Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

08-11-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Slimste Mens’: Elodie opende met een erg straffe eindscore

‘Slimste Mens’: Elodie opende met een erg straffe eindscore

https://www.mupload.nl/img/xkxch28yayerp.jpg

Komen, zien en winnen. Dat deed Elodie Ouedraogo bij haar nieuwe deelname aan ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Ze droogde niet alleen haar echtgenote Jeroom keihard af – de immer gortdroge moppentapper zat er, wellicht mooi in scène gezet, meer dan eens voor spek en bonen bij-, maar knalde met een topscore ook genadeloos naar een straffe overwinning. De voormalige hordenloopster en gouden medaille van de 4 x 100 meter, landde op de zesde plaats in de top tien van beste scores sinds seizoen 7. 

Dit is de nieuwe top tien:

1. Gilles van Bouwel (seizoen 14) 559 seconden

2. Danira Boukhriss Terkessidis (S13) 548

3. Sophie Matthys (S14) 545

4. Eva De Roo (S14) 543

5. Bieke Ilegems (S14) 542

6. ELODIE OUEDRAOGO (S15) 541

7. Eva Daeleman (S11) 538

8. Gert Verhulst (S12) 533

9. Jonas Geirnaert (S14) 528

10. Bert Kruismans (S9) 523

Hoogste scores van de winnaars sinds seizoen 7. Voordien werd er met lijstjes gespeeld en niet met foto’s (seizoen 1-5) en in seizoen 6 en 7 kreeg je maar 10 seconden per gevonden foto, nu 15 seconden.

08-11-2017 om 14:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gezin dient klacht in tegen VTM-programma: “We kregen ongevraagd details over de dood van onze zoon te zien”

Gezin dient klacht in tegen VTM-programma: “We kregen ongevraagd details over de dood van onze zoon te zien”

https://www.mupload.nl/img/lbbxomjgcokot.jpg

Het gezin Janssen uit Knokke-Heist dient een klacht in tegen productiehuis Geronimo dat verantwoordelijk is voor het VTM-programma ’Helden van Hier: in de lucht, schrijft Het Nieuwsblad. Zonder dat ze op de hoogte waren, kregen ze beelden te zien van hulpverleners die naar het station van Beernem gingen omdat er even voordien een wanhoopsdaad gebeurde.

“We kregen details te zien waar ze ons bewust van gespaard hadden”, aldus papa Luc Janssen. De mama van Timothy (34) zat nietsvermoedend naar de aflevering te kijken en had al snel door dat het over haar zoon ging. Luc kreeg achteraf pas te horen wat er gebeurd was omdat zijn vrouw en dochter de aflevering gewist hadden. 

Het gezin nam contact op met VTM en productiehuis Geronimo. ”Ze hebben zich wel geëxcuseerd, maar veel meer niet.” Ze raadpleegden een advocaat, die nu een deontologische klacht gaat indienen. “Ze hadden die mensen op voorhand moeten verwittigen”, aldus de advocaat.

“Details moeten zien en horen”

“Als ik op de hoogte was geweest, had ik de uitzending niet tegengehouden, maar ik had het op een andere manier willen zien. Wij waren bewust niet op de hoogte van de details, maar hebben ze nu toch moeten aanhoren. Dit is de zoveelste mokerslag”, aldus Luc.

VTM betreurt wat er gebeurd is en wil benadrukken dat het productiehuis met de grootste zorg tewerk gaat en strenge procedures hanteert. “We willen uitdrukkelijk onze excuses aanbieden”, aldus Sara Vercauteren.

08-11-2017 om 14:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-11-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ze zijn goed bezig: Familie Planckaert slaat aan het bloggen

Ze zijn goed bezig: Familie Planckaert slaat aan het bloggen

https://www.mupload.nl/img/hn3y4twyvfhtk.jpg

Het is al een tijdje gelden dat we de familie nog elke week op tv konden bekijken, maar online kan je nog wel een blik binnenwerpen ten huize Planckaert. 

Stephanie Planckaert en echtgenoot Christopher hebben hun eigen B&B, die toepasselijk Ten Huize Planckaert gedoopt werd. Hoewel het in het verleden eerder rustig was op hun Facebook pagina, is er nu volop leven in de brouwerij. 

In enkele recente blogfilmpjes, ofwel ‘vlogs’, kan je onder andere zien hoe de kids verkleed waren met Halloween, maar ook hoe je de lekkerste wafels kan bakken. Iluna, Mageno en Elara weten precies hoe dat moet. 

Extra schattig: Het begint steeds duidelijker te worden dat oudste dochter Iluna als twee druppels water op haar moeder lijkt.

