Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

10-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natuurlijk is Kuifje homo

Natuurlijk is Kuifje homo

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kuifje-2.jpg
Aan de vooravond van zijn tachtigste verjaardag laait een oude discussie over de Belgische stripheld Kuifje weer op: is de wereldberoemde reporter een flikker of niet? "Kuifje is ontegensprekelijk homoseksueel", beweert The Times-journalist Matthew Parris. "Welke discussie is er nog mogelijk als alle bewijs overduidelijk in één richting wijst?"

"Een jonge, androgyne, blond-gekuifde beginneling met gekke broeken en een das, die in het plattelandshuis van zijn beste vriend gaat wonen, een zeeman van middelbare leeftijd?", betoogt de Britse verslaggever.

Twee miljoen exemplaren per jaar
Kuifje is het geesteskind van de Belg Hergé - pseudoniem dat afgeleid is van de omgekeerde initialen van Georges Remi, RG op zijn Frans uitgesproken - die de stripheld voor het eerst op de wereld losliet op 10 januari 1929. Toen al verscheen Kuifje samen met trouwe metgezellen Kapitein Haddock en hondje Bobbie. De oorspronkelijke Tintin-albums werden in zestig talen vertaald en die gaan tot de dag van vandaag nog altijd met twee miljoen exemplaren per jaar de deur uit.

Homospion
Journalist Matthew Parris is zelf een voormalige Britse MP en openlijk homo. Voor hem bestaat er geen twijfel over de geaardheid van Kuifje. "Kuifje praat nooit over zijn ouders of familie. Typisch voor homo's. Bovendien is het verdacht dat hij als journalist maar zelden met een reportage uitpakt. Dat voedt de vermoedens dat hij een spion is, een homoberoep bij uitstek. Zelf werd mij een functie aangeboden bij de Britse Geheime Dienst MI6."

Geen vrouwen
Verder valt voor Parris het frappante gebrek aan vrouwen op in de albums van Kuifje. Slechts acht van de 350 personages kunnen bestempeld worden als vrouwelijk. "En dat allemaal terwijl zijn sidekick Bobbie duidelijk hetero is, constant afgeleid wordt door vrouwelijk hondsschoon, maar daarbij telkens gepareerd wordt door Kuifje. Heb medelijden met dit hondje, de heterostakker die gevangen zit in een akelig web van homofiele mensen."

10-01-2009 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marktrock gratis en Belgisch

Marktrock gratis en Belgisch

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/marktrock-2.jpg
De editie van Marktrock 2009 wordt helemaal gratis en de affiche volledig Belgisch. Er wordt ook teruggekeerd naar het weekend na 15 augustus. Dat heeft The Entertainment Group (TEG), dat het festival in Leuven dit jaar voor de tweede keer organiseert, vandaag bekendgemaakt.

Tijdens de vorige editie moest nog betaald worden (20 tot 26 euro) voor de concerten op de Oude Markt. Voor de tweede maal werd toen geopteerd voor het tweede weekend van augustus.

Oude Markt festivaldorp
TEG voerde vorig jaar al enkele wijzigingen door. Zo werd na één jaar onderbreking het zenuwcentrum terug ondergebracht op de Oude Markt en werden de pleinen rond de Oude Markt omgebouwd tot een festivaldorp. Door Marktrock nu helemaal gratis te maken zet de organisatie naar eigen zeggen die koers verder "en brengt het Marktrock terug naar de aloude en succesvolle ziel van het festival". Op hoeveel podia er zal worden geconcerteerd en op welke dagen is nog niet uitgemaakt.

Jong en eigenzinnig
Ook over het programma is nog niets beslist buiten de melding "dat men zal kunnen genieten van het beste wat België te bieden heeft aan rockmuziek". "We gaan jong, gedurfd en eigenzinnig programmeren met de bedoeling een sterk mix te brengen van gevestigde waarden en nieuw te ontdekken talent van bij ons. Dat de Belgische rockmuziek helemaal in de lift zit, hebben we bij vorige editie duidelijk gemerkt tijdens twee van de drie avonden", aldus organisator Pieter Maes.

