Angeltjes
07-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geplukt uit de reacties

 

Senioren voelen zich onveilig in eigen stad

Zeven op de tien 60-plussers die in Brussel wonen, voelen zich onveilig in de straten van hun eigen stad. Dat blijkt uit een onderzoek van de Vrije Universiteit Brussel.

 

Vooral 's ochtends en 's avonds zijn de senioren bang om hun huis te verlaten. Daardoor vermindert het sociaal contact met de andere buurtbewoners en vereenzamen de senioren makkelijker. De Brusselse minister van Welzijn Brigitte Grouwels (CD&V) wil het probleem aanpakken door het sociale vervoer beter uit te werken. "Mensen kunnen aan huis worden opgehaald", zegt Grouwels, "ze worden begeleid van hun deur tot aan de bus, en dan vertrekken ze naar waar ze moeten zijn: de winkel of de dokter, en terug." "Wat we willen vermijden, is dat mensen thuis blijven zitten uit schrik, en zo vereenzamen."

Soms kan een studie verhelderend zijn. eigenlijk hadden wij senioren daarvoor geen studie nodig maar blijkbaar madame Grouwels wél !  Dat mens zal ook langs de tunnels naar haar "werk" gereden worden. 

07-10-2009, 13:32 geschreven door jos

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dries van Notens nieuwe collectie

 

 

Mogen we een ietsje trots zijn op Dries Van Noten ? ( Ook als dit niet wederkerig mocht zijn ) Zijn dit mooie kleren en kleuren, of ziet u liever een blauwe boerka, een zwart laken, een rood-wit geblokte handdoek gedrapeerd over het hoofd ? Wat is mooi, wat is lelijk ?   Naar ons gevoel maakt Van Noten deel uit van onze moderne Westerse cultuur waarin de couturier zijn  fantasie en kennis uitleeft met materialen, kleuren en vormen  in functie van het mooiste wat de natuur geschapen heeft : onze vrouwen.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laten we op zoek gaan naar ons eigen gelijk : POLL !

 

 

 

"Ons" gelijk vinden we zelden in de media, tenzij we naar de VRT kijken : dàt is pas genieten, maar omwille van de vele technische storingen en onderbrekingen is dit station helaas geschrapt bij onze favorieten. De techniekers van Telenet en Belgacom weigeren trouwens die zender voor te programmeren.  Echt waar. "Als u per se naar het NIR wil kijken, moet ge een schotelantenne kopen, mijnheer"  zei onlangs een niet nader genoemde kabelverbindingsman tegen een verbaasde buurvrouw. Hij had zelfs niet gemerkt dat het een mevrouw was, zo druk was hij in de weer.

Dus, hier gaan we met een kleine bevraging over Het Verdrag van Lissabon. 

U zegt ?  Ja, dat is de grondwet van Europa, die zo beschaamd is over zijn échte bedoelingen dat hij zich vermomt als Verdrag.  Een grondwet die opgesteld is door mannetjes die een gloeiende hekel hebben aan democratie, inspraak, correcte besluitvorming, juiste informatie maar voor de rest zijn het toffe kerels.  De ene is een fervente olifantenjager en bloeddiamantenverzamelaar, Giscard d'Estaing en de andere is onze eigen Vilvoordse auteur van het standaardwerk "Welke gelaatsuitdrukking past best na het mislukt onderdrukken van een ontsnapte waterscheet ? ", Jean-Luc-zonder-commentaar.

U ziet het, die Grondwet komt uit propere handen.  Een van de hoofdkenmerken is, dat hij totaal onleesbaar is, waar alleen kniesoren moeilijk over doen, maar hij is ook onbegrijpelijk en zit vol tegenspraken. Schijnt het, want ons exemplaar hebben wij net uitgeleend aan onze buurman Mehmet met de boodschap "Hier, houd u wat bezig met de koran van Europa. En géén vragen, dat doen jullie ook met het groene boek."

Zo gezegd, zo gedaan :  wij maken een poll, die zich bevindt ter linkerzijde van deze nadrukkelijk onconventionele en politiek-extreem-incorrecte blog.

Omdat niet elkeen het verdrag van lissabon zal gelezen hebben, mag u voortgaan op uw gevoel bij deze bevraging.

