Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

02-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Isabelle Huppert voorzitter festivaljury Cannes

Isabelle Huppert voorzitter festivaljury Cannes

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/isabelle-huppert.jpg
Actrice Isabelle Huppert is benoemd tot voorzitter van de jury van het filmfestival van Cannes. Dat heeft de organisatie van het festival, dat in mei voor de 62e keer plaatsvindt, vandaag bekendgemaakt. Huppert speelde in veel geprezen films als 'Une affaire de femmes', 'La pianiste' en '8 femmes'.

Twee keer bekroond
De 55-jarige filmvedette kan niet wachten om zich te buigen over de vele nieuwe films die op het festival vertoond zullen worden. "Ik ben zeer verheugd en zeer trots", stelt de Française in een verklaring van het filmfestival. "Cannes en ik gaan ver terug en dit aankomende rendez-vous bezegelt voorgoed mijn liefde voor het festival."
Huppert kreeg tweemaal de prijs voor beste actrice op het filmfestival; eenmaal voor haar rol in 'Violette Nozière' (1978) en een tweede keer voor haar rol in 'La pianiste' (2001).

Opvolgster Sean Penn
Het filmfestival van Cannes vindt dit jaar plaats van 13 tot en met 24 mei. Ook vorig jaar stond een acteur aan het hoofd van de jury. Toen viel de eer ten beurt aan de Amerikaanse filmster Sean Penn. De Gouden Palm, de belangrijkste prijs van het festival, ging toen naar de Franse film 'Entre les murs'.

02-01-2009 om 14:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peter Van de Veire Radiopersoonlijkheid van het jaar

Peter Van de Veire Radiopersoonlijkheid van het jaar

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/peter-van-de-veire.jpg
Peter Van de Veire is door de mediawebsite RadioVisie verkozen tot Radiopersoonlijkheid van het jaar. De ex-Studio Brussel-man en boegbeeld van de nieuwe radiozender MNM haalde het nipt van Annemie Peeters (Radio 1). Sven Ornelis van Q-Music werd derde. Voor Peter Van de Veire is het al de derde trofee op rij.

Naast de prijs van radiopersoonlijkheid werden nog dertien awards uitgereikt. Guy De Pré (Radio 2) werd beste presentator en Alexandra Potvin (Q-Music) beste presentatrice. Kevin Major (VRT) had dan weer de beste nieuwsstem en Tom Conincx (Sporza) was de beste sportcommentator.

Q-Music
Het beste radioprogramma was Ornelis&Rogiers Showtime op Q-Music en het beste programma-item was David's Telefoonterreur op Donna. Q-Music behaalde ook de award van beste jinglepakket én de award voor de beste website.

De prijs voor de beste radiostunt van 2008 was dan weer voor Radio Nostalgie. De radioflop van vorig jaar is het einde van Donna. De prijs van beste radiospot ging dan weer naar Humo en de slechtste was voor niemand weggelegd (13,8 procent). Fortis eindigde in dat lijstje tweede. De beste Belgische webradio is dan weer Jouwradio.

Van Landschoot
De Life Time Achievement Award gaat naar Adriaan Van Landschoot, de man die in 1973 Vlaanderen z'n eigen zeezender schonk in het kielzog van de populaire Nederlandse 'radiopiraten' Veronica en Radio Noordzee.

02-01-2009 om 14:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dane Cook voor miljoenen gerold door halfbroer

Dane Cook voor miljoenen gerold door halfbroer

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dane-cook.jpg
De halfbroer van de Amerikaanse komiek Dane Cook wordt beschuldigd van het achteroverdrukken van miljoenen euro's van de bankrekening van zijn familielid. Dat meldden diverse Amerikaanse media donderdag. Cook is onder meer bekend van de film Employee Of The Month.

Cook had zijn halfbroer Darryl McCauley ingehuurd om zijn financiële zaakjes te regelen. De werknemer uit familiekring zou echter stelselmatig geld hebben overgeboekt naar zijn eigen bankrekening. McCauley ontkent de aantijgingen.

02-01-2009 om 14:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CD-verkoop weer fors gedaald in 2008

CD-verkoop weer fors gedaald in 2008

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/cd-verkoop.jpg
De Amerikaanse muziekindustrie, de grootste ter wereld, heeft in 2008 een verdere daling van het aantal verkochte cd's niet kunnen stoppen.

Het downloaden van muziek wint meer en meer terrein. Dat blijkt uit onderzoek van marktbureau Nielsen SoundScan waar verscheidene Amerikaanse media gisteren over berichtten. In totaal werden 428 miljoen cd's verkocht, een daling van 14 procent.