06-11-2017 om 21:59 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boris Becker slaat terug: “Ik ben niet failliet”

Boris Becker slaat terug: “Ik ben niet failliet”

https://www.mupload.nl/img/r0v4txg1q2b4v.jpg

Boris Becker (49) ontkent dat hij geen geld meer heeft. In juni werd de voormalig tenniskampioen nochtans failliet verklaard door een Engelse rechter. “Het is gek om te denken dat ik blut ben”, zegt Becker tegen de Zwitserse krant Neue Zürcher Zeitung.

De advocaten van Becker hadden in juni uitstel gevraagd voor het betalen van schulden, alles bij elkaar zo’n zestig miljoen euro. De schuldeisers gingen echter niet akkoord, omdat de zaak eerder al eens was uitgesteld in een eerdere zitting. En dus werd Boris, die al zes Grand Slams won, bankroet verklaard. 

“Niet blut”

Al die tijd repte Becker met geen woord over de situatie. Tot nu. “Het is gek om te denken dat ik blut ben”, zei Boris tegen Neue Zürcher Zeitung. “Ik heb genoeg nationale en internationale deals om een inkomen te verdienen waarmee ik mijn personeel op tijd kan betalen en mijn leven normaal kan voortzetten.

“Ik ga vanavond naar Zürich, ik ga inchecken in een hotel en mijn eigen rekening betalen”, ging Boris verder. “Als ik insolvent was, kon ik dat niet doen. Als ik een taxi neem, zal ik ervoor betalen. En geloof me, ik heb niets gestolen.”

De voormalige tenniskampioen is dezer dagen als commentator aan de slag. In 1985 maakte hij furore door op 17-jarige leeftijd Wimbledon te winnen.

06-11-2017 om 21:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pieter Aspe: “Het is een schande dat mensen 10 euro moeten betalen voor de Boekenbeurs”

Pieter Aspe: “Het is een schande dat mensen 10 euro moeten betalen voor de Boekenbeurs”

https://www.mupload.nl/img/sxow4rexz64sv.jpg

Successchrijver Pieter Aspe is messcherp voor Boek.be, dat de Boekenbeurs organiseert. Hij noemt het “een heel schimmige organisatie”. Aspe wijt het teruglopende aantal bezoekers van de Boekenbeurs deels aan de dure toegangsprijs. “Ik vind het een schande dat mensen tien euro inkom moeten betalen”, aldus de auteur op Radio 1 vanochtend. 

Aspe begrijpt niet waarom het toegangsgeld integraal naar Boek.be moet vloeien: “De uitgevers betalen al een fortuin om er een stand te hebben. De mensen betalen eigenlijk tien euro om een boekenwinkel binnen te gaan. Ik vind het een schande”.

Een toegangsticket voor de Boekenbeurs in de Antwerp Expo kost tien euro voor al wie ouder is dan elf jaar. Ook in boeken geïnteresseerde tieners moeten dus betalen. En aan de ingang zijn ze streng: wie bijvoorbeeld een half uur voor sluitingstijd iemand wil komen ophalen, geraakt zonder geldig ticket niet voorbij de security.

“Ik kom niet meer”

Greet Spaepen van Boek.be verweert zich in ‘De Ochtend’ op Radio 1. Ze stelt dat een groot deel van het geld naar de huur van Antwerp Expo gaat en dat de Boekenbeurs veel meer is dan een gigantische boekenwinkel. “Het is een unieke plaats waar je een overzicht hebt van alle boeken die op dit moment in de boekhandel te krijgen zijn”, aldus Spaepen. Maar Pieter Aspe zegt dat hij volgend jaar niet meer wil komen, “dan moeten de mensen van Boek.be maar zelf aan een stand zitten en signeren”.

“Héél kort door de bocht”

De kritiek van de thrillerauteur is volgens Boek.be-woordvoerder Alexis Dragonetti “héél kort door de bocht”. In een reactie zegt Dragonetti dat de auteur een complex economisch gebeuren tot iets sloganesks herleidt. Vooral Aspes uitval dat de Boekenbeurs dient “om een aantal ambtenaren bezig te houden”, schiet bij Dragonetti in het verkeerde keelgat. “Dit slaat echt nergens op.”

Niet iedereen betaalt zelf

Dragonetti wijst erop dat elke beurs inkomgeld vraagt. “Het Autosalon, Batibouw, noem maar op, altijd wordt toegangsgeld gevraagd”, aldus Dragonetti. “En wie als beursbezoeker wat creatief is, zal via een uitgeverij of een mediapartner al vlug aan een gratis ticket geraken. De 150.000 bezoekers die de Boekenbeurs gemiddeld bezoeken, betalen zeker niet allemaal voor hun ticket. Voor jongeren onder de twaalf jaar is de toegang trouwens gratis.”

