Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

18-08-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvester Stallone bereidt zich voor op 'Rambo 5'

Sylvester Stallone bereidt zich voor op 'Rambo 5'

http://oi57.tinypic.com/262bmuv.jpg

Sylvester Stallone (68) heeft nog maar net de derde 'Expendables'-film ingeblikt of hij is al aan het trainen voor 'Rambo 5'.

"Ik ben al begonnen. Ik ga gepast gemeen zijn in 'Rambo 5', maar ook intellectueel. Een killer met een hart. Slim, maar ook stom. Groot en klein, breed maar mager. We gaan alle grenzen overschrijden".

In de nieuwe 'Rambo'-film zal Stallone het opnemen tegen een Mexicaans drugkartel. Hij noemt het zijn versie van 'No Country for Old Men', de westernthriller van de Coen-broers met Javier Bardem en Tommy Lee in de hoofdrollen.

Verwacht wordt voorts dat Stallone zijn rol van bokskampioen Rocky Balboa terug zal opnemen in de film 'Creed', waarin Rocky de mentor wordt van de kleinzoon van zijn toenmalige rivaal, Apollo Creed.

18-08-2014 om 23:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De rode loper als carwash? Eén adres: Heidi Klum

De rode loper als carwash? Eén adres: Heidi Klum

http://oi60.tinypic.com/abmeci.jpg

Ligt het aan ons of kwam Heidi Klum daadwerkelijk recht van de carwash tijdens de Creative Arts Emmy Awards? Het Duitse topmodel verscheen in een koningsblauw sliertenkleed op de rode loper in Los Angeles en dat was een event op zich.

Stond de knappe blondine stil dan was er niets aan de hand en leek het een stijlvolle jurk uit de jaren twintig.

Maar eens frivole Heidi begon te tollen zoals een dansende derwisj was er geen houden meer aan en vlogen de ontelbare slierten in het rond. Media-aandacht verzekerd en dus missie geslaagd voor Klum.

18-08-2014 om 23:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."'The Expendables 3' is nóg beter dan zijn voorgangers"

"'The Expendables 3' is nóg beter dan zijn voorgangers"

http://oi58.tinypic.com/2h5ibub.jpg

'The Expendables' en 'The Expendables 2' brachten elk maar liefst 300 miljoen dollar in het laatje, maar als we Kellan Lutz - nieuwkomer in 'The Expendables 3' - mogen geloven, dan verdient de derde film het om het nóg beter te doen dan zijn voorgangers: "Je zult zien, deze film is beter dan de eerste twee 'Expendables'-films. Ik denk dat iedereen van de eerste twee films heeft geleerd en nu weet wat wel en niet werkt."

"Was er concurrentie met zoveel gespierde acteurs op de set?"

Kellan Lutz: "Er was niet echt concurrentie. Iedereen was hier om met elkaar samen te werken en om een zo goed mogelijke film te maken. Je zult zien, deze film is beter dan de eerste twee 'Expendables'-films. Ik denk dat iedereen van de eerste twee films heeft geleerd en nu weet wat wel en niet werkt. Het is fantastisch om met iedereen samen te trainen, want je leert voortdurend nieuwe technieken en iedereen is daar om elkaar beter te maken."

Wesley Snipes: "Je werkt samen met Sly (Sylvester Stallone, nvdr), Arnold (Schwarzenegger) en Mel (Gibson), dus het is best dat je niet te zeer naast je schoenen begint te lopen. (lacht) Wie je ook denkt dat je bent, je moet je naast zulke kerels nu eenmaal nederig opstellen."

Randy Couture: "En de kerel die 'Indiana Jones' en 'Star Wars' heeft gedaan, wat is zijn naam ook alweer? Harrison nog iets. Die gast was ook in een aantal grote films te zien. Je voelt maar al te goed dat je in het gezelschap bent van heel wat talent."

"Wie was het alfamannetje op de set? Wie zorgde het beste voor de groep?"

Dolph Lundgren: "Jet-Li. Nee, grapje. Misschien Sly."