02-01-2009 om 14:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pink viert nieuwjaar met ex

Pink viert nieuwjaar met ex

Om So What te bekijken druk op de foto.

.
Pink schreeuwde de haat uit voor haar ondertussen ex-man Carey Hart in het nummer 'So What?'. Maar dat hield de twee niet tegen om met elkaar te klinken op het nieuwe jaar in Harts nachtclub, vlak voor Pink aan haar concert begon.

Vlak voor dat optreden van een goed half uur waren Pink en Carey ook al samen te vinden in de VIP-ruimte met hun vrienden. "Het is niet zo dat ze veel gepraat hebben, maar om middernacht gingen ze toch samen naar het podium om af te tellen en iedereen gelukkig nieuwjaar te wensen. Hij leidde haar eigenlijk naar het podium."

Na het concert ging Pink terug naar haar vrienden. Het is niet duidelijk of Hart daar ook toe behoorde.

02-01-2009 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fergie fitnesst zich naar huwelijk

Fergie fitnesst zich naar huwelijk

Om Fergie te bekijken druk op de foto.

Zet de player aan de linkerkant af A.U.B.


.
Fergie werkt hard naar aanleiding van haar huwelijk, gepland op 10 januari. Niet zozeer de voorbereidingen, wel met haar fitnessroutine die haar in vorm moet brengen voor de grote dag.

"Ik doe veel sit-ups en werk aan mijn kont. Gewoon, om gezond te blijven", zegt de zangeres aan People.

De zware trainingsessies komen er na een verplichte gewichtstoename voor haar rol in de film 'Nine'. Het spreekt echter voor zich dat Fergie zich liever 'fergilicious' in haar droomjurk hijst...

02-01-2009 om 13:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Broer Britney Spears op oudejaarsavond getrouwd

Broer Britney Spears op oudejaarsavond getrouwd

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/britney-spears-31.jpg
De 31-jarige broer van Britney Spears is op oudejaarsavond een getrouwd man geworden. Gisteren nog werd bekend gemaakt 'dat het huwelijk voor binnennkort zou zijn', terwijl het eigenlijk al achter de rug was.

Mooi & intiem
Bryan Spears, de oudste van de drie Spears-telgen, trouwde zijn vriendin Graciella Sanchez in een besloten ceremonie in New Orleans, in hun thuisstaat Louisiana.

"Het was heel mooi", meldt een anonieme bron aan het Amerikaanse tijdschrift People. "Er waren alleen naaste familieleden bij, heel klein en intiem."

Manager
Hoewel Bryan en Graciella nog maar kort een relatie hebben, zijn de twee al jaren bevriend. De 36-jarige Graciella is al lange tijd de manager van Bryans zusje Jamie Lynn. Bij het huwelijk was de hele familie Spears aanwezig, inclusief Britney, Jamie Lynn en hun jonge kindjes.

Bruid Graciella ging gekleed in een beigewitte jurk van de Venezolaanse modeontwerpster Carolina Herrera. Bryan droeg een pak van de Amerikaanse couturier Marc Jacobs.

02-01-2009 om 13:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton samen met George Clooney?

Paris Hilton samen met George Clooney?

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/paris-hilton-28.jpg
Paris Hilton heeft een relatie met George Clooney. Tenminste, dat zegt het tijdschrift Life and Style Weekly. Bewijzen van hun 'intieme' avond in een Whiskeybar in het Sunset Marquis Hotel zijn er niet meteen voor handen.

Een bron meent echter te weten dat de blonde socialite en de 20 jaar oudere Clooney 'een lange tijd' zaten te praten. "Ze leken zich niet bewust van iemand anders in de kamer."

Diner
Na dat gesprek volgde de dag erna een diner in een bekend restaurant, in het gezelschap van Paris' nieuwe beste vriendin, Brittany Flickinger (winnares van de realityreeks 'Paris Hilton's My New BFF') en regisseur Ridley Scott. Dat het een zakelijk diner zou kunnen zijn, kwam niet bij de bron op.

Mooi weer, vandaag
Ondertussen maken Paris en Brittany overal het mooie weer. Paris nam haar nieuwe beste vriendin mee skiën in Aspen, shoppen in Hollywood (in haar gloednieuwe, Barbieroze Bentley) en naar Sydney, waar ze de Australiërs choqueerde door op 40 minuten twee maandlonen uit te geven.

