Een lekker vispannetje.
Vispannetje ======== 50 g zalmfilet
50 g kabeljauw
50 g Noorse garnalen, gepeld
50 g gekookte mosselen
1 glas witte wijn
½ ui, fijngesneden
klein teentje knoflook
1 dl (slag)room
1 eetlepel verse dille, fijngehakt
100 gram champignons, in plakjes
1 theelepel viskruiden
peper en zout
1 eetlepel maïzena
olijfolie om in te bakken
. Verwarm de olie in de pan en fruit hierin de knoflook en de ui aan.
Voeg de vis toe en bak voorzichtig even mee.
Voeg de champignons toe en bak alles nog even goed door.
Voeg de wijn, room en kruiden toe en laat tegen de kook komen.
Eventueel de saus wat binden met aangemaakte maïzena.
Strooi er vlak voor het serveren de dille overheen.
Serveer met een witte rijst en een frisse salade.Of met gekookte aardappeltjes.
|