Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

04-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Debbie Rowe wil vechten voor kinderen Michael Jackson

Debbie Rowe wil vechten voor kinderen Michael Jackson

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/debbie-rowe.jpg?t=1246706276

Debbie Rowe is van plan te vechten voor het hoederecht over de kinderen van de overleden Michael Jackson. De ex-vrouw van Jacko zou Prince Michael (12) en Paris (11) ooit aan haar echtgenoot afgestaan hebben als een geschenk. "Ik wil mijn kinderen", zegt ze nu in een interview.

Momenteel verblijven de kinderen bij de moeder van Michael. Debbie zal een test ondergaan om te bewijzen dat ze de natuurlijke moeder van de kinderen is. Haar advocaat ontkent echter dat ze al beslist heeft dat ze voor het hoederecht wil gaan. Volgens hem kloppen haar uitlatingen in de pers wel, maar ze heeft nog geen beslissing genomen.

In het testament van Michael staat dat hij wil dat zijn moeder voor de kinderen zal zorgen. De Jacksons zijn bereid die 'laatste wil' te steunen.

04-07-2009 om 13:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson had 20 valse namen om geld te lenen

Michael Jackson had 20 valse namen om geld te lenen

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/michael-jackson-12.jpg?t=1246706077

Michael Jackson had liefst twintig schuilnamen die hij gebruikte om geld te lenen. De zanger zat aan het einde van zijn leven diep in de schulden en de banken keken er niet naar uit om een lening toe te kennen. Enkele van de 'pseudoniemen' die hij gebruikte: President Mr Michael Jackson, Michael JJJ Christ-Jehovah, Michael J Jackson ChristJeh, Michael Jackson Jehovah and Mike J Jackson.

Strafbaar
Michael veranderde zelfs de spelling van zijn naam om de bankiers om de tuin te leiden: Micheal en Micheel. Het gebruik van een valse naam om geld te lenen, is uiteraard strafbaar. Het kon hem een zware boete en zelfs een zware gevangenisstraf gekost hebben.

Nieuwe hits
Aan het einde van zijn leven zou de King of Pop zwaar aan de grond gezeten hebben. Toch ziet het er naar uit dat Jacko ook na zijn dood geld zal blijven 'verdienen'. Zijn producer zegt over voldoende nooit eerder uitgebrachte nummers te beschikken die Jackson de komende dertig jaar een plaats in de hitlijsten kunnen bezorgen.

04-07-2009 om 13:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coldplay headliner op tweede festivaldag Rock Werchter

Coldplay headliner op tweede festivaldag Rock Werchter

Om Viva la Vida te bekijken druk op de foto.


.

In Werchter zijn vandaag opnieuw 80.000 muziekfans afgezakt naar de festivalwei voor de tweede dag van Rock Werchter. Headliners zijn Coldplay op het hoofdpodium en Lady Gaga in de Marquee. Het festival kreunt onder de hitte: het Rode Kruis heeft opvallend meer verzorgingen dan andere jaren en bij een controle van het Federaal Voedselagentschap (FAVV) kregen zestien eetstands rond de festivalwei een waarschuwing, vooral door problemen met de temperatuur.

Amy MacDonald
Just Jack zette op het hoofdpodium de tweede festivaldag in om 12.45 uur. In de Marquee gaf Henry Rollins Spoken Word een dik uur later de aftrap, terwijl op het hoofdpodium ondertussen White Lies optrad. In de Marquee was het om 15.25 uur de beurt aan Priscilla Ahn en M. Ward. Op het hoofdpodium maakten nog Amy MacDonald en Elbow het goede weer.

Rode Kruis heeft handen vol
Opvallendste aanwezigen zijn vandaag nog altijd de zon en de zwoele temperaturen. IJsventers en bikiniverkopers doen gouden zaken en de wei lijkt wel herschapen in een strand. Door de warmte moet het Rode Kruis opvallend meer tussenbeide komen. Volgens burgemeester van Rotselaar Dirk Claes waren er vandaag rond 21u al zowat 1.360 verzorgingen. Dat is nu al meer dan het aantal verzorgingen dat vorig jaar werd uitgevoerd op de tweede dag in zijn totaliteit.