De redactie

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vaclav Klaus : eenmansbolwerk tegen Europa

 

logo

 

 

 Klikken op gekleurde tekst voor volledig artikel


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maak gebruik van de mogelijkheden en emigreer
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Arabisch is niet onze beste vreemde taal, maar we doen ons best met het oog op een glorieuze toekomst.  De kleinkinderen zullen met enige fierheid mogen zeggen : "Den bompa was geen islam-collaborateur, maar hij had veel begrip voor zij die zich vrijwillig lieten ontploffen".

In een Egyptische krant vonden we een stukje (met foto !) over een professor die boel maakte in zijn les omdat een van de meisjes een sluier droeg.  Het gebeuren vond plaats in Dubai. Als u van dit bruggetje gebruik maakt, vindt u het artikel in een schabouwelijke en vaak onbegrijpelijke Nederlandse vertaling van Google. (Als het artikel niet vertaald verschijnt, klikt u boven in de rechterhoek op het blokje VERTAAL).

Het is intressant om ook even door de reacties te waden onderaan het artikel : de teksten en bedoelingen zijn niet glashelder maar de discussie over de sluier bestaat in de Prachtlanden. Voor de rest hebben wij niets te maken met mensen wier levens beheerst worden door gedragsregels van eeuwen geleden. Helaas worden we er toe gedwongen aandacht te besteden aan de moeilijkheden die deze lieden onze samenleving bezorgen : wij hebben er nooit om gevraagd en geen enkele politieke partij heeft de moed gehad duidelijk te zeggen, dat ze de grenzen wagenwijd open wil zetten om de burgers over te leveren aan een onstuitbare invasie. Die ons handen vol geld kost en de maatschappelijke structuren ontwricht. Hebben ze u ooit om uw goedkeuring gevraagd ?  Neen, maar wel vloeken en schimpen op diegenen die kritiek hebben.

In onze vrije Westerse democratie is het duidelijk : wie met een sluier op zijn hoofd wil rondlopen, doet dit. Wij kennen geen opgelegde kledingsvoorschriften : trends, tendenzen en mode zijn vrij en worden enkel afgegrensd door de fatsoensnormen die onze cultuur kent. 

Voor het overige kunnen reglementen op scholen of werkplaatsen bepaalde kledingsvoorschriften opleggen en wie zich daar niet naar voegt, is vrij ergens anders te gaan. Ook dàt is een vorm van vrijheid en keuze : als het u niet zint, wordt u niet gedwongen.

In Europa bestaat meer individuele vrijheid inzake denken, voelen handelen en communiceren dan in de Prachtlanden waar de islam het leven onderdrukt. Wie het hier niet naar zijn zin heeft, kan altijd emigreren : migratie is erg in en wordt door de aanhangers van diversiteit aangeprezen als hét maatschappijmodel van de toekomst. Maak er gebruik van, vrienden en vriendinnen.

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turk niet tuk op jood of christen als buur

 

ANKARA - De Turkse regering is geschrokken van de intolerantie tegenover religieuze minderheden. Volgens een onderzoek zou 35 procent van de Turken geen christenen als buren willen hebben, 42 procent geen Joden en 57 procent geen atheïsten.

Ruim de helft, 55 procent, is voor een beroepsverbod voor niet-moslims bij de rechterlijke macht, de politie en het leger. Maar zelfs in de gezondheidszorg wil 44 procent geen christenen of Joden als arts of verpleegkundige zien.

Turkse media berichtten afgelopen weekend over het onderzoek, dat werd verricht in opdracht van een Joodse stichting, met steun van de Europese Unie. Verspreid over het hele land zijn 1108 mensen ondervraagd. Vicepremier Bülent Arinc reageerde ,,geschrokken'' op de uitkomsten. Hij riep de Turken tot meer verdraagzaamheid op. Religieuze pluriformiteit moet als rijkdom van het land worden gezien, zei hij.

Turkije is een in zichzelf gekeerde samenleving geworden, reageert socioloog Yasin Aktay in de krant Zaman. Hij legt de oorzaak bij intensieve propaganda door ultra-nationalisten; ook zijn samenzweringstheorieën populair die 'buitenlanders' en religieuze of etnische minderheden de schuld geven van alles wat er mis is

 @ Nederlands Dagblad

Turken zijn nochtans gekend als tolerante, aangename menschen. Onze buurman, Mehmet, groet steeds zeer vriendelijk Juffrouw Ellen en wij krijgen altijd een hoofdknik.  Het zal beteren als Europa totaal geïslamiseerd zal zijn. We herhalen in de reacties een berichtje dat we deze nacht ontvingen van een vreedzame heer, waaruit we veel hoop voor de toekomst putten.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joseph Goebbels en de gerechtelijke arrondissementen van het land B

 

Op vraag van een van onze goede Angeltjesvrienden, hebben wij zonet het journaal met Vim de Wilder doorstaan , de immer keurig-correcte nieuwslezer van de 0000 : een jongen naar ons hart, het mag gezegd worden.

