Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

05-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger Led Zeppelin heeft beste rockstem

Zanger Led Zeppelin heeft beste rockstem

Om Thank You te beluisteren druk op de foto.

Zet de player links af A.U.B.


.
Led Zeppelin-voorman Robert Plant heeft de beste stem in de geschiedenis van de rockmuziek. Dat hebben luisteraars van het Britse digitale radiostation Planet Rock bepaald in een eenmalige verkiezing. Plant kreeg iets minder dan tien procent van de stemmen.

Queen
De tweede plaats op de ranglijst van de beste rockstemmen is voor Queen-zanger Freddie Mercury. Op de derde plaats eindigde Paul Rodgers, de zanger die bekend werd met bands als Free en Bad Company en momenteel met de bandleden van Queen de wereld over toert.

Top 40
Andere rockers in de top 40 zijn Guns N' Roses-zanger Axl Rose (7), Mick Jagger van The Rolling Stones (9), David Bowie (11), Jon Bon Jovi (12) en Bruce Springsteen (15). De enige vrouw in de lijst is Janis Joplin, die op de 21e plaats eindigde.

05-01-2009 om 15:06 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw Ashley Cole: "Bedrog was hard maar hij leert bij"

Vrouw Ashley Cole: "Bedrog was hard maar hij leert bij"

Om Girls Aloud te bekijken druk op de foto.

Zet de player links af A.U.B.


.
WAG Cheryl Cole spreekt voor het eerst openlijk over het bedrog van Chelsea-verdediger Ashley.

In een openhartig interview met het magazine Vogue reageert Cheryl Cole - de zangeres van Girls Aloud - voor het eerst op het bedrog van haar man Ashley, de linksback van Chelsea en de Engelse nationale ploeg. "Het was verschrikkelijk wat hij me aangedaan heeft, maar hij leert bij. Hij ging naar bed met een kapster omdat hij onvolwassen was. Toch is hij een toffe kerel met een mooi zieltje."

Niet dom
Vorig jaar kwam uit dat Ashley Cole (28) zijn vrouw bedroog met Aimee Walton. Toen hij vreesde dat ze zwanger was, had hij haar een vakantie en een smak geld aangeboden. Cheryl, die niet alleen als WAG maar ook als jurylid in X Factor beroemd werd, spreekt nu voor het eerst over die donkere periode uit hun relatie. "Kijk, Ashley is nog jong en moet nog veel leren. Hij heeft een jonge mentaliteit voor zijn leeftijd, maar hij leert snel bij. En wees gerust: ik ben niet dom, ik weet heus wel wat ik doe."

Gelukkig
"Eigenlijk heeft Ashley een heel zacht en goed karakter. Als hij al een etentje met mij afgesproken heeft en er belt hem iemand op om naar een liefdadigheidsevenement te gaan, dan zal hij zeggen dat hij toch komt. Pas op het laatste moment zal hij mij vertellen dat ons etentje niet doorgaat. Hij maakt het dus moeilijk voor zichzelf en dat is heel vervelend, maar toch vind ik het ergens schattig en heel zeldzaam bij een man ook. Ik voel me heel gelukkig bij hem en dat is het belangrijkste."

05-01-2009 om 14:54 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huwelijk op komst voor Rihanna?

Huwelijk op komst voor Rihanna?

Om Rihanna te bekijken druk op de foto.

.
Is Rihanna verloofd met haar soulmaatje Chris Brown? Het lijkt er sterk op nu de zangeres van 'Umbrella' met een joekel van een diamanten ring rondloopt. Volgens vrienden zou de 19-jarige Brown op Nieuwjaar op zijn knieën gegaan zijn.