10-01-2009 om 14:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Asterix mag zijn geestelijke vader overleven

Asterix mag zijn geestelijke vader overleven

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/asterix.jpg
Albert Uderzo, de inmiddels 81 jaar oude tekenaar van Asterix, heeft de groep Hachette Livre de toestemming gegeven de kleine Gallische krijger ook na zijn overlijden nog avonturen te laten beleven. Dat stelt de uitgeverij van de Asterix-albums, Les Editions Albert-René.

Hachette Livre, de grootste Franse uitgeverij, verwierf vorige maand 60 procent van de aandelen van Albert-René. Albert-René, genoemd naar de twee geestelijke vaders van Asterix, geeft de Asterix-albums uit sedert het overlijden, in 1977, van scenarist en medebedenker van de serie René Goscinny.

Vijftig jaar oud
Ook de dochter van Goscinny, Anne, heeft haar toestemming gegeven. De kleine onoverwinnelijke Galliër is een heuse "survivor", volgens haar, want hij heeft reeds één dode vader overleefd. Stripkenners zijn wel van oordeel dat Asterix' stripleven onder één enkele vader beduidend op de kwaliteit van de reeks heeft gewogen.

Op 22 oktober dit jaar verschijnt van Uderzo's hand een nieuw Asterixverhaal. Precies een week later worden de helden van het Gallisch dorp in Bretagne vijftig jaar oud: Asterix, Obelix en co zagen immers het daglicht op 29 oktober 1959, in het tijdschrift Pilote.

Suske en Wiske
Dat een stripreeks haar bedenkers overleeft, is niet zo uitzonderlijk. Onder anderen Blake en Mortimer of Lucky Luke zijn nog springlevend hoewel hun geestelijke vaders al lang in de Eeuwige Tekenvelden vertoeven. De beroemdste stripheld die samen met zijn papa ten grave werd gedragen, is uiteraard Kuifje. Omgekeerde wereld bij Marc Sleen: daar is de tekenaar nog levend en wel, terwijl dagbladfenomeen Nero al enkele jaren onder de zoden ligt.

Het geval Suske en Wiske is dan weer apart: Willy Vandersteen liet de twee kinderen hem overleven, maar gaf zijn opvolgers wel enkele verplichtingen mee -met als bekendste voorwaarde dat Sidonie en Lambik nooit met elkaar in de koffer mochten duiken of in het huwelijk treden. Onbekend is of Uderzo ook zo'n Asterix-lijstje heeft opgesteld.

10-01-2009 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Winnie de Poeh op de markt

Nieuwe Winnie de Poeh op de markt

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/winnie-de-poeh.jpg
Winnie de Poeh komt terug. Uitgevers in Groot-Brittannië en de Verenigde Staten hebben bekendgemaakt op 5 oktober een nieuw boek over de avonturen van Poeh-beer te publiceren. 'Return to the Hundred Acre Wood' is de titel van het eerste geautoriseerde vervolg op de verhalen van A. A. Milne.

Het nieuwe boek is geschreven door romancier en toneelschrijver David Benedictus en geïllustreerd door de Britse kunstenaar Mark Burgess. In Groot-Brittannië brengt uitgever Egmont Publishing het boek op de markt, in de VS wordt het uitgegeven door Dutton Children's Books, onderdeel van Penguin.

Winnie de Poeh verscheen voor het eerst in 1926 in het boek met de gelijknamige titel.

10-01-2009 om 14:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Patrick Swayze in ziekenhuis met longontsteking

Patrick Swayze in ziekenhuis met longontsteking

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/patrick-swayze-5.jpg
Swayze in de nieuwe tv-serie 'The Beast', waar hij ondanks zijn ziekte de opnames nog voor afmaakte.

Patrick Swayze heeft zichzelf ter observatie in een ziekenhuis laten opnemen met een longontsteking. Dat werd gisteren bekendgemaakt tijdens een persconferentie van de nieuwe serie 'The Beast'. De acteur, bij wie begin vorig jaar alvleesklierkanker werd geconstateerd, speelt een FBI-agent in de serie.

Uit voorzorg
De 56-jarige acteur heeft zich uit voorzorg laten opnemen omdat hij momenteel erg verzwakt is, zei de directeur van zender A&E, waar 'The Beast' wordt uitgezonden. "Chemotherapie heeft een enorme invloed op het immuunsysteem, en daar komen ziekten bij kijken."