Goedenavond, Beste Kijkers, articuleerde Vim en Hij Keek Guitig Alsof Hij Wist Dat Ook Wij Tot Zijn Publiek Behoorden. Vim deed den volke kond over alles wat wij al vernomen hadden in de loop van deze druilerige dag. Er kwamen geen onderbrekingen, er donderden geen spots naar beneden,  de klank was normaal, er liep niet eens een onverschillige vakbondsafgevaardigde doorheen het beeld, kortom het was oersaai, zoals uit de tijd van Rik Onckelinx die de persberichten van de CVP voorlas als avondnieuws.

Maar yes, daar kwam ons Hoofdpunt, waar wij op aanvraag zaten naar te hunkeren.  Er Zijn Te Veel Gerechtelijke Arrondissementen In Het Land B, sprak Vim en hij staarde zuinig en benepen, zoals het politiek-correct hoort, als het over overschotten gaat.  

Van het een is er te veel, van het ander te weinig, we zijn tenslotte geen modelstaat. Onze politici zouden wel willen maar ook zij zijn maar amateurs. En toen vulde het scherm zich ineens met de kop (ik kan het geen hoofd noemen) van Herr Doctor Joseph Goebbels van het Spionnencentrum. Die kwam bevestigen dat er zuviel  kleine arrondissementen zijn en die moeten opgaan in grotere gehelen. De afschuwelijke man had het over mensenhandel uit de Prachtlanden Bulgarije en Roemenië. Toen wij op de barrikaden stonden te roepen dat die Prachtlanden niet bij de EU hoorden, beschuldigde rode Goebbels ons van racisme. Maar dat doet er niet toe.

Waar het ons om gaat is : wat heeft godverdomme (verontschuldigt u ons even ?) die doctor Goebbels te zien met een louter politieke kwestie ? Deze kerel heerst over een instelling met 100 spionnen die buiten elke parlementaire controle de burgers beloeren, bedreigingen toesturen en voor de rechtbank slepen alsof het ordinaire misdadigers zijn. Dat op zich is een misdaad tegen de mensheid.

En nu komt die man die er uitziet als een Feldwebel en spreekt als een verstopte anus, ondervraagd door de regimezender, vertellen wat de politici moeten doen. 

Wij laten ons niet uit over de noodzaak om de gerechtelijke arrondissementen te vergroten of te verkleinen, ons gaat het om het principe dat het ontoelaatbaar is dat Goebbels zich inlaat met een louter politieke kwestie. Waar gaat dit heen ?

U zal zeggen, dat wij overdrijven en dat mag u.  Wij willen u echter zeer nadrukkelijk waarschuwen dat er in dit land bewegingen aan de gang zijn, die de democratie willen uitschakelen.  De tijd is er rijp voor, de wanhoop is groot, de burgers zijn bang en de Goebbelsen staan klaar. Zeg niet : "Wir haben es nicht gewusst".

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neen tegen een Turkse Eiffeltoren !

 

 

toureiffel
.
In Frankrijk wordt een Turkse week gevierd en de burgemeester van Parijs, Delanoë heeft het lumineuze idee opgevat de Eiffeltorent te laten verlichten met de Turkse kleuren en emblemen. Het Front National roept op tot protesten niet in het minste omdat Delanoë trots verkondigt, dat "de verlichting van dit typisch Parijse monument met de kleuren van Turkije de gehechtheid van de Parijse burgemeester bewijst aan de idee dat Turkije eindelijk zijn plaats moge innemen in het hart van Europese Unie". Smak, smak, lebber, lebber.
President Sarkozy is ook al lang de stoere taal van tijdens de verkiezingscampagne vergeten.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volgt de Raad van State de auditeur ivm rechtsgeldigheid moslimraad ?