De één jaar oudere Rihanna pronkte alvast met het sieraad tijdens haar optreden in de O2-arena van Londen (de vroegere Millennium Dome;nvdr). Tijdens een duet met Brown droeg ze 'halve' wanten, waardoor de nadruk volledig op de ring kwam te liggen. Toen ze ook nog eens de hand op haar borst legde, wisten de zogenaamde kenners genoeg. "Rihanna droeg de grootste diamant die je je maar kan voorstellen, daar hoeft geen tekeningetje meer bij", luidde het oordeel.

05-01-2009 om 14:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kylie Minogue flirt (weer) met tien jaar jonger model

Kylie Minogue flirt (weer) met tien jaar jonger model

Om In My Arms te bekijken druk op de foto.

Zet de player links af A.U.B.


.
Kylie Minogue heeft met een nieuwe liefde oud en nieuw gevierd in de sneeuw. De Australische zangeres heeft het Spaanse model Andres Velencoso Segura getrakteerd op een verblijf in een luxechalet in het Franse Chamonix, meldt de Britse krant 'The Sun'.

Kusjes in No Escape
Volgens dorpsbewoners gedroeg het stel zich als twee verliefde tieners tijdens het weekje in de sneeuw. "Ze zagen er zo gelukkig uit. Het was geweldig om te zien", verklapt een bron. "Ze vindt het heerlijk dat mensen haar niet herkennen in haar outfit en met haar skibril op. Toen sommige mensen haar toch herkenden, reageerde ze heel lief en beleefd." Op oudejaarsavond zou het stel dansend en zoenend zijn gespot in de bar No Escape.

Dita von Teese
Het is niet de eerste keer dat de 40-jarige Minogue is gesignaleerd met het tien jaar jongere fotomodel. In oktober zouden de tortelduifjes samen zijn gezien op een feestje van Dita von Teese. Ze ontkende toen een relatie te hebben met de donkerharige Spanjaard.

Minogue had eerder een verhouding met de Franse acteur Olivier Martinez. In februari 2007 kwam na vier jaar een einde aan hun relatie. Martinez zou naar verluidt zijn vreemdgegaan.

05-01-2009 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston nog steeds koningin van box office

Jennifer Aniston nog steeds koningin van box office

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jennifer-aniston-7.jpg
Jennifer Aniston en Owen Wilson blijven het goed doen in de Amerikaanse bioscopen. Hun film 'Marley & me' staat opnieuw bovenaan de box office, met een weekendopbrengst van ruim 17 miljoen euro. In totaal heeft de komedie meer dan 76 miljoen euro opgebracht. 'Marley & me' staat te boek als de meest succesvolle film ooit die met kerst in première is gegaan.

Omdat er geen grote nieuwe releases waren, lijkt de Amerikaanse box office veel op die van vorige week. Op de tweede en derde plaats staan de komedie 'Bedtime stories' en de dramafilm 'The curious case of Benjamin Button'. De nieuwste film van Tom Cruise, 'Valkyrie', staat op nummer vier.

05-01-2009 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anthrax, Volbeat en Heaven and Hell bij eerste 25 namen Graspop

Anthrax, Volbeat en Heaven and Hell bij eerste 25 namen Graspop

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/graspop.jpg
De Graspop Metal Meeting heeft de eerste 25 namen rond voor de affiche van het metalfestival dat dit jaar plaatsvindt op 26, 27 en 28 juni. Daarbij ondermeer Anthrax, Papa Roach, Heaven and Hell, Trivium en Volbeat.

De echte topacts maakte de organisatie binnenkort bekend. Naast de affiche is er ook aan de infrastructuur gewerkt. Zo komen er all-in drankpakketten, een heus 'onspanningsresort' op de camping, en wordt het festivalterrein vergroot. Marquee 1 wordt verplaatst en de vrijgekomen ruimte wordt ingenomen door extra kassa's voor drank- en foodbonnen.