Dat een auteur voor signeersessies of panelgesprekken niet betaald wordt, vindt Dragonetti normaal: “Hij krijgt de kans om met duizenden lezers in contact te komen. Dat is allemaal reclame voor zijn werk.”

Drie dagen gesloten

Dragonetti vindt verder de conclusie over de opkomst die dit jaar zou tegenvallen, voorbarig. “Er zijn nog vier dagen te gaan, waaronder enkele waarop veel scholen op bezoek komen en een weekend dat meestal ook veel mensen lokt.” De Boekenbeurs is nu drie dagen dicht en gaat donderdag weer open.

06-11-2017 om 21:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Manische buien Kanye drijven Kim Kardashian tot waanzin”

“Manische buien Kanye drijven Kim Kardashian tot waanzin”

https://www.mupload.nl/img/s1mt6t4nug9np.jpg

Er zijn opnieuw barsten ontstaan in het huwelijk tussen celebrities Kim Kardashian (37) en Kanye West (40). De wulpse reality-ster zou de grillen van haar echtgenoot zo zat zijn, dat de Amerikaanse entertainmentsite Radar Online spreekt van een mogelijke scheiding. Dat terwijl het koppel binnen een paar maanden een kindje via draagmoederschap verwacht.

“Kim heeft het helemaal gehad met Kanyes gedrag”, vertelt een insider aan Radar Online. “Na zijn breakdown ging het goed, maar de laatste tijd is hij compleet doorgedraaid.” Kanye kapte zijn Saint Pablo Tour vorig jaar november af nadat hij op de psychiatrische afdeling van het UCLA-ziekenhuis terecht was gekomen door een zenuwinzinking.

Medicijnen

Volgens de anonieme bron zou Kim haar vriendinnen onlangs in vertrouwen hebben genomen over dat ze denkt dat haar man, van wie ze een maand geleden haar laatste foto via haar populaire Instagramaccount deelde, zijn medicijnen niet meer slikt. De superster heeft last van manische buien en sluit zich nachten in zijn studio op. “Kim is heel verdrietig en zegt dat ze dit niet had verwacht van haar huwelijk. Ze wil dat hij er voor haar is, fysiek en mentaal, maar hij is er nooit.” Tot overmaat van ramp zou Kanye zich zelfs niet op een feestje willen vertonen met zijn vrouw.

Mislukte date

Radar Online kwam eerder met het bericht dat een date, die was gepland om Kims verjaardag te vieren, compleet mis liep. “Ze was in een rotstemming en zei bijna niets tegen hem.”

In september werd bekend dat Kim en Kanye via een draagmoeder een meisje verwachten. De vrouw die het derde kindje van ‘Kimye’ zal baren zou uit San Diego komen en eind 20 zijn. Naar verluidt krijgt ze een vergoeding van 45.000 euro. De baby wordt het zusje van North (4) en Saint West (1). Kim en Kanye trouwden in 2014.

06-11-2017 om 21:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maker van ‘Safety First’ en ‘Wat Als?’ maakt fictiereeks over beginjaren van VTM

Maker van ‘Safety First’ en ‘Wat Als?’ maakt fictiereeks over beginjaren van VTM

https://www.mupload.nl/img/xyplzxyrrg51f.jpg

Regisseur Tim Van Aelst, de man achter bekroonde reeksen als ‘Safety First’ en ‘Wat Als?’, werkt in alle stilte aan een nieuwe VTM-fictiereeks over... VTM. Meer bepaald de bejubelde beginjaren, ergens tussen 1990 en 1995. De reeks, met al zeker een hoofdrol voor Koen De Graeve en Ruth Beeckmans, moet in 2019 op de kijker losgelaten worden.

“We zijn vollebak aan het werken, aan het schrijven dus, aan een nieuwe reeks voor VTM. Na de pure komische fictie van ‘Safety First’, wordt het een tragikomische fictiereeks van tien afleveringen van telkens drie kwartier. Het gaat over de cast en de crew van een sketchshow uit 1993 die destijds zogezegd bij VTM werd uitgezonden”, vertelt een enthousiaste Tim Van Aelst ons. 

“Het is uiteraard een fictieve show, maar wel herkenbaar, want we nemen de kijkers mee terug naar de gouden jaren van VTM. De jaren van ‘Rad van Fortuin’, ‘Tien om te Zien’ en ‘Zondag Josdag’, om maar een paar parels te noemen. Die sketchshow hebben we ‘Studio Tarara’ gedoopt en wordt dus de rode draad doorheen de reeks.”