Kellan Lutz: "Ik weet niet of hij het beste voor ons zorgde, maar hij is wel een heel goede leider. Soms paste hij, vlak voordat je op de set verwacht werd, het script nog snel aan. Je wist nooit waar je je aan kon verwachten. Hij is super om mee samen te werken en dit is zijn baby, dit hebben we allemaal aan hem te danken."

"Trainden jullie samen en welk dieet moesten jullie volgen om je klaar te stomen voor de opnames van deze film?"

Kellan Lutz: "Het is eigenlijk best moeilijk om gezond te eten tijdens de opnames omdat ze altijd chocolade, nootjes en chips op de set hadden. Je moet echt de discipline hebben om eraan te weerstaan. Het is ook niet altijd even gemakkelijk om tijd te vinden om te trainen. We trainen wel, maar we deden dat niet altijd samen. Dat lieten onze schema's niet toe. Ik heb het geluk gehad dat ik met een aantal acteurs heb kunnen trainen en ik heb ook heel veel van hen geleerd. Het is fijn om mensen te hebben waar je naar opkijkt, het motiveerde me om nog beter en sterker te worden."

Wesley Snipes: (wijst naar Kellan Lutz) "Ik heb heel wat inspiratie opgedaan door hem in de fitness bezig te zien. Hij kon twaalf, dertien uur op de set staan, en daarna nog urenlang in de fitness zitten!"

18-08-2014 om 23:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verstoort "de meest gehate familie van de VS" begrafenis Robin Williams?

Verstoort "de meest gehate familie van de VS" begrafenis Robin Williams?

http://oi57.tinypic.com/nfev5.jpg

De controversiële christelijke organisatie Westboro Baptist Church heeft aangekondigd te zullen protesteren tijdens de begrafenis van de Amerikaanse acteur Robin Williams. De homofobe sekte, ook "de meest gehate familie van de VS" genoemd, verscheen na het bekendmaken van zijn dood al in het openbaar met opschriften als "Robin in hell".

In een stroom van haatdragende tweets zegt de Amerikaanse organisatie dat Williams God bespotte met zijn films en dat hij gehaat wordt door God en in de hel, "waar hij nu verblijft".

Via Twitter vraagt Westboro iedereen om hen te laten weten waar er herdenkingsdiensten voor de overleden acteur zullen worden gehouden. De organisatie zegt dat Williams zijn talent gebruikte om "wansmakelijke levensstijlen en hedonisme aan te prijzen".

De haatgroep is vooral gekend door zijn demonstraties tegen homoseksualiteit, volgens hen "de grootste belediging van God". Zo zijn de leden ervan er onder meer nog van overtuigd dat Anders Breivik door God gezonden werd om Noorwegen te straffen omdat het homohuwelijken en adopties door homokoppels toestaat.

18-08-2014 om 23:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-08-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jazz Middelheim lokt 19.000 bezoekers naar Den Brandt

Jazz Middelheim lokt 19.000 bezoekers naar Den Brandt

http://oi57.tinypic.com/n6x9qd.jpg

In het Antwerpse Park Den Brandt heeft Jazz Middelheim de voorbije vier dagen 19.000 bezoekers gelokt. Hoogtepunten van deze 33ste editie waren het concert van het duo Herbie Hancock en Wayne Shorter op de uitverkochte eerste dag en de hommage aan de onlangs 'gepensioneerde' Toots Thielemans. Die nam tot veler verbazing bovendien toch nog heel even de mondharmonica ter hand, met een staande ovatie tot gevolg.

Jazz Middelheim pakte dit jaar voor het eerst uit met een tweede podium, de Club Stage, waar het publiek onder meer nieuw talent kon ontdekken tijdens korte sets tussen de optredens op het hoofdpodium door. Elke festivaldag stond er één artiest of groep centraal.