 

 

 

 

De eerste auditeur van de Raad van State maakt in zijn rapport gewag van “overschrijding van bevoegdheden”, waardoor de verkiezingen voor de moslimexecutieve in 2005 en alle beslissingen die sindsdien genomen werden ongeldig kunnen worden verklaard.

Volgens de eerste auditeur ging de kiescommissie in 2005 in de fout door arbitraire categorieën in het leven te roepen. De commissie maakte namelijk onderverdelingen tussen Marokkaanse, Turkse en bekeerde moslims, en moslims die tot een andere culturele achtergrond behoren. Nog volgens Le Soir heeft toenmalig minister van Justitie Laurette Onkelinx (PS) de hele procedure te haastig afgewikkeld, en had ze het recht niet de leden van de moslimexecutieve te erkennen.

Indien de Raad van State het rapport van de eerste auditeur volgt, dan worden meteen alle beslissingen die de moslimexecutieve de afgelopen vier jaar heeft genomen ongedaan gemaakt. Ongeldig zijn dan bijvoorbeeld alle benoemingen van islamleerkrachten en de erkenning van moskees.

De moslimexecutieve sleept al jarenlang een slechte reputatie met zich mee. Heel wat vertegenwoordigers werden op advies van de staatsveiligheid geschrapt wegens fundamentalisme. Er was heel wat onenigheid tussen Marokkaanse en Turkse moslims, en ook tussen ‘Vlaamse’ en Franstalige moslims, die zich bezondigden aan gesjoemel.

Laat dit rapport een signaal zijn tot afschaffing van de moslimexecutieve. Moslims hebben het recht om hier hun godsdienst te belijden, maar de integratie is absoluut niet gebaat met de uitbouw van een aparte moslimzuil, de wildgroei van moskeeën en de publieke subsidie van radicale moskeeën en imams.




06-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nu ook aanval op VB- secretariaat Antwerpen Amerikalei

 

 

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VRT is een spionnenzender aan het worden.

 

 

De VRT is veroordeeld door de Raad voor Journalistiek omdat de omroep voor het programma 'Volt' undercover filmde bij huisartsen : deze zouden te snel antidepressiva voorschrijven. Voldoende om de stoppen te laten doorslaan bij het linkse zootje van de nieuwsdienst. Ze gaan op doktersjacht.

Er werd een reporter zonder professioneel geweten maar met de juiste vakbondskaart op uit gestuurd met een camera en micro verborgen op zijn zweterig lichaam. Dat is geen journalistiek maar pure spionage. Is het voorzien in de opleiding van journalisten, dat zij toneel moeten spelen om te zien hoe burgers reageren ?  Is dat een opdracht die in de beheersovereenkomst van de Vlaamse Gemeenschap vermeld staat : bespioneer de burgers ?  Het is trouwens het tweede geval op korte tijd : de eerste keer dat deze nazi-praktijken aan het licht kwamen was bij de Hitlerfan uit Hoboken.

Dokters, die een eigen professionele verantwoordelijkheid dragen zoals niemand van de 3000 leeggangers van de VRT dat ooit moet doen, worden door de eerste de beste onbekwame oetlul uitgelokt op de uitoefening van hun beroep.  De oetlul draagt geen enkele verantwoordelijkhied : zijn vakbond beschermt hem altijd en overal.  Ook nu na een "veroordeling" door de Raad voro Journalistiek.  De dokters worden voor het starend oog van Vlaanderen geculpabiliseerd omdat ze bewust misleid worden door een gewetenloos reportertje.  

En dat alles omwille van de sensatie, de kijkcijfers en de eigen glorie.  Er nog even bij vertellen, dat het programma Volt een werkstuk is, gepresenteerd door Martine Tanghe.  Kijk naar de afbeelding, dan weet u genoeg.

Deze namiddag interpelleerde de nieuwe Vlaamse VB-volksvertegenwoordiger Wim Wienen in de commissie voor de media ministerin Ingriet Lieten over de neutraliteit van de VRT.  Volgens  de rooie madame is er geen vuiltje aan de lucht.

Savat

PST : Zoals het moedige mensen past, zijn de beelden inmiddels vernietigd, zogenaamd om heruitzending te verhinderen, dat vernemen we via Het Laatste Nieuws. Links en Laf : een mooi duo.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaams Belang zegt Neen

 

 

In een paginagroot artikel in Gazet van Antwerpen, zet Filip Dewinter zijn standpunt uiteen in verband met de Lange Wapper. 

