NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Zoeken in blog

Foto
Mijn favorieten
 • Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  blankenbergsstadsbeeld

  09-03-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.L'envol  >> Reageer (0)
  08-03-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LE ILLUSIONS PERDUES  >> Reageer (0)
  07-03-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CONSTRUCTIE  >> Reageer (0)
  06-03-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WELKOM IN BLANKENBERGE

  welkom


  >> Reageer (1)
  05-03-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ici, là-bas ou ailleurs

  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CARNAVALBEELDJE  >> Reageer (0)
  04-03-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ECLIPS

  >> Reageer (1)
  03-03-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MOEDER EN KIND

  >> Reageer (1)
  02-03-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.YOU AND ME  >> Reageer (0)
  01-03-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OPEN CITADEL

  >> Reageer (0)
  29-02-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STERKEN DRIES

  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.folkert de jong
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  >> Reageer (0)
  28-02-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SALTIMBANQUE  >> Reageer (0)
  27-02-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MOTORIJDER

  NAND HUYGHE

  Studeerde aan de Gentse Academie voor Schone Kunsten (KASK).In 1982 treedt hij toe tot het kunstcollectief “Het Sas” onder leiding van Roland Monteyne en wordt zijn assistent. Hij leunde aan het surrealisme, maar raakte algauw gefascineerd door de inpakt van reclame. Hij ging experimenteren,gebruikte bestanddelen van verkeerstekens en reclameborden, en noemde zijn werk ludiek:”Road Icon Art”.Aldus probeerde hij een synthese te maken van zijn onderzoek en grifte de combinatie van logogramrchaisch teken op grondlaag der onbewuste effecten inherent aan verkeersborden en reclamepanelen en bracht zonder omwegen de symbiose op straat en noemde het artvertising.Hij realiseerde zijn project in 1988 in de Herderstraat te Zele.De tentoonstelling was dag en nacht te bezichtigen voor een rijdend publiek.
  >> Reageer (0)
  26-02-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blankenbergeoises

  Sinds 2011 bevindt zich Langs de Brugse Steenweg aan het rond punt met de Riethoek een kunstwerk de “Blankenbergeoises” waarop zeven levensgrote bronzen beelden van naakte vrouwen te zien zijn.

  Deze kunstwerken zijn  het werk van kunstenares Louisette Lagast .


  >> Reageer (0)
  25-02-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.APPENDIX

  Appendix beeldhouwerk van kunstenares CHANTAL GRARD


  >> Reageer (0)
  24-02-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eeuwige verbondenheid - Lieve Goeminne

  Zij werd in Blankenberge geboren en heeft haar atelier in Knokke. De kunstenares onderwijst Nederlands en Engels en kreeg een beeldende opleiding aan de Academie van Brugge. Haar schilderijen zijn deels figuratief, deels refererend aan vlakken van kleur en ritmiek, aan een discrete lyrische abstractie. In tengere vlaktes verschijnen langgerekte personages als verticale lijnen bijna. Er heerst een vleugje poëzie in tal van haar doeken. Wij menen er de geest van een andere internationaal bekende Blankenbergenaar in te ontwaren, namelijk Rudi Pillen, vooral dan in het situeren van antropomorfe verticaliteit in een gevoelig veld van kleur en materie.

  De personages in haar sculptuur die zij de naam Amedé en Josefien geeft, wat een anekdotische connotatie oproept, lijken zo uit haar doeken ontsnapt. Alle verhoudingen in acht genomen. Het is niet voor de hand liggend om de twee, schilderij en sculptuur, schilderes en beeldhouwster of maker van ruimtelijk werk, in functie van elkaar te beoordelen en te situeren. Het beeld dat al geruime tijd voor de start van de eigenlijke Beeldige Wandeling werd geplaatst komt eigenlijk via een zijweg in die beeldenwandeling terecht en maakt er thans wel deel van uit, maar niet in de tijdelijk betekenis van de rest van het beeldige verhaal. Het beeld is op tal van vlakken een eenzaat, een buitenmaatse prestatie, wat evenzeer verwijst naar de afmetingen als naar de sensibiliteit van het geheel. Het is in ruime mate, zoals haar schilderijen, de reflectie van een plastische bewogenheid waarbij de gedachte de vorm overstijgt.