“Concreet volgen we de cast en de crew van die reeks voor en achter de schermen. Het is een bende tragische gelukzoekers die voor een stuk zichzelf de duivel aandoen. Het gaat over verslavingen aan drank, drugs en succes. Allemaal korte shots geluk, waarvan je er steeds meer nodig hebt om het emmertje te vullen. Wat uiteindelijk leidt tot een soort bodemloosheid en een spiraal van zelfdestructie.”

06-11-2017 om 21:43 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
05-11-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Italiaanse droombruiloft voor Kate Upton

Italiaanse droombruiloft voor Kate Upton

https://www.mupload.nl/img/2txxikxpnpejx.jpg

Kate Upton is sinds gisteren een getrouwde vrouw. Het 25-jarige model en de 34-jarige honkballer Justin Verlander gaven elkaar het jawoord in een droombruiloft in het Italiaanse plaatsje Montalcino.

De huwelijksceremonie werd voltrokken in een middeleeuwse kerk, gesitueerd op een heuvel omgeven door eeuwenoude ruïnes en uitkijkend op een vallei vol wijngaarden. Een lange rij kaarsen vormden een pad naar boven. De omgeving was versierd met weelderige rode bloemen en olijftakken. Kate droeg een witte jurk met kanten mouwen.

De dienst duurde een half uur. Daarna ging het gezelschap weer naar beneden om verder te feesten in het luxueuze resort Rosewood Castiglion Del Bosco.

Upton en Verlander verloofden zich begin vorig jaar. Daarvoor waren ze al drie jaar samen.

05-11-2017 om 18:53 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harry Dreyfuss: “Kevin Spacey randde mij aan toen ik 18 was”

Harry Dreyfuss: “Kevin Spacey randde mij aan toen ik 18 was”

https://www.mupload.nl/img/j39uyxncws6dc.jpg

Harry Dreyfuss, zoon van Hollywood-acteur Richard Dreyfuss, claimt via een column dat hij als 18-jarige is aangerand door Kevin Spacey terwijl zijn eigen vader in dezelfde ruimte was. 

Dreyfuss is de elfde man die naar buitenkomt met beschuldigingen in de richting van acteur Spacey. Eerder kwam Anthony Rapp naar buiten dat hij als 13-jarige last had van de ongewenste seksuele aandacht van de gelauwerde acteur.  

Harry Dreyfuss stelt dat hij is aangerand in 2008 toen hij 18 jaar oud was. Zijn vader speelde in het toneelstuk Complicit in Londen dat geregisseerd werd door Spacey. “Het gebeurde op een avond toen we alle drie in Kevins appartement waren waar mijn vader zijn tekst oefende. Mijn vader zag het niet en ik heb hem jarenlang niets over het incident verteld”, schrijft hij. “In plaats daarvan grapte ik er jarenlang over op feestjes bij wijze van goede grap.”

“Kevin Spacey is een seksueel roofdier. Maar om over mijn ervaringen daarmee te praten, zag ik nooit als serieuze optie.” Volgens de column legde Spacey zijn hand op de dij van de 18-jarige terwijl ze het script bespraken.

Een van mijn helden

“Het kwam niet bij me op dat Kevin in mij geïnteresseerd was”, aldus Dreyfuss. “Het was een volwassen man, een van mijn helden, mijn vaders baas: geen categorie die paste bij mijn radar voor seksuele interacties.” Bovendien vond hij het een bizarre gedachte dat Spacey dit deed waar zijn vader bij was. “Maar toch gebeurde het, zijn hand bleef daar liggen.”

Toen Dreyfuss uit de ongemakkelijke situatie probeerde te ontsnappen, en naar een andere stoel verhuisde, bleef Spacey hem volgen. Hij bleef zijn dij aaien. “Ik kon niet goed met de bizarre situatie omgaan: mijn vader en ik speelden de scene waarbij we geliefden waren in het toneelstuk terwijl Kevin Spacey mij probeerde te verleiden. Ik was in het echt nog een maagd die alleen maar een beroemde acteur wilde te worden.”

Pas toen Spacey naar zijn kruis reikte, liet Dreyfuss de handtastelijkheden niet meer toe. “Ik was bang dat als ik wat zou zeggen mijn vader zijn werk kwijt zou raken.”

05-11-2017 om 18:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-11-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nathalie Meskens: “Ik geloof in karma. Ik heb al vaak gezien dat mensen die iets slechts doen het deksel op de neus krijgen”

Nathalie Meskens: “Ik geloof in karma. Ik heb al vaak gezien dat mensen die iets slechts doen het deksel op de neus krijgen”

Wie zoekt naar een bewijs dat de dingen zelden zwart of wit zijn, moet eens goed naar Nathalie Meskens (35) kijken. Ooit was ze zogezegd te mollig en nu zou ze graatmager zijn. Terwijl ze er de hele tijd erg normaal en ongewoon mooi heeft uitgezien, nu eens met meer, dan weer met minder kilo’s. Maar lichter voelt Meskens zich gezonder, en voor wie ook naar verlichting zoekt, heeft ze nu een kookboek geschreven. Op VTM waagt ze zich aan zwaardere kost: daar stelt ze vanaf donderdag aan BV’s de vraag: ‘Wat zou je doen mocht je maar 24 uur meer te leven hebben?’