Het is NEEN, maar dat wisten we al. Hij legt uit waarom.

Hier klikken voor artikel

(vergrootglas meenemen aub)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Clooney : ditmaal geen Nespresso maar de Verenigde Nazis

 

 

En zo blijft de illusie bewaard, dat u iets betekent en iets te vertellen heeft  : de Nespresso-man wordt ingeschakeld om de Verenigde Nazis populair te maken. Maak eens een video ... Maar zeg vooral niet wat u écht denkt.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stoute jongeren met politie naar Spanje op vakantie : dàt helpt

 

Lastige Marokkaanse jongeren in Tegelen zijn samen met de wijkagent en de jeugdagent in een busje naar de Spaanse Costa Brava geweest.

“Wij waren daar niet als agent, maar als mens. Je leert elkaar op een ander niveau kennen. Het heeft geweldig gewerkt”, zegt jeugdagent Hendriks in de krant. Sinds de reis schijnt het met de overlast in de buurt gedaan te zijn. Politieauto’s worden niet meer vernield.
Zo. Aan originaliteit in de aanpak van criminaliteit heeft het Nederland nooit ontbroken. In weinig andere landen moeten overvallers hout hakken in de bossen of ondersteken opruimen in verzorgingshuizen. Van werken tussen deugdzaam volk word je een beter mens dan in de gevangenis tegen andere boeven aan te kijken, zo is de redenering. Al weet niemand of dit meer is dan een vrome wens.
Maar dat je met de politie mee mag naar de Costa Brava om weer op het rechte pad te komen, nee dat had ik nog niet gehoord. Dat de criminaliteitscijfers in Tegelen nu een zonniger beeld laten zien, wil ik best geloven. Maar is dit ook blijvend? Want ik weet niet hoe dat bij jonge Marokkanen zit, maar bij mij werken vakanties nooit zo lang. Ik ben al weer vrij snel toe aan de volgende.
Toch: van een verblijf in Spanje schijnt een zekere pedagogische werking uit te gaan. Dat leerde je vroeger al als kind. Stoute kinderen werden door Sinterklaas meegenomen naar Spanje. Alleen had sint het vervoer anders geregeld. Geen politieagenten met een busje, maar zwarte pieten met een zak.

 @ Limburger.nl

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeg maar JA zeggen de antwerpse Tjeven

 

 

cd v gaat voluit voor ja stem op referendum
Heylen (links) : "Amai, hier is veul water"
De Peel (rechts) : "Ja, nu nog de whisky"


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nummer 7

 

Gisteren aanslag nummer 7 op secretariaat Deurne

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom wordt u geen journalist ?

 

We gaan weer iets doen, dat niet mag.

Schrijven over een annonce op deze blog, met het risico dat goegel ons buitenflikkert, want de redactie en de publiciteit zijn totaal gescheiden en het is "verboten" mekaars terrein te betreden.   Daarom deze omzichtige en sluipende benadering. 

We lezen bij de pubs dat u thuis een cursus journalistiek kan volgen in uw eigen tempo. U krijgt het lessenpakket acht dagen op proef voor een applausprijs van nog geen € 350

Binnenkort lezen wij dan uw bijdragen in Kwalitijdskranten, u bent politiek-correct geschoren en geknipt, u glimlacht zoals Peter Vandermeersch, terwijl u het regime likt of u gaat vrolijk een pint drinken met Lex Molenaar van de Gazet van Janssens. Molenaar is een vriendelijk man, hoor en soms is hij grappig. Hij noemt het liberale meisje Annickske de Ridder "het hoertje van de BAM". Dat durven wij bij Angeltjes zelfs niet.  Ja, de slet van Mohamed, dat past in ons kraam, maar niet in dat van Annickske.   En wie weet, als u een lidmaatschapskaart kopt van de sp-a en van het ABVV en van de  Rode Mutualiteit en u neemt een abo op de Morgen en Humo, dan maakt u wellicht kans om binnenkort bij de VRT het nieuws voor te lezen. Zou dit niet formidabel zijn ?  Onze vrienden Jos, Lucky9, Regus, Senior, Tjenne, Stingray, Sus Rondell, Mieke en de Lieves naast Vim de Wilder of Martine ...

Mocht men u vragen "Hoe bent u ertoe gekomen om journalistiek te studeren" ? Dan antwoordt u best niet, dat het begonnen is op de blog van Angeltjes.

