Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

08-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton: "Slechts met paar mannen seks gehad"

Paris Hilton: "Slechts met paar mannen seks gehad"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/paris-hilton-30.jpg
Paris Hilton zit niet om een leugentje (om bestwil?) verlegen. Dat bleek al toen ze stelde dat ze het levende bewijs is dat blondjes niet dom zijn. Nu verbaast de hotelerfgename weer door te beweren dat ze nog maar met een paar mannen naar bed is geweest. Lijkt onwaarschijnlijk als je het indrukwekkende lijstje veroveringen ziet van fuifbeest Paris die bovendien wereldberoemd werd dankzij haar sekstapes.

Kussen
We houden het dan nog maar op haar recente lieven: Jason Shaw, Paris Latsis, Nick Carter, Rick Salomon en Stavros Niarchos zijn allemaal mannen waarmee ze op date ging. Bovendien verbrak ze onlangs een relatie van negen maanden met Benji Madden. Toch beweert Paris Hilton in Glamour Magazine: "Ik heb nog maar met een paar mannen seks gehad. Mensen verzinnen veel verhaaltjes over mij, maar meestal ga ik niet verder dan kussen."

Hard to get
"Ik denk dat het belangrijk is om 'hard to get' te spelen. Niemand wil de namaakhandtas, iedereen wil de gloednieuwe die niemand kan krijgen en die het duurste is. Als je je zo maar overgeeft aan een kerel, dan zal hij je niet respecteren. Hij zal je veel meer willen als hij je niet kan krijgen."

Borstvergroting?
En dan is er nog iets waarover Paris misschien wel liegt. Er gaan heel wat geruchten over een mogelijke borstvergroting van de hotelerfgename aangezien er almaar meer foto's opduiken van haar in sexy outfits die een stevige boezem verraden, terwijl ze vroeger duidelijk kleinere borsten had. "Eerst en vooral: ik heb echt schrik van naalden. Bovendien zie ik er graag natuurlijk uit mét een platte boezem. Vroeger droeg ik veel push up bh's, maar met ouder worden ben ik beginnen beseffen dat ik mezelf graag zie zoals ik ben." Paris ontkent dus. Wij laten jou zelf oordelen aan de hand van de twee foto's hiernaast.

08-01-2009 om 14:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gedachten gedichten
Gedachten gedichten



http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jenna_jameson_7.jpg

soms wil ik mijn gedachten gedichten
omdat dat makkelijker gaat
mijn gedachten gedichten
in mooie regelmaat
geordend en geschreven
voorgoed uit mijn gedachten verdreven

08-01-2009 om 11:48 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
07-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alyssa Milano trouwt tweede keer

Alyssa Milano trouwt tweede keer

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/alyssa-milano-1.jpg
Alyssa Milano gaat trouwen met haar vriend David Bugliari. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People. Bugliari, die ruim een jaar samen is met de actrice, vroeg Milano om haar hand met een zelfontworpen ring. Wanneer het stel elkaar het jawoord geeft, is niet bekendgemaakt.
Het is niet de eerste keer dat de 36-jarige actrice in het huwelijksbootje stapt. Ze was eerder getrouwd met Cinjun Tate. Dat huwelijk liep in 1999 op de klippen.

Alyssa Milano werd bekend door haar rol als Samantha Micelli in 'Who's the Boss?' en speelde Phoebe Halliwell in 'Charmed'. Momenteel heeft ze een terugkerende rol in de komedieserie 'My Name is Earl'

07-01-2009 om 19:40 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse niet in beroep tegen Noorse boete

Amy Winehouse niet in beroep tegen Noorse boete

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/amy-winehouse-16.jpg
Amy Winehouse hoeft niet voor de Noorse rechter te verschijnen. De Britse zangeres heeft besloten het hoger beroep dat ze had aangetekend tegen een boete wegens illegaal drugsbezit te laten vallen. Dat heeft haar advocaat bekendgemaakt.

Wiet op zak
De 25-jarige Winehouse en haar echtgenoot Blake Fielder-Civil werden in oktober 2007 gearresteerd in de Noorse kustplaats Bergen wegens marihuanabezit. Het stel moest de nacht in de cel doorbrengen. Na betaling van ruim driehonderd euro per persoon mocht de duo het bureau verlaten.