Minder warmte, meer verwondingen
De te verzorgen aandoeningen zijn verschillend van gisteren toen meer dan 80% warmtegerelateerd was. Vandaag zijn veel meer verwondingen opgelopen zoals brandwonden, insectenbeten en de gevolgen van alcoholgebruik. Er zijn ook al 10 mensen afgevoerd naar het ziekenhuis voor bijkomend onderzoek.

Waarschuwing
Bij een controle in eetstands rond de festivalwei deelde het voedselagentschap zestien waarschuwingen uit, hoofdzakelijk door problemen met de temperatuur van het voedsel, aldus Claes, die daar aan toevoegt dat het niet om ernstige problemen ging. Het agentschap komt morgen opnieuw langs om te checken of alle problemen zijn aangepakt. Volgens de burgemeester werd daarnaast een illegale camping opgeruimd in Eggelbroek.

Zwoele afsluiters
Na Bloc Party wordt op het hoofdpodium nog plaats geruimd voor The Killers en in de Marquee treden nog Jason Mraz, The Streets en Arsenal op. Coldplay en Lady Gaga sluiten na middernacht een tweede warme festivaldag af.

04-07-2009 om 13:11 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De meest depressieve celebs

De meest depressieve celebs

Om P Diddy te beluisteren druk op de foto.


.

Wie een beetje naam heeft in showbizzland verschijnt tegenwoordig op de netwerksite Twitter. Daar kunnen fans hun idolen op de voet volgen. Op basis van hun 'posts' heeft het Australische biermerk Foster's een studie laten uitvoeren naar wie het meest depressief klinkt.

P Diddy staat bovenaan het lijstje en de Londense burgemeester Boris Johnson is tweede. Dan volgen Britney Spears en Lily Allen. Op Twitter onthult Allen dat ze nachtmerries heeft en veel huilt. De meest positieve ster is Jamie Cullum. Tennisvedette Andy Murray staat op de derde plaats. Misschien zakt hij weldra weg na zijn uitschakeling op Wimbledon.

Taalwetenschappers hebben een systeem ontwikkeld dat waarden toekent aan woorden en posts op Twitter. Op die manier kunnen ze een score geven op basis van hoe positief of hoe negatief een reactie is.

04-07-2009 om 13:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Los Angeles kan begrafenis Michael Jackson niet betalen

Los Angeles kan begrafenis Michael Jackson niet betalen

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/los-angeles.jpg?t=1246703872

De stad Los Angeles is niet zo blij met de komst van honderdduizenden fans van Michael Jackson. Die wordt dinsdag herdacht in Staples Center. LA zit door de economische crisis echter diep in de rode cijfers en zit niet te wachten op de hoge kosten die de herdenking met zich mee zal brengen.

Politie
De politie zal de handen vol hebben om de orde te bewaren. Wie geen kaartje heeft voor de publieke herdenkingsdienst is niet welkom in Los Angeles. Maar ongetwijfeld zullen honderdduizenden fans er toch nog een kijkje komen nemen. Omdat de stad zo'n politiemacht niet kan betalen, werd volgens een radiozender aan ongeveer 1.400 agenten gevraagd om als vrijwilliger bij te springen.

Kaartjes verloot
Burgemeester Jan Perry hoopt dat andere geldschieters zullen helpen om zaken als transport en sanitaire voorzieningen te betalen. Op het internet zijn 17.500 kaartjes voor de dienst verloot. De belangstelling was zo groot dat de website het vrijwel onmiddellijk begaf. De organisatie roept de fans op hun verantwoordelijkheid te nemen. Ze mogen hun kaartjes niet doorverkopen en moeten opletten voor vervalste kaartjes.

04-07-2009 om 12:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zie


Zie

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/002.jpg?t=1246620398


Zie mijn liefde,
Zie zijn haat,
Zie haar verdriet,
Zie hoe alles vergaat..

Zie zijn angst,
Zie mijn vreugde
Zie hun woede,
Zie en kijk om je heen..

