ani's mijmeringen
Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


herinneringen ,zoveel mooie dingen !

20230214-184116
22-10-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mooi

..

22101825h5-HQBx-Rw




net bericht gekregen van de nieto -- hij komt morgen samen met zijn lief uit Berlijn naar oma en of ze een paar dagen kunnen logeren ?


oma blij : dus zeker !


dat ik achteraf versleten zal zijn --- is ook  zeker , MAAR ik kijk er zo naar uit , April was de laatste keer dat ik ze " in t echt zag ? ! "

ondertussen is er zoveel gebeurd , ze waren samen een  maand in Columbia en toen zij weer naar Israel moest voor haar job , maakte hij

samen met een vriend uit de USA een trip naar Costa Rica en Guatamala --- waar er plots ook grote betogingen waren ---einde reis !


sedert een week is hij bij haar in Berlijn , na haar vlucht uit Israel ( om gekende redenen )

ik heb een kleine familie , maar ze zijn zo verspreid ----over de wereld --- jammer vind ik dat soms , en andere keren vind ik het een

rijkdom dat ze zo gemakkelijk met iedereen kunnen leven !


maar nu ben ik gewoon BLIJ !!


misschien gaan jullie me een paar dagen HIER niet zien , weet dan dat ik gelukkig ben !





Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail
URL
Titel *
Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (31)

26-10-2023
. . .

Ben weer eens  komen bijlezen en telkens toch ook goed nieuws, dat doet me steeds wel iets moet ik zeggen.  Je houd er echt de moed wel in hé Ani !!!  Maar het is ook telkens fijn om te lezen wat je zoal meemaakt, zelf heb ik wat stil gelegen in de laatste weken omwille van die toestanden met mijn pijnlijke rug dat later toch nog van iets anders bleek te komen, mijn bekken blijkbaar weer, dat is iets waar ik vroeger vaak last van had maar ja, het is wat het is.  Dan die tanden en moeilijker kunnen eten, voorzichtig zijn met die voorlopige brug die daar werd opgezet, het is steeds wat aanpassen en dat implanteren van die implantaten zet wat druk op alles en laat zich ook gevoelen in je gezicht.  Ik had niet verwacht dat dit zo'n impact ging hebben op mijn hoofd eigenlijk. 

Dus hou ik het meestal rustig, ik ben er zo moe door geworden dat ik tussendoor als ik in de zetel ben beland, wel vaak in slaap val ook, dat komende weekend zal me misschien nog wel wat deugd doen want dan kunnen we op zaterdagnacht weer wat langer slapen !!!  Ja, het is weer zover, de klok juist zetten voor het winteruur én een uur langer kunnen slapen, ik heb er nu zo'n deugd van gewoon omdat ik van al die pijnmedicatie vanaf ben en ook geen antibiotica meer moet nemen.  Alle dingen die buitenshuis moeten gebeuren zoals kiné zijn op dit moment even rustig omdat ook de kinesiste wat vakantie nodig had maar nadien moet ik toch nog wel even terug gaan en misschien nog iets langer ook, we zien wel.

Het eten vlot vrij goed als je alles in acht neemt wat je moet doen of zeker niet mag doen.  Nu is het vooral nog zachte dingen eten en dat is meestal wel geen probleem, alleen weet ik nog niet zeker wat ik vandaag zal klaar maken ?!  Het zou ook wel eens lasagne of spaghetti kunnen worden, heb er alles wel voor in huis maar lasagne daar moet ik zelf niks aan doen dat is maar in de oven te steken en daarna kan ik eten, ik denk dat het zoiets zal worden !  Nog een fijne dag verder, groetjes en lieve knuffel.

