Daten...en zo.
Inhoud blog
  • Born to be wild
  • Santé
  • Lijmen
  • Bedankt
  • Artistiek daten

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Avonturen met daten en ontmoetingen.
    24-07-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijne maat content

    Mijne maat content,





    Verleden week kwam ik een kameraad tegen tijdens het winkelen, en hij zag er echt goed uit, wat ik hem ook zei.

    Ik heb hem jaren geleden heel anders meegemaakt, toen hij na zo'n vijventwintig jaar huwelijk werd vervangen door een jongere adonis. Verdorie wat zat Jan toen diep. Ik heb er ooit dieper weten zitten, maar dat waren wel mijnwerkers. Ik heb hem toen nog omhoog proberen te trekken, maar was er zelf niet sterk genoeg voor, dus heb ik hem beloofd van iedere dag wat zand in die put te gooien , zodat die uiteindelijk vol zou raken , en Jan er vanzelf uit kon stappen. Het heeft een tijd geduurd maar 't lukte.



    Toen ik uit de winkel stapte stond Jan me al lachend op te wachten, en ik dacht, verdorie, hoe komt die plots zo vrolijk? Daar wou ik nu toch het fijne van weten, dus ik al direct, “awel Jan, zo vrolijk, waar komt dat zo vandaan? “ “Wel ja” zei hij, “ik heb me anderhalf jaar geleden ingeschreven op een datingsite, vijftig plus”. Ik heb hem niet gezegd dat ik de site wel kende, want wou hem zeker niet afleiden van zijn verhaal.

    “Man, Je moet dat ook eens proberen “ zei hij. Hij wist dat ik ook alleen was, en misschien zag hij die tip wel als een kleine wederdienst .

    “Vertel ne keer Jan, wat heb je daar gevonden dat je nu zo vrolijk rond dartelt?”

    “Wel Boske, ik heb daar op die site de vrouw van mijn leven gevonden . Het heeft een half jaar geduurd vooraleer ik haar trof, maar dat kwam dan ook omdat er zoveel knappe vrouwkes op die site te vinden waren dat ik verdorie niet wist wat te kiezen.”

    “Nu moet ik er wel bij vertellen dat het in het begin ook niet allemaal rozengeur en maneschijn was, maar ja, een relatie, dat moet groeien. In 't begin was het bijna alle nachten prijs. Jongen, ik sliep bijna niet meer, geraakte 's morgens amper uit mijne nest en dan stond daar al een uitgebreid ontbijt klaar, iets waar ik vroeger nooit tijd voor had, maar ...ik moest op krachten blijven zei mijne sjoe. 's Avonds zagen we iedere avond haar programma op de tv ,knus, gezellig in de zetel, haar benen over de mijne, pure romantiek, zoals mijn schatteke dat zo graag had.”

    “Ja Jan, 't leven kan schoon zijn he jong”, zei ik bemoedigend.

    “Als ge 't maar weet makker, maar pas op, 't werd nog beter met de maanden. Na een maand of drie ging mijne sjoe al vaak een uurtje vroeger slapen dan ik, het ochtendspek was al vervangen door een gekookt eitje, en ons tv avondje was al ingekort tot een uurtje, waarna ik een wandeling mocht maken, waarbij ik stiekem even mijn vroeger stamcafé binnen sprong om er mijn maten efkes een goeiendag te zeggen en er zelf rap ene mee dronk. Joengske, ge kunt niet geloven hoe goed ik me toen voelde , 't was net of ik had de lotto gewonnen. Dan te weten dat ik zo diep in de put heb gezeten he maat, voor wat eigenlijk? “



    “Och Jan”, zei ik met een glimlach, “iedereen zit al eens met een dip, maar je ziet, uiteindelijk komt alles weer op zijn pootjes terecht”.

    “Awel, daar heb je groot gelijk in “, sprak Jan, “ik heb er lang aan getwijfeld, zelfs toen ik Marjetje had gevonden op die site, maar nu, nu we zo'n jaartje samen zijn , ben ik er weer helemaal bovenop. Wat zeg ik, ik voel me beter dan ik me ooit gevoeld heb.”

    “Ja, de liefde kan schoon zijn hé maat” zei ik begrijpend . “Als je dat maar weet Boske, wij zijn nog maar een jaar samen, maar we zijn nu al, volgens mij dan toch, het ideale koppel. Marjetje gaat na haar programma liefst al slapen, maar ik moet niet meer mee. Dus ik ga dan mijn wandeling maken, die ondertussen, na al die trainingen, heel wat langer is geworden. Mijn maten kennen me weer terug als voorheen, ik hoef ook geen dorst meer te lijden voor de tv, 's ochtends mag ik ontbijten als ik dat wil, ik moet het dan wel zelf uit de kast nemen. Overdag ga ik weer klussen, net als vroeger, en Marjetje zit op facebook met haar vriendinnen. Als ze me iets wil vertellen, dan schrijft ze dat op een briefje of ze stuurt een mailtje. . Maar dat gebeurt niet vaak want we verstaan elkaar perfect zonder ook maar één woord.“.

    “Wij hebben alles wat we willen maat, en daarom zeg ik je, als je een goei lief wilt hebben, schrijf je dan in op die vijftig plus, en na een jaar ga je mij groot gelijk geven”.

    “Ja Jan, de liefde is mooi”.



    Zoals je ziet heb ik me hier dus ook ingeschreven en ik moet het Jan nageven, hij had groot gelijk over de site. Er zijn hier ongelooflijk veel knappe vrouwen, en dan spreek ik niet enkel over de buitenkant. Het strafste van al is dat de aller knapste gewoonlijk nog een reactie geven op mijn blogs ook. Ja mensen, de meeste dromen zijn bedrog, maar ik droom goed de laatste tijd. ;-)












    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 18/07-24/07 2022
  • 04/07-10/07 2022

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!