Daten...en zo.
Inhoud blog
  • Born to be wild
  • Santé
  • Lijmen
  • Bedankt
  • Artistiek daten

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Avonturen met daten en ontmoetingen.
    24-07-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ambushes and snake pits,

    Ambushes and snake pits,

    Geef toe, het klinkt iets griezeliger in een andere taal. Vandaag gaan we het dan ook eens hebben over de oneindig vele obstakels die je vindt op de weg naar de uitverkorene.

    Geen rozen zonder doornen.

    Er zijn hier op de site veel mensen die hier al jaren lid zijn. Het bewijs dat het allemaal niet zo eenvoudig is om hier , of ook elders, te vinden wat je zoekt. Goed, er zijn er hier ook veel die enkel naar vriendschap op zoek zijn, en dan begrijp ik best dat die hier lang, en meestal gratis, blijven rondhangen. Vrienden heb je immers nooit teveel. Misschien willen ze af en toe alleen maar een berichtje met, “je ziet er stralend uit”, om hun dag weer goed te maken, want in deze tijden , met de weinige contacten, zijn er velen die een portie aandacht wel kunnen gebruiken. Aandacht is immers, net als vele harddrugs, verslavend tot en met. Er zijn er die er maar niet genoeg van kunnen krijgen en gelukkig voor hen is een overdosis niet dodelijk. Zelf zou ik het er wel een beetje benauwd van krijgen, want ik hoef echt niet teveel drukte om me heen.

    Maar goed, we gingen het over de problemen en misverstanden hebben die we allemaal kunnen ervaren tijdens onze dates, of zelfs ervoor.

    Gevaar één. Misschien niet het grootste gevaar, maar wel een vermelding waard. Er zijn vrouwen die elke kikker zouden kussen als je hen vertelt dat er ene bij zit die verandert in hun prins. Nee, dat is niet om te lachen, want heel vaak zien die in iedere man weer een kikker, en probeer dan maar eens te ontsnappen . Nu zijn kikkers beschermt in België, maar maak dat maar eens wijs aan hen die de padden er ook nog bijnemen.

    Wat ook kan gebeuren. Iemand heeft een rot slechte ervaring gehad, is gedumpt en zint op wraak.

    De dader is al lang verschwunden , maar dat doet er niet toe. Er is leed en dat zal sowieso gewroken worden. Was de dader een man, dan zijn al zijn soortgenoten medeplichtig, en vice versa telt hetzelfde. Je mag verwachten dat je liefdevol benadert wordt, zodat je argeloos in de val loopt.

    Net als de spin haar prooi netjes , maar meedogenloos tot een cocon wikkelt, raak je zelf ook compleet verstrikt in het web van de wraakzuchtige. Ik ken het, heb het zelf ook ervaren, en ben

    ook als een oen in de val gelopen. Beste is dan je zelf heel gedeisd houden, want wie zich in paniek los wil rukken weet wat er gebeurt. Dan is de spin meteen daar. Dus stil houden en het goede moment afwachten, een stortbui bvb. , om uit het web te ontsnappen.

    Wordt je toch eerst opgepeuzeld en daarna weer uitgebraakt, trek het je niet aan, je was niet de eerste en zeker ook niet de laatste.

    De afstandsrelatie. Joepieeeeeeeee, je hebt de ware gevonden, en dat op maar honderdvierenvijftig en een halve km van huis. Toch fantastisch, eindelijk het grote geluk voor het grijpen , en zelfs nog binnen de landsgrenzen. Je zou spontaan een vreugde vuur aansteken , maar voor die van de provincie Antwerpen is dat voorlopig verboden bij gouvernementeel besluit. Ach ja, wat is er nu mis met drie keer overstappen en een ritje met de taxi, zal je zeggen. Helemaal niks. Je zit in roesmode en kan heel de wereld aan. In Amerika rijden ze die afstand elke dag naar de winkel om een klein brood. Maar ik zeg u, hier , met al die broodautomaten zijn wij veel te verwend om zo’n afstanden te doen. Wij willen onze arm strekken en kunnen grijpen wat we willen. Ik wil ze niet allemaal te eten geven, zij die na hun verovering enkele keren de rit maakten en dan weer stillekes afhaakten. Ook niet als ze alleen droge beschuit eten, want dan kan ik verdorie mijn bestelling wel bij een groothandel doen.

    Oooooh, wat zijn die foto’s mooi. Ja ja, en van verleden maand pas he, heel echt waar.

    Nee, het uiterlijk is niet het belangrijkste, maar we willen allemaal iets zien dat ons aanstaat, en dat is voor iedereen anders, maar zonder beeld is de kans op succes zero. Ik denk dat daar hier weinig discussie over bestaat, en mocht dat wel zo zijn, hieronder is er plaats zat om dat te doen.

    Ik zag hier al foto’s waarvan ik dacht, dat is een mooie plechtige communiekant. Trouwfoto’s doen het ook redelijk, en dan heb ik het wel over die van het eerste huwelijk, niet het derde.

    Je kan hier afspreken met mannen met het haar van Axel Witsel, en als je hen dan ontmoet is net vorige nacht toch wel al hun haar uitgevallen. Of een mooie slanke brunette, al vind ikzelf dat slank helemaal niet belangrijk, die dan op het terrasje twee stoelen nodig heeft om een beetje haar hele zitvlak toch maar wat plaats te geven. Het gaat hier niet over haar gewicht, maar over de eerlijkheid van presenteren.

    Ik ben niet de knapste en niet de slimste en ga me als dusdanig ook niet in de markt zetten, want ik weet dan bij voorbaat dat ik ooit bij de afgeprijsde producten terechtkom , en dan toch liever direct voor een eerlijke prijs op de toonbank.

    Nog een leuke, de nodig me eens uit voor een gratis diner voor een eerste date. De smulpapen op andermans kosten, en uit getuigenissen blijken die er zowel bij de vrouwen als bij de mannen tussen te zitten. Je hebt er, die iets meer bescheiden, op voorhand voorstellen om de kosten in de helft te splitten. Ze je ja, dan merk je dat meteen aan hun bestelling. Meestal zijn ze zo vriendelijk van u eerst te laten bestellen, waarna zij dat dan met zeer ruime mate weten te overtreffen. Ze hebben immers een sponsor. Nog straffer zijn degenen, die zogezegd alles thuis zijn vergeten, en of je even voor wil schieten, of nog erger, zij die stoïcijns in de verte blijven staren als de rekening gebracht wordt. Die zijn in coma tot de andere heeft betaald om dan te ontwaken, en vaak nog durven voorstellen om ergens nog gezellig iets te gaan drinken.

    Niets van wat ik hier schreef is verzonnen. Het zijn verhalen die ik van deze en gene heb gehoord of gelezen. Ik wou het voor een keertje toch eens over de lollige kant van het daten hebben, en is dit niet om je krom te lachen?

    Er zijn nog meer valkuilen en obstakels, maar ik heb weeral genoeg voor een blogje. Heeft er iemand nog leuke gevalletjes, deel ze met ons, hieronder, of in een eigen blog.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 18/07-24/07 2022
  • 04/07-10/07 2022

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!