Schuld bekend
De Britse zangeres ging later in beroep tegen de boete omdat de politie fouten zou hebben gemaakt tijdens de arrestatie. Zo zou Winehouse niet hebben begrepen dat, onder de Noorse wetgeving, het betalen van een boete gelijk staat aan het bekennen van schuld. Ze zou daarnaast zijn verhoord zonder de aanwezigheid van een tolk en advocaat.

Aan de beterhand
Het lijkt de laatste tijd beter te gaan met de zangeres, die berucht is om haar overmatige drank- en drugsgebruik. Ze geniet momenteel van een vakantie op het Caribische eiland Sint Lucia, waar ze een gezond kleurtje heeft opgedaan en enkele kilo's is aangekomen. Ook lijkt ze in een onbekende, gespierde man een vakantievriendje te hebben gevonden.

07-01-2009 om 13:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton: "Ik ben beschikbaar voor half miljoen"

Paris Hilton: "Ik ben beschikbaar voor half miljoen"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/paris-hilton-29.jpg
Hoewel de hotelerfgename zo rijk is als de zee diep is, is Paris Hilton niet beschaamd om astronomische bedragen te vragen voor een 'acte de présence'. Wie Paris op zijn party wil, moet daar een half miljoen dollar (zo'n 371.000 euro) voor neertellen.

"Ik ben besdchikbaar voor een half miljoen dollar", zegt Paris zonder omwegen. "Ik krijg veel meer dan iedereen denkt. Zo'n bedrag om op een feest te verschijnen is voor mij heel normaal. Mijn leven is heel erg leuk, het is geweldig om mij te zijn. Ik heb een imago waarmee ik speel om mensen aan het lachen te maken. Ik weet heel goed wat ze van mij denken, maar ik lach me ondertussen schatrijk."

07-01-2009 om 12:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson zet Paul McCartney in testament

Michael Jackson zet Paul McCartney in testament

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/paul-mc-cartney.jpg
Jackson en McCartney namen in 1982 nog het duet 'The Girl is Mine' op voor Jacksons succesplaat 'Thriller'.

In 1985 kaapte Michael Jackson de rechten van Beatles-liedjes voor de neus Sir Paul McCartney weg en daar heeft de zelfverklaarde 'King of Pop' nu spijt van gekregen.

"Michael maakt zich zorgen om zijn gezondheid, en vond het de hoogste tijd worden om naar zijn financiën te gaan kijken", vertelt een bron aan The Mirror.

Al twintig jaar ruzie
De twee zangers hebben inmiddels al meer dan twintig jaar niet meer met elkaar gesproken. De oud-Beatle is er nog steeds woest over dat Michael meer bood voor de publicatierechten van de hele Beatles-catalogus ter waarde van zo'n 500 miljoen euro.

Zakgeld
"Het vervelende is dat ik moet betalen om sommige van mijn eigen nummers te spelen. Telkens ik 'Hey Jude' wil zingen, moet ik betalen." Hoewel Michael de helft van de catalogus in 1995 verkocht, houdt hij er jaarlijks nog een aardig zakcentje aan over: ruim zestig miljoen euro.

Verdrietig
Maar als hij er niet meer is, heeft hij daar niets meer aan en dus vindt de zanger het de hoogste tijd worden om alles goed te maken: "Hij heeft zijn advocaten laten weten dat hij verdrietig is dat hij niet meer met Paul praat. Daarom wil hij de rechten aan Paul nalaten in zijn testament", vertelt de bron.

Iemand uit de omgeving van de oud-Beatle heeft laten weten blij te zijn met het heugelijke nieuws: "Als Michael de rechten teruggeeft, zou Paul dat fantastisch vinden."

07-01-2009 om 12:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Patrick Swayze: "Bang en kwaad, maar genezen zal ik"

Patrick Swayze: "Bang en kwaad, maar genezen zal ik"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/patrick-swayze-3.jpg
Patrick Swayze heeft in een interview met Barbara Walters voor het eerst openlijk gesproken over zijn gevecht tegen pancreaskanker.

Hels
"Natuurlijk ben ik bang en ja, ik ben kwaad. En ik vraag me af 'waarom ik?' Reken maar dat ik door een hel ga, en dit is nog maar het begin". Maar de 'Dirty Dancing'-ster is vastberaden de ziekte te verslaan. "Je zal wel zien, ik zal genezen".

Het interview werd op de ranch van Swayze en zijn vrouw Lisa Niemi opgenomen voor de special 'Patrick Swayze: The Truth'. Gevraagd of hij bang is voor de dood, pauzeert Swayze even en zegt dan kordaat "neen".

