Daten...en zo.
Inhoud blog
  • Born to be wild
  • Santé
  • Lijmen
  • Bedankt
  • Artistiek daten

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Avonturen met daten en ontmoetingen.
    24-07-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zie je 't zitten?

    Zie je 't zitten?

    Nu ben ik niet echt iemand die regelmatig voor de tv zit. Het is eerder een zeldzaamheid, dus

    dan heb je ook meer kans om eens verrast te worden met iets waarvan je denkt”hoe is het in hemelsnaam mogelijk!”, en ja hoor, pas geleden viel ik in de prijzen. Bij het zesde seizoen !

    Een zaterdagavond en ik zit even bij de tv te knoeien met de afstandsbediening. Zoonlief wou per se Netflix voor me regelen en al lukte het op zijn tv zonder enige moeite, mijn tv is al net als ik. Af en toe heeft die zo z'n kuren. Bij een tv is dat voornamelijk lastig, bij mij valt het al bij al meestal goed mee, en is het niet meer dan wat oud zot, maar het plaatje dat vroeger nog bij mijn ouders bij de tv hing, hangt nu toch voor alle veiligheid op mijn rug. “Niet op kloppen!”

    Dus...ik probeer een tijdje of ik die Netflix er op krijg, maar aangezien het me eigenlijk niet echt warm maakt hou ik het na korte tijd al bekeken en zap weg. Zo gaat dat als ik de tv aanzet. Zappen en nog eens zappen, vaak van de ene reclame naar de andere super interessante aankooptips. Tot plots...;en daar zal je het hebben ...ik op kanaal vijf terecht kom en wat zie ik? Ja...jullie weten het allemaal al waarschijnlijk, maar voor mij was het een verrassing , nog sterker zelfs dan het wit konijn uit de hoed van Vooruit.

    Bloot, en nog meer bloot.”Naked attraction” noemt het programma en het doet zijn naam alle eer aan. Wanneer ik er bij kom toont men net nog maar de benen, en ik heb eigenlijk helemaal geen idee wat er volgt, dus ik denk, even ter plaatse rust banoen..want je weet maar nooit. Goed, nadat de vleeskeurder van dienst heeft gezien dat alle kandidaten inderdaad hun voeten hebben gewassen voor de show begon, mag het luik weer een stuk verder omhoog en HOLA!!! Vijf spaarpotjes in volle glorie worden aan ons voorgeschoteld, en nee, niet met zo'n bedekkend wit streepje, zoals dat vroeger zou gegaan hebben, maar haarscherp en er wordt ook terdege ingezoomd op de details.

    Je zou nu kunnen denken “waar is het beheer van vijftig plus eigenlijk nog mee bezig? “ Er zijn er die hier jaren op de site zitten en ze kunnen alleen maar dromen hoe de andere kandidaten ogen

    onder al die lagen kledij. Maar eerlijk gezegd, waarschijnlijk gelukkig maar, want even verder in het programma, het luik is nu toch al tot aan de kin, merk je dat de keuring echt verloopt naar maatstaven die we al vele jaren als de ideale hebben opgedrongen gekregen. Het vlees primeert duidelijk op de geest. Wow, die heeft echt mooie borsten en die andere heeft zo'n mooi kontje, je zou jezelf er bij neer leggen en er voor de rest van je leven naar blijven staren. Of toch maar niet, want binnen zoveel jaar gaat ook die mooiste vorm er wel een beetje uit waarschijnlijk, want we hoeven nu ook weer niet op ons allermooist de kist in, al zijn er hier en daar wel ijdeltuiten die dat proberen, meestal om daarna met schade en schande te ondervinden dat het alleen maar uitstel is.

    Ondertussen hebben de kandidaten al een zinnetje mogen afratelen, zodat ook hun stem aan de keurder bekend is, maar die heeft eigenlijk teveel werk met zijn ogen om ook met de oren nog bezig te zijn.

    Uiteindelijk zijn er nog twee kandidates over en wordt het echt leuk. Ook de vleeskeurder mag nu uit de kleren om te tonen of pieterman wel thuis is. “En...wat denken jullie dames, is die groot genoeg? Gelukkig is het in de opnamestudio blijkbaar redelijk warm, zodat des herens salami nog een beetje ordentelijk te voorschijn komt.

    Ten laatste mag hij er eentje uitkiezen waar hij dan , deftig aangekleed zoals het hoort, een date mee heeft en ze vijf weken de tijd krijgen om te zien of het wat wordt. Wat het is hebben ze beiden al gezien, wat het wordt is daardoor zeker niet makkelijker geworden, want mensen zijn nog altijd geen artikel dat je per kilo koopt en de liefste snoet met het leukste praatje heeft daarom niet altijd de mooiste dijen, borsten of kontje en vice versa.

    Het programma trekt dan ook gemiddeld maar zo'n tweehonderdduizend kijkers, soms al eens eentje meer, per toeval, maar het zegt me toch ergens dat de meerderheid van de mensen er niet veel boodschap aan hebben en toch wel weten dat er voor een hechte relatie wel wat meer nodig is dan die paar onsjes meer of minder op deze of gene plek.

    Maar...als ik nu zie dat bij de volgende uitzending de kijkcijfers sterk zijn gestegen, dan weet ik dat jullie allen voor de tv zaten. Hier doen we het nog maar even op de ouderwetse manier zeker? Lijkt me stukken veiliger. Hou het leuk.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 18/07-24/07 2022
  • 04/07-10/07 2022

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!