Daten...en zo.
Inhoud blog
  • Born to be wild
  • Santé
  • Lijmen
  • Bedankt
  • Artistiek daten

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Avonturen met daten en ontmoetingen.
    24-07-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gewikt en gewogen

    Gewikt en gewogen,

    Wie hier al langer dan een paar maand aanwezig is weet het; het is hier een gekkenhuis.

    Als je hier met mensen praat dan willen ze allemaal maar één ding, verliefd worden.

    De ene is tevreden met een man die niet al te veel drinkt en weinig ambras maakt, de andere wil niks minder dan van haar stoel geblazen worden bij het aanschouwen van de adonis die haar in zijn omgeving wil dulden.

    Men zegt altijd, het verstand komt met de jaren, maar is dat wel zo? Volgens de cijfers en statistieken gaat het helemaal anders en zou een spreekwoord zoals “het verstand gaat met de jaren” veel dichter bij de waarheid liggen en dan wordt het gedrag van de oude kipjes en haantjes hier ook al veel beter te begrijpen.

    Wat zoeken de meeste hier eigenlijk dan wel? Volgens mij zijn er hier veel die af en toe een bevestiging nodig hebben dat ze er nog mee door kunnen, al horen ze natuurlijk nog veel liever dat het wel lijkt of ze net van de assemblagelijn komen.

    Nu zijn er best nog heel knappe dames en ook heren bij de zestig en ook wel bij de zeventig-plussers. Een enkele van boven de tachtig kan ook nog op de tram met lager nummer,

    maar zeg nu eens eerlijk, is het uiterlijk nog altijd het belangrijkste bij ons, doorleefde en ervaren mannen en vrouwen? Mijn ervaringen hier zeggen van wel.

    Ik heb er al regelmatig aan gedacht om mijn pen een eigen account te geven, en ik ben er zeker van, mocht het hier toegelaten zijn, en ik mocht er ook nog een foto van plaatsen, dat mijn pen vlugger van ‘t straat zou zijn dan het manneke die ze altijd in de hand neemt.

    Er zijn hier vrouwen van neem 1,55m die een man zoeken van minimum 1,85m. Alle dagen nekpijn verzekerd voor beiden, maar hij kan haar plafond schilderen zonder laddertje en dat is toch het belangrijkste nietwaar.

    Slank en intelligent worden ook vaak in één zin gebruikt, alsof het synoniemen zijn van elkaar. Weeg je iets meer dan kan je alleen maar dom zijn, maar de meesten vergeten dat verstand ook plaats nodig heeft, net als goedheid en liefde. Waar laat je dat allemaal als je mager bent?

    Potverdorie, als je iemand echt graag ziet, wat maken die kilo’s dan toch uit? Nee, dat kost later niet veel meer aan een begrafenis en je kan , mager of wat ronder, altijd wel in uw laatste woonst. Dat potteke zal zelfs niet vol zijn.

    Hooggeschoolden zoeken iemand waarmee ze een diepgaand gesprek kunnen voeren. Mannekes, dat is zo’n cliché, daarvan slaat mijn dunne darm in achttien knopen. Wetenschappelijk gezien niet mogelijk, maar hij doet het toch maar. Je zou bij minder. Een diepgaand gesprek over hoe ver ze al gedementeerd zijn waarschijnlijk, en je houdt zoiets dan makkelijk een dag lang vol, buiten het moment dat je uw medicatie moet nemen uiteraard. Daarna begin je weer van voor af aan natuurlijk.

    Je woont te ver! Ja, wel vijf straten, en dan nog geen al te lange, maar het is te ver, en als je dat op uw bord krijgt, geloof het maar, dan is het ook te ver, want die andere moet waarschijnlijk om de twee minuten naar ‘t toilet en hoe red je het dan op die afstand? Wildplassen is strafbaar, en de plastuit voor vrouwen is ook nooit ingeburgerd geraakt.

    Je kan het zo gek niet verzinnen of de uitvlucht is al gebruikt geweest. Ik zou daarom heel graag nog eens wat originele afwijzingen lezen hier en daar, maar ze zijn zeldzaam. Je zou denken, er moet hier ergens op de site een pagina zijn waar alle tips staan om iemand te ontmoedigen, af te wijzen, of soms ook wel te vernederen.

    Kom hieronder nu niet vertellen dat jij de enige bent die het hier allemaal wel heel serieus neemt, want er is zo goed als niemand die jou nog gelooft, en hoe meer jij uw best doet om de mensen hier te overtuigen, hoe sterker zij er in gaan geloven dat je het spelletje ook niet eerlijk speelt , dat je een avontuurtje zoekt, je eens een paar andere matrassen wil proberen, of eens goedkoop wil uit eten.

    Nu zijn er hier, en ik weet dat uit heel goede bron, die vertellen dat de bloggers hier bijna allemaal

    gefrustreerde zijn die er enkel op uit zijn hun gal te spuwen op alles, maar ik zeg je dit, ik ben een vrolijk en gelukkig mens, en ik schrijf hier enkel maar wat ik lees , ervaar en soms eens hoor . Trouwens, mijn galblaas werd al heel lang geleden verwijderd.

    Velen zijn te zwak om hier te vertrekken, want ze kunnen een leven zonder vijftig plus niet aan. Al krijgen ze maar één duimpje per maand, dat is net genoeg om te overleven. Date is dope. Maar als je hier dan toch wil blijven hangen, trek dan je pen eens, schrijf eens iemand aan in plaats van enkel maar te zitten wachten. Probeer eens zomaar een babbeltje te doen met één of ander persoon die je wel aardig vindt.

    Degenen die hier een abo betalen mogen ook niet denken, ik heb betaald , dus dat zit hier wel goed, ik vertrek hier binnenkort met een sjieke trofee. Met een toffee, wie weet, maar voor meer zal je toch echt uit de pijp moeten komen, op een deftige manier. En wie weet is die met die paar kilo meer toch een fantastisch persoon, en kan die met een lagere opleiding uren lang boeiend vertellen. Bekrompenheid houdt u tussen uw eigen vier muren, en reken er maar op dat men je hier op de duur doorheeft

    Hoe minder vrolijk mijn relaas, hoe langer. Ter compensatie natuurlijk. ;-)



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 18/07-24/07 2022
  • 04/07-10/07 2022

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!