Niet terminaal
Vorige maand ontkende Swayze de geruchten als zou zijn ziekte in een terminale fase zijn. Nu vertelt hij dat dokter vorig jaar in januari de diagnose stelden en dat de kanker inmiddels van zijn alvleesklier is uitgezaaid naar zijn lever.

Oudejaarsavond
Op oudejaarsavond 2007-2008 merkte Swayze voor het eerst dat er iets scheelde. "Ik probeerde champagne te drinken en het voelde alsof ik een zuur op een open wonde goot. In geen tijd verloor ik tien kilo. Dan weet je dat er iets ernstigs aan de hand is".

Terug aan het werk
De acteur kreeg een agressieve therapie met chemo en een experimenteel medicijn. Vervolgens verbaasde hij iedereen door opnieuw te beginnen werken aan de tv-serie 'The Beast' tijdens zijn chemo.

"Ik werk graag hard. Op het eind van de werkdag reed ik naar huis met een glimlach op mijn gezicht. Daar ben ik trots op".

07-01-2009 om 12:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laatste woorden John Travolta tegen zoon: "Sorry Jett!"

Laatste woorden John Travolta tegen zoon: "Sorry Jett!"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jetttravolta-1.jpg
"I'm sorry Jett", waren de hartverscheurende laatste woorden van zijn vader John Travolta nadat hij wanhopig had geprobeerd zijn 16-jarige zoon te reanimeren maar tragisch zag sterven in zijn armen.

Ambulancier
Dat getuigt de verpleger die de ambulance bestuurde die Jett naar het ziekenhuis bracht, waar hij dood verklaard werd. "John probeerde eigenhandig Jett te reanimeren terwijl zijn vrouw toekeek. Hij keek naar het plafond en riep 'God, please help me!'. Daarna had hij zijn zoon in zijn armen en prevelde 'I'm sorry Jett'. Ik denk dat hij bedoelde dat hij besefte dat hij al het mogelijke had gedaan maar zijn zoon niet kon redden."

Gecremeerd
John Travolta, Kelly Preston en hun dochter Ella Blue (8) zijn vanochtend in Florida aangekomen met de as van hun 16-jarige zoon Jett. De vorige vrijdag overleden Jett werd op de Bahama's gecremeerd. "Toen de crematie had plaatsgevonden, hebben ze besloten hun tragische vakantieplek te verlaten", vertelt Obie Wilcombe, een vriend van de familie. Morgen volgt er nog afscheidsdienst voor Jett in zijn thuisstad Ocala in Florida.

07-01-2009 om 12:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hugh Hefner haalt "braaf meisje" in huis

Hugh Hefner haalt "braaf meisje" in huis

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/hugh-hefner-7.jpg
Hefner met Crystal (midden) en de Shannon tweeling.

Playboybaas Hugh Hefner heeft een derde blondine in huis gehaald en die omschrijft zichzelf op haar MySpace als "een braaf meisje". Dat meldt The Sun. De rondborstige Crystal Harris (22) onthult dat ze de Playboy Mansion is ingetrokken, waar ze samen met de 19-jarige tweeling Karissa en Kristina Shannon de 82-jarige sloeber verwent.

Hoe meer zielen,...
Crystal houdt wel van deze onconventionele samenlevingsvorm en kijkt uit naar nog meer vrouwelijk gezelschap. "We hebben enkele meisjes op het oog, maar voorlopig blijven we gezellig met ons viertjes".

Vrijwilligerswerk?!
Crystal is psychologiestudente en werd al enkele keren samen met Hugh gefotografeerd. Op haar MySpace drukt ze haar bijzondere belangstelling uit voor "regen, de seizoenen, snelle auto's, lekker eten, vrijwilligerswerk, goed gezelschap, eerlijke mensen, de zee en dieren". Crystal heeft nog niet voor Playboy geposeerd, maar stond voorbije oktober wel topless op Playboy.com onder de naam Crystal Carter.

Hefners voormalige inwonende vriendinnen Holly Madison, Bridget Marquardt en Kendra Wilkinson pakten enkele maanden geleden kort na elkaar hun weinige kleren en verlieten de Mansion. Dat ze allemaal vrienden blijven, had u al geraden.

07-01-2009 om 12:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schat alles komt goed

Schat alles komt goed
.