26-10-2023, 10:03 geschreven door Chris


Aan iedereen een gezellige donderdag en stillekes sluipt het weekend dichterbij !!!!!
oie-26637110cm35-HFc

Goedemorgen lieve blogvrienden.Veel heimwee blijft bij mij hangen aan mijn 2 Thailandreizen waar het nu stilaan zomer aan het worden is met heerlijke temperaturen.Hier gaat het straks regenen volgens de informatie onderaan mijn computer.Toch mogen we zeker niet klagen want het wordt voor de mensen die ongewild in een oorlog leven ook winter en normaal veel strenger dan hier.Ik wens Jullie een fijne donderdag en velen kijken reeds een paar dagen verder en dan is het weeral weekend waar we een uur langer mogen slapen,doch terug met die lange nachten zullen geconfronteerd worden en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Een gezellige donderdag lieve Ani.Het is maar friskes deze morgen.Geniet van Je donderdag.

26-10-2023, 08:58 geschreven door Jos Vande Ghinste


een fijne goeiemorgen !

c06f4c8fea0dbec623e0b44bd2b4264c-a-beautiful-cloud.jpg
na ziekenhuisonderzoek manlief gisteren
gelukkig positief
terug aan een mooie nieuwe dag beginnen   !
liefs meeuw

26-10-2023, 07:29 geschreven door meeuw


een fijne donderdag
animaatjes-spookhuizen-28306.gif

We zoeken allemaal de sleutel tot het geluk,
zelfs vaak in verre oorden.
Maar we vinden hem meestal dichtbij,
in een paar bemoedigende woorden.
Lieve groetjes van Freddy en Patty

26-10-2023, 03:17 geschreven door Patty en Freddy


25-10-2023
Dag Ani hier is het stil dus denk ik dat je u goed amuseert

Welkom bij powerpoint Roosje

Een goede vriendschap,

een sterke band.

Bieden je ongevraagd,

met liefde een helpende hand.

wens jullie een fijne dag

Lieve groetjes Roosje

25-10-2023, 16:06 geschreven door Roosje


Gezellige woensdag

feest-05 Vandaag kunnen we het Kerala's India oogstfeest bekijken en wel in twee talen. Een traditioneel feest van 10 dagen. Groetjes van Jan en Elena pps

25-10-2023, 13:57 geschreven door Jan en Elena


mooi

<c

roos-1.png

25-10-2023, 12:57 geschreven door françois


LIEVE GROETJES VANWEGE ANNIE & ROGIER

1-2Lieve groetjes vanwege Annie & Rogier

25-10-2023, 12:17 geschreven door Annie & Rogier


Anitje

Ik ben blij omdat jij blij bent lieve Ani want van in April is zeker al een lange tijd dat je jouw nieto en zijn liefje gezien hebt.Natuurlijk zal het heel vermoeiend voor je zijn ,maar Anitje dat kunnen ze jou alweer niet meer afpakken hé. Geniet zoveel mogelijk en daarna veel rusten,blogbezoekjes doen kan altijd. Veel lieve en warme groetjes van Monique

dN76CSd.gif

25-10-2023, 11:46 geschreven door Monique


Ik wens al mijn blogvrienden een fijne midweek toe
oie-2583428-EMZHOe-Xr

Goedemorgen lieve blogvrienden.Regen en nog eens regen tot vervelens toe.Dit is de start van deze woensdag.Als ik alles bezie zal het een liedje voor de ganse dag zijn.Gisteren kon ik bijna de ganse namiddag zonnen op mijn terras en het was er reuze heerlijk.Ook ben ik na mijn middageten boodschappen gaan doen bij Colruyt in Kuurne.En ja daarna had ik veel rust nodig en die kreeg ik dan van het zonneke.Vandaag zal het wellicht een dutje worden na de middag.Ik wens Jullie een zo droog mogelijke midweek toe en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Fijne woensdag lieve Ani.Regen en nog eens regen.Ik ben juist naar Stasegem gereden om kleine en grote kippebillen aan het spit,een laat ribben en gebakken krielpatatjes.Hmm...het zal weer lekker zijn.

25-10-2023, 10:47 geschreven door Jos Vande Ghinste


24-10-2023
Ach

Ik ben blij voor jou... dat zeker... maar het wordt hier wel erg eenzaam voor mij... iedereen verlaat sennet... en ik ben gewoon te koppig om op te geven... geniet van je bezoekers!

