Angeltjes
09-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.America forever ...

 

Over change gesproken ...


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Auditeur Raad van State : neen tegen hoofddoekenverbod

 

.

Een van de leerlingen van het Athenaeum in Antwerpen is naar de Raad van State gestapt om het hoofddoekenverbod op de school op te heffen.

De auditeur die de Raad van State moet adviseren zegt dat het hoofddoekenverbod volgens hem inderdaad onwettig is. Hij stelt voor om het nieuwe reglement af te voeren. Meestal volgt de Raad van State het advies van de auditeur.

Wij stellen met genoegen vast, dat de Raad van State in deze aangelegenheid met de snelheid van het licht te werk gaat.  Het ingaan tegen eisen van moslims in onze gemeenschap is inderdaad ontoelaatbaar. Wij stellen voor dat de directrices van beide scholen veroordeeld worden tot een flink aantal zweepslagen.  Vooral die blonde met haar parelen ketting en wulpse oogopslag.

Het is hoog tijd dat wij leren inzien wie de baas is in ons land... pardon dit land.

Savat

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook dom nieuws is nieuws, zeker als het een racistisch trekje heeft

 

silvy de bie zet stalkende minnaar aan de deur
.
Dit mooie blondje is Sylvie de Bie, zangeresje met lichte vocale kwaliteiten, een slank lijfje en zoals we zegden, zeer blond. Zij was als mini-sterretje bekend onder de naam Sylvie Melody en toen ze een groot meisje was, is ze getrouwd met een Marokkaan.  Ze wilde rampedampen en ramadammen en zou de kientjes een degelijke islamitische opvoeding geven. Wat wil een flinke Marokkaan meer, denken wij dan ? Wel, hij wilde nog meer van die blanke madammen.  Dus het liedje was uit. En Sylvie, een beetje in zak en as, smeerde haar dunne stembandjes terug in en het leven ging verder. Met de carrière gaat het niet pijlsnel omhoog, met de liefde evenmin. Want vandaag vernemen via de Frut dat Sylvie gebroken heeft met een nieuwe vriend die in haar blonde leven was gekomen. Story, het blad voor de intellectueel op zoek naar brol, onthult de identiteit van de ex-minnaar niet, maar weet dat het een voetballer met buitenlandse roots is. "Ik beperk me niet tot één bepaald ras," aldus de zangeres.  Blond, zo blond als blond maar blond kan zijn.
Savat


08-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wij onderbreken onze uitzendingen. We hebben een VERZOEKNUMMER ontvangen.

 

 

Dit gebeurt bijna nooit !  De Platenruiter die tijdens zijn weekslaap gewekt wordt voor een verzoeknummer. Dan kan de politiek ons gestolen worden, de sluierdames en de heren in soepjurken zijn figuren uit een nare droom, wij trillen alleen op het ritme van onze emoties en laten ons verglijden naar beter ewerelden. Zelfs  Belangrijke Mededelingen door Bart over  "Hoe win ik de lotto ?"  kunnen ons niet deren. 

Komm mit mir ins Chambre séparée. En laat ons gerust. Opgedragen aan de lezeres die hierom verzocht.

Uw nederige Platenruiter


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.José Happart rijft 530.000 euri afscheidspremie binnen

 

 

Zoals te verwachten van iemand die gedurende zijn ganse leven Vlamingen heeft vernederd, is Happart een dierendoder. Jagers ... liggen niet in onze bovenste schuif. Deze zeker niet.

Bij RTL vernamen wij, met de inside-hulp van een onzer aandachtige lezeressen, dat José Happart, gewezen voorzitter van het Waals parlement  zichzelf bedacht heeft met een mooi afscheidscadeau.

Happart, a-sociaal socialist, hater-van-al-wat-Vlaams-is en gerenommeerd zakkenvuller en profiteur, un véritable Wallon quoi, ontvangt de kokette som van 530.000 euri, gespreid over 48 maanden, iets meer dan 11.000 per maand.