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/heather_graham_4.jpg


zeg niet zomaar ik beloof
het zijn grote woorden,
wees ze trouw
Yowi, echt,
alles komt goed
lieve schat,
ik beloof het jou

06-01-2009 om 23:09 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Love Hewitt breekt met verloofde

Jennifer Love Hewitt breekt met verloofde

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jennifer-love.jpg
Jennifer Love Hewitt en haar verloofde, acteur Ross McCall, zijn niet langer een koppel. "Ze hebben het tijdens de feestdagen uitgemaakt en hun verloving verbroken", vertelde een anonieme bron aan het Amerikaanse tijdschrift People. "Ze zijn allebei heel verdrietig. Zelfs hun vrienden zijn verbaasd, want ze leken heel gelukkig."

Verloofd sinds november 2007
De 29-jarige actrice en de drie jaar oudere McCall verloofden zich in november 2007. De twee waren toen al twee jaar samen. Een trouwdatum hebben zij nooit vrijgegeven.
Hewitt is momenteel te zien in de televisieserie 'Ghost Whisperer', waarin ze een vrouw speelt die met geesten kan communiceren. De brunette maakte in de tweede helft van de jaren negentig naam met haar rol in de serie 'Party of Five'. Ze speelde later in films als 'I know what you did last summer' en 'Garfield'.

Schot
McCall, die werd geboren in Schotland, is bekend van zijn rol in de televisieserie 'Band of Brothers'. Momenteel is hij in de Verenigde Staten te zien in de serie 'Crash'.

06-01-2009 om 15:01 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul Gascoigne lijdt aan anorexia

Paul Gascoigne lijdt aan anorexia

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/paul-gascoigne.jpg
Het gaat van kwaad naar erger met voormalige voetbalheld Paul Gascoigne. De Britse televisie wou een documentaire maken over Gazza's herstel na zijn verslaving aan drugs en drank. De makers van 'Surviving Gazza' ontdekten echter dat de ex-voetballer steeds verder afglijdt.

Eerder deze week liet de Britse televisie beelden zien waarin Gascoigne in zijn keuken staat en wanhopig roept dat hij te dik is. Maar Gazza hield tot verbuistering van de Britse kijker zijn magere buik vast. Toch bleef Gascoigne volhouden dat hij te dik is en van het vet afwil. Bovendien voegde hij eraan toe dat hij zijn leven beu is.

Sterspeler
Het lijkt er dus meer en meer op dat Gascoigne aan anorexia lijdt. Eerder spraken zijn ex-vrouw Sheryl en zijn zoon Regan hun wanhoop al uit.

Gascoigne speelde als international 57 keer voor Engeland en scoorde tien keer. Op het EK van 1996 speelde hij nog de sterren van de hemel.

06-01-2009 om 14:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kraftwerk in voorprogramma Radiohead

Kraftwerk in voorprogramma Radiohead

Om Trans Europe  Express te bekijken druk op de foto.

Zet de player links af A.U.B.


.
De elektronicapioniers van Kraftwerk gaan het voorprogramma verzorgen van Radiohead op hun tournee door Zuid-Amerika. Oprichter Ralf Hunter gaat met Stefan Pfaffe, Fritz Hilpert en Henning Schmitz in maart het eerste van zeven megaconcerten spelen in Mexico City. In april gaat Kraftwerk op tournee door hun thuisland Duitsland.

06-01-2009 om 14:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frans Bauer in 'Bananasplit' geassisteerd door pop

Frans Bauer in 'Bananasplit' geassisteerd door pop

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/frans-bauer-2.jpg
Frans Bauer wordt in de nieuwe reeks van Bananasplit geassisteerd door een pop: Fransie. Dat is dinsdag bekendgemaakt tijdens de perspresentatie van het verborgen cameraprogramma. Fransie, die naar verluidt sprekend lijkt op Frans, is vanaf volgende maand iedere zondagavond te zien bij de Tros.

Een dolletje
In juni werd al bekend dat de 35-jarige Bauer zijn presentatiedebuut maakt in het programma. "Ik ga er gewoon als mezelf aan beginnen", vertelde hij destijds. "Ik ben gewoon Fransje Bauer uit Fijnaart en ik hou van een dolletje, niets meer en niets minder."

Opvolger Ralh Inbar
Bauer treedt in de voetsporen van Ralph Inbar, die sinds de jaren tachtig het gezicht van Bananasplit was. Hij presenteerde het programma samen met assistente Patty Brard. Inbar, die vijf jaar geleden op 65-jarige leeftijd overleed, nam Bauer tweemaal in de maling voor de tv-show.