Twee jaar
Swayze zei eerder deze week in een interview met talkshowpresentatrice Barbara Walters dat hij niet verwacht nog langer dan twee jaar te leven. "Ik denk dat vijf jaar niet realistisch is", zei hij. "Twee jaar ligt meer voor de hand als je op de statistieken afgaat. Maar ik wil blijven volhouden tot ze een medicijn hebben gevonden." Alvleesklierkanker is een vorm van kanker waarbij de overlevingskans slechts vijf procent is.

10-01-2009 om 14:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Virtuele vriendschap
Virtuele vriendschap


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Megan-Fox---Wallpaper-6.jpg


mooie vriendschappen  
dank zij de pc

 Die zijn  ontstaan, 
 dat doet mij veel

 Een wederzijds begrip
schept een band

 Dat hechte gevoel   
al is het  virtueel

 

Je ontmoet mensen,
die je nimmer zag

Heel waardevol
 een luisterend oor

Toch geeft het vaak
ook een probleem

Als ik die mens
plots niet meer hoor .

 

Geluk en verdriet
liggen vaak op een lijn

 een kwestie van  
 wat aandacht geven

  nadeel en voordeel
brengt dit alles  mee

  n kwestie van hoe
ga je dit alles beleven

‘

 goede raad blijkt
niet altijd duur te zijn

het kost niets om gewoon
eerlijk te wezen

virtueel mag alles ,
er is niets wat moet

voor zo,n vriendschap
hoeft niemand te vrezen

10-01-2009 om 14:07 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
09-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stevie Wonder wil eigen auto besturen

Stevie Wonder wil eigen auto besturen

Om Superstition te bekijken druk op de foto.

Zet de player links af A.U.B
.

.
De blinde Amerikaanse zanger Stevie Wonder wil een auto hebben die hij volledig zelf kan besturen. De auto zou volledig uitgerust moeten zijn met digitale gadgets die functioneren op de stem van de zanger.

iPod Nano
Wonder, die in Las Vegas een elektronicabeurs bijwoonde om verschillende uitvindingen voor blinden te bekronen, is alvast fan van de Apple iPod Nano. De iPod zegt luidop de titels van de liedjes en is zeer makkelijk te bedienen zonder dat de gebruiker moet kijken.

Maar de populaire zanger wil meer. "Wat ik zelf zeer graag zou willen hebben, is een auto om me te kunnen verplaatsen", aldus Wonder aan persagentschap AFP.
Stemcommando
Sendero, een van de fabrikanten die aandacht schenkt aan de noden van blinden, heeft een speciaal GPS-systeem ontworpen. Het systeem, Mobile Geo, zegt tegen de gebruikers waar ze zich juist bevinden en hoe ze moeten rijden om op hun plaats van bestemming aan te komen. De baas van Sendero, Mike May, benadrukt hoe noodzakelijk het is om apparaten te ontwikkelen die op stemcommando werken. "Het is belangrijk om een thermostaat te kunnen zien, maar waarom kunnen we die thermostaat niet laten spreken ? ", aldus May.

09-01-2009 om 19:35 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katie Price koopt auto voor dochter van 18 maanden

Katie Price koopt auto voor dochter van 18 maanden

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/katie-price.jpg
Katie Price, alias blootmodel-entrepeneur Jordan, heeft een roze Beetle gekocht voor haar dochter van ocharme anderhalf jaar. "Voor wanneer ze kan rijden", merkte Price op.
Het 30-jarige model, dat met haar man Peter Andre drie kinderen opvoedt, is ervan overtuigd dat het karretje het nog prima zal doen wanner Princess Tiaamii op haar zeventiende rijlessen krijgt.

Lamborghini-wielen
"Ik heb er een klein fortuin aan uitgegeven. Ik heb er wielen van Lamborghini op laten zetten". Price, die naar Los Angeles verhuist terwijl Andre zijn nieuwe plaat verder afwerkt, geeft toe dat ze zich voor de aanschaf van de roze Beetle heeft laten inspireren door haar goede vriendin Paris Hilton. Die deed zichzelf voor Kerst een roze Bentley cadeau.