02-01-2009 om 13:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gelukkig nieuwjaar
Gelukkig nieuwjaar




http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kaley_cuoco_9.jpg

02-01-2009 om 11:11 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
01-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2009
2009


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/nicole_richie_4.jpg


Dit jaar is weer overleefd..
Het nieuwe jaar in verschiet..
hopelijk met minder zorgen..
en het liefst zonder verdriet..
ik kan nog niet geloven..
dat het zo snel is gegaan..
alle dagen zijn voor mij nog zo vers..
lijkt een vinger knip hier vandaan..
de voornemens sla ik over..
daar heb ik het wel mee gehad..
laten we nu maar snel gaan..
naar 2009 voortaan..

01-01-2009 om 17:51 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
31-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna had succesrijkste Amerikaanse tournee van 2008

Madonna had succesrijkste Amerikaanse tournee van 2008

Om Material Girl te bekijken druk op de foto.

Zet de player links af A.U.B


.
2008 stond voor Madonna bol van de persoonlijke perikelen door haar scheiding van Guy Ritchie, maar er is een pleister op de wonde. Haar 'Sticky & Sweet'-tournee bracht dit jaar in de Verenigde Staten 105 miljoen dollar (75 miljoen euro) op en is daarmee daar de succesrijkste tournee.

Geen records
De Canadese popzangeres Celine Dion streek de tweede hoogste som op (94 miljoen dollar), de Californische rockgroep Eagles werd derde met 73,4 miljoen dollar. Dat meldt het Amerikaanse muziektijdschrift Pollstar. Madonna deed het in het licht van de economische crisis niet zo slecht, maar een recordopbrengst zat er in de verste verten niet in. De Britse rockgroep The Police haalde vorig jaar met haar tijdelijke reünie 133 miljoen dollar binnen, en de Rolling Stones waren in 2005 goed voor het absolute record van 162 miljoen dollar.

31-12-2008 om 15:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse sterkt aan in de zon

Amy Winehouse sterkt aan in de zon

Om Valerie te bekijken druk op de foto A.U.B.

Zet de player links af A.U.B.



.
Haar vakantie op het Caribische eiland Saint Lucia lijkt Amy Winehouse goed te doen. De Britse zangeres, berucht om haar drugs- en drankgebruik, lijkt meerdere kilo's te zijn aangekomen, heeft een gezond kleurtje en kijkt weer nuchter uit haar ogen. De 25-jarige artieste poseerde ook gewillig voor de camera.

Onlangs haalde Winehouse al de headlines door topless rond te dansen op het balkon van haar hotel op het zonnige eiland. De zangeres bracht op Saint Lucia samen met familieleden ook de kerstdagen door.

31-12-2008 om 15:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BEA wil dat providers illegale muzieksites blokkeren

BEA wil dat providers illegale muzieksites blokkeren

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/bea-1.jpg
De Belgian Entertainement Association (BEA), die de Belgische muziek-, video- en game-industrie vertegenwoordigt, waarschuwt voor illegale online muziekwinkels. BEA wil dat internetproviders de sites blokkeren.

Grens is dun
Ook Test-Aankoop waarschuwt voor de illegale sites. Volgens de consumentenorganisatie is "de grens tussen legaal en illegaal downloaden erg dun". De consumentenorganisatie kwam tot die conclusie na het testen van enkele websites waarop tegen betaling muziek gedownload kan worden. Vooral bij de internationale (Russische) sites is het onduidelijk of zij wel over de nodige toestemmingen beschikken van auteurs en artiesten, aldus Test-Aankoop.

SABAM
Volgens SABAM, de Belgische vereniging van auteurs, componisten en uitgevers, betalen ze de auteurs niet en ook BEA stelt vast dat noch de Belgische artiesten, noch hun platenfirma's vergoed worden voor de verkochte downloads. Nochtans verkopen deze websites de liedjes en albums van verschillende Belgische artiesten als dEUS, Novastar, Monza en Soulwax. BEA wees de Belgische overheid in oktober 2007 en in maart 2008 al op bepaalde buitenlandse websites die het niet nauw nemen met de Belgische wetgeving.

Markt
Slechts 1 liedje op de 20 wordt legaal gedownload, maar de digitale muziekmarkt in België groeit nog. In de eerste helft van 2008 werden bijna 6 miljoen singles en albums legaal gedownload. Dat is een stijging van 13 procent in vergelijking met de eerste helft van 2007.

31-12-2008 om 15:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marco Borsato trekt zich niets aan van slechte recensies

Marco Borsato trekt zich niets aan van slechte recensies

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/marco-borsato-5.jpg
Marco Borsato kan zich niet kwaad maken om de slechte ontvangst van zijn film 'Wit licht'. "Ik leer van alle opbouwende kritiek", zegt hij vandaag in De Telegraaf. De zanger voelt zich echter nauwelijks aangesproken. "Mijn doel was trouwens niet acteur te worden. Ik ben zanger! Maar het verhaal moest verteld en dit was een goede manier."