De vaste waarden ontbraken intussen echter allerminst. Donderdag was de eerste festivaldag meteen de drukst bezochte, met dank aan Hancock en Shorter. De pianist/keyboardspeler en saxofonist maakten ooit nog deel uit van het legendarische kwintet van Miles Davis en worden dan ook aanzien als echte grootheden in de jazzwereld. Vrijdag kon ook Avishai Cohen op veel bijval rekenen met zijn trio en extra strijkers, waarmee hij een mix van jazz en oosterse muziek bracht.

Hét topmoment, zeker op emotioneel vlak, werd echter de spontane bisronde van Toots Thielemans, rond wie gisteren een ultiem eerbetoon geprogrammeerd stond met onder meer zijn vaste ensemble. Bij alle vorige edities stond Thielemans steeds zelf een avond op het podium en de festivalpeter kon zich duidelijk niet bedwingen om nog één keer het beste van zichzelf te geven met zijn versie van "What a wonderful world".

Jazz Middelheim wordt vanavond afgesloten door de Amerikaanse pianist Ahmed Jamal.

17-08-2014 om 22:08 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor het eerst in 10 jaar nieuwe papieren editie Dikke Van Dale

Voor het eerst in 10 jaar nieuwe papieren editie Dikke Van Dale

http://oi61.tinypic.com/wwerkn.jpg

Voor het eerst in 10 jaar verschijnt er weer een papieren editie van de Dikke Van Dale, het beroemde woordenboek dat eind deze maand 150 jaar bestaat. In 2015 ligt de 15e versie in de winkels, laat hoofdredacteur Ton den Boon weten.

De laatste papieren editie van het 'Van Dale Groot woordenboek van de Nederlandse taal' verscheen in 2005. Dat bestond uit drie delen met in totaal 4.464 bladzijden. Van Dale publiceert sindsdien wel elk halfjaar een digitale update.

In de herfst besluit de redactie welke nieuwe woorden zij in de nieuwe uitgave opneemt. Daarbij wordt onder meer gekeken naar de frequentie en de spreiding - hoe vaak een woord is gebruikt op verschillende plaatsen in het hele Nederlandse taalgebied. Ook is van belang dat verschillende soorten media het woord hebben gebruikt.

Yezidi
Twee woorden die volgens Den Boon een grote kans maken in de nieuwe editie, zijn "yezidi" en "yezidisme", de benamingen van een religieuze minderheid en een eeuwenoude religie in het Midden-Oosten die worden bedreigd door de terreurorganisatie IS. De twee woorden staan nu nog niet in de Van Dale.

De Dikke Van Dale viert het 150-jarig jubileum op 28 augustus met een voorstelling in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag, waar schrijvers, dichters, cabaretiers en andere woordkunstenaars bij elkaar komen "om vergeten woorden een veilige thuishaven te geven". Ook komt er een speciale uitgave met verhalen over taal en houdt Van Dale "de verkiezing van het jubileumwoord".

17-08-2014 om 22:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mama Stallone (92) traint zich suf

Mama Stallone (92) traint zich suf

http://oi60.tinypic.com/30u60dg.jpg

Sylvester Stallone heeft zijn spierballen niet van een vreemde. De moeder van de acteur is 92 jaar, maar hangt nog steeds in de ringen. TMZ heeft foto's geplaatst van de hoogbejaarde dame in de fitnesszaal.

Jackie Stallone is op de foto's in de weer met gewichten, ze is te zien al zittend op de roeimachine en terwijl ze oefeningen doet met een bal.

Haar beroemde zoon, die inmiddels 68 jaar is, zit ook nog niet stil. De gespierde acteur heeft net een nieuwe actiefilm uit, Expendables 3.

17-08-2014 om 22:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo gaat het nieuwe 'Blokken'-decor eruitzien

Zo gaat het nieuwe 'Blokken'-decor eruitzien

http://oi57.tinypic.com/xfry9y.jpg

De populaire tv-quiz 'Blokken' bestaat twintig jaar en viert dat met een nieuw decor. Op maandag 25 augustus, de dag waarop Ben Crabbé aan het 21ste seizoen van de quiz begint, zal het voor het eerst te zien zijn op Eén. Maar wij tonen u vandaag al enkele foto's van het zesde decor uit de geschiedenis van het programma.