Zie haar onzekerheid,
Zie onze blijdschap,
Zie mijn gedachten,
Zie wat jij wil zien..

Zie jou leven,
Zie jou verleden,
Zie zonder te kijken,
Zie wat er niet is..

Zie en wordt gezien..

En je zult zien..

Dat alles hier om draait..




04-07-2009 om 11:24 geschreven door artist lover


» Reageer (10)
03-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jermaine: Was ik maar gegaan in de plaats van Michael

Jermaine: Was ik maar gegaan in de plaats van Michael

Om Jermaine te bekijken druk op de foto.


.
Het was Jermaine Jackson die vorige week donderdag aan de pers meldde dat zijn broer was overleden.

Met tranen in zijn ogen omschrijft Michael Jacksons oudere broer Jermaine vandaag in 'The Today Show' hoe hij precies een week geleden vernam dat zijn broer overleden was.
Moeders stem
Nadat een vriend hem had getipt, belde Jermaine zijn moeder op, zo vertelt hij aan Matt Lauer van 'The Today Show' in een interview dat werd afgenomen op de Neverland Ranch. "Ze huilde, zei dat hij dood was. Mijn moeder horen zeggen dat Michael dood is, de toon te horen en voelen van mijn moeder die zegt dat haar kind dood is... Dat kan niemand zich voorstellen, dat is het hardste dat ik in mijn leven heb meegemaakt".

Heel emotioneel
Jermaine verklaart dat hij meteen naar het ziekenhuis reed en daar zijn moeder probeerde te troosten. Daarna ging hij zijn overleden broer een laatste eer betuigen. "Ik wilde mijn broer zien. Hem daar te zien, levenloos, was heel emotioneel voor mij. Ik probeerde me sterk te houden, ik troostte mezelf met de idee dat hij voortleeft, dat zijn geest zal blijven bestaan. Hij is te vroeg heengegaan. Ik wou dat ik zijn plaats kon innemen. Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik zijn ruggengraat was, iemand om er altijd te zijn voor hem. De zaken die hij niet kon zeggen, zei ik"

"Ik kuste hem op zijn voorhoofd en ik knuffelde hem en zei 'Michael, ik zal je nooit verlaten, jij zal mij nooit verlaten".

Gekwetst
Jermaine verklaarde verder dat de familie diep gekwetst is door speculaties dat een overdosis medicatie de oorzaak van Michaels dood was, "terwijl daar geen harde bewijzen voor zijn".

Met trillende stem vertelde Jermaine verder dat de drie kinderen van Michael naar een ziekenhuiskamer werden gebracht om hun vader nog een laatste keer te zien, hoewel hij daar tegen was. "Achteraf denk ik dat het toch het beste was"

Kinderen bij oma
Gevraagd of de 79-jarige moeder Katherine Jackson de geschikte persoon was om de voogdij over de kinderen waar te nemen, antwoordde Jermaine: "Ze is er klaar voor, zij kan dat als geen ander. De kleinkinderen zijn altijd bij haar. Ze zal natuurlijk bijgestaan worden door iemand, maar mijn moeder is de perfecte moeder voor de kinderen".

Neverland terug bemeubelen
Jermaine verklaarde voorts dat het de diepste wens was van de familie dat Michael op de Neverland Ranch zou begraven worden. "Dit is zijn thuis, ik voel zijn aanwezigheid hier. Hij heeft deze plek met liefde opgebouwd, dat kan je zien en voelen. Kijk eens hoe rustig en vredevol het hier is. Volgens Lauer zal het huis, dat in 2005 werd leeggehaald na de pedofilieprocessen, opnieuw zal gevuld worden met Michaels spullen.

03-07-2009 om 19:19 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga

Lady Gaga

Om Pokerface te bekijken druk op de foto.


.

Lady Gaga heeft haar tenminste haar tepels verborgen tijdens een signeersessie voor fans in het Ierse Cork.

03-07-2009 om 13:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zonnige start voor Rock Werchter

Zonnige start voor Rock Werchter

Om lily Allen te bekijken druk op de foto.


