we niet welk soort orgie er zou plaats kunnen vinden.  Vandaar deze strikte scheiding : wij zijn er voorstander van. De betoging was verboden en de politie heeft al die brave idealisten opgepakt. 
Deze nacht is er ingebroken in de school van Hoboken en werd op een muur een slogan geschilderd of gespoten, dat moeten we in het midden laten : "Geen hoofddoek, geen school".  Er werden ook, naar verluidt, een aantal boeken vernietigd, maar dat is een detail : er is slechts één boek dat waardevol is.  Al de overige druksels zijn ketterse producten. Tot morgen, dan maar ?  We zijn benieuwd.
Foto : Gazet van Antwerpen


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse artsen betaald om Lockerbie-terrorist korte levensduur te voorspellen
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 

 

The Daily Mail ontsluiert dat de Lybische regering Britse artsen heeft betaald voor medische adviezen die de Lockerbie-terrorist konden laten vrijkomen.

Een oncoloog werd betaald om een levensvoorspelling te doen. Dat heeft professor Karol Sikora inmiddels toegegeven. Hij dacht initieel dat de terrorist Megrahi nog ruim 18 maanden te leven had maar hij werd "aangemoedigd" deze periode in te korten tot 3 maanden, wegens de hoge risico's inzake prostaatkanker. Sikora benadrukt nu dat het erg moeilijk is bij deze ziekte een voorspelling te maken.  Intussen deed hij het dan wel.

Dit gegeven is essentieel, gezien de resterende levensverwachting bepalend is voor de Schotse wetgeving om een gevangene zijn vrijheid terug te geven.

De Lybiër werd, zoals geweten en tegen alle afspraken in, in eigen land ontvangen als een volksheld. Inmiddels verkeert hij in behoorlijke gezondheid en is hij ontslagen uit "spoed" afdeling en vertoeft hij in een VIP-afdeling van het hospitaal.

De medische wetenschap staat voor niets.

The Daily Mail


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PVV profileert zich meer en meer als partij voor het volk

 

 

 

Het Nederlandse kabinet Balkenende wil de AOW-leeftijd  (pensioen) van 65 jaar optrekken naar 67 jaar "Wij zullen hier nooit voor tekenen,’’ laat Geert Wilders weten.  Hij noemt dit voornemen van de regering asociaal. "Wij zullen tijdens de politieke beschouwingen na Prinsjesdag laten zien hoe je kunt bezuinigen zonder dat de gewone man er last van heeft" aldus een zelfzekere Wilders. 

Zo wil de PVV bezuinigen op immigratie, ontwikkelingshulp en, zoals Wilders het noemt de klimaatonzin.

De PVV maakt daarmee een ruk naar links, concludeert De Telegraaf. De krant merkt op dat de partij van Geert Wilders op sociaaleconomische thema's steeds dichter in de buurt komt van de SP. De PVV is niet alleen tegen verhoging van de AOW-leeftijd, ook ziet de partij de versoepeling van het ontslagrecht en gemorrel aan uitkeringen en minimumloon niet zitten. ,,We zijn een echte volkspartij,’’ zegt Wilders.

De traditionele, oude partijen klampen zich wanhopig vast aan de historische tegenstellingen tussen links en rechts.  De nieuwe partijen die opkomen voor het behoud van de eigen identiteit en zich tegelijk afzetten tegen de oprukkende islam in Europa laten zich niet vangen onder deze ouderwetse opdeling.  Zij zijn de partijen die de verzuchtingen van het volk vertegenwoordigen en op sociaal-economische thema's inderdaad de rol van de socialisten die naar rechts opgeschoven zijn, innemen.  Tegelijk gedragen zij zich burgerlijk correct, ethisch fatsoenlijk en open democratisch. 

Het enige antwoord dat de verstarde partijen te bieden hebben, is het stotterende verwijt "extreemrechts". Wat zij vrij goed kennen, want zij passen de methodes van extreemrechts toe in hun propaganda en beleving van de democratie.

