Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

06-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga: Ik wil mijn fans laten klaarkomen

Lady Gaga: Ik wil mijn fans laten klaarkomen

Om Pokerface te bekijken druk op de foto.


.

"Hurry, hurry!", zijn de eerste woorden van Lady Gaga tijdens ons korte interview met haar op Rock Werchter. Of er een verschil is tussen de figuur van Lady Gaga en de échte Stefani, wilden we snel weten. "Geen enkel, ik speel geen personage. Ik wil mijn fans laten klaarkomen, dan is mijn opdracht geslaagd." Zo, dat weet u ook weer.

Haar debuutalbum heet 'The Fame'. Wat is haar relatie met beroemdheid? "Heel mijn plaat draait rond popcultuur en hoe ik mij voel in dat universum. Vreugde heeft een enorme kracht en ik geloof in de kracht van muziek."

Praten met haar schedel
Dan werpt ze haar haren voor haar gezicht en de rest van het interview doen we dan maar met haar schedel. Ze gunt ons geen blik meer. Nochtans beweert Lady Gaga dat "ze zoals alle andere meisjes is".

"Ik ben niet altijd zelfverzekerd. Het belangrijkste is te geloven in de kracht van de liefde en ik heb vertrouwen in de artieste die ik gecreëerd heb. Wat kan het mij schelen dat ik nummer 1 op Facebook ben. Ik probeer gewoon goede muziek te maken en mijn fans er een happy gevoel bij te geven."

Over haar band met de paparazzi dan. "Ik zie hen als een persoon. Als ze lief zijn voor mij, ben ik dat voor hen. Zo niet, dan ik ook niet."

Orgasme
En dan komt het, als onze tijd er bijna opzit... Wanneer is een show van Lady Gaga voor haar geslaagd? "Mijn bedoeling is mijn fans een orgasme te bezorgen, zonder dat ze daarbij hun handen moeten gebruiken. En áls ze klaarkomen, als ik hen heb kunnen raken, dan heb ik goed werk geleverd."

06-07-2009 om 13:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson in betonnen grafkelder begraven

Michael Jackson in betonnen grafkelder begraven

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/dimieken%203/michael-jackson-1.jpg?t=1246878961
Daar ergens zou Michael Jackson zijn laatste rustplaats vinden.

Een betonwagen die aan de ranch in Neverland aankomt, dat doet ook de geruchtenmolen weer draaien. De familie van Michael Jackson zou de King of Pop willen begraven in Neverland in een betonnen crypte of mausoleum. Volgens Sky News vreest de familie dat een of andere wacko Jacko weer zou willen opgraven. Zware beveiliging tot na zijn dood dus. Jackson zou al meteen na zijn begrafenis ingekapseld worden in het beton in Neverland.

Witte handschoen gaat mee
De Daily Telegraph meent te weten dat Michael Jackson ten grave zal worden gedragen in podiumkostuum, "in een met goud bedekte lijkkist, samen met een van zijn witte handschoenen die hij zo graag droeg, en met andere souvenirs aan zijn muzikale leven."

Jackson zou begraven worden op een plek naast het treinstation van de Neverland Ranch, vanwaaruit vroeger zijn dagelijkse ritje naar zijn privézoo vertrok. Zijn familie wil zelfs de Californische wetten, die begravingen buiten de kerkhoven verbieden, laten wijzigen. "De mensen die deze wetten verzinnen, kunnen ze ook weer veranderen", aldus broer Jermaine.

Lotto
Voor 1,6 miljoen fans die de plechtigheid willen bijwonen en daarom deelnamen aan de wereldwijde online lotto breken inmiddels spannende momenten aan: vandaag weten ze of ze erbij zullen zijn of niet aanstaande dinsdag in het Staples Center in Los Angeles. Er zijn amper 8.750 duotickets te 'winnen', willekeurig aangeduid door de computer.

Elizabeth Taylor, boezemvriendin van Michael Jackson, zou de lofrede voorlezen. Onder anderen de Australische Jennifer Hudson zou optreden tijdens de herdenkingsdienst. Maar de familie heeft nog altijd geen details vrijgegeven.