De affiche tot nu toe:

HEAVEN & HELL
DISTURBED
VOLBEAT
PAPA ROACH
BLIND GUARDIAN
ANTHRAX
TRIVIUM
SACRED REICH
W.A.S.P.
DEVIL DRIVER
EPICA
LEGION OF THE DAMNED
PARKWAY DRIVE
GOD FORBID
KATAKLYSM
FIREWIND
LAAZ ROCKIT'
KEEP OF KALESSIN
SCAR SYMMETRY
SAMAEL
DAGOBA
NEGURA BUNGET
TAAKE
EHTS
WOLVES IN THE THORNE ROOM

05-01-2009 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lourdes Madonna (12) naar prestigieuze toneelschool

Lourdes Madonna (12) naar prestigieuze toneelschool

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/madonna-32.jpg
De acteerprestaties van Madonna deden destijds menig filmcriticus de wenkbrauwen fronsen, maar haar dochter Lourdes (12) is misschien meer in de wieg gelegd als actrice. Ze is aangenomen op de prestigieuze Manhattan's Professional Children's School.

Dat is de school die talenten als Macaulay Culkin, Scarlett Johansson en Sarah Jessica Parker heeft opgeleid. Een bron vertelt: "Ze wil dolgraag actrice worden en zichzelf bewijzen door keihard te werken." De jonge telg moest vorig jaar een rol in de film 'The secret life of bees' afslaan, omdat Madonna niet wilde dat dochterlief te vroeg in het wereldje zou stappen.

05-01-2009 om 14:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MNM gaat van start met Milk Inc.

MNM gaat van start met Milk Inc.

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/mnm-1.jpg
Vanochtend om zes uur is MNM, de gloednieuwe zender van de VRT en opvolger van Donna, de ether ingegaan. Het allereerste nummer dat gedraaid werd was 'Forever' van Milk Inc., een nummer dat de luisteraars zelf hebben mogen kiezen. Wie anders dan Peter Van de Veire, hét gezicht van de zender, mocht de spits afbijten. Net als destijds op Studio Brussel neemt hij de Grote Ochtendshow voor zijn rekening, deze keer met nieuwkomer Lieselot Ooms als sidekick. Elke weekdag van zes tot tien - een uur langer dan bij de concurrentie - brengt Van De Veire zijn gekende mix van humor, info en nieuwtjes uit de rand.

Vanaf morgen begint MNM er al aan om 5 uur 's ochtends. Vroege vogels kunnen dan luisteren naar een best of van de vorige dag.

05-01-2009 om 14:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwangere Kate Moss laat borst zien

Zwangere Kate Moss laat borst zien

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kate-moss-5.jpg
Vergeten is menselijk, zullen we maar denken...

Kate Moss heeft tijdens een vakantie in Thailand geruchten aangewakkerd dat ze zwanger is van een tweede kind. Onder het dunne jurkje dat ze droeg tijdens een feestje op het strand was duidelijk een buikje zichtbaar, zo blijkt uit foto's van verscheidene Britse media. Het topmodel rookte en dronk er echter op los met haar vriend Jamie Hince en gedroeg zich dus allerminst alsof ze een kind verwachtte. "Kate heeft enkele zware nachten achter de rug, maar ze gedraagt zich wel beter dan anders. Toen ze wandelde met Jamie en dochtertje Lila hield ze constant haar hand op haar buik", wist een bron.

Zwangerschap ontkend
Geruchten over een mogelijke zwangerschap doen al langer de ronde. Volgens de Britse krant 'The Sun' heeft Moss vorige maand tijdens het verjaardagsfeest van Hince tegenover familie en vrienden echter ontkend dat er een kind op komst is.

Moss heeft al een 4-jarige dochter met ex-vriend Jefferson Hack, oprichter van modebijbel Dazed & Confused. De 34-jarige schone had eveneens een veelbesproken relatie met rocker Pete Doherty, maar die liep in 2007 stuk. Sindsdien wordt ze regelmatig gezien met Hince.