Ray

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaams Belang secretariaat Deurne beschoten. Dat moet zo in een democratie.
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 

 

Persmededeling

Toen wij op zondagochtend het secretariaat van het Vlaams Belang Deurne op de Turnhoutsebaan 105 betraden, deden we een rare ontdekking. Op de ruit stelden we 4 stervormige inslagen vast. Op de beelden van de bewakingscamera zagen we dat omstreeks 1u30 zondagochtend een aantal jongeren onze ruit bekogelden met glazen flesjes van een bekende energiedrank met wodka. Aangezien onze ruit zeer stevig is (vroeger was hier een bankfiliaal) en reeds een aanval met bakstenen heeft doorstaan, zal er ook deze keer geen schade geweest zijn. Dit moet frustrerend geweest zijn voor deze jongeren. Een tijdje later zien we dan ook een aantal lichtflitsen. 

De ruit is dan beschadigd langs de buitenzijde (langs de binnenzijde is er geen barstje). Beneden aan de ruit liggen loden bolletjes. We kunnen maar 1 ding concluderen : ons secretariaat werd beschoten.

De Deurnse politie heeft zondag 6 september PV opgesteld. Maandag 7 september komt de technische dienst van het parket ter plaatse om verdere vaststellingen te doen. Gelukkig gebeurde deze aanslag ’s nachts en heeft ons secretariaat een gepantserde ruit. We betreuren trouwens deze 4de “aanslag” op ons secretariaat (de eerste was met verf,  de 2de met pamfletten van de sp.a die op onze ruit werden gekleefd en de 3de met bakstenen ). Blijkbaar worden de “aanslagen” driester en met steeds grover middelen uitgevoerd.

Gezien de toenemende onveiligheid in de Deurnse straten (overvallen op ettelijke senioren de laatste maanden, de halskettingdiefstallen, overvallen op de post en reisbureaus,…) vraagt het Vlaams Belang cameratoezicht in Deurne net zoals in Antwerpen – Noord en Borgerhout. 


Jan Van Wesembeeck                                Guy Dirckx


Voorzitter Vlaams Belang Deurne                Fractiesecretaris Vlaams Belang


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manten weet van Wanten : Heil Jan Hoet !

 

 

 

Jan Hoet ontving vrijdagochtend het goede nieuws dat hij op 5 oktober in Duitsland het Verdienstkreuz 1 Klasse der Bundesrepublik Deutschlands zal ontvangen. Dat is de belangrijkste onderscheiding die een individu van Duitsland voor zijn verdiensten voor het land kan krijgen. In het Schloss Bellevue in Berlijn zal Hoet de prijs in handen krijgen. "Heil, Jan Hoet !"

 


06-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kent u deze man ?

 

Hier ziet u hem vooraleer hij een bekend Nederlands politicus werd.

 Hier klikken voor de onthutsende waarheid.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Guido Fonteyn verklaart Vlaanderen aan de Walen

 

In Le Vif-L'Express van 4 september licht de Vlaamse journalist Guido Fonteyn  aan zijn Waalse vrienden en lezers Vlaanderen toe :

Vlaanderen is er nooit zo slecht aan toe geweest

De IJzerwake, de IJzerbedevaart, de Gordel : het politieke jaar in Vlaanderen is aangebroken met deze verschillende para-politieke manifestaties waar de politieke klasse niet wil bij ontbreken.  Bij deze happenings stelt Vlaanderen zich weer eens aan als de vernederde regio naar het evenbeeld van Baskenland of Wales.

Dit zo bekende minderwaardigheidscomplex vindt zijn oorsprong in de vervloekte 19de eeuw waar sommigen zich niet kunnen van losmaken. Er zijn vanzelfsprekend verschillen tussen de IJzerwake, de bedevaart met de dezelfde naam en de Gordel.  De IJzerwake is de verzameling van de onverzoenlijkheid en de haat, het vertegenwoordigt weinig en situeert zich nog rechtser dan Vlaams Belang.