De opvolgster van Happart heeft opdracht gegeven een deel van dit bedrag momenteel te blokkeren. Veel zal dit niet uithalen, want deze afscheidspremie heeft te maken met de functie en het aantal jaren dat de sympathieke politicus zijn mandaat bekleed heeft.  Trouwens mocht hij zijn zin niet krijgen van het Waalse parlement, dan zal de partij graag bijpassen, zoals dat ook gebeurd is met de schertsreis die de Waalse politici gemaakt hebben naar de Natuurparken in het Westen van Amerika. Na veel gepalaver en arrogante uitvallen van Happart tegen nieuwsgierige journalisten, hebben uit eerlijke schaamte de deelnemers hun bijdrage in de onkosten terugbetaald aan het Waalse Gewest. De PS heeft zijn leden-mandatarissen terubetaald, zoals stilletjes gefluisterd wordt.

Het zou intressant zijn om te vernemen hoe dat zit in de andere parlementen van ons modelland. Wat heeft bijvoorbeeld Bert Anciaux , die in januari welllicht schepen wordt te Brussel voor de sp-a, binnengehaald na het beëindigen van zijn ministerschap in de Vlaamse regering ?

@ RTL

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie ziet Obama als Amerika's echte vijand ?

 

 

.
Who Do They See As America’s Real Enemy?


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Le Soir en de Standaard redden het land B samen met de filosofen van Clouseau

 

Vandaag hijs ik snel de vlag want de trein ontspoort tussen zuid en noord. Dit is de tweede zin van de veelbesproken nieuwe single van Clouseau, getiteld ‘Leve België’.Het is een liefdesverklaring aan een verdeeld land:

Wij hebben een mooi verleden, ook al spreken we een andere taal
Wij delen het mooiste land en in ons hart klinkt er één verhaal

Refrein:
On est tous les mêmes want we zijn allemaal Belgen
Oui, je vous aime, ons geheim zijn Vlamingen en Walen in hetzelfde land
In dit kleine land, ons Belgenland, staan Vlamingen en Walen aan dezelfde kant
Dat mag toch niet verdwijnen want ik hou van België

Vandaag staan we zij aan zij et les différences nemen wij erbij
Vandaag is de eendracht groot, zijn we eensgezind, da’s niet idioot
Wij delen dezelfde passie, wij leven dezelfde droom
Ik denk dat de Vlaamse Leeuw en de Waalse Haan samen sterker staan.

 

Bij een aantal Vlaamse nationalisten is deze single in het verkeerd keelgat geschoten. Maar de franstalige krant Le Soir schrijft er positief over op zijn muziekblog. Hoofdredacteur Beatrice Delvaux wijdt er zelfs een commentaar aan.  Zij wijst erop dat ook andere nederlandstalige artiesten het Vlaamse nationalisme achter zich laten, mede uit verzet tegen het Vlaams Belang.

Le Soir zal donderdag speciale aandacht besteden aan een aantal jonge Vlaamse intellectuelen, terwijl De Standaard ruimte biedt aan Waalse opinieleiders. Of het nu Vlaamse stoemp is of franstalige bouillon, schrijft Delvaux, de smaak komt van het mengen.

 Bron : NRC

De Standaard, de krant van de Vlaamse elite, volgeschreven door marketeers vermomd als journalisten, reiken nog maar eens de hand aan de meest Vlaamsvijandige krant uit het land B, Le Soir.  Er rolt geen nummer van de persen van Le Soir, waarin de Vlamingen niet beschimpt of geridiculiseerd worden. Het land B heeft inderdaad de verdedigers die het verdient : een hypocriete keuning die de BTW van zijn eigen land ontduikt (entre autre), twee gitaarkrabbende Onwetenden, de Vlamingenhaters par excellence van Le Soir en de regimeneukers van de Standaard.  Vive la belgique !


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vanackere zet wereld op zijn kop

 

Voor het Vlaams Belang zet minister Steven Vanackere met zijn uitspraken de wereld op zijn kop. Toen de Vlaamse regering in 2008 verzocht werd om een half miljard te blokkeren om het federale begrotingsplaatje te laten kloppen, weigerde die dat met de mededeling "dat de federale regering moest ophouden met een aantal regionale bevoegdheden te 'usurperen'".

(belga) - Dat zou de federale begroting 400 miljoen euro besparen, luidde het volgens de partij in oktober.

Vlaams Belangvoorzitter Bruno Valkeniers wijst er nog op dat het toen onder meer over het grootstedenbeleid, vaccinatiecampagnes en kinderopvang ging. De Vlaamse regering was bereid die uitgaven op zich te nemen, maar de federale regering weigerde dat aanbod, volgens de partij "omdat Wallonië daarvoor uiteraard liever het geld uit de federale pot wilde dan het zelf op te hoesten".