05-01-2009 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dood Jett Travolta had voorkomen kunnen worden

Dood Jett Travolta had voorkomen kunnen worden

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jetttravolta.jpg
John Travolta met zijn zoon Jett, die overleed tijdens de vakantie van de familie op de Bahama's.

Terwijl de officiële autopsie pas voor vandaag voorzien is, gonst het al van geruchten over de tragische dood van Jett, de 16-jarige tienerzoon van Hollywoodster John Travolta. Boze tongen beweren dat Jett Travolta aan autisme leed en door het Scientology-geloof van zijn ouders niet de medicatie heeft gekregen die hem hadden kunnen redden. John Travolta ontkent dat formeel en zegt dat de behandeling was stopgezet omdat de medicatie niet hielp. Tegenstanders van Scientology hadden in november 2007 al de dood van zijn zieke zoon voorspeld en Johns broer Joey - een regisseur die een film gemaakt heeft over autisme - zou vaak ruzie gemaakt hebben met John over de ziekte van Jett.

Kawasaki
De ziekte van Jett Travolta heeft altijd voor controverse gezorgd. De officiële versie is dat hij sinds hij 2 jaar was, leed aan de ziekte van Kawasaki, een auto-immuunziekte waarbij bloedvaten door het hele lichaam ontstoken raken. Daardoor ontstaan aanvallen en zo'n aanval in het vakantie-oord van de familie op de Bahamas heeft de tiener het leven gekost. Volgens de omgeving van John Travolta en zijn vrouw actrice Kelly Preston kreeg zijn zoon wel degelijk medicatie voor zijn ziekte, maar sloeg die niet aan. "Daardoor heeft John ervoor gekozen de behandeling te stoppen. Er is Jett nooit enige behandeling ontzegd wegens wat voor geloofsovertuiging dan ook."

Film over autisme
In de Engelse krant The Mirror hangt een vriend van Joey Travolta - Johns broer en filmregisseur - een ander verhaal op. Joey vertelde die vriend dat hij vaak ruzie maakte met zijn broer over de ziekte van Jett. John wilde volgens hem niet geloven dat het autisme was, een ziekte die door Scientology niet erkend wordt. Joey maakte een documentaire over autisme: 'Normal People Scare Me'. Voor die film interviewde hij 65 autistische jongeren. Hij weet dus van wanten.

Ontkennen
Met die film wilde Joey Travolta de ziekte, die zware aanvallen kan veroorzaken, leren kennen aan het grote publiek. Hij richtte ook de groep 'Actors for Autism' op. "Al na vijf minuten kon Joey zien dat Jett autisme had", zegt de vriend van Joey in The Mirror. "Door hun godsdienst wilden Jetts ouders niet aanvaarden dat hun zoon aan die ziekte leed. Ouders van kinderen die in dezelfde klas als Jett zaten, vroegen zich af waarom John Travolta en zijn vrouw Kelly Preston het autisme van Jett altijd ontkenden."

Spirituele genezing
Scientology-aanhangers geloven dat elke mentale ziekte psychosomatisch is en dat mensen die eraan lijden, afwijkende menselijke wezens zijn. Ze pleiten ervoor dat een mentale ziekte behandeld moet worden met spirituele genezing en ze wijzen het gebruik van elke medicatie af.

05-01-2009 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mariah Carey zingt vier liedjes voor miljoen dollar

Mariah Carey zingt vier liedjes voor miljoen dollar

Om Without You te bekijken druk op de foto.

Zet de player links af A.U.B.


.
Mariah Carey heeft op nieuwjaarsavond vier liedjes gezongen en daarvoor 1 miljoen dollar (735.000 euro) geïncasseerd. De 38-jarige zangeres kreeg dit duizelingwekkend bedrag als bedankje om even binnen te wippen in de Nikki Beach Club op het Caribische eiland St. Barts. Gulle sponsor van dienst: Saif al-Islam al-Gaddafi, de zoon van de Libische leider Moammar.