De IJzerbedevaart vond een rechtvaardiging in de geschiedenis maar stierf samen met de laatste frontsoldaten.  De Vlaamse jeugd gaat naar de zomerfestivals en heeft geen belangstelling meer voor Diksmuide.  De Gordel is een verkapte politieke manifestatie waarbij de deelnemers gehuld zijn in vrijetijdskledij.

 

Onze échte tegenstrevers zijn niet zozeer Franstaligen of Walen, maar veeleer de Vlaamse collaborateurs uit eigen land.  Als Monsieur Maingain van het FDF zegt dat de Vlamingen nazi's zijn, dan kan je daar schouderophalend aan voorbijgaan : in Le Soir lees je dat simplistische soort verwijten en haatproza  al jaren.  Als Guido Fonteyn, de gewezen journalist van de Standaard die in Bruxelles woont, bovenstaande quatsch als waarheid verkoopt, dan moet 's mans mentale gezondheid in vraag gesteld worden.

Ray

La Flandre ne s'est jamais trouvée en aussi mauvaise posture


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Gordel

 

Foto's Gerda 

Marina, het zonnetje van de Gordel

 

Iedereen is ontsnapt maar Philip Claeys lijkt daar niet blij om te zijn

 

Bruno Valkeniers en Joris van Hauthem behouden de glimlach, alhoewel BHV nog vast zit


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.نرحب غوانتانامو الرجل في بلجيكا الحرة

  Welkom Guantanamo-gevangene in het gastvrije belgië

 

Van Guantanamo naar ...

... het gastvrije belgië, waar de bevolking u welkom heet !

Dankzij de grote inspanningen van onze Buza-minister Napoleon de Gucht en zijn opvolger zullen wij 1 (één) persoon uit de gevangenis van Guantanamo gastvrij opnemen in ons land.  De betrokken man schijnt onschuldig geweest te zijn, wat trouwens het bewijs is van de stelling die wij, en met ons vele advocaten, al jaren huldigen : "de gevangenissen zitten vol onschuldigen". Het land B stuurde 6 (zes) experten naar Cuba om 1 (één) onschuldig exemplaar uit te zoeken. Een zwart schaap, zo u wil, of een witte merel, het kan ook een wolf in schapenvacht zijn, alleszins niet langer een vogel voor de kat.

De man krijgt een visum en een arbeidsvergunning (dat is enkel voor de frim, hoor, want er is geen werk en van zijn kant vermoedelijk ook niet veel goesting ; dat zijn twee typisch Vlaamse woorden in een bijzinnetje).   Uiteraard is de nodige juridische begeleiding aanwezig. Of er  een toeristische rondleiding gepland is, weten wij niet maar daar dringen we graag op aan, zodat de onschuldige zijn huisvestingsvoorkeur kan uitspreken om zijn familie tot in de zevende graad te laten overkomen.

De nodige adressen van OCMW's en socialistische verenigingen die garant staan voor een puike opvang worden overhandigd door het ontvangstcomité op het vliegveld van Zaventem,  evenals een gehandtekende foto van Caroline Gennez met privé telefoonnummer en als alternatief dat van Elio di Rupo. Optredens in verschillende VRT-programma's zijn gepland, uiteraard tegen betaling van een belastingvrije vergoeding. Nogmaals : hartelijk welkom en uit naam van iedere belg, onze excuses voor het slechte weer en het oponthoud in Cuba.

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorzitter Tony Mary B PLUS geeft er de brui aan
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 

De geldverkwistende en autoritaire ex-patron van de VRT, Tony Mary, geeft er na vijftien maanden voorzitterschap van de vereniging B-Plus de brui aan.  B-plus is vermoedelijk een uniek wereldfenomeen : een vereniging die ijvert om de eigen natie overeind te houden, is enkel denkbaar in een land dat elke dag zijn eigen bestaan verloochent en ridiculiseert. Aan het hoofd van een dergelijke fantastenclub kan enkel een figuur staan met een compleet verknipte kijk op de wereld,   een kwekker die kwebbelt, een Bonaparte die het eigen spiegelbeeld streelt terwijl hij hij neuriet "Ho, wat zijde gij schoon"   iemand met een naam die een glimlach ontlokt, omdat hij in het variététheater thuishoort : Tony Mary.