  >> Reageer (0)
  23-02-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hello !! dank voor het bezoeken van mijn blog

  a


  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.welkom op mijn blog blankenbergsstadsbeeld

  welkom op mijn blog


  >> Reageer (0)
  22-02-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
  Proficiat!

  Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

  U kan uw blog bekijken op http://blog.SeniorenNet.be/blankenbergsstadsbeeld

  We hebben om te starten ook al een reeks extra's toegevoegd aan uw blog, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen.  Zo is er een archief, gastenboek, zoekfunctie, enz. toegevoegd geworden. U kan ze nu op uw blog zien langs de linker en rechter kant.

  U kan dit zelf helemaal aanpassen.  Surf naar http://blog.SeniorenNet.be/ en log vervolgens daar in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens op 'personaliseer'.  Daar kan u zien welke functies reeds toegevoegd zijn, ze van volgorde wijzigen, aanpassen, ze verwijderen en nog een hele reeks andere mogelijkheden toevoegen.

  Om berichten toe te voegen, doet u dit als volgt.  Surf naar http://blog.SeniorenNet.be/  en log vervolgens in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.  Druk vervolgens op 'Toevoegen'.  U kan nu de titel en het bericht ingeven.

  Om een bericht te verwijderen, zoals dit bericht (dit bericht hoeft hier niet op te blijven staan), klikt u in plaats van op 'Toevoegen' op 'Wijzigen'.  Vervolgens klikt u op de knop 'Verwijderen' die achter dit bericht staat (achter de titel 'Proficiat!').  Nog even bevestigen dat u dit bericht wenst te verwijderen en het bericht is verwijderd.  U kan dit op dezelfde manier in de toekomst berichten wijzigen of verwijderen.

  Er zijn nog een hele reeks extra mogelijkheden en functionaliteiten die u kan gebruiken voor uw blog. Log in op http://blog.SeniorenNet.be/ en geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op.  Klik vervolgens op 'Instellingen'.  Daar kan u een hele reeks zaken aanpassen, extra functies toevoegen, enz.

