Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • het uiteindelijke winkeltje aan het eind van de pergola die helemaal overdekt is met Hedra
  • heb van mjn mannetje lantaarntjes gehad voor onder de pergola, zodat de klanten van de winter door de warme gloed van kaarsen begeleid worden naar mijn winkeltje
  • Mijn trots, het zeephuisje
  • naar tsechië geweest met mannetje en kleindochter
  • Foto
    Foto
    Foto
    Blog als favoriet !
    Foto
    Foto
    fijn dat je er bent, er is iedere dag een nieuw bericht
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    dit zijn de liefdes van mijn leven
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    dagboek van Birgit
    werken en hobby,s samen met mijn Heintje
    WELKOM LIEVE LEZER
    16-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vakantie voorbij
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo lieve lezer,

    Het is weer zover, de vakantie is voorbij voor velen, zommige geluksvogels mogen nog maar ik ben weer volop aan het werk zowel in huis als in mijn winkeltje, afgelopen maandag is het officieel open gegaan en het is erg leuk.
    Heb bloemen gehad en champagne en het ziet er enorm leuk uit, nog even en mijn site is klaaren kan ik bij mijn groothandels worden ingeschreven zodat mensen bij mij boxen kunnen huren om thuis zeep te maken
    Het weer is schitterend en ik ben erg veel in de tuin bezig, het is een ontzettende opluchting dat ik het nu rustiger aan kan gaan doen, mijn lijf zegt steeds vaker ik wil niet meer en nu kan ik dus gewoon rustig aan alles doen wat ik normaal in een sneltrein vaart moet doen er is veel werk afgevallen en ik doe nu alleen nog maar mijn huishouden, visite ontvangen lekker in de ochtend uitgebreid badderen voor 10 uur doe ik boven en de boodschappen en dan is mijn zeepwinkeltje open tot 18.00 uur maar het luxe is dat als er geen klant is ik lekker de strijk kan doen en eten klaar maken stofzuigen enz.
    nu ik doe er wat foto's bij van mijn winkeltje want ik ben er erg trots op, al het kast werk heb ik zelf gemaakt heb het meeste laten zagen maar de rest allemaal zelf ook het schilderwerk het inelkaar schroeven en lijmen.
    en uiteraard het inrichten maar dat was een feest.
    nou tot volgende keer als er mensen zijn die lekkere zeep willen op natuurlijke basis dus niet een beetje natuur erbij maar echt helemaal op natuurlijke basis dan kan je bij mij bestellen via info@hetzeephuisje.nl  en mijn website die hopelijk bij na klaar is is http://www.hetzeephuisje.nl
    misschien zie ik je daar een keer, lieve groetjes en een geweldige zonnige en fijne dag
    van mij Birgit

    16-08-2007 om 13:39 geschreven door Birgit  


    >> Reageer (0)
    04-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.terug van weggeweest

    Hallo lieve lezer,
    Terug van weggeweest, we zijn 14 april voor 4 weken naar spanje vertrokke n met de camper, tot aan alicante maar daar toch terug gegaan naar taragona een weekje mooi weer en voor de rest alleen maar regen, voor ons jammer en we zijn na drie weken weer teug in Nederland dat alleen maar zonnig was. maar nog triester is het voor mijn live vrienden in spanje die absoluut niet zijn opgewassen tegen onze nederlandse regenbuien. ze hebben het ontzettend koud en worden er erg trueig van, ze hebben hun hele leven buiten opgebouwd en dat is er met dit weer niet bij.
    ook de rioleringen zijn er niet op berekend laat staan het gros dat niet eens een dakgoot heeft, maar ik heb in ieder geval nog iets nuttigs gedaan in de vakantie, ben namelijkl inmiddels een zeepwinkeltje aan het opstarten omdat mijn handen het nagels zetten niet meer aankunnen en vond handgemaakte natuurlijke zeep in een klein dorpje in spanje in de bergen en ben daar erg blij mee. ook zeep om de kleding veilig mee te wassen met de hand, ik ga deze in mijn winkel aanbieden en zelfs heb ik al klanten die ik de zeep opstuur omdat ze te ver wonen, het loopt nu al ondanks dat ik voorlopig vanuit mijn huis verkoop, aankomende 20 mei sta ik in goirle op de lentement markt een leuke braderie hier in goirle een dorp naast tilburg en hoop dat mijn zeep enthousiast zal worden ontvangen, ik maak er al zelf en ga er nog meer maken heel erg leuk. ze ruiken heerlijk met allemaal natuurlijke ingredienten, ik heb lekker ruikende zeep maar ook voor mensen met droge en shilferende huis met exceem of psoriasis en acne bijvoorbeeld en het werkt grandioos, heb al meerdere mensen laten proberen. dus we gaan wel zien. ik laat hier nog wel weten of het goed is gegaan, lieve lezers en er komen ook nog foto's vanuit een apart spanje, voor het eerst in 40 jaar hollands weer, lieve groetjes en ik wens een ieder veel liefde en vrienden en een hele fijne zomer.

