Daten...en zo.
Inhoud blog
  • Born to be wild
  • Santé
  • Lijmen
  • Bedankt
  • Artistiek daten

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Avonturen met daten en ontmoetingen.
    24-07-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In vijftig tinten wijs

    In vijftig tinten wijs,

    Ik weet nog, toen ik voor de eerste keer lid werd van vijftig plus, dat het me soms moeilijk viel om mensen te doorgronden via het lezen van hun profiel.

    Nu weet ik door ervaring en “van horen zeggen” veel beter wat er achter vele beschrijvingen schuilgaat, en dat wil ik de nieuwkomers hier zeker niet onthouden.

    Misschien is deze blog minder geschikt voor gevoelige lezers, of voor diegene die nogal snel in hun “waar ze zelf geen kijk op hebben zonder spiegel” zijn gebeten.

    Vooreerst zijn er de mensen die houden van antiek. Dat is een makkelijke. Dezen hebben liever een partner die gerust heel wat jaren ouder mag zijn. Wel in aantrekkelijke en goed geconserveerde staat natuurlijk.

    Wil je actief zijn op Things2Share moet je minstens politiek, koken en boksen in uw favorieten hebben staan. Best ook nog tennis want er wordt daar een aardig balletje over en weer geklopt, met soms de nadruk op “geklopt, wanneer een discussie tot een kookpunt komt. Vandaar ook het boksen. Gelukkig zijn het maar virtuele toeken die er uitgedeeld worden, net als in de politiek dus, maar het is daarom niet minder leuk om te volgen.

    Zij die aan yoga doen zijn mensen die een ganse dag volledig stil kunnen zitten. Maar ben je alle twee zo, dan kan het toch nog gezellig worden.

    De beleggers op deze site smeren zelf nog hun boterham, en ja, liefst met beleg ertussen al zijn er ook die het er gewoon naast leggen en er bij elke beet naar kijken. Voor meer uitleg over dat laatste, zie verderop bij roeien.

    Ook op deze ouderdom, minstens vijftig dus, zijn er nog mannen die van bergsport houden, wat dan meestal betekent dat ze alle hoogtes willen trotseren, van cup a tot c en hoger.

    Er zijn de schaatsers, die alhoewel schaatsen een mooie sport is, toch veel minder sportief uit de hoek komen doordat ze voornamelijk een scheve schaats rijden. Een kunst op zich maar ik zie ze nooit meedoen aan een Elfstedentocht. Elf vrouwen daarentegen mag geen enkel probleem zijn voor deze krachtpatsers.

    Het zijn ook dezen die zich nog heel sterk bezighouden met het verenigingsleven. Ga en verenig u, is een door hen goed bekende uitspraak van de Heer.

    Lees je ergens ”golfen”, dan weet je , deze heeft last van een wisselend humeur, vol hoogtes en laagtes.

    Roeien staat meestal voor mensen die het niet al te breed hebben en moeten roeien met de riemen die ze hebben. Vaak hebben dezen dan ook nog wandelen in het profiel staan en op muzikaal vlak zie je meestal blues staan. Ben je goed zelf voorziend, is dit de ideale partner om uw hemel te verdienen.

    Zeilers spreekt weer voor zichzelf. Dat zijn de mensen die vroeg onder zeil gaan. Meestal ochtendmensen dus. Ben je ook een zeiler, dan is er geen enkel probleem om samen in het bootje te stappen.

    Beetje oppassen is het met mensen die “uitgaan” in hun profiel hebben staan. Dat zijn de mensen voor wie het genoeg is geweest en stillekes willen uitdoven. Uitgaan zoals een stekske dus.

    Zij die graag reizen komen iedere dag nog uit hun bed en hebben minstens in drie kamers geweest, het kleinste kamertje niet meegenomen in de telling

    De zweefvliegers pak je best met fluwelen handschoenen aan. Dat zijn de supergevoelige leden hier. Je geeft hen twee lieve woordjes en ze zitten op hun wolk. U bent volledig verantwoordelijk om die wolk te onderhouden , dus enige ervaring in het zweven is onontbeerlijk.

    Atletiek staat voor mensen die vooral op de zaken vooruit willen lopen. Uw huwelijk is al gepland bij de eerste date.

    De surfers doen het op het internet, de toneelliefhebbers doen het op de chat, de paardrijders rijden nog graag, maar niet op een paard en liefst ongezadeld.

    De grootste voorzichtigheid dient echter uit te gaan bij hen die “bodybuilding” als sport hebben ingevuld. Weet dat het meestal in omgekeerde zin gaat, van strak naar bijna amorf.

    Ik hoop, dat door deze bijdrage, vele nieuwkomers er in zullen slagen om met duidelijke kijk op de zaken, zich hier een weg te banen tussen alle kandidaten, en dat ze moge vinden wat ze zoeken, want duidelijkheid biedt kansen, dat valt niet te ontkennen.



    Ziezo, beste mensen, dit was mijn laatste blog, of er moest nog een allerlaatste komen, je weet maar nooit. ;-)



    Banoen.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 18/07-24/07 2022
  • 04/07-10/07 2022

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!