Wat zou jij zelf doen mocht je maar 24 uur meer te leven hebben?

“Had je me dat een jaar geleden gevraagd, dan zou ik zonder veel nadenken gezegd hebben: ‘Ik wil nog eens de Machu Picchu gezien hebben’, of zoiets. Maar nu ik wél bij die vraag ben blijven stilstaan, besef ik dat ik helemaal geen bucketlist zou willen afwerken. Geen enkele gast in het programma, trouwens. Iedereen wil vooral samen zijn met de mensen die ze graag zien. Het belangrijkste in het leven is en blijft de liefde. En daar gaat het programma uiteindelijk over, niet over zomaar wat spannende of sensationele dingen beleven, maar over wat er echt essentieel is in ons bestaan, over wat het de moeite maakt.”

“Dit programma sluit heel nauw aan bij hoe ik denk en leef. ‘Pluk de dag’ en ‘Viva la vida’ - al dat soort bijna commerciële slogans - daar geloof ik heel hard in. Ik sta gulzig in het leven en probeer elke dag de moeite te maken. Als ik ga slapen, wil ik niet het gevoel hebben dat het zomaar allemaal aan mij is voorbijgegaan. Ik wil er altijd iets van maken. Ik probeer heel bewust te leven, en me ook heel bewust te zijn van het feit dat ik gezegend ben met de mensen die me graag zien en de dingen die ik mag doen.”

Omdat elke dag de laatste kan zijn?

“Ja. Mocht iemand me vertellen dat mijn laatste 24 uur zijn ingegaan, wil ik niet het gevoel krijgen dat ik in mijn leven te weinig heb gedaan. Dat ik meer heb toegekeken dan deelgenomen, dat ik niet vaak genoeg heb durven springen. Dat zou ik spijtig vinden en spijt probeer ik zo veel mogelijk te vermijden.”

“Ik ben een entertainer, dat is mijn missie hier op aarde. Allez, zo zie ik dat toch. Ik geloof dat we hier allemaal met een reden zijn, dat we allemaal een rol of een taak hebben, hoe klein of groot die ook is. Mijn werk valt perfect samen met wie ik ben. Voor mij is dat heel helder: ik ben hier om de mensen te doen lachen, te doen vergeten. Heb jij dat dan niet? Jij bent al een stuk ouder, jij weet toch al beter dan ik waarom je hier bent?”

Ik denk niet dat daar een reden achter schuilt, of dat ik een taak heb. Ik geloof nogal in zinloos toeval.

“Echt? Ikke to-taal niet. Ik geloof zelfs niet dat toeval bestáát. Ik denk dat alles - of toch bijna alles - gebeurt om een reden, zeker de belangrijke dingen. Ik geloof ook heel erg in karma. Dat is geen fabeltje, want ik heb al vaak gezien dat mensen die iets slechts doen daarna het deksel op de neus krijgen.”

04-11-2017 om 23:06 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ondanks beschuldigingen: Netflix blijft samenwerken met ’That ‘70s Show’-acteur

Ondanks beschuldigingen: Netflix blijft samenwerken met ’That ‘70s Show’-acteur

Terwijl Netflix vrijdag bekendmaakte alle banden met Kevin Spacey te verbreken, gaat de streamingsdienst gewoon door met haar samenwerking met Danny Masterson. De 41-jarige That ’70s Show-acteur wordt door vier vrouwen beschuldigd van verkrachting.

The Huffington Post deed navraag bij Netflix nadat de website er vrijdag achter kwam dat een maandenlang onderzoek naar de aantijgingen op onverklaarbare wijze vertraging oploopt. Dit ondanks dat de openbaar aanklager van Los Angeles ‘overweldigend en overtuigend bewijs’ tegen de acteur in handen zou hebben.

“We zijn op de hoogte van de beschuldigingen en het onderzoek dat hierop volgde. We zullen reageren zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn”, aldus een woordvoerder van Netflix, dat momenteel met Masterson werkt aan de opnames van het vijfde seizoen van de Netflix-comedyserie The Ranch. De streamingsdienst wilde verder geen commentaar geven op vragen waarom Spacey wel de deur is gewezen, maar Masterson niet.