    04-05-2007 om 22:08 geschreven door Birgit  


    >> Reageer (0)
    12-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lang weggeweest
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    weer een tijd geleden geschreven, mijn leven springt ook van het een naar het ander, mijn nagelsalon mijn kinderen en op dit moment ben ik hele dagen in touw voor de kleinkinderen, mijn dochter Esmeralda is aan haar knie geopereerd en mag niet lopen dus zijn de twee kinderen hier, de kleindochter van 13 die is alleen maar een hulp, om kwart voor zeven allemaal eruit en dan eten en zij gaat dan naar school, dan de kleine Justin van 16 maanden uit bed en eten, daarna gaat hij nog even spelen en doe ik het huis, om half negen in bad met dat kleine mannetje en dan naar bed, kan ik een klantje doen daarna eruit en weer spelen en om 12 uur eten en zo gaat dat zo'n beetje de hele dag door, het is soms erg zwaar maar soms ook enorm genieten, bijv, om hem de eerste keer naar sneeuw te zien kijken of toen ik vorige week een theeserviesje had gekocht omdat hij steeds met het goede en antieke servies ging lopen. maar al met al een enorme drukte, gelukkig is 55 jaar nog niet te oud om fultime oma te zijn.
    ik ben ondertussen ook een sieradenlijn begonnen die bekend wordt onder de naam BIRGIT'S en ik heb al een webwinkel aangelegd en deze sieraden worden ook binnenkort in schoonheidsalons en winkels verkocht. ik maak ze met een positieve gedachte dat ze hun nieuwe eigenaars maar veel geluk en liefde zullen brengen.
    Mijn webwinkel heet
    www.ARTNAILSENBEAUTY.nl

    12-02-2007 om 22:06 geschreven door Birgit  


    >> Reageer (0)
    29-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lang weggeweest
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ben er weer na lang te zijn weggeweest, alleen hier dus hè, heb het gewoon erg druk gehad en toen ik het niet druk had was ik in Bedidorm om de laatste dagen van het nieuwe jaar te vieren.
    Ben ook weer dankbaar voor het nieuwe jaar en hoop dat ook vaak met vrije dagen te mogen vieren.
    Onze plannen zijn in ieder geval om half april met de camper spanje rond te trekken en alvast voor het voorjaar poepie bruin te worden zodat we lekker de zomer in kunnen.
    met ons gaat het heel erg goed de kinders gaan hun gangetje.
    De zoondave heeft een mooie keuken gezet in zijn huis (had een appartement maar heeft dit verkocht) en de dochter met kleinzoon en grote kleindochter hebben het ook naar de zin, Melanie het grote kleinkind heeft afgelopen weekend onze zolder rose gemaakt met verf stof en allerlei leuke meidenspulletjes. ze komt voortaan in het weekend hier logeren. (voor zolang dat duurt bij pubers) haha die veranderen nogal eens van gedachten. maar ze vind haar eigen ruimte hier helemaal te gek.
    ikzelf ben nog steeds aan het nagelen en hoop dat het wat beter gaat lopen want ik heb nog niet zoveel vaste klanten.
    Ook ben ik als hobby sieraden aan het maken en ben aan de sport gegaan iedere dag om half 10 lig ik in een verwarmde cabine te proberen mijn lijf weer een beetje strak te trekken, want zoals jullie wel snappen, gaan ook bij mij zelfs de knieén hangen hahaha.
    maar vind het wel gezellig wat vrouwen om je heen en een kopje koffie.
    Ik doe er maar meteen een goed dieet bij om te zorgen dat ik op een gezonde manier en met een strak lichaam honderd te worden.
    hoop doet leven toch. nou tot volgende keer, groetjes van mij Birgit