Het nieuwe decor baadt in een mix van blauwe en gele tinten. De desks van Ben en de kandidaten zijn gemaakt uit notelaar. De eyecatcher van het decor moet het logo van 'Blokken' worden, een levensgrote letter 'B' die centraal in het decor is opgehangen.

Het werd ontworpen door Kevin Houden, artdirector bij productiehuis deMENSEN, in samenwerking met decorbouwer Pièce Montée en lightdesigner Michiel Mil-bou. Hetzelfde team ontwikkelde recent ook de decors van 'Hotel M' en 'De nacht van de Vlaamse televisiesterren'.

Met de wijziging verdwijnt ook het gecontesteerde decordesign waarvan sommige kijkers in 2011 zeiden dat ze misselijk werden van de bewegende beelden. Blokken paste toen echter al snel een mouw aan het bewegende decor, en liet het rustiger bewegen.

17-08-2014 om 21:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Christina Aguilera bevallen van meisje"

"Christina Aguilera bevallen van meisje"

http://oi61.tinypic.com/2efnktl.jpg

Zangeres Christina Aguilera is opnieuw moeder geworden, schrijft Popdust. Het online magazine baseert zich op een 'goed geïnformeerde bron', die weet te vertellen dat het meisje gisteren is geboren in een ziekenhuis in de Amerikaanse stad Los Angeles.

Volgens de bron nam de artieste, samen met haar verloofde Matt Rutler, gisterenochtend om 08.00 uur (Amerikaanse tijd) haar intrek in een luxe verloskamer in Cedars Sinai. De 33-jarige Christina zou een keizersnede hebben gehad.

Het jurylid van The Voice heeft al een zoon, Max (6), uit haar huwelijk met Jordan Bratman. Voor Rutler, die achter de schermen werkt in de filmwereld, is het meisje zijn eerste kind.

17-08-2014 om 21:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rob Schneider over collega en vriend Robin Williams: "Zelfmoord is neveneffect van pillen tegen Parkinson"

Rob Schneider over collega en vriend Robin Williams: "Zelfmoord is neveneffect van pillen tegen Parkinson"

http://oi57.tinypic.com/21ex9ix.jpg

Acteur en komiek Rob Schneider was een goede vriend van collega Robin Williams. Hij beweert op Twitter dat Williams het slachtoffer werd van zijn medicatie tegen de ziekte van Parkinson. "Een van de bijwerkingen is zelfmoord", zegt hij onomwonden.

Williams' weduwe, Susan Schneider (geen familie van Rob), had eerder bekendgemaakt dat bij haar echtgenoot de eerste verschijnselen van de ziekte van Parkinson waren vastgesteld. Rob Schneider ging daar op Twitter verder op in: "Nu dat we het erover kunnen hebben. Robin Williams moest medicatie slikken tegen de symptomen van Parkinson. Een van de NEVENEFFECTEN IS ZELFMOORD!", stelde hij weinig genuanceerd.

Williams en Schneider werden vrienden nadat ze twintig jaar geleden samen optraden in Saturday Night Live. Volgens The Mirror waren de vrienden van Robin Williams bezorgd over de voorgeschreven medicamentencocktail die de acteur innam tegen zijn depressie en verslavingen. Daardoor zou zijn mentale gemoedsgesteldheid nog verslechterd zijn. "Robin heeft altijd geleden onder depressies en verslavingen maar de diagnose van Parkinson was nieuw, net als de pillencombinatie die dat met zich meebracht", zei een bron aan de Britse tabloid.

Volgens neuroloog Jeff Bronstein is depressie vermoedelijk een van de eerste symptomen van Parkinson.

17-08-2014 om 21:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Robin Williams zag stoppen serie als persoonlijk falen"

"Robin Williams zag stoppen serie als persoonlijk falen"

http://oi59.tinypic.com/34i4wub.jpg

Robin Williams vond het vreselijk toen zijn televisieserie 'The Crazy Ones' na een seizoen van de buis werd gehaald. Bronnen vertellen aan TMZ dat hij het zag als een 'persoonlijk falen'.

