Spaghetti à l'Italienne ======================== olie,
2 uien,
stengel bleekselderij,
wortel,
350 gram gehakt,
250 gram ontvelde tomaten(blik),
3 eetlepels tomatenpuree,
1 deciliter rode wijn,
italiaanse kruiden,
zout, peper,
500 gram spaghetti,
parmezaanse kaas
. De uien, bleekselderij en wortel schoonmaken en zo klein mogelijk hakken Bereidingswijze -
Verhit de olie en fruit de uien, voeg de stukjes bleekselderij en wortel toe,voeg het gehakt toe en bak dit tot het lichtbruin is -
Doe de stukjes tomaat, tomatenpuree, rode wijn, de kruiden en wat zout en peper erbij -
Breng het aan de kook en laat de saus ongeveer 30 minuten zachtjes koken -
Kook de spaghetti gaar en laat deze uitlekken -
Serveer de spaghetti met de saus en strooi er de parmezaanse kaas overheen Serveertips Een lekker glas rode wijn, kaarslicht en mooie italiaanse muziek
|