Diprivan
Het onderzoek van de detectives van Los Angeles heeft zich intussen vernauwd tot vijf artsen, die dicht bij de popster stonden. Voorschriften voor drugs - ook voor flesjes Diprivan, een narcoticum - werden in Jacksons huis gevonden, soms op naam van één van zijn aliassen.

Voor zijn kids
Michael Jackson was aan het werken aan twee nieuwe albums, toen hij op 25 juni stierf. Een popplaat - samen met Claude Kelly en met Akon - en een klassieke instrumentale. Volgens Akon zag Jackson de optredens in Londen helemaal zitten. "Zijn kinderen zijn het allerbelangrijkste voor hem. Zij hadden hem nog nooit live zien optreden. Hij wou voor hen dan ook een geweldige show in elkaar steken.

06-07-2009 om 13:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris: Ik wil niet eindigen als een voetballersvrouw

Paris: Ik wil niet eindigen als een voetballersvrouw

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/dimieken%203/paris-hilton.jpg?t=1246878660

Paris Hilton heeft eindelijk verklapt wat de werkelijke reden is dat ze geen interesse meer heeft in Cristiano Ronaldo, weet De Telegraaf. Paris en Ronaldo beleefden enkele leuke nachten, maar sindsdien heeft La Hilton naar eigen zeggen geen contact meer met de kersverse Real Madrid-ster.

"Ik zou nooit willen eindigen als een of andere voetballersvrouw. Posh is een uitzondering en heeft het voor elkaar gekregen om iets moois op te bouwen buiten alleen maar de vrouw van David Beckham te zijn, maar er zijn zoveel meisjes die alleen maar 'vrouw van zijn'. Ik zou nooit zo een stempel willen krijgen", aldus de hotelerfgename.
Volgens Ronaldo heeft hij een einde gemaakt aan de romance omdat hij geen tijd meer heeft voor La Hilton sinds hij voor Real Madrid speelt. De ware toedracht van de relatie zullen we misschien nooit kennen.

06-07-2009 om 13:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson ging ten onder aan stress door schulden

Michael Jackson ging ten onder aan stress door schulden

Om Michael Jackson and Britney Spears te bekijken druk op de foto.


.

Michael Jackson is overleden omdat hij niet langer met zijn enorme schuldenberg kon omgaan. Dat is alvast wat zijn vriend en trainer Lou Ferrigno beweert in de Britse krant The Telegraph. Ferrigno, die The Incredible Hulk vertolkte, stoomde Jackson klaar voor zijn 50 concerten in de O2 Arena van Londen.

"Michael stond onder enorme stress, ik denk dat die stress zo groot was dat hij eraan gestorven is. Michaels schuldenberg liep op tot 400 miljoen dollar." De 57-jarige Ferrigno ontkent bovendien dat de King of Pop fragiel was en verslaafd aan medicatie. "Hij zag er behoorlijk goed uit en de keren dat we samenwerkten, had hij geen last van pijn."

Ferrigno ging vier keer in de week naar Jacksons huis in Los Angeles om er samen te trainen. De laatste trainingssessie vond drie weken geleden plaats. "Ik weet niets van zijn privéleven, maar ik moet zeggen dat ik geen sporen van een medicatieverslaving zag. Bovendien had hij de keren dat ik met hem samenwerkte geen pijn. Hij stretchte heel veel en als je pijn hebt, zijn zo'n stretchoefeningen moeilijk uit te voeren. Ik heb hem nooit beter gezien dan de laatste weken."

"Michael was misschien wel wat aan de magere kant, maar iedere keer dat ik hem aan een reeks oefeningen onderwierp, had hij heel veel energie. Hij danste zo goed als de andere dansers. En ik ben een expert dus ik kan het weten. Ik denk zelfs dat Michael op het punt stond zijn beste tour ooit te geven. Hij versterkte zijn spieren, zorgde ervoor dat hij lenig genoeg was om ingewikkelde danspasjes uit te voeren. Hij at maar één keer per dag, maar ik vertelde hem dat hij de juiste supplementen moest opnemen. Hij wilde echt in de beste vorm ooit zijn."