24-10-2023, 16:15 geschreven door Myette34


Prachtig Ani, geniet ervan.

aa-10

24-10-2023, 14:38 geschreven door eddy meuris


Dag lieve Ani...
oie-141653123-Gl-RQY0-J.png

Van harte kom ik jou nog een knusse week wensen,
en doe wat je graag doet. Gezellig vond ik het
op je mooie blogje en bedankt voor de bezoekjes.
Tot de volgende keer en welgemeende

signature-21.gif

Ik kan mij zoiets heel goed voorstellen lieve Ani dat je blij bent.smiley-laughing.gif
Geniet er maar van met volle teugen, nadien zullen we jou wel weer horen.
En naar ik hier lees, heb je zaterdag een leuke dag gehad Ani.smiley-smile.gif
Awel lieverd, ik ben echt DOLBLIJ voor jou. xxxx smiley-laughing.gifsmiley-kiss.gif

24-10-2023, 12:27 geschreven door Rebecca


Een heel goedemiddag Ani
 
 
'k kom even langs
om heel fijne dagen toe te wensen
samen met de twee "kleinkinderen" 
 
geniet er van !
 een lieve groet van Gé

24-10-2023, 12:26 geschreven door Gé


geniet van die top dagen Ani

Ik kan er mij iets bij voorstellen en oma die zal die 2 super verwennen. Dat wordt genieten met 4 en achteraf kan je bekomen en nagenieten. Ik gun het je zo! Dus stoor ik niet lang!

Hartelijk

<a href="http://blog.seniorennet.be/natoken"><img src="https://i.postimg.cc/76mcbcjt/vis.gif"border=0></a>

24-10-2023, 12:19 geschreven door NATOKEN


Hallo Ani

Alleen al van 't plaatje boven je bericht word je al blij smiley-laughing.gif Geniet maar met volle teugen van je bezoek. Als je uitrust van je vermoeidheid achteraf heb je iets om na te genieten. Juist spijtig van 't weer. Veel liefs Alfy smiley-wink.gif

 

24-10-2023, 12:16 geschreven door alfyvo


DINSDAGGROETJES !!! Maak er een gezellige dag van lieve blogvrienden.
oie-24838165-JO5j-RGV
upload photos

Goedemorgen lieve blogvrienden.Eindelijk heb ik deze morgen terug kraakverse pistoleetjes kunnen halen bij de warme bakker.Ik ben nog steeds niet genezen,doch mijn eetlust is stilaan aan het terugkomen.Ik zag in mijn auto dat we deze morgen terug nipt de dubbele cijfers haalden.10 graden,maar dit is toch ook wel fris.Ik las hier juist dat het vandaag wisselend bewolkt zal zijn ,doch dat we het vandaag niet zullen droog houden.Ik wens Jullie allen een gezellige dinsdag toe en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Fijne dinsdag lieve Ani.Blije mensen zijn mooie mensen.

24-10-2023, 09:41 geschreven door Jos Vande Ghinste


Wens u nog een hele fijne dag

Blad.jpg

Het is al weer dinsdag, beetje donker en grijs vanmorgen.
Start met een nieuwe dag, en een nieuwe week.
Wens iedereen weer veel wijsheid deze week
gr. Dirk

24-10-2023, 09:37 geschreven door Dirk


geniet van je dag !

blob-5.jpg
in al je eenvoud
ben jij ook prachtig
twijfel daar nooit aan   !
liefs meeuw

24-10-2023, 08:14 geschreven door meeuw


LIEVE GROETJES VANWEGE ANNIE & ROGIER

1-13Lieve groetjes vanwege Annie & Rogier

24-10-2023, 07:59 geschreven door Annie & Rogier


fijne dinsdag
animaatjes-dinsdag-60867.png
Tussen vriendschap en een roosje is
er een heel groot onderscheid.
 Rozen bloeien slechts een poosje,
maar vriendschap duurt een eeuwigheid.
Veel liefs van Freddy en Patty

24-10-2023, 02:03 geschreven door Patty en Freddy


23-10-2023
Hallo Ani,
Dat is geweldig nieuws lieverd, geniet er maar goed van, nog een fijne namiddag!
beige