Het Vlaams Belang wijst er nog op dat Vanackere in het najaar van 2008 lid was van de Vlaamse regering. "Het is dus bijzonder merkwaardig dat Vanackere Vlaanderen verwijt dat de federale regering nog altijd uitgaven moet verrichten inzake bevoegdheden die de hare niet zijn, terwijl hij als lid van de Vlaamse regering vragende partij was om die federale uitgaven op zich te nemen", aldus nog de mededeling.

      

Geen nood, over enkel dagen zullen wij vernemen hoe de NVA deze zaak verbaal zal oplossen

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooie woorden

 

Bart de Wever in Knack:

Waarom moeten wij Vlamingen altijd weer plooien om het belang van België veilig te stellen? Als de Franstaligen België zo fantastisch vinden, dat ze er dan ook eens een offer voor brengen. Maar nee, wij moeten zomaar slikken dat de grootste gemeenschap een minderheidspositie toebedeeld krijgt, dat we een non-bestuur krijgen, dat B-H-V niet wordt gesplitst.

Want stel je eens voor dat we in een crisis zouden belanden! Waarom zijn het altijd weer de Vlamingen die België moeten redden? Hoe zot kun je eigenlijk zijn?

Het lijkt me beter om maar meteen de confrontatie aan te gaan en duidelijk te maken dat we zo niet meer verder doen. Want wat is het alternatief? Verder wandelen op hetzelfde pad en bij elke deadline zeggen: we zullen maar plooien, want anders knallen we tegen de muur. Wel, misschien is het ondertussen wel tijd voor zo'n knal.

Na gisteren het referendum in Antwerpen over de Oosterweelverbinding opgeheven te hebben, de Lange Wapper te hebben afgebroken en de tunnelwerken stilgelegd te hebben, treedt Bart de Wever vandaag in het strijdperk met Maingain van het FDF, premier Herman van Rompuy en de voltallige CD&V. Hij splitst BHV zonder tegenprestatie en ruimt het begrotingstekort van 26 miljard euri op.   Volgende week volgt zijn bekroning tot Beste Sprekerd uit 3 universums en 2000 lichtjaar in het rondte.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog even over de bevrijding van Antwerpen

 

Van een aandachtige lezer kregen wij volgende aanvullingen en correcties binnen op ons stukje over de bevrijding van Antwerpen. Veel dank, Bob.

U schrijft dat Canadese troepen Antwerpen die dag hebben bevrijd. Het waren geen Canadezen maar Britten die die dag onze Scheldestad bereikten. Het was het 3rd Royal Tank Regiment dat langs Boom oprukte naar Antwerpen. Het A-eskadron langs Niel en Hemiksem naar Hoboken en zo naar de Scheldekaaien. Het B-eskadron langs de Jan Van Rijswijcklaan, daarom de tank aan Permeke. De tank die er nu staat is niet het juiste exemplaar want het is een Cromwell-tank en het waren daarentegen Sherman-tanks die Antwerpen op 4 september binnenreden. Intussen was de 159ste Infanteriebrigade naar Antwerpen gestuurd met de opdracht de stad te zuiveren. Eerste doel was het stadspark. De Engelsen hebben verder de fout begaan niet verder op te rukken in de haven en o.a. Merksem niet te bevrijden.
 
Het feit dat het geen Canadezen waren die Antwerpen hebben bevrijd kan gestaafd worden door het feit dat de eerste Canadese troepen die in België binnenrukten dat deden op 6 september. Toen is de voorhoede van de 4de Canadese Pantserbrigade in de buurt van Leisele (W-VL.) over de grens getrokken.
 
Het was midden september dat de 2de Canadese Infanteriedivisie de Britten in Antwerpen heeft afgelost. De Britten moesten deelnemen aan de operatie Market-Garden.
Het zijn dan de Canadezen die de bevrijding van Merksem verwezenlijkten en verder ten noorden van de stad oprukten. Het zijn ook de Canadezen die het leeuwenaandeel hadden in de bevrijding van de Scheldemonding en alzo de flater van Montgomery (geen aandacht voor het vrijmaken van de Schelde) met heel veel verlies aan manschappen hebben rechtgezet. Het is dus wel juist dat het dank zij vooral de Canadese troepen is dat Antwerpen als haven terug kon gebruikt worden.
 