06-07-2009 om 13:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een op drie Belgen wil koningshuis niet meer betalen

Een op drie Belgen wil koningshuis niet meer betalen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/dimieken%203/koningshuis.jpg?t=1246877762

Een derde (32 procent) van de Belgen is voorstander van een volledige afschaffing van de koninklijke dotaties. Dat blijkt uit een onderzoek van het bureau Profacts, dat vandaag in Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg staat.

Momenteel krijgen alle leden van de koninklijke familie een dotatie uit de schatkist, voor een totaal van 13,8 miljoen euro per jaar. Maar vorige week werd door de werkgroep-dotaties een politiek akkoord bereikt om in de toekomst die dotaties enkel te beperken tot koning, koningin en troonopvolger.

Maar uit een studie van onderzoeksbureau Profacts blijkt dat dit voor heel wat landgenoten niet ver genoeg gaat."Zeventig procent vindt dat er te veel belastinggeld naar het koningshuis gaat. Een derde van alle Belgen wil de dotaties zelfs volledig afschaffen, ook voor de koning en de koningin", zegt Tim Desmet van Profacts. "De verklaring hiervoor is de toename van het aantal Vlaamsgezinde Belgen. Zij zien het koningshuis als een groot obstakel voor de splitsing van België."

06-07-2009 om 12:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna zet illegale tatoeages

Rihanna zet illegale tatoeages

Om Please Don't Stop The Music te bekijken druk op de foto.


.
Rihanna met een opvallende tatoeage op de rug.

Ook in de States hebben ze een tatouagerel, met de popster Rihanna in de hoofdrol. De zangeres zette in een tatoeagestudio in New York een tekening op drie medewerkers van de zaak. In New York heb je echter een vergunning nodig om een tattoo te zetten. Rihanna riskeert een boete van 1.300 euro.

Parapluutje
De drie medewerkers vroegen aan Rihanna om haar symbool, een parapluutje, op het lijf zetten. Rihanna twijfelde geen moment en ging meteen aan het werk. "Rihanna kwam langs en haar vaste tatoeëerder, Bang Bang, vroeg of ze haar parapluutje op hem wilde zetten. De andere twee artiesten wilden dat ook graag, dus Rihanna heeft niets gedaan waar de personen in kwestie niet akkoord mee waren", aldus de woordvoerder van tattooshop Upper Side Ink.

1.300 euro boete
Enkele paparazzi naman foto's van Rihanna's activiteiten en die zijn volgens de wetten van New York illegaal. "Alleen een tatoeëerder met licentie mag tatoeages zetten volgens de City Health Code", liet de woordvoerder van het ministerie van Volksgezondheid weten. Als iemand een klacht indient tegen de 'Umbrella'-zangeres, zal ze een boete van minstens 1.300 euro moeten betalen.

06-07-2009 om 12:52 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heerlijk

Heerlijk


http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/027.jpg?t=1246791555



Heerlijk langestrekt genieten van de dag.
Even rustig heerlijk bad dat mag.
Dan de tuin in voor de kids opstaan.
Om dan verder met de dag tegaan.

Drukte begint om negen uur met ontbijt.
Heerlijk bezoek dat verblijd.
Fijn eens weer te kunnen lachen, om het leven.
En te praten met vrienden die om je geven.

Vrienden die niet oordelen, om wat je hebt gedaan.
Maar gewoon steeds naast je blijven staan.
Weer lekker zin om me uit te leven.
Ik dans de dag weer in, en niet voor even.

Kopje op, rugje recht.
Mijn leven is terug om te genieten, en geen gevecht.
En wie het delen wil.
Geeft gewoon één harde gil.

06-07-2009 om 12:27 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
05-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diana Ross bang om te zingen voor Michael Jackson

Diana Ross bang om te zingen voor Michael Jackson

Om Diana te bekijken druk op de foto.


.

De familie van de overleden Michael Jackson heeft Diana Ross gevraagd of ze tijdens de herdenkingsdienst 'You Are Not Alone' wil zingen. De zangeres twijfelt echter uit angst dat ze haar tranen niet zal kunnen bedwingen, zo meldt de Telegraaf.

