500 gram Gyrosvlees tzatzikisaus (kant en klaar) 1 groene paprika olijfolie 1 courgette 8 pittabroodjes 2 vleestomaten 100 g olijven
Bereidingswijze:
Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in reepjes. Halveer de courgette in de lengte en snijd hem in dunne reepjes. Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in blokjes. Laat een wok goed heet worden. Schenk er 3 eetlepels olijfolie in en laat ook deze heet worden. Roerbak het gyrosvlees 3 minuten op hoog vuur. Neem het vlees uit de pan. Voeg nog een scheutje olie aan de pan toe en roerbak de paprikareepjes 4 minuten op hoog vuur. Voeg de courgette en tomaat toe en bak deze 2 minuten mee. Voeg het vlees en de olijven toe en laat het geheel door en door warm worden. Serveer het vlees met de warme pitabroodjes en tzatzikisaus.