Paris onthulde onlangs dat ze Katie met open armen zal ontvangen wanneer ze naar Los Angeles verhuist.

09-01-2009 om 15:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hilarisch: 'Mini-me' zingt in BB-huis

Hilarisch: 'Mini-me' zingt in BB-huis

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/mini-me-2.jpg
'Mini-me' of acteur Verne Troyer heeft lang geoefend op zijn Lionel Richie-duet 'Endless Love', dus dat moet zijn vruchten afwerpen. Not!

Verne verblijft momenteel in het Engelse Celebrity Big Brother-huis, en kreeg deze week de opdracht om met presentatrice Ulrika Jonsson 'Endless Love' te zingen.

Het duet was bijna niet van het origineel te onderscheiden. Het filmpje moet minstens 10.000 keer worden bekeken willen ze de opdracht halen. Dat moet lukken.

09-01-2009 om 15:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lisa Bonet bevallen van zoontje Nakoa-Wolf

Lisa Bonet bevallen van zoontje Nakoa-Wolf

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/lisa-bonet.jpg
Lisa Bonet en haar man Jason Momoa zijn vorige maand ouders geworden van een zoon. Dat heeft een woordvoerder van het acteursstel bevestigd tegenover het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. Ze hebben de jongen de namen Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha gegeven. Wanneer het kind precies is geboren en welke leeftijd hij zal bereiken vooraleer hij zijn eigen naam kan schrijven, is niet bekendgemaakt.
Volgens een bericht op de fansite van Momoa, die bekend is van de series 'Baywatch Hawaï' en 'Stargate: Atlantis', is het een Hawaïaanse naam, naar de afkomst van de acteur. Nakoa betekent strijder.

Bonet, die bekend werd door haar rol in de serie 'The Cosby Show' in de jaren tachtig, en Momoa hadden samen al een dochtertje: Lola Iolani van anderhalf. De 41-jarige Bonet heeft ook nog een 20-jarige dochter, Zoe, uit haar huwelijk met Lenny Kravitz

09-01-2009 om 15:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katholieken geschokt door nieuwe film van 'Borat'

Katholieken geschokt door nieuwe film van 'Borat'

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/sacha-cohen.jpg
De nieuwe film van Sacha Baron Cohen, alias 'Borat', zorgt voor opschudding onder de katholieken omdat er een zwarte homo in ronddraaft die naar de naam Jezus luistert en tevens een doornenkroon en een lendendoek draagt.

Testpubliek
De nieuwe film van de joodse komiek is bij het testpubliek in Amerika in het verkeerde keelgat geschoten.

'Bruno: Delicious Journeys Through America For The Purpose Of Making Heterosexual Males Visibly Uncomfortable In The Presence Of A Gay Foreigner In A Mesh T-Shirt' is de titel van de film en brengt het relaas van Bruno, een Oostenrijkse homoseksuele modereporter.

Gevaarlijk
"Sacha heeft deze keer duidelijk voor de shocktechniek gekozen. Zijn personages zijn erop gericht bepaalde groepen tegen de schenen te schoppen. Maar lachen met religie, dat is een gevaarlijke zet", aldus een bron.

Madonna
Baron Cohen riskeert ook zijn goede vriendin Madonna tegen de borst te stuiten. In de film volgen Bruno en zijn homovriend immers haar voorbeeld en adopteren ze een Afrikaans kind. Dat kind heet David, net als Madonna's adoptiezoontje.

09-01-2009 om 15:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse valt toeriste aan

Amy Winehouse valt toeriste aan

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/amy-winehouse-17.jpg
Ze loopt elke dag in hetzelfde morsige bikinibroekje rond, met haar borsten bloot, klagen vakantiegangers.

Na enkele schijnbaar rustige weken heeft Amy Winehouse zich weer van haar agressieve kant laten zien. Het Britse enfant terrible heeft geruzied met een toerist in het luxe vakantieresort op het eiland Santa Lucia, waar ze al zo'n twee weken vertoeft. Tijdens het opstootje heeft de zangeres een glas water over de 27-jarige vrouw gegooid, zo meldt de Britse krant The Sun.