Een van de insiders laat de website weten dat het heel hard aankwam bij Robin toen hij hoorde dat de show werd gecanceld. Vlak na dit nieuws zou hij zich hebben laten opnemen in een afkickcentrum. Volgens TMZ zocht hij daar hulp om van zijn depressie af te komen.

Williams zou het ook vervelend hebben gevonden dat hij nog maar weinig rollen kreeg aangeboden, omdat hij nu eenmaal ouder werd. Williams overleed maandag onverwacht op 63-jarige leeftijd. De komiek zou zelfmoord hebben gepleegd.

17-08-2014 om 21:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stromae: "Ik heb ook het recht om moe te zijn"

Stromae: "Ik heb ook het recht om moe te zijn"

http://oi60.tinypic.com/qqeloj.jpg

Enkele maanden geleden kwam Stromae in opspraak toen hij weigerde met een meisje op de foto te gaan. De vader onthulde dat verhaal via social media. Stromae geeft nu wat uitleg bij het voorval.

Een meisje zat in hetzelfde restaurant als Stromae en wou graag op de foto met haar idool. Haar ontgoocheling (en die van haar vader) was dan ook groot toen Stromae hier geen zin in had. De vader smeerde het verhaal uit op sociale media, maar Stromae wil dat verhaal wat nuanceren.

"De vader van het meisje heeft het recht om te klagen", zegt Stromae, "zoals ik ook het recht heb om niet de hele tijd gefotografeerd te willen worden. Net als iedereen heb ik het recht om moe te zijn en vakantie te nemen. Bovendien was het die dag de verjaardag van mijn neef", gaat Stromae verder.

Hopelijk kunnen beide partijen het voorval nu achter zich laten, al zal het meisje nog even moeten wachten om haar foto met Stromae boven haar bed te hangen.

17-08-2014 om 21:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pukkelpop zeer tevreden met geslaagde editie

Pukkelpop zeer tevreden met geslaagde editie

http://oi58.tinypic.com/rbkzcx.jpg

De organisatie van Pukkelpop mag terugblikken op een bijzonder geslaagde editie. De sfeer en de topacts wisten het bezorgde sentiment van de openingsdag helemaal weg te vegen.

Er was enige ongerustheid bij festivalgangers en organisatie toen twee dagen voor de start van Pukkelpop een grote tent instortte en er inderhaast extra veiligheidsmaatregelen werden genomen. Die kater werd echter snel doorgespoeld. De festivalgangers lieten het niet aan hun hart komen.

Dat ondervond ook de Hasseltse burgemeester Hilde Claes. "Het was bij de start even bang afwachten, omdat er toch heel wat ongeruste ouders en andere festivalgangers waren geschrokken van de gebeurtenissen vorige dinsdag. Maar dankzij de extra voorzorgen en de goede communicatie werden alle twijfels weggenomen. Het is dan ook een heel goede editie geworden. Niet alleen op muzikaal vlak, maar ook daarbuiten. Het aantal mensen dat verzorging nodig had is drastisch gedaald. De gauwdiefstallen en andere incidenten waren zelfs maar een tiende van andere jaren. Ik ben dus een gelukkige burgemeester."

17-08-2014 om 02:11 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton heeft geen tijd om in Nederland te draaien

Paris Hilton heeft geen tijd om in Nederland te draaien

http://oi58.tinypic.com/t4xo91.jpg

Het geplande optreden van Paris Hilton in Hoek van Holland gaat niet door. Volgens de organisatie van dancefeest Untamed Nights heeft de dj het te druk, meldt RTV Rijnmond.

Paris zou eind augustus plaatjes komen draaien in Beachclub Royal, maar dat past bij nader inzien toch niet in haar drukke schema. De 33-jarige hotelerfgename zou ook twee optredens in Spanje hebben afgezegd.