Onjuiste wijze
Kranten als NRC Handelsblad, de Volkskrant en Trouw sabelden de film, die draait om het lot van Afrikaanse kindsoldaten, eerder deze maand genadeloos neer. Zowel Borsato's acteerprestaties als het scenario moesten het ontgelden. Maar volgens de 41-jarige artiest hebben recensenten de film op onjuiste wijze benaderd. "Het publiek beoordeelt de film op al zijn verdiensten en dan is het resultaat dus lovend", stelt hij.

3-0 achter
Al voordat de film in première ging, bereidde Borsato zich voor op scheve gezichten. "Ik weet dat je bij voorbaat al met 3-0 achter staat wanneer je als redelijk succesvol zanger gaat acteren", vertelde hij begin deze maand. "Ik geloof echter dat dit een film is die de kritiek kan doorstaan."

Niet zomaar hobby
Het aan de kaak stellen van de gruwelijkheden omtrent het fenomeen kindsoldaat is volgens Borsato de enige reden dat hij de film heeft gemaakt. "Het is niet zomaar een hobby van een populaire zanger", legt hij uit. "Het is zo goed dat deze boodschap is gebracht. En daarom ben ik zo blij met de bezoekersaantallen. Het stroomt toe. Ik zou het heel fijn vinden als mijn hele publiek 'Wit licht' zou zien."

Gouden status
Het publiek laat zich door de slechte recensies niet afschrikken. 'Wit licht' werd in Nederland binnen twee weken na de première door honderdduizend mensen bezocht, waarmee de film de gouden status kreeg.

31-12-2008 om 15:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adoptiedochter Mia Farrow overleden na slepende ziekte

Adoptiedochter Mia Farrow overleden na slepende ziekte

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/mia-farrow.jpg
Een geadopteerde dochter van actrice Mia Farrow, Lark Previn, is op eerste kerstdag overleden in een ziekenhuis in Brooklyn. De doodsoorzaak is niet bekendgemaakt, maar de vrouw was al lange tijd ziek. Gisteren werd de 35-jarige vrouw gecremeerd in een uitvaartcentrum in de New Yorkse wijk.

Vietnam
Previn werd in 1973 geboren in Vietnam. Ze is een van de drie kinderen die Farrow in de jaren zeventig adopteerde met haar toenmalige echtgenoot, dirigent André Previn. Het koppel had ook drie biologische kinderen.

Woody Allen
De nu 63-jarige Farrow adopteerde later nog twee kinderen met filmregisseur Woody Allen en kreeg een biologische zoon met hem. Haar relatie met de filmmaker liep in 1992 op de klippen toen ze ontdekte dat Allen een affaire had met haar oudste geadopteerde dochter, Soon-Yi, die destijds 22 jaar oud was. Allen en Soon-Yi trouwden in 1997 en hebben samen twee geadopteerde kinderen.

31-12-2008 om 15:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sterren Friends vieren oud en nieuw in Mexico

Sterren Friends vieren oud en nieuw in Mexico

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/friends.jpg
Jennifer Aniston kan haar beste vriendin Courteney Cox met de feestdagen niet missen. De actrices luiden vandaag in een luxe vakantieoord in Mexico samen het nieuwe jaar in. De twee voormalige Friends-sterren waren ook op kerstavond al samen.

Los Cabos
Aniston arriveerde afgelopen weekeinde in het zonnige Los Cabos, net als haar vriend, zanger John Mayer. De echtgenoot van Cox, acteur David Arquette, en hun 4-jarige dochtertje Coco, zijn eveneens van de partij.

Tortelduifjes
Aniston en Mayer verblijven volgens bronnen van het Amerikaanse tijdschrift People in twee verschillende resorts. Wel kunnen de tortelduifjes elkaar bereiken via een privéstrand dat de twee hotels met elkaar verbindt. De 39-jarige actrice heeft momenteel succes in de bioscoop met de komedie 'Marley & me'. Aniston is in de film te zien naast acteur Owen Wilson.

31-12-2008 om 15:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sarko en Bruni nu ook striphelden in Frankrijk

Sarko en Bruni nu ook striphelden in Frankrijk

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/sarco-en-bruni.jpg
De Franse president Nicolas Sarkozy en zijn vrouw Carla Bruni zijn in 2008 echte striphelden geworden in Frankrijk. In november nog verscheen het stripalbum 'Carla en Carlito'.