    29-01-2007 om 16:10 geschreven door Birgit  


    >> Reageer (0)
    29-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NORMAAL
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In het dagelijkse leven probeer ik een discussie om me heen op gang te krijgen, over het woor NORMAAL, maar ik merk, dat als je hierover begint, de mensen met een specifieke mening moeten komen.
    Dit gaat bij de jongere een stuk makkelijker dan bij oudere mensen, ook daar is voor mij het woord NORMAAL debet aan, jongere mensen staan makkelijker in het leven, die vinden het  NORMAAL om te mogen zeggen wat ze denken en zelf te mogen bepalen wat ze doen en laten, gelukkig hangen zij niet meer zo'n zwaar plaatje aan het woord NORMAAL, zoals  onze generatie deed.
    alleen is het jammer, dat ook deze jongere generatie reageert op bepaalde zaken, die ze wel niet NORMAAL vinden, maar uit zelfbehoud (angst) zich er niet mee bemoeien. 
    Dus stel er is een ruzie op straat aan de gang, dan zeggen ze: niet mee bemoeien en doorlopen want je zit er zo middenin en het is niet jouw ruzie, en als ik dan de vraag stel, of ze het normaal vinden, dat mensen op straat ruzie maken en dat, dat vaak uitmond in geweld, reageren ze met nee, dat is niet NORMAAL, maar soms kan je  leven ervan af hangen.
    ik ben zelf eens in een situatie terecht gekomen dat ik een winkelcentrum in mijn wijk binnenliep en daar een grote kring volwassen mensen zag staan, en in die kring van ongeveer 50 mensen was een knul van ongeveer 16 a 17 jaar de bloemist aan het mishandelen, het eerste wat ik dacht was dit kan niet waar zijn, niet eens wat die knul deed alswel dat er zo'n grote groep niks doet, ik ben zelf een vrouwtje van 1.56 m dus pittig klein maar uit verbijstering ben ik meteen de kring ingesprongen en aan de knul gaan sjorren en schreeuwen en die was zo verbijsterd door wat ik deed dat hij bij zinnen kwam rond zich keek en er vandoor ging en het hele voorval was voorbij, als in een film zag ik toen de kring met mensen uitelkaar gaan en zich verspreiden alsof ze uit de bioscoop kwamen. Dit gebeurde zo'n 20 jaar geleden. dus Joop heeft wel gelijk als hij denkt dat het allemaal als NORMAAL wordt getolereerd maar het jammere is dat als je mensen had gevraagd of ze het inderdaad NORMAAL vonden wat hier gebeurde, was er waarschijnlijk niet een persoon bij geweest die het daar mee eens was.
    het is angst die deze dingen toelaat.
    Het is ook angst dat ons dingen laat gebeuren die andere mensen NORMAAL vinden, als iemand tegen ons zegt doe toch NORMAAL zijn wij meteen ons houvast kwijt en vaak stoppen we meteen met dat wat als niet normaal wordt bevonden, bang om er niet bij te horen , gelukkig zijn er ook een heleboel mensen die zich aan niemand storen en hun eigen gang gaan, wat de rest van de wereld er ook van vind, maar in mijn leven heeft het toch een behoorlijke tijd zijn invloed gehad, ik ben gelukkig wel gebleven hoe ik was alleen mijn onzekerheid is verdwenen. toch heb ik me vaak erg verdrietig gevoeld door het besef dat ik er niet bij hoorde, ik was immers niet  NORMAAL.
    laat je niet lijden door wat mensen wel of niet NORMAAL vinden want vraag hen dan eens, wie dat bepaalt.
    Hou je aan je eigen normen en waarden.
    De tweedde wereldoorlog is begonnen om dat er iemand zei het is niet normaal dat joden bijv. als NORMAAL  mens kan blijven handelen en wandelen en om dat er een heleboel meelopers het eens werd, en Hitler geloofden en het als NORMAAL aannemanen wat hij vertelde, gebeurden er verschrikkelijke dingen.
    Zorg dat je in je leven, je aan je eigen mening houd, zolang je van je zelf weet, dat je uit liefde leeft is er niks mis mee.
    uit liefde kan je geen mensen pijn doen, want dan zeg je geen nare dingen je steelt niet je maakt niks kapot en hoe gek je dan ook doet, dat is altijd NORMAAL.
    kleding, uitstraling, smaak, het maakt niet uit hoe of wie je bent zolang je uit liefde leeft en niet uit angst.
     