Prinses Diana
Voor de 65-jarige Diana Ross was Michael als een zoon. "Ik ben bang dat ik voor de ogen van duizenden mensen ga instorten", zegt ze. De Jacksons hopen dat ze de moed zal vinden om op te treden, want de herdenking van Michael Jackson moet net zo spectaculair worden als die van prinses Diana. Toen waren alle ogen gericht op Elton John.

Bekende gasten
Madonna, die eveneens goed bevriend was met Michael Jackson, zal niet aanwezig zijn. Ze zal wel een videoboodschap sturen. President Barack Obama besloot wel op zijn uitnodiging in te gaan. Andere belangrijke gasten: Whitney Houston, Justin Timberlake, Stevie Wonder, Aretha Franklin, Beyonce, Jay-Z, Lionel Richie, Liza Minnellin Uri Geller en Liz Taylor.

05-07-2009 om 17:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gordon Ramsay aan de botox

Gordon Ramsay aan de botox

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/gordon-ramsay.jpg?t=1246790671

De bekende kok Gordon Ramsay zit op raad van Simon Cowell aan de botox. "Ik lijk al van jongs af aan op Freddy Krueger, maar steeds meer mensen begonnen opmerkingen te maken over mijn kin", zegt Ramsay. Dat schrijft de Telegraaf.

Ramsay was met Cowell aan het lunchen toen die maar naar zijn kin bleef staren. "Hij zei dat ik er onmiddellijk iets aan moest laten doen. F*** off, dacht ik. Totdat meer mensen grapjes begonnen maken over mijn kin." Toen hij naar zijn visagiste trok, kreeg Ramsay zelfs een complex. Ze vroeg hem of hij tijdens zijn jeugd misschien door de voorruit van een auto was gevlogen.

Daarom liet hij botox in zijn gezicht spuiten, maar niemand zou het verschil zien. Zelfs zijn eigen moeder niet.

05-07-2009 om 12:45 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson herdacht in Jubelpark

Michael Jackson herdacht in Jubelpark

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/michael-jackson-15.jpg?t=1246790461

Meer dan 800 fans van Michael Jackson hebben deze avond in het Brusselse Jubelpark de King of Pop herdacht.

De honderden fans, van wie velen in het wit waren gekleed, legden witte bloemen neer bij een spandoek met daarop de foto van hun idool en de tekst 'Eternel. Hommage au King of Pop'. Fans speelden muziek van hun idool, imitatoren bootsten zijn wereldberoemde danspasjes na.

De fans vormden vervolgens een grote menselijke ketting rond de fontein van het Jubelpark en scandeerden de naam van hun idool. Daarna was het de beurt aan de vele look-a-likes.

Ook op het Louizaplein in Brussel kwamen fans deze middag even samen om te dansen ter ere van de overleden popster.

05-07-2009 om 12:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trouwe vriend Harry Potter geveld door Mexicaanse griep

Trouwe vriend Harry Potter geveld door Mexicaanse griep

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/rupert-grint.jpg?t=1246790271

Zelfs tovenaarsleerlingen slagen er niet in de Mexicaanse griep af te wenden: acteur Rupert Grint, die in de Harry Potterfilms Harry's trouwe kameraad Ron Weasley vertolkt, is getroffen door het A/H1N1-virus.

Opnieuw voor de camera
Grint moest enkele dagen afwezig blijven van de set van 'Harry Potter en de Relieken van de Dood', het laatste deel van de verfilming van de boeken van J.K. Rowling, maar volgens een woordvoerder staat hij nu opnieuw voor de camera. Niets zou dan ook zijn aanwezigheid bij de première van 'Harry Potter en de Halfbloed Prins' op 17 juli in de weg staan.

Het laatste deel van de verfilming wordt overigens in twee delen uitgebracht.

05-07-2009 om 12:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Allen Klein, ex-manager Beatles en Rolling Stones, overleden

Allen Klein, ex-manager Beatles en Rolling Stones, overleden

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/allenklein.jpg?t=1246790018
Allen Klein (l) was een speciaal man.