Misverstand
Winehouse zou aanvankelijk hebben geweigerd haar excuses aan te bieden. Na tussenkomst van de hoteleigenaar zou ze toch door het stof zijn gegaan, omdat de toerist dreigde aangifte te doen. Haar woordvoerder spreekt van een misverstand. "Amy vatte een gesprek verkeerd op en dacht dat iemand een denigrerende opmerking maakte. De zaak is inmiddels opgelost."

Lastpost
Volgens personeel van het vakantieverblijf op het Caribische eiland is Winehouse vele gasten en medewerkers een doorn in het oog. "Iedereen wil dat Amy vertrekt. Haar aanval op de gast was de laatste druppel", stelt een anonieme bron. "Ze loopt elke dag rond in hetzelfde morsige bikinibroekje, met haar borsten ontbloot, wordt dronken, betast obers en gedraagt zich onbeschoft tegenover het mannelijke personeel."

Het personeel moet waarschijnlijk nog even op de tanden bijten. Naar verluidt heeft Winehouse haar vakantie met een week verlengd.

09-01-2009 om 15:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kevin Costner in ziekenhuis opgenomen

Kevin Costner in ziekenhuis opgenomen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kevin-costner.jpg
Kevin Costner (53) werd deze week met spoed opgenomen in een ziekenhuis in Los Angeles nadat hij onwel was geworden achter het stuur van zijn auto.

"Kevin was dinsdag op weg naar een vergadering in Hollywood. Hij begon zich duizelig te voelen en belde zelf de hulpdiensten. Hij moest de nacht doorbrengen in het ziekenhuis, waar hij tests onderging. Toen alles normaal bleek te zijn, mocht hij woensdag terug naar huis. Hij voelt zich al heel wat beter", verklaarde zijn woordvoerder.

Costner wordt binnenkort voor de zesde keer vader, met zijn tweede vrouw Christine Baumgartner.

09-01-2009 om 14:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna wil 12 jaar verjongen met zalmdieet

Madonna wil 12 jaar verjongen met zalmdieet

Om Don't Cry For Me Argentina te bekijken druk op de foto.

Zet de player links af A.U.B
.

.
In een poging "er twaalf jaar jonger uit te zien" staat Madonna de hele maand januari op een regime van zalm. Gezondheidsexperts hebben voor de 50-jarige zangeres een dieet ineengeflanst dat volledig in het teken staat van de vette vis.
"Haar gymregime wordt meer gericht op cardio en haar dieet wordt omgegooid. Ze zal daarbij enorm veel zalm moeten eten, omdat die vis eigenschappen heeft die de veroudering tegengaan. Haar doel is om na een maand twaalf jaar jonger voor de dag te komen", weet een insider.

Facelift en Kabbalah water
Vorig jaar onthulde Madonna's broer Christopher dat ze een facelift onderging en dat hij zijn zus daarna nog amper herkende.
Madonna geeft ook een fortuin uit aan gewijd Kabbalah water, dat haar naar eigen zeggen jong en fris houdt. "Madonna drinkt heel veel water, dat is een van haar geheimpjes. Ze raakt niets anders aan dan Kabbalah water".
Liam Gallagher
Madonna is niet de enige celebrity die zich op de zalm stort. Liam Gallagher van Oasis eet elke dag zalm om slank te blijven. Liam noemt zichzelf intussen 'Salmon King'.

09-01-2009 om 14:55 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sandra Bullock én Keanu Reeves in derde 'Speed'-film

Sandra Bullock én Keanu Reeves in derde 'Speed'-film

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/sandra-bullock.jpg
Sandra Bullock is momenteel met producers aan het onderhandelen over een tweede sequel op de film 'Speed', hoewel 'Speed 2: Cruise Control' grandioos flopte. Keanu Reeves zou de idee ook genegen zijn.

In Hollywood slaat de crisis ook toe en met sequels op oude hitfilms proberen studiobazen zich van kassuccessen te verzekeren .
"Sandra is nog altijd een populaire actrice en als ze wil, ligt er een derde 'Speed' voor haar klaar. Met het oude thema dat een moderne draai krijgt", aldus een insider.