    29-08-2006 om 09:02 geschreven door Birgit  


    >> Reageer (1)
    28-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NORMAAL
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    NORMAAL in het dagelijks leven is volgens de woordenboeken, dat, wat voldoet aan de norm, dan vraag ik me af aan welke norm en nog belangrijker aan wie zijn norm.
    NORMAAL  komt van normen en het latijns daarvoor is norma hetgeen betekent , winkelhaak, richtsnoer, maatstaf of regel, hieuit blijkt dus dat het iets is wat meetbaar is, maar waaraan of waarvan
    vond men het vroeger ongepermitteerd, om met lange broek als meisje zijnde naar school te gaan, nu is het NORMAAL. en dat is iets wat niemand pijn kan doen destijds niet en nu niet, gewoon bepaalt door de kerk en een paar burgers met waarschijnlijk een rare kijk op het leven, ik kon er me destijds al niet mee verenigen dat het raar was voor meisjes een lange broek dus werd ik meteen bestempels als niet NORMAAL en nu heb ik nog steeds het zelfde idee als toen en nu ben ik ineens wel NORMAAL  in dat idee, het wordt  ons mensen niet makkelijk gemaakt.
    Ook voor je mening uitkomen was destijds erg moeizaam, heb menigmaal op de mulo op de gang gestaan, omdat ik tegen een leraar een mening had, op een nette respectvolle toon, in bewoordingen waar niks mis mee was, maar door de leraar niet werd gewaardeerd, of het nu wel of niet terecht was.
    vooral godsdienst lessen waren voor mij erg  vermoeiend, een uur op mijn kiezen bijten en op het laatste moment toch graag laten weten hoe je over het leven en dingen dacht, en de pater die wij hadden, vond het geweldig om mij uit te lokken, en op het eind van de les altijd nog even te vragen, wat ik vond van het vraagstuk, omdat hij wist dat ik anders over de dingen dacht dan hij.
    Het woord NORMAAL heeft in mijn leven altijd veel verpest, ik heb me er altijd erg onzeker door gevoeld dacht dat ik er niet bij hoorde, nu ik dus ouder ben kan ik het een plaatsje geven, ik was wel normaal maar liep in een kringetje rond die een ander idee hadden van NORMAAL en dat is dus het grote probleem.
    We hebben met zijn allen een woord gevormd, dat voor iedereen een andere betekenis heeft.

    Joop in mijn gastenboek heeft het idee dat oorlogen, armoede, corruptie, geweld en uitbuiting als normaal wordt geaccepteerd terwijl ik het absoluut niet normaal vind en er tot op heden altijd op reageer, zelfs als ik jeugd dingen hoor zeggen die ook tegen mijn normaliteit in druisen en probeer dan te laten doordringen, dat zodra je alles NORMAAL gaat vinden het ook inderdaad makkelijker geaccepteerd wordt en wat daar de gevolgen van kunnen zijn.

    en wat jij bedoeld Joop is iets dat niet NORMAAL  is maar uit angst gebeurd en ook uit angst door veel mensen wordt getollereerd, voor mij leeft een mens uit twee dingen, uit liefde en uit angst, en als je uit angst leeft gaat er erg veel verkeerd en gebeuren er altijd veel negatieve dingen, als een mens uit liefde leeft heb je het een stuk makkelijker in het leven.
    dan kan je uitkomen voor je mening op een liefdevolle manier mensen benaderen en laten weten dat bepaalde dingen voor jou niet NORMAAL zijn en ze uitleggen, wat er kan gebeuren als je dingen wel accepteerd, ook al sta je er niet achter en vind je ze niet NORMAAL
    Lieve lezers laat je niks wijsmaken, als je niemand pijn doet, en iedereen om je heen met respect behandelt, ben je als mens in ieder geval knap NORMAAL