In de Standaard mag hij àlles vertellen wat er op zijn lever ligt en dat is heel wat.  Een persoonlijke rancune tegen Geert Bourgeois  blijft nazinderen , alhoewel hij van deze laatste na zijn uitgelokt ontslag bij de VRT een schitterende gouden handdruk heeft gekregen. Verder noemt de vluchtende B-Plusser, Carl Decaluwé van de CD&V een schoft maar hij respecteert daarentegen Laurette Onkelinx en Herman van Rompuy.  Onze federale premier kan uit deze bizarre liefdesverklaring wellicht inspiratie putten voor een pakkende haiku.

De ontgoocheling van Tony Mary over belgië en zijn surrealistische B-Plus-avontuur is zo groot, dat hij naar Frankrijk emigreert. De clown komt namelijk niet aan zijn trekken in de media en schaamteloos kwaakt de kerel :

'Ik ben nu vijftien maanden voorzitter en ik kan alleen maar vaststellen dat de media onze boodschap doodzwijgen. Zelfs op de VRT komt er maar één idee aan bod: “Vlaanderen boven,. Van topjournalisten van de VRT kreeg ik te horen: “Maar Tony, je weet toch dat je niet goed ligt in dit huis en dat je ideeëngoed maar een kleine minderheid vertegenwoordigt., Ik heb Vlaanderen ooit prefascistisch genoemd. Wel, dat is prefascistisch, want dat is anderen doodzwijgen. En dat maakt mij mateloos kwaad. Niet dat ik geen gelijk krijg, maar dat ik de kans niet krijg om te spreken. Ik ben een geëngageerd mens, maar als ik nergens meer gehoor vind, dan ga ik ergens anders heen. En in Frankrijk, je ne suis pas concerné. Ik zal me in Montpellier niet meer elke dag ergeren als ik de krant vastpak. Want wat ik absoluut niet wil, is enige graad van verbittering krijgen.'

In het geval van Tony Mary, de mislukkeling van de VRT, de vluchteling van B-Plus en de asielzoekende belg kunnen we best de hoopvolle woorden gebruiken van de kleine VRT-lelijkerd Duchaussoit : "One down, many more to go".

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een ideetje voor een eetverslaafde ? Doe eens een dagje ramadan

 

Onderstaand artikeltje in dubieus vertaald Nederlands visten wij op uit Nieuw Religieus Peil :

Londens burgemeester Boris Johnson riep tijdens een bezoek aan de moskee van Oost-Londen zijn stadgenoten op een dagje tijdens ramadan mee te vasten om zo ‘"een beter begrip te krijgen van hun moslimbuurman’.

Johnson zei o.a.: "Of het nu in het theater is, de komedie, in sport, muziek of politiek : moslims zetten de traditionele stereotypen op de kop en laten zien wie ze zijn, een onderdeel van onze maatschappij. Daarom roep ik u op om tijdens de ramadan de islam beter te leren kennen, en om een dag mee te vasten en uw vasten te breken in een moskee in uw buurt. U zult er dan achter komen dat u meer gemeen heeft met elkaar dan u dacht. Moslims bevinden zich in het hart van elk aspect van onze samenleving. Alle Londenaren profiteren van hun bijdrage. Mensen van alle achtergronden kunnen van de islam leren, denk aan gemeenschapszin, familiebanden, compassie en hulp aan mensen die het minder hebben dan jijzelf. Dit alles ligt ten grondslag aan de ramadan’.

De Conservatief Johnson, die de  Labourman Rooie Ken, wegkegelde uit de Londense burgemeesterszetel heeft zich inmiddels ontpopt tot een behoorlijk islamvriendje.  Alle Westerse politici van de traditionele stromingen zijn behept met een zelfde virus van kruiperige onderdanigheid voor de islam, eens zij een bepaald niveau bereiken. Verloochening van de eigen identiteit en verheerlijking van een levensbeschouwing die ons eeuwen in de tijd terug projecteert, zijn de kenmerken van dit virus.

Ray




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!