De organisatie laat weten dat Hilton later dit jaar wel afreist naar Nederland om haar dj-kunsten te tonen. Maar wanneer en in welke strandtent, dat blijft vooralsnog onduidelijk.

17-08-2014 om 01:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fans steunen Cliff Richards massaal op Facebook

Fans steunen Cliff Richards massaal op Facebook

http://oi58.tinypic.com/34zlhyu.jpg

Ondanks de huiszoeking vanwege een vermeende zedenzaak scharen fans zich nog massaal achter Cliff Richard. Toen bekend werd dat de politie zijn spullen heeft doorzocht vanwege een misbruikzaak waarin een jongen jonger dan 16 betrokken zou zijn, spraken duizenden fans via social media hun steun uit voor de muzikant. Binnen enkele uren kreeg Richard meer dan 4.000 nieuwe likes op Facebook.

Honderden enthousiastelingen wijdden een Facebookpost aan hem. "Cliff kan absoluut niets verkeerd gedaan hebben, mensen proberen gewoon dingen te vinden die er niet zijn, hij heeft nooit iets gedaan waarover ze kunnen schrijven. Zijn loyale fans staan achter hem", schrijft er één.

Een andere fan noemt hem "een echte heer, ik heb hem zo vaak ontmoet, dit is niet waar, kop op." Een derde denkt dat de autoriteiten ''een hele goede afleiding nodig hadden voor de publieke aandacht voor de overheid vanwege oorlogsmisdaden, hulp aan het Midden-Oosten et cetera."

Op de fansites van een van de beroemdste artiesten aller tijden worden critici weggestuurd. "Als je niet in Cliff gelooft, verlaat dan alsjeblieft deze pagina", zo valt er te lezen.

17-08-2014 om 01:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fans willen Robin Williams in 'Legend of Zelda'-game

Fans willen Robin Williams in 'Legend of Zelda'-game

http://oi57.tinypic.com/28kugee.jpg

Als het aan de fans van Robin Williams ligt, wordt er in de volgende 'The Legend of Zelda'-game een personage naar de overleden acteur vernoemd. Een speciale petitie daarvoor op Change.org was vanmiddag al meer dan 76.000 keer ondertekend.

Robin Williams was sinds de lancering in 1987 een grote fan van de videogame. Niet voor niets gaf hij zijn oudste dochter de naam Zelda.

Williams' fans zien een vernoeming een mooie manier om de 'Mrs. Doubtfire'-ster een laatste eer te bewijzen. "Wat kunnen we doen op een dag waarop er niet veel te zeggen valt?", vraagt initiatiefnemer Nick Schaedel zich af op de petitiepagina. "Nou, er is een nieuwe Zelda-game in aantocht. Een gedurfde heruitvinding, een fris nieuw avontuur op de Wii U."

Hoewel Williams een spel met een naar hem vernoemd personage nooit zou kunnen spelen "zal hij altijd doorleven in een universum waar hij zo van hield."

De makers van 'World of Warcraft', een ander spel waar Williams dol op was, lieten al weten dat ze de acteur in het spel willen opnemen.

17-08-2014 om 00:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sinéad O'Connor: "Mentaal zieke vrouwen als vuil behandeld"

Sinéad O'Connor: "Mentaal zieke vrouwen als vuil behandeld"

http://oi57.tinypic.com/f4e8vl.jpg

De Ierse zangeres Sinéad O'Connor hoopt dat mensen met psychische problemen op meer begrip kunnen rekenen na de zelfmoord van acteur Robin Williams. De zangeres kampt net als Williams met depressies en probeerde in het verleden zelfmoord te plegen.

O'Connor is vol lof over het medeleven van veel politici, acteurs en fans dat Williams postuum ten deel valt. Ze hoopt dat jonge vrouwen met mentale problemen op hetzelfde begrip kunnen rekenen, meldt Sky News.

Gelyncht
Volgens de 47-jarige zangeres worden beroemde vrouwen die worstelen met een depressie gelyncht door de media, zoals Amanda Bynes en Britney Spears. "Wanneer je toegeeft dat je psychische problemen hebt, weet je dat je als vuil wordt behandeld", zegt O'Connor. "Dan vertel je dus niemand over je problemen. En dan vallen er dus doden."