Doen kan meer helpen dan zeggen!
fijn begin van de week gewenst!
Bedankt blogmaatjes voor jullie bezoekjes
Altijd leuk om bij de blogmaatjes op bezoek te zijn, ik heb genoten van je mooie blogje!
Hartverwarmende momenten voor jou!
Liefs Jeannine
xxx

23-10-2023, 16:01 geschreven door Jeannine


hey Ani

ben superblij voor jou want dit is wel een heel aangename verrassing...al zal het wel vermoeiend zijn, maar die stralende gezichten...hun verhalen...het samenzijn...het maakt dat je een superweek zal hebben...Geniet met volle teugen van je schatten...

lieve groetjes en dikke virtuele knuffel.

een-lieve-groet.jpg

Groei, geniet en geef.
Lach, laat gaan, relax en leef,
Straal met je aanwezigheid
en blijf vooral jezelf
Altijd!

23-10-2023, 12:56 geschreven door Cecile


nunnenbillen

Hallo Ani, geniet van de gezelige dagen met je kleine familie. Dat vele werken en koken en de bijgaande vermoeidheid verdwijnt als sneeuw voor de zon als je de gelukkige gezichten van iedereen zie, hun babbels en verhalen hoort. Veel plezier en vele leuke babbels. Bedankt om mij een nieuw West-Vlaams woord te leren. "Nunnenbillen". Al heb ik ze nooit kunnen zien,ik denk wel dat ze er zó uitzagen maar niet zo lekker waren!!! Grtjs Marleen

23-10-2023, 11:40 geschreven door Marleen Pyl


Je maakt deel uit van een wereldfamilie!

Ik zal je hier missen!

Maarten-nieuw.gif

23-10-2023, 10:22 geschreven door Martin


Maandaggroetjes en een goede start van deze nieuwe week !!!
oie-2373823q-Ak-JV8k6

Goedemorgen lieve blogvrienden.Verre van fit stap ik de maandag en de nieuwe week binnen.Gisteren heb ik gans de dag in mijn zetel en na de middag een paar uur in bed gelegen.Nog steeds zenuwpijnen op verschillende delen van mijn lichaam en ik mag ze niet aanraken van de pijn.Ik had mijn smartphone bij mij om de wedstrijd van mijn lievelingsploeg te volgen en ze hebben het schitterend gedaan want ze brachten een punt mee vanuit Aalst die eerste staat.1-1was de uitslag.Ik wens Jullie allen een goede start van een gezonde nieuwe week toe en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Fijne maandag lieve Ani.Leuk Je verhaal te lezen.Geniet van de mensen die Je graag ziet of die Jou graag zien en ik wens Je een gezonde nieuwe week toe.

23-10-2023, 08:59 geschreven door Jos Vande Ghinste


Geniet er maar van, het is u gejeund

1-107Lieve groetjes vanwege Annie & Rogier

23-10-2023, 08:18 geschreven door Annie & Rogier


ben heel blij voor jou Ani , terug genieten van elkaar na zo'n lange tijd , zal veel te vertellen zijn !

istockphoto-614961704-612x612.jpg
rijg jouw dagen
als kleurrijke drupjes aan elkaar
het leven is een stuk mooier   !
liefs meeuw

23-10-2023, 07:24 geschreven door meeuw


fijne maandag en een goede start van de nieuwe week.
animaatjes-maandag-98131.gif

Wij hebben geen hartje van zilver
of een hartje van goud.
Maar wel een hartje dat van
onze blogvrienden houdt.
Lieve groetjes van Freddy en Patty

23-10-2023, 03:09 geschreven door Patty en Freddy


22-10-2023
Hallo Ani

Dat is geweldig nieuws voor jou, vermoeiende dagen maar wel geweldige, genieten maar.  Veel liefs Alfy ð 

22-10-2023, 22:47 geschreven door alfyvo


Dag Ani dan geniet er maar van deze dagen zal je goed doen om ze weer te zien he

Welkom bij powerpoint Roosje

Vrienden tel je niet op je vingers van je hand,

maar diep in je hart.

wens jullie een fijne dag

Lieve groetjes Roosje

22-10-2023, 18:48 geschreven door Roosje


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto



Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.



Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!