Kleine Sarkozy
Op de cover van de strip staat Bruni afgebeeld met een kleine Sarkozy in een draagdoek. Volgens een bericht in de krant Le Parisien van verkoopt de strip, die verscheen op een oplage van 100.000 exemplaren, als zoete broodjes.

Kärcher
Van dezelfde auteurs verscheen in 2007 al "La face karchée de Nicolas Sarkozy". Dat verhaal is ondertussen al meer dan 200.000 keer verkocht. De titel van die strip zinspeelt op een opmerking van Sarkozy toen hij de Parijse banlieues bezocht tijdens de rellen van eind 2005. Hij zei toen dat de banlieues met een Kärcher schoongemaakt moeten worden.

Boeken
Behalve de strips zijn het voorbije jaar ook verschillende boeken verschenen over de relatie tussen de president en de zangeres met Italiaanse roots.

31-12-2008 om 15:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lopez ontkent huwelijkscrisis

Jennifer Lopez ontkent huwelijkscrisis

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jennifer-lopez-4.jpg
Jennifer Lopez en echtgenoot Marc Anthony staan niet op het punt om een einde te maken aan hun huwelijk. Dat hebben woordvoerders van de twee artiesten gezegd tegen het Amerikaanse OK! Magazine.

Afscheidsduet
Al geruime tijd doen geruchten de ronde over huwelijksproblemen. De New York Daily News gooide afgelopen maandag olie op het vuur door te beweren dat Lopez en Anthony hun scheiding in een duet wereldkundig zouden maken. Volgens het dagblad is Lopez te gast tijdens het concert dat haar echtgenoot op Valentijnsdag geeft in New York.

"Niets van aan"
"Van dat artikel is niets waar", stelt een woordvoerder van Lopez. "Geen van de geruchten zijn waar", voegt de woordvoerder van Anthony daar aan toe. De twee gaven elkaar in 2004 het jawoord. In februari van dit jaar beviel Lopez van een tweeling: dochter Emme en zoon Max.

31-12-2008 om 15:16 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Kevin Bacon verloor geld aan piramidespel Madoff

Ook Kevin Bacon verloor geld aan piramidespel Madoff

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kevin-bacon.jpg
Kevin Bacon met vrouw Kyra Sedgwick en dochter Sosie Ruth.

Acteur Kevin Bacon en zijn vrouw Kyra Sedgwick hebben ook geld verloren aan het piramidespel van fraudeur Bernard Madoff, bevestigde een woordvoerder van Bacon. Hoeveel geld het koppel heeft verloren zei hij niet. Madoff, oud-bestuursvoorzitter van de Amerikaanse technologiebeurs Nasdaq, werd eerder deze maand gearresteerd. Zijn beleggingsfraude zou een omvang hebben van ruim 35 miljard euro.

Andere sterren
Bacon en Sedgwick zijn niet de enige Hollywoodsterren die direct of indirect het slachtoffer zijn geworden van de fraude van Madoff. Eerder werd duidelijk dat een liefdadigheidsinstelling van regisseur Steven Spielberg geld heeft verloren. Ook scenarioschrijver Eric Roth, die onder meer meewerkte aan de films 'Forrest Gump' en 'The curious case of Benjamin Button', is in zijn portemonnee getroffen.

31-12-2008 om 15:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mickey Rourke noemt Sean Penn homofoob

Mickey Rourke noemt Sean Penn homofoob

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/mickey-rourge.jpg
De acteurs Mickey Rourke en Sean Penn zijn beiden getipt als favoriete kandidaat voor een Oscar voor beste mannelijke acteur, maar Rourke heeft niet zo'n hoge pet op van zijn concurrent. In een uitgelekt sms-je noemt hij Penn een "middelmatige acteur'' en een "homofoob''. Dat melden verschillende Amerikaanse media.

Comeback
Rourke maakte dit jaar zijn grote comeback op het witte doek met zijn rol als een worstelaar op de terugweg in 'The Wrestler' en Penn gooide hoge ogen in 'Milk', waarin hij een homoseksuele politicus speelt.

Sussen
Een week geleden liet Rourke zich na afloop van een tv-programma ook al niet zo flatteus uit over Penn. "Ik snap niet waarom zo veel mensen denken dat Penn mijn concurrent is. Volgens mij wordt hij niet eens genomineerd voor een Oscar.'' Een woordvoerder van Rourke probeert de boel nog een beetje te sussen. "Er is geen kift tussen de twee. Ze zijn al jaren vrienden.''

De Oscarnominaties worden in januari bekendgemaakt. Een maand later is de uitreiking van de prestigieuze filmprijzen.

31-12-2008 om 15:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!