Met vriendelijke groeten,
Bob
.
Wij vullen dit verhaal van Bob graag aan met volgende foto's die we intussen ontdekten bij Gazet van Antwerpen
.
BEVRIJDING
 
BEVRIJDING
.
 
De eerste Britse tanks komen Antwerpen binnen op 4 september 1944. Zij dwarsen de leien
naast de Nationale Bank.  Op deze plaats ongeveer stonden mijn ouders met mij te kijken, toen even later een  kleine Duitse legerwagen verscheen, een mitrailleurssalvo loste en ijlings verdween. In mijn herinnering was de massa toeschouwers veel groter maar wellicht  waren wij later dan dit vastgelegde moment.  (Ray)
. 
 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wij zijn allemaal salafisten en rare tisten

 

Met dank aan www.hetvrijevolk.com/ die onze aandacht vestigde op deze videoboodschap.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wel potjandorie ... dat wist rechter Tante Francine niet !

 

Luc Vergaelen, de man die 540.000 euri ter beschikking stelde van rechter Francine de Tandt en haar broer om een concessie te kopen voor een goudmijn in een Afrikaans Prachtland, werd in de maand mei van dit jaar veroordeeld tot 7 maanden cel voor financieel wangedrag. Dat weet Le Vif te vertellen.

Als boekhoudverantwoordelijke voor een klant, heeft Vergaelen systematisch de balansen vervalst. Op welke wijze precies, dat vernemen we niet, maar het opsmukken van balansen en resultatenrekeningen gebeurt vaker in het bedrijfsleven en zeker ook in openbare instellingen die verplicht zijn tot de dubbele boekhouding.  Zoals ons aller VRT. Wat minder voorvalt, is dat deze opsmukpartijen leiden tot gerechtelijke vervolgingen en als er dan een veroordeling volgt, wees ervan overtuigd dat er fameus bedrog werd gepleegd.

Niettegenstaande deze veroordeling werd Vergaelen opnieuw aangeduid als rechtskundig expert door de handelsrechtbank van Brussel waar Francine de Tandt de scepter zwaaide. Vriendschap tussen mensen siert de maatschappij ; gedwongen vriendschap is een bitter nevenproduct zeker als het publieke belang er nadeel van odervindt. 

Waarom neemt zo'n troela als De Tandt geen ontslag ?

Bron : Le Vif

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brusselse politie laat zich kalasjnikov ontfutselen : alweer winst voor onze moslimjongeren !

 

Toekomstbeeld

Mientje gaat naar school en moeke vraagt : "Mientje heb je je broodtrommeltje en je geweertje bij ?"

Het kan verkeren en het moet niet altijd onheilspellend nieuws zijn dat wij u op een prettige nazomerse ochtend presenteren.  Wij lazen het verhaal zonet bij een zelfbenoemde kwaliteitskrant, dus aan het waarheidsgehalte hoeft nauwelijks getwijfeld. Voor de inkleuring zorgen wijzelf.

Zondagnacht stopt in de Berthelotstraat te Vorst een auto met gierende banden voor een café.  Vier mannen stappen uit en een van hen lost vijf schoten in de lucht. De vier springen de wagen in na deze stunt en verdwijnen. We leven tenslotte in een grootstad en enige luidruchtige ambiance verdrijft de weemoed van de slaperige zondag. Laten we niet vergeten, het is ramadanmaand, het feest van de verzoening en dan mag er al eens wat nachtelijk gedruis plaatsvinden.

Een uurtje later (de tijd tikt genadeloos en het zijn enkel de bange blanke burgers, zoals u, die in bed liggen) vindt er een schietpartij plaats in Anderlecht, wel bekend als voorbeeldgemeente voor het rijke multiculturele samenzijn : wat men op het vlak van diversiteit in Anderlecht beleeft, is wat morgen ook bij u in Ieper via Koekelare tot in Maaseik het leven zal opfleuren. De politie zegt :  "Opnieuw zijn ongeveer vijf schoten gelost. Gelukkig is er ook hier geen sprake van slachtoffers of van enige schade. Wij sturen een patrouille van drie man ter plekke. In de struiken van het parkje vinden zij een kalasjnikov machinepistool".