In het nieuwe seizoen van het programma neemt Bauer op zijn beurt onder anderen Dries Roelvink in het ootje, die werd wijsgemaakt dat hij Gordon mocht vervangen als Topper tijdens het Eurovisie Songfestival.

06-01-2009 om 14:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Dark Knight genomineerd voor Producers Guild Award

The Dark Knight genomineerd voor Producers Guild Award

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/the-dark-knight-1.jpg
De Producers Guild of America (PGA), een belangrijke graadmeter voor de Oscars, heeft haar nominaties bekendgemaakt. De gelukkigen in de categorie beste film zijn 'The Dark Knight', 'The Curious Case of Benjamin Button', 'Frost/Nixon', 'Milk' en 'Slumdog Millionaire'.

Eerste erkenning
De voorlopig laatste episode in de avonturenreeks van de gemaskerde superheld Batman is tot op heden genegeerd door de verschillende filmcompetities in de aanloop naar de Oscars. Zo liet ook de Screen Actors Guild in Hollywood de Batmanfilm links liggen. Bij de acteurs is de film 'Doubt' van John Patrick Shanley een van de topfavorieten voor een Screen Actors Guild Award.

Docu's en animatie
De genomineerde documentaires zijn 'Man on Wire', 'Standard Operating Procedure' en 'Trouble the Water'. In de categorie animatiefilms dingen 'Bolt', 'Kung Fu Panda' en 'Wall-E' naar de Guild Award.
Graadmeter voor Oscars
De resultaten worden op 24 januari in Los Angeles bekendgemaakt. Dat is twee dagen na de bekendmaking van de genomineerden voor de Oscars.

De PGA Awards zijn een belangrijke graadmeter voor de aankomende Oscars. De winnaar van de PGA Award heeft in twaalf van de afgelopen negentien jaar de Oscar gewonnen.

06-01-2009 om 14:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rachel Hazes laat zich nog leiden door André

Rachel Hazes laat zich nog leiden door André

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/rachel-hazes-1.jpg
Rachel Hazes laat zich bij belangrijke beslissingen nog steeds leiden door haar overleden man André. Dat vertelt de weduwe van de in 2004 overleden volkszanger in het nieuwe nummer van het Nederlandse tijdschrift Glossy, dat woensdag in de winkels ligt. Sinds zijn dood gebeuren er vaak onverklaarbare dingen waarmee haar man volgens Rachel dingen duidelijk wil maken.

Lampen flikkeren, schilderijen vallen
De zanger laat volgens zijn weduwe onder meer lampen flikkeren en schilderijen van muren vallen. "Bij mij gebeuren er echt dingen waarbij ik denk: ja, dat is Dré", vertelt ze. "Als ik ergens een beslissing over moet nemen en ik toch al twijfel en dan óók nog eens de lampen gaan flikkeren, dan is het dus standaard nee. Ook al is het een werelddeal, dan doe ik het niet."

Nieuwe relatie
De 38-jarige Rachel was de derde vrouw van de bijna twintig jaar oudere André Hazes. Het echtpaar kreeg twee kinderen: Roxeanne (15) en André jr. (14). Vorige week maakte Rachel bekend voor het eerst na de dood van André een relatie te hebben. Ze is verliefd op de 31-jarige Italiaanse clubeigenaar Niccoló Armaroli.

06-01-2009 om 14:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pornoster moet zes maanden in cel wegens belastingsfraude

Pornoster moet zes maanden in cel wegens belastingsfraude

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/janine-m-james.jpg
Een Amerikaanse pornoster moet in Eugene in de staat Oregon zes maanden de cel in wegens belastingsfraude. Janine M. James heeft een belastingsschuld van bijna 300.000 dollar en moet die zo snel mogelijk vergoeden.

James (40), tevens oud-Penthouse model en vooral actief onder de naam Janine Lindemulder, is sinds 1992 actief in de porno. Ze won in haar carrière al acht Adult Video News Awards, zeg maar de Oscars van de porno-industrie.

In 1999 stond ze als sexy verpleegster op de hoes van Enema Of The State, het meest succesvolle album van de populaire ter zielen gegane punkgroep Blink 182. Datzelfde jaar zei ze de porno-industrie vaarwel en maakte ze bekend dat ze voortaan als kleuterjuf door het leven wou. In 2004 maakte ze evenwel een comeback. Ze deed onder meer een scène met pornokoningin Jenna Jameson.