Platenbaas Allen Klein, stichter van het label ABKCO dat onder meer de Beatles en de Rolling Stones vertegenwoordigde, is gisteren op 77-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van de Ziekte van Alzheimer. Zijn woordvoerder heeft het overlijden bekend gemaakt.

Klein was een controversieel persoon. Andere artiesten die bij hem onder contract lagen, zijn Sam Cooke en de Animals. De overleden manager was gekend om zijn contracten in het voordeel van zijn cliënten. Toch werd hij enkele keren voor de rechtbank gedaagd.

Het label ABKCO werd in de jaren '50 gesticht. Het label had rechten in handen van meer dan tweeduizend nummers waaronder enkele van grote namen als Mick Jagger, Keith Richards, Bobby Womack en Pete Townshend.

05-07-2009 om 12:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meer dan 1,6 miljoen fans willen hommage Michael Jackson bijwonen

Meer dan 1,6 miljoen fans willen hommage Michael Jackson bijwonen

Om Thriller te bekijken druk op de foto.


.

Meer dan 1,6 miljoen fans hebben zich via het internet ingeschreven in de hoop één van de 8.750 gelukkigen te zijn die de hommage aan de overleden 'King of Pop' Michael Jackson dinsdag in het Staples Centre in Los Angeles kan bijwonen. Dat hebben de organisatoren bekend gemaakt.

De personen die worden uitgeloot, zullen vandaag bericht krijgen. Elke gelukkige krijgt twee toegangskaarten. Elfduizend mensen kunnen de plechtigheid zelf bijwonen. 6.500 anderen zullen worden uitgenodigd om de ceremonie te volgen op een groot scherm in het naburige Nokia Theater.

Gisteren stapelden zich al bloemen, brieven, ballonnen op voor het Staples Centre in het centrum van de stad. De politie vreest dat dinsdag ook veel fans zonder tickets naar Los Angeles zullen komen. Wie geen ticket heeft, wordt opgeroepen om de verplaatsing niet te maken. De lijst met artiesten die uitgenodigd werden om aan de ceremonie mee te werken, is nog niet vrijgegeven.

05-07-2009 om 12:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.80.000 muziekfans op derde warme festivaldag in Werchter

80.000 muziekfans op derde warme festivaldag in Werchter

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/werchter.jpg?t=1246789368

Zowat 80.000 muziekfans zijn vandaag voor de derde dag op rij afgezakt naar de weide van Werchter. De weergoden blijven de festivalgangers bijzonder goed gezind. De derde festivaldag verliep volgens burgemeester van Rotselaar Dirk Claes tot nu toe zonder incidenten.

Jasper Erkens jongste ooit
Het Vlaamse Triggerfinger beet om 12.15 uur de spits af op het hoofdpodium. Daarna maakte Social Distortion zijn opwachting, terwijl Jasper Erkens, de jongste act ooit op Rock Werchter, als eerste speelde in de Marquee. Regina Spector nam daar rond 15 uur de fakkel over. Op het hoofdpodium werd ondertussen plaats geruimd voor de Spaanse gitaren van Rodrigo y Gabriela, gevolgd door Limp Bizkit en Franz Ferdinand. In de Marquee was het rond 16.30 uur de beurt aan de Yeah Yeah Yeahs en Mogwai.

Meer diefstallen
Het festival verloopt vooralsnog incidentloos, dixit Dirk Claes. Volgens de burgemeester zijn er dit jaar wel meer diefstallen op zowel de weide als de camping. De organisatie moest ook een bijkomende fietsparking installeren in het centrum van Werchter omdat heel wat mensen met de fiets naar het festival komen. Minister van Binnenlandse Zaken Guido De Padt bracht vandaag een bezoek aan de weide om er poolshoogte te nemen van de werkzaamheden van de politie.

2 Many DJs
Later vanavond treden op het hoofdpodium nog Nick Cave and the Bad Seeds en Kings Of Leon op. Het podium van de Marquee wordt gereserveerd voor Katy Perry en Grace Jones. 2 Many DJs en Boys Noize sluiten de derde festivaldag af.