Andere beroemdheden die een aardig zakcentje kwamen opstrijken, waren hiphopsterren Jay-Z en Timbaland, 'James Bond' Daniel Craig en Eddie Murphy. Carey is niet de eerste ster die een miljoen vangt voor een optreden. Vorig jaar deed Kylie Minogue haar dit kunstje voor naar aanleiding van de plechtige opening van het luxehotel Atlantis in Dubai.

05-01-2009 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dromen
Dromen


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Elisha-Cuthbert---Wallpaper-2.jpg


soms als ik stil zit
droom ik even weg
en in mijn droom
voel ik een vleugje geluk
 
(dag)dromen
even weg van de realiteit
om daarna terug te belanden
met je beide voeten op de grond

04-01-2009 om 23:19 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry opnieuw vrijgezel

Katy Perry opnieuw vrijgezel

Om Hot N Cold te bekijken druk op de foto.

Zet de player links af A.U.B.


.
Katy Perry en haar vriend, zanger Travis McCoy, hebben hun relatie verbroken. De zangeres van de wereldhit 'I kissed a girl' en de frontman van de band Gym Class Heroes brachten nog samen de kerstdagen door in Mexico, maar besloten er vlak voor oud en nieuw een punt achter te zetten. Dat verklapt een anonieme bron aan de Amerikaanse showbizzwebsite Celebuzz.

De 24-jarige Perry en de drie jaar oudere McCoy, die elkaar zo'n twee jaar kennen, vormden sinds de lente van vorig jaar een koppel. Waarom de twee hebben besloten uiteen te gaan, is onduidelijk.

Perry wordt gezien als een van de grootste nieuwkomers van vorig jaar. De Amerikaanse popster bestormde de hitlijsten met haar singles 'I kissed a girl' en 'Hot N Cold' en haar album 'One of the boys'.

04-01-2009 om 15:22 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alanis Morissette verliest kilo's door veganistisch dieet

Alanis Morissette verliest kilo's door veganistisch dieet

Om My Humps te bekijken zet de player af A.U.B.

Zet de player links af A.U.B.


.
Alanis Morissette is ruim negen kilo afgevallen door alle dierlijke producten uit haar dieet te schrappen. De zangeres, wier gewichtstoename vorig jaar werd uitvergroot in de media, besloot in september het roer om te gooien. "Ik realiseerde me dat ik 120 jaar oud wil worden", vertelt ze in het Amerikaanse OK! Magazine.

Zoveel energie
Op zoek naar inspiratie bladerde ze in een boekwinkel door het boek 'Eat to live' van Joel Fuhrman. De Amerikaanse arts propageert een dieet dat voor het grootste deel bestaat uit plantaardig voedsel. Volgens Fuhrman kunnen vele ziektes worden voorkomen door de juiste voeding.

Morissette, die het dieet al maandenlang volgt, kan haar geluk niet op. "Ik voel me als een 12-jarig meisje", jubelt ze. "Als ik 's ochtends uit bed kwam, deed alles pijn en dacht ik: dit is wat er gebeurt als je de 30 bent gepasseerd. Maar nu spring ik uit bed en heb ik zo veel energie."

Veel beweging
De 34-jarige artieste zegt ook veel te bewegen. "Als ik op toer ben, zijn mijn shows zo vermoeiend dat ik niets extra's hoef te doen", legt ze uit. "Als ik niet toer, doe ik een halfuur tot een uur aan gewichtheffen, rennen, fietsen en zwemmen, zo'n vijf keer per week. Ik houd ook van kickboksen en dansen."

Om te bewijzen dat ze lekker in haar vel zit, poseerde Morissette uitgebreid voor OK! Magazine. Voor de fotoshoot hees ze zich in achtereenvolgens een pvc-legging, een skinny jeans en een zeer strakke jurk.