Huizen, auto's, meubels, piano
James pleitte in augustus schuldig op de haar ten laste gelegde aanklachten. Tussen 2000 en 2006 spendeerde ze meer dan 750.000 dollar aan huizen, auto's, meubels en een piano. Ze zal zich in maart in de gevangenis moeten aanmelden.

06-01-2009 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wind ontbloot slipje Courtney Love

Wind ontbloot slipje Courtney Love

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/courtney-love.jpg
Courtney Love loopt er wel meer gekleed als een circusclown bij, maar wat ze aanhad bij een shopping-uitstapje in Malibu, sloeg wel alles. Bovendien was de caravaleske outfit van de weduwe van Kurt Cobain niet voorzien op windvlagen, waardoor haar slipje ontbloot werd.

De rockster-actrice was in het gezelschap van naar verluidt haar nieuw vriendje. De jongeman liet zich allerminst uit het lood slaan door de vestimentaire problemen van Courtney Love.

06-01-2009 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clouseau gaat op zomertournee

Clouseau gaat op zomertournee

Om Domino te beluisteren druk op de foto.

Zet de player links af A.U.B.

.
Koen en Kris Wauters trekken deze zomer op tournee. Op de website van Clouseau staan alvast twintig concerten aangekondigd.

De tournee heet simpelweg 'Clouseau Tour 2009' en start op vrijdag 1 mei in de Stadsschouwburg van Antwerpen.

De broers Wauters houden ook twee dagen halt in Vorst Nationaal, op 28 en 29 mei. Ze staan voorlopig ook op één festival in Nederland: op 6 juni op het Parkfestival in Oosterhout. De volledige speellijst vind je hier.

Clouseau heeft er net de 'Crescendo'-concertreeks in het Sportpaleis opzitten. De broers zitten momenteel in de studio om een nieuw album op te nemen. Dat album komt in de lente uit.

06-01-2009 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gelovige Travolta stopte medicatie voor zieke zoon

Gelovige Travolta stopte medicatie voor zieke zoon

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/john-travolta-2.jpg
John Travolta en zijn vrouw Kelly Preston zullen vermoedelijk door de politie ondervraagd worden over de dood van hun zestienjarige zoon Jett. Het echtpaar besloot immers de zieke jongen niet langer medicatie te geven omdat hun Scientology-geloof dat niet toelaat. Jett, die aan de ziekte van Kawasaki leed, overleed vorige week vrijdag in het hotel van de Travolta's op de Bahama's. Volgens de autopsie overleed de tiener aan een hartaanval.

Kinderziekte
De ziekte van Kawasaki kan de ontsteking van vitale organen en aders veroorzaken. Gesuggereerd wordt dat Jett tevens autistisch was, maar dat wilden zijn ouders niet geweten hebben. De spasmen die Jett vaak kreeg, zouden aan zijn autisme te wijten kunnen zijn. Travolta hield het echter bij de ziekte van Kawasaki. Maar die ziekte komt bijna uitsluitend voor bij baby's en peuters, niet bij tieners. Bovendien blijft de ziekte vrijwel nooit jaren duren. Bij Jett werd op zijn tweede de ziekte vastgesteld.

Voorschriften van Scientology
John en Kelly volgden naar verluidt de voorschriften van Scientology, die stelt dat mentale aandoeningen verzinsels zijn en dat dergelijke problemen met "spirituele genezing" dienen aangepakt worden en niet met medicijnen. Tommy Davis, een woordvoerder van Scientology, bevestigt dat de volgelingen niet geacht worden het soort aanvallen waar Jett aan leed op conventionele wijze te behandelen.

Zware medicatie
Advocaten van het koppel benadrukken dat Jett het zware medicijn Depakote had genomen tegen zijn toevallen. Om de vier dagen kreeg Jett "een helse toeval". Met de medicatie werd dat teruggebracht tot eens om de drie weken. Maar volgens John en Kelly had het medicijn na verloop van tijd geen effect meer op Jett en zorgde het zelfs voor problemen met zijn lever. Toen Jett opnieuw vaker toevallen kreeg, besloten zijn ouders te stoppen met Depakote. Kelly zou haar zoon op een speciaal dieet gezet hebben dat wordt voorgeschreven door Ron Hubbard, de stichter van Scientology. Ze beweerde dat het dieet zijn gezondheid ten goede kwam.

06-01-2009 om 14:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!