04-11-2017 om 23:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Justin Bieber zat al een tijdje achter Selena Gomez aan”

“Justin Bieber zat al een tijdje achter Selena Gomez aan”

 Justin Bieber is degene die achter Selena Gomez aanzat en niet andersom. En volgens TMZ moest de 23-jarige zanger heel wat moeite doen om de 25-jarige zangeres ervan te overtuigen om hun relatie nieuw leven in te blazen.

Verschillende bronnen vertellen dat Justins ogen werden geopend toen hij afgelopen zomer hoorde van Selena’s niertransplantatie. Het popidool zou zich hebben gerealiseerd hoeveel zij voor hem betekent en dat Gomez zijn ware liefde is. Daarom zocht Bieber contact met Gomez en zat haar achterna terwijl ze nog een relatie had met zanger The Weeknd.

Selena’s familie was naar verluidt tegen een hernieuwde romance tussen de twee. Ze houden Justin verantwoordelijk voor de depressie waarin ze vorig jaar terecht kwam en waardoor ze hulp moest zoeken bij een kliniek. Justin moest daardoor alles in het werk stellen om zijn ex ervan te overtuigen om weer een relatie met hem aan te gaan. Maar de zanger hield vol.

Een van de ingewijden ontkent het gerucht dat Justin en Selena samen zijn als publiciteitsstunt. De twee zijn weer dolverliefd op elkaar, aldus de insider.

04-11-2017 om 22:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Johnny Depp stomdronken bij première”

“Johnny Depp stomdronken bij première”

https://www.mupload.nl/img/uxkgyjivjidbb.jpg

Johnny Depp verscheen afgelopen donderdag in Londen stomdronken bij de première van ‘Murder On The Orient Express’. Dat schrijft The Sun. De 54-jarige acteur zou het zelfs aan zijn trouwe bodyguard te danken hebben dat hij überhaupt nog op zijn benen stond.

“Op de dag van de première was hij in een vreemde bui. Iedereen dacht dat hij had gedronken”, vertelt een insider. Er zou een walm van alcohol rond de acteur hangen. Op foto’s is te zien dat Depps bodyguard hem meerdere keren stevig vastpakt in een poging hem te begeleiden of te voorkomen dat hij omvalt.

Een dag na de première ging de Hollywoodster langs bij de Graham Norton Show. Ook daar viel zijn vreemde gedrag op. “Is Johnny Depp dronken? Of stoned? Of ziek?”, twitterde een kijker van de Britse talkshow. “Het lijkt erop dat Johnny aan de drugs zit”, schreef een ander.

Op de dag van de première zou Depp het ook nog uitgebreid hebben gehad over zijn scheiding van Amber Heard, waar hij nog niet overheen lijkt te zijn. “Je kunt zien waarom er ernstige zorgen zijn over het welzijn van Johnny.” Heard en Depp gingen vorig jaar mei uit elkaar nadat de actrice hem beschuldigde van huiselijk geweld.

04-11-2017 om 22:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk krijgen we Stromae nog eens te zien: “We missen je”

Eindelijk krijgen we Stromae nog eens te zien: “We missen je”

https://www.mupload.nl/img/bh8gukuaj9bei.jpg

Geen muzikaal nieuws meer, nauwelijks interviews, geen foto’s, tweets of berichtjes: het is héél erg stil rond Paul Van Haver, alias Stromae. De ‘formidable’ zanger is nog altijd niet de oude sinds hij heftige bijwerkingen kreeg na het nemen van malariapillen.

Intussen is het al meer dan twee jaar geleden dat hij Lariam innam, maar de vreselijke gevolgen blijven. Onlangs moest Stromae nog naar het ziekenhuis en hij is nog steeds in behandeling. “Ik ben volledig de kluts kwijt. Ik ben duizelig en heb angstaanvallen”, klonk het in het Franse dagblad Libération. Heel wat fans maakten zich ongerust, want “wanneer gaat het opnieuw beter met Stromae?”

Zijn vrouw Coralie Barbier brak de stilte en postte gisteren plots een foto van hun tweetjes - en wat was het lang geleden dat we Stromae nog eens hadden gezien. Een onderschrift kreeg de foto niet mee, alleen een sterretje, geel hartje en twee glaasjes champagne. Uit alle hoeken kreeg Stromae steunbetuigingen, maar de meest gehoorde boodschap bleef toch: “We missen je.”

04-11-2017 om 22:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-11-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dustin Hoffman beticht van aanranden stagiair

Dustin Hoffman beticht van aanranden stagiair

https://www.mupload.nl/img/vfwtvzolcxmxs.jpg

De Amerikaanse acteur Dustin Hoffman is door schrijfster Anna Graham Hunter ervan beschuldigd dat hij haar ‘seksueel heeft lastiggevallen’. Volgens de actrice ‘kon Hoffman zijn handen niet thuis houden’, tijdens de opnamen van de televisiefilm ‘Death Of A Salesman’ in 1985.