04-01-2009 om 15:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Will Smith laat kassa het meest rinkelen

Will Smith laat kassa het meest rinkelen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/will-smith-3.jpg
Will Smith is volgens de inschatting van Amerikaanse bioscoopeigenaren de filmster die vorig jaar het meeste geld in het laatje heeft gebracht. Dat blijkt uit de jaarlijkse ranglijst van uitgeverij Quigley Publishing.

Vooral Smiths blockbuster 'Hancock', die in de Verenigde Staten ruim 163 miljoen euro opbracht, draagt bij aan zijn koppositie. In de VS is Smith momenteel te zien in de film 'Seven pounds', die in de twee weken na de première bijna dertig miljoen euro heeft opgebracht.

Johnny Depp, de winnaar van de vorige editie, is het afgelopen jaar niet te zien geweest in een film. Hij komt daarom in de nieuwe lijst niet voor. Ook Tom Cruise, die maar liefst zeven maal boven aan de lijst stond, is dit jaar afwezig.

Tweede zwarte acteur
Hoewel de lijst van Quigley al sinds 1932 wordt samengesteld, is de 40-jarige filmster pas de tweede zwarte acteur die de eervolle vermelding ten deel komt. Sidney Poitier stond in 1968 bovenaan. Hij was in 1963 eveneens de eerste zwarte acteur die een Oscar won in de categorie beste acteur, voor zijn rol in de film 'Lilies of the field'.

De rest
Smith wordt in de lijst gevolgd door Robert Downey Jr., die vorig jaar succes had met de films 'Iron man' en 'Tropic thunder', en Christian Bale, die scoorde met 'The Dark Knight'. Op nummer vier en vijf staan Shia LaBeouf en Harrison Ford. Beiden speelden een hoofdrol in de filmhit 'Indiana Jones and the kingdom of the crystal skull'. In de top tien komen slechts twee vrouwen voor. Reese Witherspoon en Angelina Jolie staan op respectievelijk zeven en negen.

04-01-2009 om 15:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwangere Gossip Girl-actrice wil scheiden

Zwangere Gossip Girl-actrice wil scheiden

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kelly-rutheford.jpg
Kelly Rutherford, bekend van de dramaserie Gossip Girl, heeft na twee jaar huwelijk de scheiding aangevraagd. Rutherford (40) is wel vier maand zwanger van haar (bijna ex-)echtgenoot Daniel Giersch. Samen hebben ze ook al een zoontje, de 2-jarige Hermès.

Verschillen
Rutherford geeft de standaardreden 'onoverkomelijke verschillen' op als reden voor het verzoek om te mogen scheiden. Dat meldt de Amerikaanse showbizzwebsite TMZ, die de schriftelijke aanvraag in handen heeft gekregen.

Personage
Het is de tweede keer dat Rutherford een huwelijk op de klippen ziet lopen. In die zin lijkt ze op het personage dat ze speelt in Gossip Girl, de rijke Lily van der Woodsen. Zij staat bekend om haar vele huwelijken én scheidingen.

04-01-2009 om 14:58 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sam Shepard gearresteerd voor te snel rijden onder invloed

Sam Shepard gearresteerd voor te snel rijden onder invloed

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/sam-shepard.jpg
Sam Shepard is gisteren gearresteerd op verdenking van rijden onder invloed en het overtreden van de maximumsnelheid. De acteur en scenarioschrijver werd aangehouden in de staat Illinois omdat hij bijna dertig kilometer per uur te hard reed. Uit een blaastest bleek hij vervolgens twee keer zo veel alcohol te hebben gedronken als toegestaan.

De 65-jarige acteur werd meegenomen door de politie, maar kwam weer op vrije voeten na betaling van een borgsom. Het is niet bekend wanneer hij moet voorkomen voor zijn overtredingen.

Shepard speelde in films als 'Days of heaven', 'The right stuff', 'Bandidas' en 'The assassination of Jesse James by the coward Robert Ford'. Hij is echter vooral actief als schrijver van toneelstukken en filmscripts. In 1979 won hij een Pulitzerprijs voor zijn script van het toneelstuk 'Buried child'.