  WAT IS CONCREET DE BEDOELING??
  De bedoeling is dat u op regelmatige basis een bericht toevoegt op uw blog. U kan hierin zetten wat u zelf wenst.
  - Bijvoorbeeld: u heeft een blog gemaakt voor gedichten. Dan kan u bvb. elke dag een gedicht toevoegen op uw blog. U geeft de titel in van het gedicht en daaronder in het bericht het gedicht zelf. Zo kunnen uw bezoekers dagelijks terugkomen om uw laatste nieuw gedicht te lezen. Indien u meerdere gedichten wenst toe te voegen op eenzelfde dag, voegt u deze toe als afzonderlijke berichten, dus niet in één bericht.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken over de actualiteit. Dan kan u bvb. dagelijks een bericht plaatsen met uw mening over iets uit de actualiteit. Bvb. over een bepaalde ramp, ongeval, uitspraak, voorval,... U geeft bvb. in de titel het onderwerp waarover u het gaat hebben en in het bericht plaatst u uw mening over dat onderwerp. Zo kan u bvb. meedelen dat de media voor de zoveelste keer het fout heeft, of waarom ze nu dat weer in de actualiteit brengen,... Of u kan ook meer diepgaande artikels plaatsen en meer informatie over een bepaald onderwerp opzoeken en dit op uw blog plaatsen. Indien u over meerdere zaken iets wil zeggen op die dag, plaatst u deze als afzonderlijke berichten, zo is dit het meest duidelijk voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken als dagboek. Dagelijks maakt u een bericht aan met wat u er wenst in te plaatsen, zoals u anders in een dagboek zou plaatsen. Dit kan zijn over wat u vandaag hebt gedaan, wat u vandaag heeft gehoord, wat u van plan bent, enz. Maak een titel en typ het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks naar uw blog komen om uw laatste nieuwe bericht te lezen en mee uw dagboek te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met plaatselijk nieuws. Met uw eigen blog kan u zo zelfs journalist zijn. U kan op uw blog het plaatselijk nieuws vertellen. Telkens u iets nieuw hebt, plaats u een bericht: u geeft een titel op en typt wat u weet over het nieuws. Dit kan zijn over een feest in de buurt, een verkeersongeval in de streek, een nieuwe baan die men gaat aanleggen, een nieuwe regeling, verkiezingen, een staking, een nieuwe winkel, enz. Afhankelijk van het nieuws plaatst u iedere keer een nieuw bericht. Indien u veel nieuws heeft, kan u zo dagelijks vele berichten plaatsen met wat u te weten bent gekomen over uw regio. Zorg ervoor dat u telkens een nieuw bericht ingeeft per onderwerp, en niet zaken samen plaatst. Indien u wat minder nieuws kan bijeen sprokkelen is uiteraard 1 bericht per dag of 2 berichten per week ook goed. Probeer op een regelmatige basis een berichtje te plaatsen, zo komen uw bezoekers telkens terug.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met een reisverslag. U kan een bericht aanmaken per dag van uw reis. Zo kan u in de titel opgeven over welke dag u het gaat hebben, en in het bericht plaatst u dan het verslag van die dag. Zo komen alle berichten onder elkaar te staan, netjes gescheiden per dag. U kan dus op éénzelfde dag meerdere berichten ingeven van uw reisverslag.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met tips op. Dan maakt u telkens u een tip heeft een nieuw bericht aan. In de titel zet u waarover uw tip zal gaan. In het bericht geeft u dan de hele tip in. Probeer zo op regelmatige basis nieuwe tips toe te voegen, zodat bezoekers telkens terug komen naar uw blog. Probeer bvb. 1 keer per dag, of 2 keer per week een nieuwe tip zo toe te voegen. Indien u heel enthousiast bent, kan u natuurlijk ook meerdere tips op een dag ingeven. Let er dan op dat het meest duidelijk is indien u pér tip een nieuw bericht aanmaakt. Zo kan u dus bvb. wel 20 berichten aanmaken op een dag indien u 20 tips heeft voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken dat uw activiteiten weerspiegelt. U bent bvb. actief in een bedrijf, vereniging of organisatie en maakt elke dag wel eens iets mee. Dan kan je al deze belevenissen op uw blog plaatsen. Het komt dan neer op een soort van dagboek. Dan kan u dagelijks, of eventueel meerdere keren per dag, een bericht plaatsen op uw blog om uw belevenissen te vertellen. Geef een titel op dat zeer kort uw belevenis beschrijft en typ daarna alles in wat u maar wenst in het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks of meermaals per dag terugkomen naar uw blog om uw laatste belevenissen te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken uw hobby. U kan dan op regelmatige basis, bvb. dagelijks, een bericht toevoegen op uw blog over uw hobby. Dit kan gaan dat u vandaag een nieuwe postzegel bij uw verzameling heeft, een nieuwe bierkaart, een grote vis heeft gevangen, enz. Vertel erover en misschien kan je er zelfs een foto bij plaatsen. Zo kunnen anderen die ook dezelfde hobby hebben dagelijks mee lezen. Als u bvb. zeer actief bent in uw hobby, kan u dagelijks uiteraard meerdere berichtjes plaatsen, met bvb. de laatste nieuwtjes. Zo trek je veel bezoekers aan.