Hunter liep als student stage bij het bedrijf dat de film produceerde en was zeventien jaar oud ten tijde van het incident. “Het begon onschuldig, toen hij me vroeg om een voetmassage. Die heb ik ’m gegeven. Maar al snel daarna ging het van kwaad tot erger. Hoffman greep me geregeld bij mijn achterwerk en sprak me toe in zeer expliciete bewoordingen. Ook deed hij enkele oneerbare voorstellen”, zegt ze in een interview met The Hollywood Reporter.

Hoffman zegt in een reactie aan het blad dat hij “het diepste respect heeft voor vrouwen”. Ook zegt hij: “Ik voel me verschrikkelijk dat iets dat ik heb gedaan iemand een ongemakkelijke situatie heeft bezorgd. Het spijt me, het is geen goede afspiegeling van wie ik ben.”

Opvallend genoeg bracht Kristien Morato, onze showbizzreporter in Hollywood, het gevoelige thema onlangs nog ter sprake tijdens een gesprek met de Hollywoodveteraan, naar aanleiding van de waslijst aan beschuldigingen tegen producer Harvey Weinstein. 

Toen zei Hoffman dit: “Het is heel goed dat het probleem nu besproken wordt, maar het heeft in een of andere vorm altijd wel bestaan. Niet alleen in ons wereldje trouwens. Ik heb trouwens nooit begrepen waarom feminisme zo’n negatieve bijklank heeft. Vrouwen worden nog steeds behandeld als tweederangsburgers, niet alleen op financieel vlak. Hun strijd is nog lang niet ten einde.”

02-11-2017 om 08:11 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christoff krijgt een aanzoek op restaurant, maar het is niet wat het lijkt

Christoff krijgt een aanzoek op restaurant, maar het is niet wat het lijkt

https://www.mupload.nl/img/h1j6f33pt5a5z.jpg

Christoff heeft een aanzoek gekregen. Zanger Jan Smit ging letterlijk op één knie voor de Vlaamse zanger in een restaurant, maar stelde daarbij niet de vraag die je zou verwachten.

Christoff zit momenteel in Duitsland, waar hij aan een nieuw album werkt met zijn KLUBB3-collega’s Jan Smit en Florian Silbereisen. Toen hij op restaurant zat, dook Smit ineens op. Hij ging op een knie en vroeg aan Christoff... of hij zijn muzikale gast wou zijn in het Sportpaleis op 10 maart volgend jaar.

“We stonden op het punt om samen iets te gaan eten”, aldus Christoff. “Ik had echt honger dus ik dacht, ik vertrek al naar het restaurant. Ik zat rustig op mijn gemak, was in de kaart aan het kijken en plotseling dook hij op. Mijn kameraad Jan Smit. Ik schrok van de charmante knieval die hij maakte.” Natuurlijk zei hij volmondig ‘ja’. “Ik ben echt blij met deze uitnodiging. Ik heb er nu al onwaarschijnlijk veel zin in.”

Op 10 maart viert Smit zijn 20-jarig jubileum in Vlaanderen. Hij zal zijn grootste hits spelen, en krijgt het gezelschap van heel wat gasten als K3, André Hazes en nu dus ook Christoff. ”Ik ben nu al gezond nerveus voor mijn eerste keer Sportpaleis. Als je ziet welke nationale en internationale artiesten al concerteerden in de grootste concertzaal van België, dan kan ik alleen maar dankbaar zijn dat ik daar straks ook sta met mijn bandje.”

02-11-2017 om 08:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Celebs gespot in de Erdem x H&M-collectie die morgen te koop is

Celebs gespot in de Erdem x H&M-collectie die morgen te koop is

https://www.mupload.nl/img/drzr7fqjinpku.jpg

Om 9u ’s ochtends is de langverwachte designercollectie van Erdem voor H&M te koop morgen. Om 10u kan je de items ook online shoppen. Ben je er nog niet uit welke stuks je graag wil scoren? Een heel aantal celebs mochten de ontwerpen al dragen op het lanceringsevent in Los Angeles. Misschien kunnen zij je wel over de streep trekken.

02-11-2017 om 08:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Julie Van den Steen: “Ik krijg heel veel kritiek. Dat trok ik me in het begin hard aan”

Julie Van den Steen: “Ik krijg heel veel kritiek. Dat trok ik me in het begin hard aan”

https://www.mupload.nl/img/1a0epd0mpudmp.jpg

The show must go on, gesterkt door die hit van Queen stapte ze elke dag als onzeker meisje de middelbare school binnen. Tien jaar later heeft Julie Van den Steen (25) er de soundtrack van haar leven van gemaakt. Na drie jaar aan de zijde van Peter Van de Veire treedt ze uit de schaduw, met een exclusiviteitscontract bij VRT op zak en een toekomst op het scherm in petto. “Ik ben geboren als diva”, bekent ze aan Goesting Magazine.

