|
*
Benodigdheden kersttulband:
250 gr. boter(op kamertemperatuur)
175 gr.suiker
250 gr. zelfrijzend bakmeel
5 eieren
t tl. kaneel
handje stukjes gedroogde abrikozen
handje gedroogde gcranberry's
poedersuiker en en rode besjes voor het versieren
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 170 graden.Snijd de abrikozen in stukjes.Klop de boter met de suiker,met een elektrische mixer.
Voeg daarna de 1 voor 1 eieren toe.Daarna kan het zelfrijzend bakmeel en de kaneel erbij.
Schep daarna de stukjes abrikoos en de cranberry's.
Vet een tulbanvorm in en schep het beslag in de vorm.
Bak de kersttulband in ongeveer 60 minuten gaar.Laat de cake afkoelen op een rooster.
Draai daarna de tulband om op een bord.Versier de cake met bijvoorbeeld rode besjes en poedersuiker als de cake helemaal afgekoeld is.
SMULLEN MAAR!
|