Keanu Reeves, die in 1997 paste voor de sequel en werd vervangen door Jason Patric, zou ook wel te vinden zijn voor deze derde 'Speed'. "Zeg nooit nooit. Sandra en ik zouden er iets kunnen van maken. Misschien als we er een reis rond de wereld van maken waarbij iets misloopt. Stel: we nemen vier maanden op en we hebben in elk land een week vrij. Dan zouden we een avonturenverhaal rond een koppel kunnen vertellen". Lees: de Keanu zou graag eens op andermans kosten de wereld rondreizen.

09-01-2009 om 14:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pete Wentz: "Was ik niet met Ashlee getrouwd, ik rukte nog op haar foto's"

Pete Wentz: "Was ik niet met Ashlee getrouwd, ik rukte nog op haar foto's"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/pete-wentz-1.jpg
Pete Wentz, die een zoon van zes weken heeft met Ashlee Simpson, geeft toe dat hij altijd al een vette boon heeft gehad voor de 24-jarige schoonheid.

"Ik heb op haar jacht gemaakt en haar verleid. Ik moest enkel wachten tot ze voor me viel. Het komt er op neer dat ik getrouwd ben met de vrouw op wie ik me afrukte. Meer nog, was ik niet met haar getrouwd, ik zat me wellicht nog af te rukken op haar foto's".
Het is niet de eerste keer dat Pete intieme details over zijn relatie met Ashlee onthult. Recent had hij het in een radio-interview met Howard Stern over de eerste keer dat ze met elkaar naar bed gingen. "Dat was in een hotel, en er hing een spiegel. Plots dacht ik 'hemel, je bent hier de meid van je dromen aan het neuken en je kan er nog naar kijken ook".

09-01-2009 om 14:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Cruise verdedigt geloofsgenoot John Travolta

Tom Cruise verdedigt geloofsgenoot John Travolta

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jett-travolta.jpg
Het overlijden van Jett Travolta heeft de discussie over Scientology aangewakkerd.

Tom Cruise, net als de John Travolta en zijn vrouw Kelly Preston een fervent aanhanger van de Scientologykerk, noemde de dood van de 16-jarige Jett gisteren 'afschuwelijk'. "John was gek op hem, op allebei zijn kinderen", zei hij in de Amerikaanse talkshow 'The View'. Travolta en Preston hebben nog een 8-jarige dochter, Ella Bleu.

Niet tegen gewone geneeskunde
Geruchten dat Jetts ouders hem, vanuit hun religieuze overtuiging, medicatie zouden hebben onthouden, zijn volgens Cruise niet op waarheid gebaseerd. De Scientology-kerk zou niet tegen de reguliere gezondheidszorg zijn, 'juist het tegenovergestelde'. "Ze zeggen: laat je medisch keuren, neem je medicijnen in, laat je behandelen voor je lichamelijke aandoeningen", vertelde de filmster. De aflevering van 'The View', die gisteren werd opgenomen, zal vandaag in de Verenigde Staten worden uitgezonden.

Diepbedroefd
Travolta en Preston hebben sinds de dood van hun zoon slechts eenmaal publiekelijk van zich laten horen. "We zijn diepbedroefd dat onze tijd met hem maar zo kort heeft mogen zijn. We koesteren de tijd die we met hem hebben gehad voor de rest van ons leven", stelde het echtpaar in een verklaring, enkele dagen na de dood van Jett.

De overleden tienerzoon van John Travolta is gisteren herdacht tijdens een ceremonie in de villa van zijn ouders in Florida. Zo'n twaalf fotografen en verslaggevers hielden zich urenlang op bij het landgoed van de Travolta's in de buurt van de stad Ocala. Verscheidene mensen uit de buurt stopten uit nieuwsgierigheid of kwamen bloemen afgeven voor het rouwende koppel.

Eigen landingsbaan
Of er andere sterren bij de ceremonie aanwezig waren, is onduidelijk. Travolta en zijn vrouw, actrice Kelly Preston, wonen in een vrijstaande woning met een eigen landingsbaan. Bezoekers kunnen op die manier ongezien invliegen en weer vertrekken.

Jett werd vorige week vrijdag bewusteloos aangetroffen in de vakantiewoning van de Travolta's op de Bahama's. Een autopsie wees maandag uit dat hij is overleden aan een toeval. De jongen zou vanaf zijn vroege jeugd lijden aan de ziekte van Kawasaki. Jett werd maandag na de autopsie gecremeerd en zijn as werd nog diezelfde avond teruggevlogen naar de Verenigde Staten.