De agenten rapen het wapen niet op, want dat is een taak voor de technische ploeg. Het is enkel in televisiefeuilletons dat agenten plastieken zakken hebben om bewijsmateriaal op te bergen.  In Brussel is het budget voor polyethyleenverpakkingen helaas uitgeput. Sorry. 

De politiepatrouille staat te dralen en drentelen, vermoedelijk met blauw zwaailicht om hun aanwezigheid kenbaar te maken en dat is dan ook duidelijk het geval. Op het ogenblik dat het lab ter plekke aankomt, barst de hel los. "Een grote groep jongeren, van wie de meesten hun aangezicht verbergen met sjaals, truien en kappen, bestormt de patrouille. De inspecteurs krijgen een regen van projectielen naar het hoofd geslingerd. Zij achten het raadzamer om zich terug te trekken. Hun auto wordt zwaar toegetakeld. Maar de patrouille laat helaas de kalasjnikov in de struiken achter. Als zij later terugkeert, is het wapen verdwenen", geeft de politiewoordvoerder toe.

Zowat overal in Europa worden met de dag de signalen nadrukkelijker dat heel het multicultureel feest een fabel is.  Koppig doen we voort en we wenden het hoofd af. Zij die kritiek hebben, polariseren de samenleving. Het is toch veel makkelijker de waarheid te ontkennen. Doe zoals vele aanhangers van de godsdienst van vrede : lieg en ontken. 

Fats


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Na Charleroi nu ook Sjoemel & Boemel bij Luikse Luchthaven ...

 

 

De rivaliteit tussen de Waalse steden Luik en Charleroi is een minder bekend gegeven in Vlaanderen maar de Vurige Stede Luik wil niet achterblijven bij de voortdurende media-aandacht voor Charleroi.  Beide bezitten een vliegveld en na het financiële schandaal in Henegouwen, is het de beurt aan die van Luik.

Gisteren maandag werd de directeur van Liège Airort, Luc Partoune, voorgeleid bij de gerechtelijke politie, financiële sectie, om verhoord te worden inzake klachten tegen hem over misbruik van vertrouwen, ontvreemding van goederen en corruptie.  Het is een kniesoor die zich hier druk om maakt. Luik is tenslotte het Palermo aan de Maas. Wat wordt de brave vliegveld-directeur aangewreven ?  Altijd hetzelfde : hij zou leveranciers van de luchthaven tegen goedkope voorwaarden voor zijn persoonlijk gebruik goederen en diensten hebben laten leveren en tevens geheime commissies hebben opgestreken.  Et alors ? De klachten zijn ingediend door de vorige financiële directeur die aan de deur gezet werd.  Het klassieke patroon. Wat met al die vele honderden semi-openbare bedrijven en bedrijfjes waar er geen onenigheid bestaat binnen de directie ?  Ook in Charleroi kwam de centenjacht die door de voorzitster van de raad van bestuur werd opgezet pas aan het licht toen een lid van de directie ontslagen werd.
 

Bron : RTL


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mogen we even polariseren, aub ?

  

Oh, what a beautiful morning, oh what a beautiful day

Three British Muslims have been convicted of planning a series of co-ordinated suicide bomb attacks on transatlantic airliners, which could have killed up to 10,000 people.
.
Een jury in Londen heeft maandag drie Britse moslims schuldig verklaard aan het voorbereiden van terreuraanslagen. De jury acht het bewezen dat de drie plannen hadden gesmeed om passagiersvliegtuigen op te blazen. Vier andere verdachten werden vrijgesproken, over een achtste kon de jury het niet eens worden. De verdachten werden opgepakt in 2006 en alhoewel slechts 3 van de 8 terroristen gestraft zullen worden, interpreteren regeringskringen deze uitspraak als een opsteker.  Na de flater met de vrijlating van de Libische moordenaar die 270 mensenlevens op zijn geweten heeft, gaat het officiële Londen er prat op het terrorisme met harde hand te bestrijden. De publieke opinie denkt hier enigszins genuanceerder over.
.
Abdulla Ahmed Ali
.
Na de aanslagen  zou bovenstaande video verspreid worden om de weldaden van de islam, godsdienst van de vrede, kenbaar te maken. Volgende keer, beter ?
.