.

In Werchter is de 35ste editie van start gegaan van Rock Werchter. Nog tot zondag treden op het hoofdpodium en in de Marquee meer dan 50 artiesten op. Het weer zit de festivalgangers alvast mee, en dat belooft de komende dagen niet anders te worden. De organisatoren hebben maatregelen genomen tegen de warmte. Tot nog toe verloopt het festival zonder incidenten.

De Eagles of Death Metal mochten om 16 uur de spits afbijten van vier dagen muziek. Expatriate volgde twintig minuten later in de Marquee, het tweede podium. Nadien was het de beurt aan de vrouwen: op het hoofdpodium de rebelse popdiva Lily Allen, die het publiek meekreeg met hits als "Fuck You" en "The Fear", en in de Marquee Emiliana Torrini.

De deuren van Werchter gingen donderdag al vroeger dan 16 uur open. Door het mooie weer zat de festivalsfeer er al vroeg in. De weersvoorspellingen voor de komende dagen geven temperaturen boven de 30 graden en de 35ste editie van Werchter belooft dan ook de geschiedenis in te gaan als erg warm. De organisatoren zorgden voor extra watertoevoer op de weide.

Drinkbaar water
Bij de sanitaire blokken zijn kranen met drinkbaar water en op twee extra plaatsen op de wei is drinkbaar water beschikbaar. De organisatie raadt de festivalgangers ook aan om hoedjes en zonnecrème mee te brengen en op de wei is een stand waar gratis zonnecrème gesmeerd kan worden.

Volgens de burgemeester van Rotselaar, Dirk Claes, verloopt het festival "buiten het wespennest aan de ingang" tot nu toe incidentloos. Claes schat dat er momeenteel al zowat 50.000 mensen op de wei zijn. "De campings en parkings zijn momenteel zo goed als vol".

The Prodigy mag straks om 2.25 uur het licht uitdoen op de eerste festivaldag. Tot dan treden op het hoofdpodium nog Dave Matthews Band, Placebo en Oasis op. In de Marquee wordt na Emiliana Torrini plaats geruimd voor Fleet Foxes, Laurent Garnier, Pendulum en Tiga.

03-07-2009 om 13:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Film en boek over Betancourt en haar zes jaar in de jungle

Film en boek over Betancourt en haar zes jaar in de jungle

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/betancourt.jpg?t=1246618507

De Frans-Colombiaanse Ingrid Betancourt heeft aangekondigd dat ze participeert in een filmproject over haar zes jaar lange gijzeling door de Farc-rebellen in de Colombiaanse jungle. In eenzelfde adem maakte ze bekend dat haar boek over die periode in 2010 gepubliceerd zal worden.

Betancourt vertelde op de zender Radio Caracol dat ze de rechten heeft toegekend aan de Amerikaanse producente Kathleen Kennedy, bekend van haar samenwerking met Steven Spielberg voor de film Schindler's List.

Kathleen Kennedy
"Het filmproject loopt goed. Het wordt uitgewerkt door een van de meest buitengewone personen in Hollywood: Kathleen Kennedy", aldus Betancourt. Meer details over het project wil ze voorlopig niet kwijt. Haar boek over dezelfde periode in haar leven, hoopt ze in oktober te beëindigen. "Ik beleef elk moment opnieuw en de lezers zullen in mijn huid zitten, (...) ze zullen de ontberingen voelen, de honger, de warmte, de psychologische druk, de vernederingen, de affectieve verscheuring".

De ex-presidentskandidate werd op 23 januari 2002 ontvoerd door de FARC (Fuerzas Armadas Revolucionarias de Colombia). Zes jaar later werd ze door het Colombiaanse leger, samen met veertien andere gijzelaars, bevrijd.

03-07-2009 om 12:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bobbejaan Schoepen wordt officier

Bobbejaan Schoepen wordt officier

Om Bobbejaan te bekijken druk op de foto.


.