05-07-2009 om 12:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leonard Cohen draagt concert in Sportpaleis op aan Yasmine

Leonard Cohen draagt concert in Sportpaleis op aan Yasmine

Om Hallelujah te bekijken druk op de foto.


.

De legendarische Canadese zanger Leonard Cohen heeft zijn concert van gisteren avond in het Antwerpse Sportpaleis opgedragen aan Yasmine. Vóór het optreden van Cohen klonk de muziek van de Antwerpse zangeres uit de luidsprekers. Hilde 'Yasmine' Rens pleegde vorige donderdag zelfmoord.

Yasmine hield enorm veel van de liedjes van de melancholische zonderling en trok in 2004 door Vlaanderen met een theater- en muziekshow rond hem. 'Vandaag (Het morgen van gisteren)' heette haar album met Nederlandstalige covers van Leonard Cohen. Ook Dirk Blanchart, Rick De Leeuw, Frank Vander Linden van De Mens, Chris De Bruyne en Thé Lau van The Scene werkten mee aan het project.

Het respect dat Yasmine koesterde voor Leonard Cohen blijkt dus wederzijds te zijn.

05-07-2009 om 12:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stofhoos schrikt Rock Werchter even op

Stofhoos schrikt Rock Werchter even op

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/stofhoes.jpg?t=1246788393

Even wat opschudding vandaag op Rock Werchter toen een stofhoos de concertwei teisterde. Een grote stofwolk en massa's papier vlogen op, maar de wervelwind was even snel weer weg als hij gekomen was. Toch was het al een zware dag voor Het Rode Kruis, want ze moesten voor 21 uur al meer dan 1.500 festivalgangers verzorgen.

Sterk verhitte zandgronden
Het gaat om een meestal ongevaarlijke wervelwind die zich manifesteert boven sterk verhitte zandgronden. In tegenstelling tot een windhoos ontstaat ze niet in een wolk als gevolg van de grote onstabiliteit, maar wel aan het aardoppervlak. Dat meldt weerman Eddy De Mey. Het zijn in feite wervelende thermiekbellen die een hoop zand of stof in de vorm van een slurf doen opwaaien. Bij ons zijn ze meestal niet hoger dan enkele meters. In de subtropische woestijnen kunnen ze zich volgens De Mey ontwikkelen tot kortdurende zandstormen die zand en stof kilometers hoog doen opwervelen. Dit soort wind wordt ook wel eens 'dust devil' genoemd. Door hun plaatsgebondenheid kunnen ze als lokale winden worden beschouwd.

23 mensen afgevoerd naar ziekenhuis
Gisteren verzorgden de vrijwilligers van Rode Kruis-Vlaanderen in totaal 1.834 mensen : dit is gerekend tot van 9u tot 9u. Het blijft doorgaans erg druk tot 24 uur, waarna de drukte wat afneemt tot 2 uur. Daarna treedt de rust in over het terrein in Werchter. 's Nachts moeten er meestal ietwat ernstigere wonden verzorgd worden. In totaal zijn gisteren 23 mensen afgevoerd naar de omliggende ziekenhuizen voor verdere observatie of verzorging.

Hooikoorts
Deze derde dag hulpverlening begon al erg vroeg op het kampeerterrein en confronteerde de Rode Kruisvrijwilligers opnieuw met een erg gevarieerd pakket aan problemen - net zoals gisteren. Heel wat mensen komen overigens verschillende malen terug voor verzorging van een verwonding die ze tijdens de eerste of tweede dag opliepen. Denken we maar aan blaren (o.a. door het dragen van onaangepast schoeisel) en lichte brandwonden. En ook vandaag opnieuw heel wat mensen die hun medicatie voor gekende kwalen (hooikoorts...) in de thuisapotheek zijn vergeten. Kwaaltjes allerlei worden op de weide en camping van Werchter daardoor soms verder uitvergroot.

Wespensteken
Nieuw voor vandaag is dat er sinds vanmorgen meer wespensteken worden aangegeven, naast de meer traditionele muggen- en tekenbeten.Stilaan begint ook de vermoeidheid zijn tol te eisen, dit jaar nog verergerd door de heersende hitte en de felle zon. Door die vermoeidheid lopen mensen sneller ergens tegenaan, struikelen gemakkelijker.