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oproep tot de Duitstalige Parlementsleden

 

In een schrijven aan de leden van het Duitstalige parlement heeft Vlaams Belang-voorzitter Bruno Valkeniers, samen met de Vlaams-Brabantse parlementsleden Joris Van Hauthem en Bart Laeremans, gevraagd om geen belangenconflict goed te keuren tegen de splitsing van B-H-V. De drie parlementsleden zien niet in op welke wijze de belangen van de Duitstaligen geschaad zouden kunnen worden en kunnen zich niet voorstellen dat de Duitstaligen rechtsmisbruik zouden plegen.

Hieronder vindt u een Nederlandstalige vertaling van het schrijven dat naar elk van de 15 Duitstalige parlementsleden wordt verstuurd.

Geachte collega,

We vernemen dat U wellicht opnieuw door de voorzitters van de Franstalige partijen zal gevraagd worden over een belangenconflict te stemmen om de behandeling tegen te houden van twee wetsvoorstellen die in de Kamer van Volksvertegenwoordigers hangende zijn en die de splitsing van de kieskring Brussel-Halle-Vilvoorde voor ogen hebben.

U weet dat de eis tot splitsing van de kieskring Brussel-Halle-Vilvoorde door alle Vlaamse politieke partijen wordt gedragen, maar dat de stemming van de wetsvoorstellen nu al bijna twee jaar geblokkeerd wordt door een Franstalige minderheid. Het instrument van het belangenconflict wordt in deze schromelijk misbruikt om te verhinderen dat de democratische besluitvorming zijn gang kan gaan.

Begin dit jaar is het Parlement van de Duitstalige Gemeenschap niet ingegaan op een eerst vraag ter zake. Daarop heeft de Waalse gewestraad een belangenconflict ingediend, nadat eerder ook de Franse Gemeenschap en de Brusselse Cocof hetzelfde hadden gedaan. Dit stelselmatig indienen van belangenconflicten komt neer op een flagrante vorm van rechtsmisbruik en is bovendien hoogst ondemocratisch: de normale werking van de federale Kamer dreigt hierdoor volledig verlamd te geraken. Dit is nochtans nooit de bedoeling geweest van de wetgever toen het systeem werd geconcipieerd.

Wij zouden echter niet begrijpen dat het Parlement van de Duitstalige Gemeenschap zou ingaan op de vraag een belangenconflict in te roepen. Wij zien immers echt niet in op welke wijze de splitsing van de kieskring Brussel-Halle-Vilvoorde welke schade dan ook zou kunnen toebrengen aan de belangen van de Duitstalige Gemeenschap. Feit is dat U dreigt ingeschakeld te worden in een strategisch steekspel dat enkel het schaden van de Vlaamse belangen op het oog heeft.

Het zou ons bijzonder veel genoegen doen indien U vriendelijk, doch kordaat, zou weigeren dit vierde belangenconflict in te roepen. We zijn graag tot een gesprek over dit alles bereid.

Met collegiale groeten,

Bruno Valkeniers, Joris van Hauthem, Bart Laeremans.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoessein Obama weigert Dalai Lama te ontvangen

 

 

De president van Amerika, eerste prijs welsprekendheid en dictie, weigert de Dalai Lama, die momenteel rondreist in de Verenigde Staten te ontvangen. Vandaag dinsdag is de Tibetaanse geestelijke leider in Washingtoin waar hij zal begroet worden door een ondergeschikte ambtenaar.

Vorige maand liet Peking weten niet gecharmeerd te zullen zijn, mocht Hoessein de "Tibetaanse separatist" otvangen. In november vindt een ontmoeting plaats tussen de presidenten van China en Amerika en Hoessein wil niet dat er voorafgaandelijk diplomatieke spanningen geschapen worden.

 

obama-bows-to-saudi-king.jpg image by upstatenyguy

Hoessein begroet de koning van Arabië : dat vormde diplomatiek geen probleem.

 Bron : 20 minutes


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manifestatie voor geljke kansen in stad van Allah

 

Waar is democratie gebleven ?

Stop discriminatie

Waar blijft het maatschappelijk debat ?

 

Deze en nog meer kreten om begrip en erkenning kan u bekijken in een boeiende diamontage . Onze jonge moslima's betogen.  De  "hangjongeren-broeders" zijn niet massaal opgedaagd : ieder zijn taak. 

Het Nieuwsblad

 




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!