Bobbejaan Schoepen krijgt het ereteken van Officier in de Kroonorde, één van de grootste onderscheidingen die een artiest in België te beurt kan vallen. De 84-jarige zanger en stichter van het pretpark Bobbejaanland krijgt de onderscheiding voor zijn buitengewoon veelzijdige carrière.

De Kroonorde huldigt sinds 1897 burgers die zich door hun artistieke, literaire of wetenschappelijke verdiensten hebben onderscheiden.

03-07-2009 om 12:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kinderen Michael Jackson mochten niet in spiegel staren

Kinderen Michael Jackson mochten niet in spiegel staren

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/k-michael-jackson.jpg?t=1246617721

Michael Jackson had een team kindermeisjes klaar staan dat dag en nacht voor zijn oudste zoon zorgde. Michael was heel bezorgd over zijn zoon Prince die in 1997 geboren werd. Jacko huurde meteen twaalf mensen in zodat er dag en nacht iemand voor hem kon zorgen.

Speelgoed
De kindermeisjes stonden ook voortdurend onder camerabewaking. Overdag deden ze lichaamsoefeningen met Prince zodat hij sterk zou worden. De nachtploeg kreeg de iets rustigere taak om te zingen en verhaaltjes te vertellen. Iedere avond moesten ze zijn speelgoed weggooien omdat hij vreesde dat er bacteriën in kunnen zitten.

Arrogant
De kindermeisjes onthullen wat Michael allemaal van hen verwachtte. Ieder uur van de nacht moesten ze de luchtkwaliteit in de kamer van Prince controleren. Het bestek moesten ze koken en na gebruik meteen weggooien. De kinderen mochten niet verwend worden en daarom gaf Michael veel van hun kerstgeschenken weg. Ze mochten ook niet in de spiegel kijken uit vrees dat ze arrogant zouden worden.

Moeder Debbie Rowe liet Prince kort na zijn geboorte meegaan met Michael. Volgens het personeel van Neverland zagen ze haar echter nooit. "Het was alsof het kind geen moeder had", zegt een medewerker.

03-07-2009 om 12:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson wou achtling adopteren voor zoontje

Michael Jackson wou achtling adopteren voor zoontje

Om Bad te bekijken druk op de foto.


.

Michael Jackson wou enkele weken voor zijn dood nog de achtling van 'octomama' Nadya Suleman adopteren. Jacko had graag een grotere familie gehad en besloot Suleman zelfs geld aan te bieden voor haar kinderen. De acht kinderen konden zo speelmaatjes worden van zijn eigen zoontje Blanket. Dat meldt de Britse Mirror.

Toekomst
"Blanket zou het geweldig vinden als er meer kinderen zouden zijn", zei Michael een tijdje geleden. "Ik zou voor de acht kinderen kunnen zorgen. Ze zouden bij mij wonen en alles krijgen. Ze zouden een geweldige toekomst hebben." Michael wou ook moeder Nadya helpen, zodat ze zich geen zorgen meer hoeft te maken over haar enorme kroost.

Telefoon
Suleman had al zes kinderen en Michael was ervan overtuigd dat ze de achtling aan hem zou afstaan. De woordvoerder van de octomama was verrast toen hij Michael Jackson aan de lijn kreeg. Er belden wel regelmatig beroemdheden om steun aan te bieden, maar Jacko wou de achtling eigenlijk gewoon kopen. De woordvoerder vertelde Suleman niets over de telefoontjes van Jackson en zijn medewerkers. Hij was er zeker van dat de kinderen te belangrijk voor haar zijn.

03-07-2009 om 12:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria en David Beckham showen ondergoed

Victoria en David Beckham showen ondergoed

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/victoriabeckham.jpg?t=1246616835

David en Victoria Beckham zoals we hen nog niet vaak te zien kregen. Ze poseerden in ondergoed van ontwerper Armani. David had gel in het haar, Victoria hield haar paardenstaart omhoog met draad. Ze poseerden al eerder voor Armani, maar het is de eerste keer dat het koppel op deze manier samen op de foto gaat.

De Beckhams vieren morgen overigens hun tiende huwelijksverjaardag. Ze trokken voor die speciale gelegenheid naar de Seychellen.