Vermoeiend
De Rode Kruisvrijwilligers van hun kant hebben ook een erg vermoeiende taak dit jaar. Ook zij krijgen, net als de festivalgangers, te kampen met de brandende zon en de hitte. Bovendien zijn ze vooral tijdens de eerste dag bijzonder zwaar op de proef gezet door de onverwachte pieken in de hulpverlening. Tijdens de tweede en derde dag zijn de aanvragen tot verzorging meer gespreid in de tijd gekomen. Kortom : ook de vrijwilligers maken zich op om voor de laatste dag opnieuw het beste van zichzelf te geven.

05-07-2009 om 12:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson twee dagen voor dood geopereerd aan kanker

Michael Jackson twee dagen voor dood geopereerd aan kanker

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/michael-jackson-13.jpg?t=1246788069

De neus van Michael Jackson zou twee dagen voor zijn dood nog zijn geopereerd omdat er huidkanker was aangetroffen. Dat meldt De Telegraaf.

De precieze doodsoorzaak van Jackson is nog niet vastgesteld. De uitslag van het toxicologisch onderzoek laat naar verwachting nog weken op zich wachten.

05-07-2009 om 12:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niemand weet hoe mooi het is


Niemand weet hoe mooi het is.



http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/21.jpg?t=1246707678



geen mens weet hoe mooi het is
om jouw hoofd op mijn buik te hebben
of jouw vinger in mijn hand,
ook de lezer niet, niemand.

hoe je nagloeit in mijn wangen
eerst en dan in mijn gedachten,
salsat in mijn vingertoppen,

hoezeer ik zeker ben dat ik twijfel
of ik wel voldoe aan je verwachtingen
ik wil ja alles geven, alles zijn
waarvan je in je dromen smelt.



05-07-2009 om 11:53 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
04-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse mag niet meer zwemmen

Amy Winehouse mag niet meer zwemmen

Om Rehab te bekijken druk op de foto.


.

Amy Winehouse mag niet meer zwemmen uit vrees dat ze zou verdrinken. De zangeres drinkt er tegenwoordig weer lustig op los en het personeel van een complex waar ze verblijft, vindt dat ze in haar toestand ver van het zwembad moet blijven.

Winehouse werd al enkele malen bewusteloos gevonden op het gras nadat ze 's nachts was gaan zwemmen. Gevreesd wordt dat de dronken zangeres op een nacht niet meer in staat zal zijn om op eigen kracht uit het zwembad te klimmen.

04-07-2009 om 18:28 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belmondo gehoord in zaak rond zijn Belgische vriendin

Belmondo gehoord in zaak rond zijn Belgische vriendin

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/jean-paul-belmondo.jpg?t=1246706886

Jean-Paul Belmondo is woensdag als getuige gehoord door de Franse politie, op vraag van de Belgische justitie, in het kader van een financieel onderzoek rond zijn vriendin Barbara Gandolfi en haar echtgenoot. De 76-jarige Belmondo werd ondervraagd in zijn huis in Parijs. Justitie heeft vragen bij een eventuele lening, of een belofte daartoe, van 200.000 euro die hij zou toekennen aan Gandolfi.

Gandolfi
De Franse acteur leerde het ex-playboymodel kennen in juni 2008, in een restaurant aan de Côte d'Azur. Sinds enkele maanden onderzoekt het parket van Brugge verdachte geldstromen op de rekeningen van de ondernemingen van de man van Gandolfi.

Giften
"Er was wel een plan voor een lening tussen Belmondo en Barbara Gandolfi, maar dat is niet doorgegaan. Het geld werd niet overgemaakt", aldus de advocaat. "Er kan wel sprake zijn van giften maar die overschrijden de mate van het redelijke niet. Belmondo kan mevrouw Gandolfi, met wie hij binnenkort op vakantie vertrekt, niets verwijten."

Volgens de krant Le Parisien staan Gandolfi en haar man aan het hoofd van meerdere ondernemingen, waaronder nachtclubs in Kortrijk en Oostende.

04-07-2009 om 13:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!