Bij de VRT beseffen ze dat ze met Julie Van den Steen een goudklompje in handen hebben. Misschien is ze nu nog voor velen een anonieme stem op de radio, tijdens de Grote Peter Van de Veire Show ’s ochtends op MNM. Maar dat kan snel veranderen. Op Eén zou ze wel eens een grote rol kunnen spelen. “Zo mooi, zo blond en zo getalenteerd”, kopte een krant onlangs nog. “Ik krijg toch wat stress van die heisa en dat exclusiviteitscontract”, bekent Julie. “Het schept verwachtingen, weet je. Je voelt die druk op je schouders. En ik twijfel ook weleens aan mezelf, net zoals iedereen, zeker op mijn leeftijd. Zitten mensen wel op mij te wachten, schiet er soms door mijn hoofd. Ik kan niet zeggen dat ik een groot plan heb. Ik ben er gewoon ingerold. Na mijn studies kreeg ik meteen kansen en dat is fijn. Ik heb op sommige momenten geluk gehad, maar ik werk er ook hard voor. Het is niet dat ik het zomaar in de schoot geworpen krijg.”

02-11-2017 om 07:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seksistische grappen? Jeroom tackelt Auschwitz-slachtoffers, Van Looy en co-jury met beide voeten vooruit!

Seksistische grappen? Jeroom tackelt Auschwitz-slachtoffers, Van Looy en co-jury met beide voeten vooruit!

https://www.mupload.nl/img/dybjdh9fgc4dc.jpg

Het vuurwerk kwam in de elfde aflevering niet echt van de kandidaten, wel van jurylid Jeroom, die het zwaar geschut bovenhaalde. Geen lading seksistische moppen dit keer – eentje van Jan Jaap niet te na gesproken- wel een grove grap over het dodenkamp Auschwitz (“Ik ben onlangs nog in Auschwitz geweest. Daar werd ik toch even stil van. Zo 25 euro inkom”), een verwijzing naar de hazenlip van van der Wal – “Bij Jan Jaap heeft een krokodil toegeslagen” en een lading groffe hagel (“Uw totem? Simpele duif”) richting presentator Erik Van Looy. Fijngevoelig was het allemaal niet, integendeel, behoorlijk grof gebekt, maar in de tv-studio werd er smakelijk om gelachen. U thuis ook?

Vlug de stand van zaken in ‘De Slimste Mens ter Wereld’: auteur Dalilla Hermans heeft ook haar zesde deelname succesvol afgerond. Ze zit nu op twee deelnames van Goedele Wachters en heeft al evenveel overwinningen binnen. Voor de Ecuadoraanse professor Magaly Rodriguez Garcia is het ‘Slimste Mens’-avontuur na twee beurten afgelopen. Acteur Bill Barberis rekende met haar af in de finale. Tot zover het quizgebeuren.

Ook nog even meegeven dat Van Looy tijdens de quiz een nieuwe regel bedacht: Als er bij een gokvraag een ex aequo is, dan is de eerste die er het dichtst bij zit gewonnen.

02-11-2017 om 07:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
31-10-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jurylid Britse Bake Off “overstuur” na te vroeg verklappen winnaar

Jurylid Britse Bake Off “overstuur” na te vroeg verklappen winnaar

https://www.mupload.nl/img/aq4na5eu3yz0m.jpg

De winnaar van het uitermate populaire tv-programma The Great British Bake Off  is uitgelekt op Twitter. Dat gebeurde per ongeluk door jurylid Prue Leith. Ze twitterde de uitslag enkele uren vóór de officiële bekendmaking.

“Niemand vertelde me dat de finale van The Great British Bake Off zo emotioneel zou zijn”, schreef Leith. “Ik wilde dat ze allemaal zouden winnen. Bravo.” Daarna noemde ze de naam van de winnaar.  In Groot-Brittannië en Nederland (‘Heel Holland Bakt’) is de dessertenkookwedstrijd  al jaren een absoluut kijkcijferkanon. The Great British Bake Off  kreeg dit jaar op Vier een Vlaamse versie (Bake Off Vlaanderen) met Wim Opbrouck als presentator. 

Om spoilers te voorkomen hebben verschillende Britse internetkranten besloten de winnaar niet te noemen. De tweet van het jurylid is ook verwijderd. Wel is een screenshot te zien waarbij de naam van de winnaar is doorgestreept.

31-10-2017 om 23:08 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!