03-07-2009 om 12:28 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laatste woning King of Pop wordt herdenkingsoord

Laatste woning King of Pop wordt herdenkingsoord

Om Billie Jean te bekijken druk op de foto.


.

De woning in Los Angeles waar Michael Jackson tot zijn dood woonde, zal worden ingericht als herdenkingsoord. De Franse modeontwerper Christian Audigier gaat het pand kopen. Het grote huis in de wijk Holmby Hills is op dit moment eigendom van Hubert Guez, de partner van Chistian Audigier en chef van diens modehuis.

Bijzondere momenten
"Het huis werd sinds enkele maanden door Michael Jackson gehuurd. Hij zou er nog zes maanden blijven. Zodra dit huurcontract verloopt, zal ik het pand kopen om de bijzondere momenten die ik hier met Michael Jackson heb doorgebracht te bewaren", meldt Audigier.

Ontwerper
Michael Jackson huurde het pand voor 100.000 dollar per maand. Christian Audigier ontwierp de kleding en verzamelobjecten die tijdens de geplande concertreeks van wijlen de King of Pop te koop zouden worden aangeboden.

03-07-2009 om 12:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herdenking Michael Jackson wordt grootste show ooit

Herdenking Michael Jackson wordt grootste show ooit

Om Man In The Mirror te bekijken druk op de foto.


.

Michael Jackson krijgt dinsdag het afscheid waar hij zelf van gedroomd heeft: een groots spektakel met beroemde artiesten die er de grootste show op aarde van willen maken. De herdenking gaat door in Staples Center, het stadion van NBA-kampioen LA Lakers. Een miljoen mensen zal afzakken naar Los Angeles en zeker 750 miljoen mensen zullen het op tv volgen.

Obama
In het stadion kunnen slechts 20.000 mensen binnen, maar buiten zullen grote schermen worden opgesteld. Het lijstje genodigden zal mogelijk indrukwekkend worden. Enkele mensen die al zeker een uitnodiging kregen: de Amerikaanse president Barack Obama, Sir Paul McCartney, Diana Ross en Liz Taylor.

Dure kist
Quincy Jones, het brein achter het album 'Thriller', liet alvast weten dat hij niet aanwezig zal zijn. "Dit is niet wat ik wou zien. Ik ga niet meer naar begrafenissen zolang ik leef. Dat kan ik niet meer aan." Jacko zal in een gouden kist ter waarde van 17,5 miljoen euro liggen. Het is hetzelfde type kist als die van James Brown enkele jaren geleden.

Circus
De eigenaars van het stadion, AEG Live, wilden de fans 17 euro aanrekenen om de herdenking bij te wonen. Volgens de familie Jackson zullen zeker 11.000 kaartjes gratis worden aangeboden. Een groot circus had Staples Centre volgende week al geboekt, maar voor Michael Jackson maakten ze graag plaats. Ze noemen zichzelf 'de grootste show op aarde'. Dat zijn exact dezelfde woorden die Michael ooit gebruikte toen hij zijn begrafenis omschreef.

Het afscheid van Michael Jackson wordt zeker in aantal het meest indrukwekkende ooit. Elvis lokte 'slechts' 75.000 mensen naar Memphis en ook prinses Diana haalde maar 250.000 toeschouwers.

03-07-2009 om 12:12 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.you only live once
You only live once


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Anna-Faris-008-2.jpg


Je leeft maar één keer.
Je krijgt geen tweede kans meer.
Geniet dus van elk gelukkig moment.
En verzeker je ervan dat je steeds jezelf bent.
Draag geen masker je hele leven door.
Toon jezelf en ga ervoor.

Eigenlijk klinkt het allemaal mooi.
Maar dat is het niet als ik het in realiteit gooi.
Van je zwakke plekken wordt misbruik gemaakt.
Van de goeden wordt geprofiteerd.
Zelden is er zonder masker door het leven geraakt.
Het echte leven heeft ons dit geleerd.