07-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.http://www.angeltjes.net/

 

 

 

Wij lagen er even uit met Seniorennet. Buiten westen. Technisch KO. Maar wel steeds paraat, dankzij ons Bijhuis, waar u een boeiende fotoreportage wacht van niet bange blanke mannen en door de imam opgefokte moslims. Een boeiend gevecht in de straten van Birmingham.  Tiens, het is nochtans ramadan, het feest van verzoening ? 

En dan hebben wij het nog over een mooi stel in de vaderlandse politiek : Meyrem en Bart, verbaasd zich samen te vinden, maar gelukkig verenigd in hun afkeer tegen een derde. Wie zou dat wel mogen zijn ?

 

http://www.angeltjes.net/


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe stemt u de brug onder de grond ?

 

Al wie Patrick Janssens ooit van ver of nabij gezien of gehoord heeft, weet dat deze mens, mocht hij een plant geworden zijn en géén politicus, hij een treurwilg zou zijn. "Het verdriet van Antwerpen", te bezichtigen op de Grote Markt met aangepaste treurmuziek van Chopin, vertolkt door de Strangers. Bovendien met blaadjes die meedraaien met de wind : dat is het plantkundig equivalent van onze burgemeester.

En toch wil hij soms grappenmaken en grollen verkopen, maar helaas hij is geen Cyrano de Bergerac die zwierig een ballade componeert over de kwaliteiten van zijn enorme neus tijdens een elegant duel met de degen : "Het lijkt wel de Rode Zee als hij bloedt..." zou nochtans toepasselijk klinken bij Patrick.

De laatste grap van onze reclameman-burgemeester-concertorganisator gold de Oosterweelverbinding, u weet wel Lange Wapper die de stedelijke coalitie uit mekaar ranselt. Het stadsbestuur zal een brochure uitgeven om de bewoners in te lichten over de bedoelingen achter de vraag van het referendum. Wij hebben er al genoeg over geleuterd en u hebt genereus meegewerkt aan onze poll en met overtuiging om diverse redenen ja, neen maar vooral "ontplof" gezegd. Waarvoor dank.

Het stedelijk "leescomité" dat de brochuretekst voorbereidt, bestaat uit de burgemeester en de schepenen Voorhamme (Arabist en ordannans van de burgemeester), Epo Van Campenhout (Roesmiddelen, cafés & Oppervlakkigheden) en Marc van Peel (Haven en Whisky). De grap van de burgemeester bestond erin een tekstblad voor te leggen met  : "Handleiding : Hoe stemt u de brug onder de grond ? "

Misschien ligt u nu over de grond te rollen, wij alleszins niet en eigenlijk niemand op het stadhuis, behalve de uitvinder van de grap zelf natuurlijk en een aantal van zijn dienaars en knipmessen.

Wij kunnen niet genoeg onderstrepen, dat Janssens een verpletterende verantwoordelijkheid draagt in dit dossier. Gedurende jaren heeft hij zijn taak verwaarloosd en de zaak op zijn beloop gelaten. Nu grapjes proberen verkopen, is misplaatst. 

Het is van eenzelfde triestige allooi als de houding van de NVA die nu recent dit dossier ontdekt heeft en zich in de klassieke dubbelzinnige bochten wringt. Eerst beweren van "ja" te stemmen voor de brug en tegelijk zeggen dat het geen goede oplossing is.  En enkele dagen later toeteren, dat het referendum moet uitgesteld worden.  Het maken van verkeerde keuzes blijkt wel  het voornaamste programmapunt te zijn van de NVA.  Met als tweede punt  het intrekken van ingenomen standpunten of verbale krachtpatserijen, al dan niet met excuses. Kortom : veel bla-bla en zelfs geen boem-boem.

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De dank van Libië : 11 overtuigde imams komen prediken in GB

 

Het schijnt dat kolonel Gaddafi over een eigen moslim-heirschaar met getrouwen beschikt. Zoiets is altijd gemakkelijk in een totalitair regime : zo kan allah-uit-den-hoge bijtijds een duwtje in de rug geven. Niet dat de vrijheidsdrang in Libië lustig opborrelt : de moslimjeugd pruttelt natuurlijk tegen maar ze moet er niet van dromen georganiseerd verzet te bieden tegen het regime,  zoals de moslims dat momenteel hier in Europa kunnen bruinbakken.