O'Connor roept media op om kwetsbare jonge meiden niet te overvallen op straat, en ze niet als gek te betitelen in hun verslagen. Ze zou graag zien dat bepaalde media excuses aanbieden aan Bynes en Spears. Zelf zit ze niet te wachten op een excuus, omdat ze naar eigen zeggen een taaie tante is.

Angstaanvallen
Williams pleegde maandag op 63-jarige leeftijd zelfmoord. Hij leed aan angstaanvallen, kampte met een depressie en was in het beginstadium van de ziekte van Parkinson.

17-08-2014 om 00:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Jennifer Lawrence en Chris Martin zijn een koppel"

"Jennifer Lawrence en Chris Martin zijn een koppel"

http://oi59.tinypic.com/35cei3r.jpg

Chris Martin (37) en Jennifer Lawrence (24) vormen sinds juni een paar. Dat meldt E! News.

De frontman van Coldplay en de Amerikaanse actrice zouden dus al enkele weken een relatie hebben. Dat hebben ingewijden inmiddels bevestigd aan de entertainmentzender.

Lawrence zag recent haar relatie met acteur Nicholas Hoult op de klippen lopen wegens hun drukke agenda's. Ook het huwelijk van Chris Martin met Gwyneth Paltrow strandde na tien jaar in maart.

17-08-2014 om 00:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oordopjes 50 Cent meten hartslag van gebruiker

Oordopjes 50 Cent meten hartslag van gebruiker

http://oi58.tinypic.com/1zwnuw7.jpg

Rapper 50 Cent heeft samen met Intel een speciale koptelefoon op de markt gebracht. Het gaat om oordopjes die tegelijkertijd de hartslag van de drager monitoren. De SMS Audio BioSport Headphones zijn eind dit jaar te koop.

Intel maakte eerder dit jaar al bekend dat het met SMSAudio in zee ging. De oordopjes zijn uitgerust met een hartslagmeter. Die meet constant het hart van de drager, ook als hij of zij slaapt. De oortjes zijn te koppelen met bijvoorbeeld Runkeeper, zodat sporters ook tijdens het beoefenen van hun sport hun hartslag bij kunnen houden.

De oordopjes kunnen via de audio-aansluiting van de smartphone van stroom worden voorzien. Hoewel ze niet volledig waterdicht zijn, kunnen ze wel tegen een spatje, wat handig is voor mensen die graag buiten hardlopen.

Hoe duur de in-ears van 50 Cent gaan worden, is niet bekend. Wel is duidelijk dat ze op de site van SMSAudio verkocht gaan worden. Ze zullen in vier kleuren te koop zijn: blauw, grijs, groen en roze.

17-08-2014 om 00:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-08-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoek jouw outfit voor Macklemore & Ryan Lewis in de 'thrift shop'

Zoek jouw outfit voor Macklemore & Ryan Lewis in de 'thrift shop'

http://oi62.tinypic.com/97r974.jpg

Ga je straks naar Macklemore en Ryan Lewis kijken, maar heb je nog geen gepaste outfit? Dan kan je op camping A terecht in de enige echte 'thrift shop' van De Kringwinkel.

Bontjassen hangen er niet, tot spijt van enkele nieuwsgierigen. Maar voor een t-shirt met felgekleurde print of een opvallend hoofddeksel kan je er wel terecht.

"We geraken Kenneth steeds kwijt, dus we kwamen maar eens kijken of we hem geen opvallende hoed konden kopen", zeggen Kenneths vrienden al lachend. "Hij is zijn hoofddeksel van gisteren ook al kwijtgeraakt."

Op de wei zelf werd er hier en daar wel al een bontjas gespot. En dat zal vannacht wellicht nog meer het geval zijn, wanneer Macklemore & Ryan Lewis de mainstage om kwart voor één afsluiten.

16-08-2014 om 01:25 geschreven door artist lover


» Reageer (3)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!