Ook ik heb veel mijn masker aan.
Maar zal er zelden mee op de site gaan.
Neen mijn gedichten zijn puur en ongezoet.
En ik kan zeggen dat het me goed doet.
Hier zijn jullie er voor mij.
Bedankt daarvoor, het maakt me blij.

03-07-2009 om 11:38 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
02-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ghislaine uit 'Mijn Restaurant' is zwanger

Ghislaine uit 'Mijn Restaurant' is zwanger

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/ghislaine.jpg?t=1246532543

Ghislaine en Pieter van restaurant 'Red Pepper' in Oostende, die vorig jaar nog deelnamen aan 'Mijn Restaurant', verwachten hun eerste kindje. Dat meldt Story.

Ghislaine en Pieter hadden na hun deelname aan 'Mijn Restaurant' laten weten dat ze nog minstens vijf jaar zouden wachten voor ze aan kinderen begonnen. Maar bij Pieter begon het te kriebelen, en ineens ging ook Ghislaine overstag. "Dat het zo snel raak zou zijn, was niet voorzien", vertelt Ghislaine, "maar we zijn uiteraard blij".

02-07-2009 om 20:50 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jordan zweert:Ik richt Peter ten gronde

Jordan zweert: Ik richt Peter ten gronde

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/jordan.jpg?t=1246532215

Jordan heeft gezworen dat ze haar ex Peter Andre ten gronde zal richten omdat hij haar vorige maand verliet. Ze heeft al een kruis laten zetten over de tatoeage van zijn naam die ze op haar pols had. Ze is ook van plan een zesde borstoperatie te ondergaan.

'Fuck you'
Een vriend van Katie Price in de Daily Star: "Het enige wat telt voor haar, is dat ze beroemder blijft dan hij. Haar plan om haar borsten weer te laten opereren, ziet ze als een 'fuck you' in Peters richting. Ze zal alles doen om hem het leven zuur te maken".

"Jordan wil niet dat de naam 'Peter' nog uitgesproken wordt in haar aanwezigheid. Als dat toch gebeurt, ontsteekt ze in een Spaanse furie. Dan schreeuwt ze dat ze hem gaat 'vernielen' en dat ze al haar macht zal gebruiken om hem te ruïneren. Ze is bezeten".

Niet welkom op feestje dochter
Peter gooide olie op Jordans vuur toen hij haar liet weten dat ze niet welkom is op het tweede verjaardagsfeest van hun dochter Princess Tiaamii, volgend weekend. Hij is ook van plan de tatoeage van Katie's naam, op zijn ringvinger, te laten verwijderen.

In een column in een magazine schrijft Peter: "Ik trouwde met Katie Price, niet met Jordan, maar Katie Price heeft het gebouw al lang geleden verlaten. Niets wat ze doet kan me nog raken en niets verbaast me nog. Wat mijn tatoeage 'Kate' betreft, die ga ik vroeg of laat laten verwijderen".

02-07-2009 om 12:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TMF Awards op 10 oktober in Antwerpse Sportpaleis

TMF Awards op 10 oktober in Antwerpse Sportpaleis

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/tmf.jpg?t=1246531954

Het Sportpaleis in Antwerpen opent op zaterdag 10 oktober zijn deuren voor de elfde editie van de Win For Life TMF Awards. Jongeren- en muziekzender TMF bekroont dan opnieuw een pak nationale en internationale artiesten met de prestigieuze Belgische muziekprijs.

Tijdens een live show maakt het kruim van de Belgische en internationale muziekwereld zijn opwachting op het podium van het Antwerpse Sportpaleis. Op de eerste namen is het voorlopig nog even wachten.

Ook dit jaar zijn het de TMF-kijkers die bepalen welke artiesten een TMF Award in de wacht slepen. Vanaf 3 tot en met 31 augustus kunnen TMF-kijkers via de website van de muziekzender bepalen wie er in aanmerking komt voor een nominatie. Titelsponsor van deze editie is net als vorig jaar de Nationale Loterij, die het krasspel Win For Life onder de aandacht wil brengen. Alle informatie vanaf 3 augustus hier.

02-07-2009 om 12:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!