Onsterfelijk spiritueel wezen
Volgens een woordvoerder van de Scientology-kerk in Los Angeles gedenken aanhangers van de omstreden sekte bij een uitvaart het leven en niet de dood van de overledene. "Het is een manier om ze voorspoed toe te wensen in hun toekomstige leven." De woordvoerder stelt dat scientologen geloven dat een mens een onsterfelijk spiritueel wezen is, dat na zijn dood opnieuw wordt geboren in een menselijk lichaam.

09-01-2009 om 14:37 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leg mijn droom zachtjes neder
Leg mijn droom zachtjes neder


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Kate-Beckinsale---Wallpaper-6.jpg



als schemertijd

zich moe afvraagt

wanneer laagdragend licht

het dagdagelijkse

zal verspreiden

 

verzoent mijn droom

zich met leven

leg ik hem zachtjes neder

op een bloemenbed

van wezenlijke weelde

09-01-2009 om 12:13 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
08-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Patrick Swayze hernieuwt huwelijksgeloften

Patrick Swayze hernieuwt huwelijksgeloften

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/patrick-swayze-4.jpg
De tegen kanker vechtende Patrick Swayze heeft tijdens "een sprookjesceremonie" zijn huwelijksgeloften hernieuwd. Swayze is al 33 jaar getrouwd met Lisa Niemi. De hele ceremonie stond in het teken van 'Sneeuwwitje'.

Droomprins
"Ik was de droomprins en reed binnen op een witte hengst", zegt Swayze. "Het was een sprookje, een van de gelukkigste dagen van mijn leven", beaamt Niemi.

Steun van vrouw
Het voorbije jaar onderging Swayze (56) chemotherapie en nam hij een experimenteel medicijn. Hij omschrijft zijn gevecht tegen kanker "als door de hel gaan" en stelt dat hij het niet zou hebben overleefd zonder de steun van zijn vrouw.

Twee jaar
"Volgens de statistieken heb ik nog maximaal twee jaar tegoed", verklaarde hij in een interview. Toch hoopt hij nog op een genezing. "Ik hou mijn hart, mijn geest en mijn ziel open voor een mirakel. Ik blijf dromen van een toekomst, een met een gezond leven. Niet in de schaduw van de kanker".

08-01-2009 om 19:32 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lisa Rinna heeft spijt van plastische chirurgie

Lisa Rinna heeft spijt van plastische chirurgie

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/lisa-rinna.jpg
Lisa Rinna heeft veel aan haar lichaam laten versleutelen, maar is niet over alle ingrepen te spreken. "Ik heb Juvaderm in mijn wangen laten stoppen", vertelt ze aan de Amerikaanse website Momlogic. "Dat heb ik te veel gedaan, veel te veel. Ik zie eruit als een freak! Ik heb altijd gezegd dat ik nooit iets aan mijn gezicht zou laten veranderen, maar dat heb ik toch gedaan. Ik kan er niet over liegen, het is zo overduidelijk."

Wijzer geworden
De 45-jarige Rinna, die vooral bekend is van rolletjes in 'Days of our Lives' en 'Melrose Place', is wijzer geworden van de mislukte ingreep aan haar gezicht. "Wat ik heb geleerd is dat ik het eigenlijk niet echt nodig heb", bekent ze.

Gek op botox
"Je wordt ouder en raakt onzeker. Je denkt dat je het nodig hebt, terwijl dat helemaal niet zo is. Maar ik ben wel nog steeds gek op botox. Dat is geweldig. Het verandert de vorm van mijn gezicht niet."

Playboy bis
Vorige maand werd bekend dat de actrice binnenkort uit de kleren gaat voor het blad Playboy. Tien jaar geleden poseerde ze al naakt voor een Playboy-reportage die nogal wat stof deed opwaaien. De brunette was destijds zes maanden zwanger van haar oudste dochter Delilah Belle, die ze kreeg met haar echtgenoot Harry Hamlin. Het stel heeft nog een dochter, Amelia (7). Binnenkort begint het gezin met opnamen van een pilot voor de reallifesoap 'I Love Lisa'.

08-01-2009 om 15:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!