Daten...en zo.
Inhoud blog
  • Born to be wild
  • Santé
  • Lijmen
  • Bedankt
  • Artistiek daten

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Avonturen met daten en ontmoetingen.
    24-07-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Modern times

    Modern times,

    Ja...zo gaat dat. Andere tijden , andere zeden, en wat we nu beleven is voor heel veel mensen uniek.

    We schrijven ons in op een datingsite, en hopen dat er een vaccin wordt gevonden vooraleer we zelf de liefde vinden, want zeg nu zelf, wat is liefde als je eigenlijk altijd die anderhalve meter afstand moet houden.

    Geen wandeling hand in hand , geen welkomstzoen, zwaaihandje bij het afscheid en hooguit een toegeblazen kusje. Dit is de robotisering van de mensheid. Straks nog een chip er in en we zijn klaar voor de nieuwe samenleving.

    Het is nog even wachten, maar je mag er zeker van zijn dat er één van de dagen een krant in grote koppen meedeelt “EERSTE VROUW BEZWANGERD VANOP 15OO MM”.

    Ja, vanop 1500 mm, want de pers houdt van grote getallen. Waarschijnlijk zal het wel in Amerika gebeuren, want met “God bless America” kan je zo'n wonder wel verwachten.

    Ik wil niet spotten met de slachtoffers, het is een ramp waarbij sommige taferelen ons echt naar de keel grijpen. Je ouders hebben heel hun leven keihard gewerkt om dit land mee op te bouwen, en nu worden ze in de steek gelaten door de overheid. Het is om te janken.

    Maar...de beste grappen over de Joden komen ook van de Joden zelf. Soms is het beter de dood uit te lachen dan hem te laten winnen.

    Eén ding weet ik pertinent zeker. Mocht mijn ex schoonmoeder morgen besmet worden met corona, dan komt dat vast door mijn (ex)schoonvader, want die kreeg altijd al van alles de schuld op zich.

    De lieve man is dan al wel bijna twintig jaar overleden maar het zou hem niet helpen, daar durf ik een goed fleske wijn op verwedden, en twee ook, maar dan goedkopere.

    Deze week kwam ik nog eens in mijn bank. Niet echt “mijn” bank , maar je weet wel, zo'n kantoor waar de mensen af en toe, liefst als er veel volk in de buurt is, eens gewichtig binnen lopen, zodat mogelijke toeschouwers dan misschien wel gaan denken, die zit er warmpjes in. Het was ook warm die dag. Dus, ik kom daar binnengestapt met mijn zwart De Wever mondmasker, en ik zeg, misschien iets te hard, maar dat is eigen aan slechthorenden, “dit is...” en de bedienden staken hun armen al in de lucht, “zeker de warmste dag tot hiertoe”, waarna alle handjes met een zucht weer omlaag gingen, en enkele stoere bankiers stilletjes verdwenen naar hun privé bureel. Als Bonnie er nu nog bij geweest was , dan was het feest compleet geweest.

    Nee, die maskers hebben niet alleen maar positieve eigenschappen. Net als een boerka in de straat ook nog altijd vreemde grimassen doet trekken.

    Het leven van een alleenstaande full time dater was niet makkelijk en velen hebben het waarschijnlijk al opgegeven, want wie vergaapt zich nu graag aan al die mooie vrouwen/knappe mannen, hier op de site, terwijl daten als ultra gevaarlijk wordt bestempeld?

    Tegelijkertijd gebeuren er ook wel dingen die hoop geven. Daarstraks wandelde ik in een park in de buurt en daar lag een jeugdig koppeltje op het gras, zich niet bewust van al wie er voorbij kwam, en ze kusten alsof hun leven er vanaf hing.

    Meteen kwam er een deuntje in me op “we zullen doorgaan”. Ja , Ramses Shaffy wist het altijd al, wij geven nooit op.

    Heel binnenkort zijn we heel die rare toestanden weer vergeten en razen we weer door het leven. Wel ja, de vinnigste onder ons toch. Maar of je nu in turbo vaart geniet of lekker rustig aan, who cares, we doen toch weer lekker wat we willen.

    Ik zat al weer enkele keren ergens op een gezellig terrasje, en de mensen leken me nog een stuk vriendelijker dan voor de crisis. De moedigste hier durven het waarschijnlijk alweer aan om eens een date te hebben, anderen wachten wellicht nog op hun tweede prik en kijken het nog even aan, maar je kan er van op aan, binnenkort heeft ieder hier weer zijn straffe verhalen over hoe geslaagd , of net weer niet, hun ontmoetingen waren. Eigenlijk zouden we van dan af ook weer meer mensen de site moeten zien verlaten, omdat ze vonden wat zo lang werd gezocht, het aantal abo’s zal weer naar een lager peil gaan, minder keus dus voor hen die overblijven, dus ik zou zeggen, schiet in actie, nu, voordat iemand je voor is, want je mag er zeker van zijn, ook al is iedereen zo blij nu corona stilaan wegdeemstert, er is nog altijd niemand bereid om zijn /haar lief te delen.

    Gelukkig hoef ik zelf niet meer mee te doen aan de ratrace, ik ben hier al met de beste weg. ;-))))))



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 18/07-24/07 2022
  • 04/07-10/07 2022

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!