Elf predikers, gesponsord door WICS (world islamic call society), de privé moslim-heirschaar van Gaddafi, zullen een woordje komen zeggen in Birmingham, Leicester en Nottingham tijdens de ramadan. Wat jammer dat we verhinderd zijn dezer dagen, anders gingen we een kijkje nemen ; een oortje volluisteren zal moeilijk zijn, want de predikingen verlopen uiteraard in de ons helaas nog niet vertrouwde keelklanken-taal.

Birmingham riot

In het centrum van Birmingham wordt het populaire spelletje "Lopen, lopen, de gardevil is daar" regelmatig opgevoerd.

Net een maand na de "bevrijding" van de Lockerbiemoordenaar Megrahi en de dommige manier waarop Schotten en Britten zich hebben laten rollen door de sluwe Arabieren, doen deze laatsten er nog een schep bovenop. Ter attentie van de lezende scherpslijpers van dit stukje : het zou best kunnen, dat Libiërs geen Arabieren zijn, maar wij vinden dit gemakkelijk, al die subtiliteiten kunnen ons gestolen worden : wij volgen de keraan en daar wordt ook niet gepalaverd over wie een ongelovige hond, aap of zwijn is.  Zolang er maar geen respect komt bij kijken, verkeren wij niet in gewetensnood.

"Onze godsdienst zal alle andere religies overwinnen. Er leven tientallen miljoenen moslims in Europa en hun aantal stijgt voortdurend, terwijl de oorspronkelijke Europeanen drastisch in aantal verminderen. Dit is een duidelijke aanwijzing dat Europa zal bekeerd worden tot de islam : op een dag zal het een islamitisch continent zijn."

Dit zijn onze woorden niet, maar wel die van Gaddafi.  En de stupiede Britten die Geert Wilders de toegang tot hun eiland ontzeggen, een volksvertegenwoordiger uit een collega-lidstaat, laten glimlachend elf baardmansen toe die onze beschaving komen ondermijnen en er zich niet zullen voor generen de rebellie te prediken. 

Als ons nageslacht later de foto's zal bekijken van types zoals Gordon Brown, zal het zich terecht afvragen : "Je ziet toch aan dat smoelwerk dat die vent een kwibus is ? Zagen onze voorouders dat niet ? "

.

.

Bij dit artikel een foto van de kwibus en enkele beelden uit het handelscentrum van het pittige Birmingham waar de Gaddafi-predikers de bevolking zullen toespreken.

Vrije bewerking van een artikel uit Sunday Mercury

 

 Birmingham riot

Er is altijd ambiance in Birmingham


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jachtseizoen gans jaar geopend

 

.
Foto van een van de kogelgaten in het glas van het uitstalraam van het VB-secretariaat te Deurne. Met de uitspraken ten overstaan van deze partij en de ondemocratische uitsluiting worden wanpraktijken als hierboven in de hand gewerkt.  Iedereen vindt dit op de lange duur normaal.  Het jachtseizoen is een gans jaar geopend.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslima's strijden voort : zij hebben anders niets te doen.

 

politie pakt actievoerders aan atheneum hoboken op
De moslima's aan de athenaea van Hoboken en Antwerpen zetten de strijd onverminderd verder. Ze kregen deze morgen steun van een groep" Actief Links Scholieren". Zoals u ziet op bovenstaande foto betogen mannen en vrouwen apart.  Als de mannen zich tussen de vrouwen zouden begeven en er zouden aanrakingen plaatsvinden, weten we niet welk soort orgie er zou plaats kunnen vinden.  Vandaar deze strikte scheiding : wij zijn er voorstander van. De betoging was verboden en de politie heeft al die brave idealisten opgepakt. 
Deze nacht is er ingebroken in de school van Hoboken en werd op een muur een slogan geschilderd of gespoten, dat moeten we in het midden laten : "Geen hoofddoek, geen school".  Er werden ook, naar verluidt, een aantal boeken vernietigd, maar dat is een detail : er is slechts één boek dat waardevol is.  Al de overige druksels zijn ketterse producten. Tot morgen, dan maar ?  We zijn benieuwd.
Foto : Gazet van Antwerpen




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!