    28-08-2006 om 11:45 geschreven door Birgit  


    >> Reageer (0)
    24-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NORMAAL
    het woord NORMAAL laat me al een paar dagen niet los,
    het leven is al erg ingewikkeld, maar als je je gaat afvragen wat het woord normaal betekent, gaat er een hele nieuwe wereld open, komt daar misschien het weinig zelfvertrouwen van mensen vandaan, is het dat, wat vaak mensen tegenhoud zichzelf te zijn, is het dat woord wat voor vele mensen een leven lang blijft bepalen wat ze doen en hoe ze leven, als ik mezelf bekijk, ik vind het normaal om niet te vloeken omdat ik dat zo thuis heb geleerd en daar is niet zo veel mis mee, het is namelijk goed te leven zonder te vloeken dat bepaalt niet zoveel in mijn leven, maar als ik kijk dat ik ook geleerd heb om als een prinsesje te leven bijv. de tafel dekken, met stoffen servetten en servetringen alle schalen keurig opgemaakt met perterselie,  selderie enz. de messen en vorken keurig recht naastelkaar er mag er geen uit het gelid liggen en aan tafel niet lachen wel een goed gesprek in alle rust. dit terug kijkende ben ik blij dat ik dat heb kunnen loslaten.
    toen ik volwassen werd en kinderen kreeg heb ik even terug gekeken en was blij dat ik zo netjes ben opgevoed maar ik vind het prima met papieren servetten en van mij mag je aan tafel best lachen en plezier hebben dus het NORMAAL van mijn ouders heb ik veranderd in een ander NORMAAL en dat heeft mijn leven wel veranderd,
    in het begin was het eng om het anders te doen en de dingen zelf te bepalen want wie zegt dat mijn NORMAAL  wel kan of is het niet verkeerd dat ik mijn kinderen ontzeg wat ikzelf wel heb meegekregen.
    moeilijk en warrig?? inderdaad en er komt nog meer ik zit vol met vragen aan iedereen wat die er van denken wat normaal is voor een ieder is het namelijk weer anders, dus mocht je er een uitgesproken mening over hebben laat het me dan weten mag via mijn site en mag via mijn E-mail ik hou van de mening van mensen daar leer ik weer van en misschien wordt ik nog een ooit NORMAAL hahha

    24-08-2006 om 15:44 geschreven door Birgit  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    24-08-2006 om 15:27 geschreven door Birgit  


    >> Reageer (0)
    23-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.55 jaar jong of oud????????
    Klik op de afbeelding om de link te volgen wat is oud?? maandag 55 jaar geworden het is zo geweldig om ouder te worden!
    toen ik nog een kind was, vond ik oudere mensen altijd al geweldig, hun rust en wijsheid, hun liefde voor het leven.
    Nu ik zelf over de helft ben wacht ik op die tijd maar omdat het leven zo veranderd is moet ik denk ik nog lang wachten de liefde voor het leven heb ik denk ik als kind al meegekregen maar die rust en wijsheid die serene uitstraling die oudere mensen toen hadden die komt maar niet haha
    Het is zo dat je er denk ik aan toe moet geven om oud te worden maar ik heb nog geen tijd.
    ik vind het nog veel te leuk om te rennen en te springen door het leven met mijn strakke en lage spijkerbroeken ik denk dat ik me maar voorneem om oud te worden als ik 80 jaar wordt want ik heb nog geen rust er mag nog zoveel gedaan worden.
    ben net begonnen met mijn nagelstudio heb nog een dijk wilde verlangens zoals parachute springen dat is een wens die ik als kind al had. de ballonvaart is inmiddels al verwezelijkt.
    om te beginnen nog minstens 20 jaar met de camper rijden, en vanalles ontdekken.
    als ik zo terug kijk denk ik arme ouders opa's en oma's van de vorige generatie. die hielden zich nog zo netjes aan wat verwacht werd van ze. wie weet wat die nog hadden willen doen.
    ik sta nog een hele avond en nacht te dansen op de muziek van nu en wat de rest van de wereld van die bonke bonke muziek vinden zit ik niet zo mee, want ik voel me dan helemaal lekker in mijn vel niet om jong te blijven maar omdat het zo fijn voelt.
    mijn verjaardagsfeest was geweldig een heel verjaardagsweekend
    van mijn kleindochter kreeg ik een wandel en bootsafari in het restaurant een bakje koffie en gebak en ik zat wezenloos te genieten van de dingen die zomaar op je pad kunnen komen.
    ze betaalde als een echte jonge dame alles voor ons en ik mocht er nog geen cent bijleggen
    het was een zwoele avond dus echt jungle sfeer aan de andere kant van de beekse bergen was decibel een party aan de gang de muziek was dus ook geweldig, overal te horen.
    op mijn verjaardag zelf heb ik mosselen gemaakt 6 kilo en een boel fritekes en sla en tomatensla een wijntje en biertjes erbij een paar geweldige mensen en je hebt een heel fijn feest.
    geweldig hoor 50 mensen uitnodigen zoals we vroeger deden maar dan moet ik zo hard werken dat ik me afvraag of ik echt wel jarig was en nu kon ik relaxty met mijn gasten praten en genieten

