Daten...en zo.
Inhoud blog
  • Born to be wild
  • Santé
  • Lijmen
  • Bedankt
  • Artistiek daten

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Avonturen met daten en ontmoetingen.
    24-07-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Big sister is watching you,

    Big sister is watching you,

    Ooit al eens meegemaakt? Je maakt contact met iemand en het lijkt allemaal rozengeur en maneschijn? Ze stuurt je gans de dag lieve berichtjes en stopt er pas mee als jij al een hele tijd onder de wol ligt?

    Ik wel, en laat ik eerlijk wezen, ze mag zo knap zijn als je maar kan dromen, en ik kan ze verdorie knap dromen, zo knap dat ik er geregeld wat langer voor blijf liggen, maar als dat CIA agentje boven komt, man, berg je!

    Het begint eigenlijk heel onschuldig, en je vindt het ontzettend leuk om zoveel aandacht te krijgen. Die aandacht is best ook wel gemeend, en de bedoelingen evenzeer, maar dat is bij een peuter die op de kat gaat zitten ook zo en die kat vindt dat ook niet zo leuk.

    Goedemorgen schatje, goede middag schatje, goedenavond schatje, slaapwel schatje. Kijk, die vier, dat is nog best te doen, maar die andere honderdeenenvijftig, tussendoor, die worden vermoeiend op de duur.

    Nu ben ik iemand die best wel met de tijd mee is, maar op ‘t gebied van bereikbaarheid is er bij mij nog ergens een barrière die ik moeilijk ophef. Ik loop niet de ganse dag met een gsm op zak, nee die ligt op mijn bureau, daar verslijt die het minste, en voor wie dat niet gelooft, die ligt daar al tien jaar en doet het nog als een nieuwe. Ja , die kleine Nokia’s , zo goed worden ze echt niet meer gemaakt.

    Toen ik haar net kende stond ik op en keek ik eerst naar de berichtjes die ze heel vroeg al had verstuurd.

    Goede morgen schatje. Love you. Ben al wakker (echt wel he, en ‘t was nog maar halfzes). Straks komt de zon weer op. Mag ik tot dan uw zonneke zijn? Wat neem je als ontbijt vandaag? Toch weer geen eitje! Je nam gisteren al een eitje. Teveel eitjes is niet gezond schatje (ik neem dus maar confituur). Wat ga je doen na uw ontbijt? Je laat het toch weten hé? Ik wil alles weten van jou, want ik zie je graag. Zie jij me nog graag? Je hebt dat nog niet gezegd vandaag? (Ha nee, ik sliep nog)

    Ben ik uw schatteke nog? Je hoort nu heel even niks van me, ik ga de vaat doen schatje(gelukkig heeft ze geen vaatwasmachine). Tien minuten later…en ik slaap dan meestal nog, zo iets na zessen..heb je me gemist schatje? Hier zie, kusjes, jouw lieveke zal je wel troosten. Ik ga me nu aankleden schatje. Wat zou ik vandaag aandoen? Help me eens even. Iets blauw, of toch maar iets groen, dat staat zo mooi bij jouw ogen. Ik heb nieuwe schoenen gekocht schatje. Die knellen wel een beetje. Geef jij mijn voeten een kusje als ze pijn doen? Nu ben ik me vandaag weer vergeten te scheren , maar dat doe ik zeker voor je komt schatje. Ik maak me graag mooi voor jou, ook vandaag, als je er niet bent. Nog drie keer slapen en je bent er weer. Dan kan ik eindelijk weer eens wat vertellen. Ik vind het lief als jij je ogen sluit als ik wat vertel (ja, dat slaapt wel beter).

    Ik ga nu even mijn ochtendgym doen schatje, maar daarna ben ik er weer. Ik weet wel dat je me een paar minuutjes kan missen. Mijn ventje is een stoere hé.

    Zo is het dan iedere ochtend, in den beginne toch, want later wordt het weer heel anders.

    Goede morgen, waarom moest je gisteren iets vroeger naar huis? Ben je me beu soms? Je hebt toch geen ander hé ? Ik vind jou de laatste tijd veel minder lief dan in het begin? Je antwoordt niet meer op al mijn berichtjes? Ik had me gisteren extra glad geschoren en je gaf me niet eens een complimentje. Je mag best wel eens een ontbijt overslaan want je bent precies aangekomen sinds ik je ken. Waarom heb je gisteren de afwas niet in de machine gedaan? Je zou het gras ook nog afrijden , maar ben je ook vergeten. Je weet toch nog dat ik je gevraagd heb om een nieuwe badkamer te plaatsen? Zou je , volgende keer als je komt, misschien mijn moeder onderweg kunnen oppikken? Die honderdeenenvijftig en een halve km omrijden is toch zo gedaan .

    Uiteindelijk wordt die golf aan berichtjes een ondervraging waar de gestapo nog wel iets van had kunnen opsteken.

    Waarom zeg je dat je ziek bent? Ik ben toch niet ziek. Waarom jij dan wel? Is het door mij dat je ziek wordt? Ja, het zal wel door mij komen, want van die ander word je niet ziek hé. Hoe lang loop je al naar die ander? Nee, je moet het niet ontkennen, want als mijn moeder zegt dat je vreemd gaat, dan is dat zo. Is die ander nog knapper dan ik? Scheert die zich soms twee keer per dag? Ze zal wel een pak jonger zijn .

    Stuurt ze jou ook zoveel lieve berichtjes als ik doe? Hoe is het zo ver kunnen komen met ons? Ik begrijp u niet. Als jij een ander mag hebben dan ik ook. Ben je nu jaloers? ( ja, echt wel).

    Dat was dan een heel korte greep uit de ochtendberichtjes, daarna kwam ze pas goed op gang, maar wees blij dat ik jullie dat bespaar. ;-)

    Waar is die oplader van mijn gsm nu weer gebleven? Ach, die zoek ik ooit nog wel eens, als ik heel veel tijd heb, die ik echt niet beter weet te spenderen. ;-)



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 18/07-24/07 2022
  • 04/07-10/07 2022

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!