  WAT ZIJN DIE "REACTIES"?
  Een bezoeker kan op een bericht van u een reactie plaatsen. Een bezoeker kan dus zelf géén bericht plaatsen op uw blog zelf, wel een reactie. Het verschil is dat de reactie niet komt op de beginpagina, maar enkel bij een bericht hoort. Het is dus zo dat een reactie enkel gaat over een reactie bij een bericht. Indien u bvb. een gedicht heeft geschreven, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze het heel mooi vond. Of bvb. indien u plaatselijk nieuws brengt, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze nog iets meer over de feiten weet (bvb. exacte uur van het ongeval, het juiste locatie van het evenement,...). Of bvb. indien uw blog een dagboek is, kan men reageren op het bericht van die dag, zo kan men meeleven met u, u een vraag stellen, enz. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.

  WAT IS DE "WAARDERING"?
  Een bezoeker kan een bepaald bericht een waardering geven. Dit is om aan te geven of men dit bericht goed vindt of niet. Het kan bvb. gaan over een bericht, hoe goed men dat vond. Het kan ook gaan over een ander bericht, bvb. een tip, die men wel of niet bruikbaar vond. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.


  Het SeniorenNet-team wenst u veel succes met uw gloednieuwe blog!

  Met vriendelijke groeten,
  SeniorenNet-team


  >> Reageer (0)


  Foto

  Inhoud blog
 • fotowandeling 20
 • HARMONIE
 • WORDING
 • fotowandeling 20
 • LIPPENS & DE BRUYNE
 • fotowandeling 19
 • KONING ALBERT
 • fotowandeling 18
 • A VAN ACKER
 • fotowandeling 17
 • DE BIBLIOTHEEK
 • fotowandeling 16
 • DE KREET
 • fotowandeling 15
 • DE PRESIDENT
 • MOEDERSMART
 • fotowandeling 14
 • OUD VENTJE
 • fotowandeling 13
 • ONTKIEMEN
 • fotowandeling 12
 • BABIES
 • fotowandeling 11
 • RESTYLING
 • fotowandeling 10
 • NEMSAGRO
 • fotowandeling 9
 • SOLDAAT
 • fotowandeling-8
 • VISSERSHOOFD MET ZUIDWESTER
 • fotowandeling 7
 • TWIJFELAAR
 • UIT DE ZEE ONTSTAAN
 • fotowandeling 6
 • PAUL BAETEMAN
 • VROUW
 • SIMBIOSE
 • erfgoed blankenberge
 • OPEN ELF
 • fotowandeling-6
 • LUCHTHAPPER
 • DINO
 • DE ZEIKERTJES
 • yachthaven
 • fotowandel-4
 • CONSCIENCE
 • fotowandeling 5
 • VISSERSHOOFD
 • fotowandeling 3
 • TUINTOTEM
 • 30.03.2016
 • TIJDSCAPSULE 2100
 • fotowandeling-1
 • SILHOUET
 • Moeder en kind
 • MEISJES OP BANK
 • LE VOL
 • BEVRIJDING MANITOBA
 • GROEI
 • DIENENDE HANDEN
 • DE KRIJGER
 • DE BAADSTERS
 • DE NAAKTE VIOLISTE
 • DE ZEEMEERMINNEN
 • HET GEBROKEN GEWEER
 • DE BLAUWE VOGEL
 • Prélude
 • ZITTENDE MOEDER MET KIND
 • TORSO
 • STORMVOGELS
 • L'envol
 • LE ILLUSIONS PERDUES
 • CONSTRUCTIE
 • WELKOM IN BLANKENBERGE
 • ici, là-bas ou ailleurs
 • CARNAVALBEELDJE
 • ECLIPS
 • MOEDER EN KIND
 • YOU AND ME
 • OPEN CITADEL
 • STERKEN DRIES
 • folkert de jong
 • SALTIMBANQUE
 • MOTORIJDER
 • Blankenbergeoises
 • APPENDIX
 • Eeuwige verbondenheid - Lieve Goeminne
 • hello !! dank voor het bezoeken van mijn blog
 • welkom op mijn blog blankenbergsstadsbeeld
 • Proficiat!

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  sommige locatie's kunnen gewijzigd zijn, hiervoor uw begrip, dank u !!
  Foto

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!