    23-08-2006 om 00:00 geschreven door Birgit  


    >> Reageer (0)
    20-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    20-08-2006 om 22:01 geschreven door Birgit  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lang geleden
    Klik op de afbeelding om de link te volgen beste lezer, het zou eigenlijk geen dagboek  meer mogen heten ik heb zo weinig tijd dat het steeds maar weer uitgesteld wordt het schrijven hier,
    morgen is het mijn verjaardag en ondertussen is mijn auto overleden dus wordt het fietsen. hoop dat het gaat lukken met mijn spieren en slechte rug maar beter dan mijn spaarcentjes aan een auto uitgeven
    er zat olie in mijn waterreservoir en dat hoort er niet dus helaas ga er verder maar geen geld aan spenderen het was al een oudje maar ik rij ook niet zo heel veel km.
    moet een keer per maand naar de groothandel en naar de boekhouder en mijn dochter beloofde dat ze dan zou rijden dus voorlopig doen we het zo
    de vakanties zijn achter de rug en ik kan nu beginnen met al mijn gezaaide planten voor volgend jaar in de tuin te zetten en beginnen met het stekken van de fuchsia's heintje gaat in mijn kan een stektafel maken.
    Eerst ga ik morgen voor 8 personen mosselen en frietjes maken.
    als ik verjaar nodig ik de laatste jaren mijn kinderen uit om te eten en daarbij dan twee extra mensen zomaar mensen die net op visite geweest zijn of die ik super aardig vindt
    deze keer zijn het mijn beste en allerliefste vriendin Ineke en mijn zwager andre waarvan in januari zijn vrouw is overleden
    en die dol is op mosselen eten.
    van mijn klaindochter heb ik al het kado gehad, ik mocht mee op safari wandeling en boottocht in de beekse bergen kreeg een kop koffie met gebak daar in het restaurant en we hebben samen  echt heel erg genoten.
    Alleen al dat ze steeds zulke leuke dingen verzint vind ik al geweldig.
    en morgen wordt ik vast door de kinderen verwend.
    zal foto's maken voor hier dat is wel leuk

    20-08-2006 om 21:58 geschreven door Birgit  


    >> Reageer (0)
    05-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dochter en kleindochter twee mooie meiden
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    05-08-2006 om 23:47 geschreven door Birgit  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    05-08-2006 om 23:17 geschreven door Birgit  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    05-08-2006 om 23:09 geschreven door Birgit  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    05-08-2006 om 23:08 geschreven door Birgit  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    05-08-2006 om 23:05 geschreven door Birgit  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    05-08-2006 om 23:03 geschreven door Birgit  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kleinzoon justin
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    05-08-2006 om 22:52 geschreven door Birgit  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kleinzoon Justin
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    05-08-2006 om 22:39 geschreven door Birgit  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.foto's van een trotse oma en mama
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    05-08-2006 om 22:36 geschreven door Birgit  


    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006

    Foto

    Foto


    Foto

    Foto


    Foto

    E-mail mij

    Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Foto

    Startpagina !

    Foto

    Gastenboek
  • blaauweboemel
  • Bergen zijn het begin en het eind van elk natuurlandschap.
  • PRETTIG WEEKEND GEWENST
  • bezoekje uit Zarren
  • bezoekje uit Zarren

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto



    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!