04-01-2009 om 14:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waltz with Bashir favoriet bij filmrecensenten

Waltz with Bashir favoriet bij filmrecensenten

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/ari-folman.jpg
De Israëlische schrijver en regisseur Ari Folman.

De geanimeerde documentaire 'Waltz with Bashir' is tot beste film uitgeroepen tijdens de National Society of Film Critics Awards. De filmprijzen werden toegekend door 63 filmrecensenten van belangrijke Amerikaanse kranten en bladen.

'Waltz with Bashir' is een animatiefilm over de belegering van de Libanese hoofdstad Beiroet door Israël in 1982. De film volgt de pogingen van de Israëlische regisseur Ari Folman om zijn eigen verdrongen herinneringen aan die tijd terug te vinden. Hij interviewde daarvoor zijn oude legerkameraden, wier verhalen worden verbeeld door animaties.

De leden van de National Society of Film Critics verkozen zaterdag verder 'Happy-go-lucky'-regisseur Mike Leigh tot beste regisseur, en het verhaal van die film tot beste script. De hoofdrolspeelster uit de komedie over een lerares in Londen, Sally Hawkins. werd uitgeroepen tot beste actrice. Sean Penn nam de prijs voor beste acteur mee naar huis voor zijn rol in de film 'Milk' als Harvey Milk, een homoseksuele politicus in San Francisco die in 1978 werd vermoord.

04-01-2009 om 14:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ashlee Simpson beleefde haar beste jaar ooit

Ashlee Simpson beleefde haar beste jaar ooit

Om Ashlee te bekijken druk op de foto.

Zet de player links af A.U.B.


.
Ashlee Simpson zal altijd met veel genoegen terugkijken op 2008, verklaarde de zangeres, die het afgelopen jaar trouwde en moeder werd, tegenover het Amerikaanse tijdschrift People. "Het was het beste jaar uit mijn leven."

Het 24-jarige zusje van Jessica Simpson durft dan ook niet al te veel te wensen voor het nieuwe jaar. "Ik denk niet dat ik al te hoge verwachtingen van 2009 moet hebben, want 2008 was ronduit geweldig. De geboorte van mijn zoon is het beste dat me ooit is overkomen."

Simpson beviel eind november van haar eerste kind. Ze kreeg samen met Fall Out Boy-bassist Pete Wentz zoontje Bronx Mowgli. Het stel stapte in maart in het huwelijksbootje

04-01-2009 om 14:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jon Bon Jovi helpt schulden Clinton af te lossen

Jon Bon Jovi helpt schulden Clinton af te lossen

Om Let It Rain te bekijken druk op de foto.

Zet de player links af A.U.B.


.
Jon Bon Jovi geeft op 15 januari een concert ten bate van Hillary Clinton. Met het optreden in New York wordt geprobeerd een bijdrage te leveren aan het aflossen van de schulden die zij maakte met haar mislukte campagne om president van Amerika te worden. Kaarten voor de show kosten tussen de 50 en 720 euro.

4,5 miljoen euro
Clinton, nu nog senator van de staat New York, wil haar schulden hebben afgelost voordat ze over twee weken begint als minister van Buitenlandse Zaken in de regering van haar voormalige Democratische rivaal Barack Obama. Vorige week bedroeg de schuld nog ruim 4,5 miljoen euro.

Benefietdiner
Bon Jovi is een overtuigd Democraat. In september organiseerde hij met zijn vrouw Dorothea een benefietdiner voor Obama, om hem te helpen de Republikein John McCain te verslaan in de presidentsverkiezing. De rocker ontving destijds meer dan honderd gasten in zijn villa in New Jersey, die elk ruim 21.000 euro neertelden voor het etentje.

04-01-2009 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!