Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Dieren

GASTENBOEK BLOG (68)

Laat hier een bericht achter in het gastenboek:
Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
12-06-2016
fijne vaderdag
Image Hosted by uploader.be
Ik heb een nieuw blog geopend
Een kijkje komen nemen mag altijd
Iedereen is van harte welkom
Image Hosted by uploader.be

12-06-2016 om 09:10 geschreven door noella


11-06-2016
Poes met Vlinder animatie

A%20foto%202.jpg

11-06-2016 om 13:43 geschreven door Dirk


10-06-2016
Zonnige dag voor U en de dieren.Graag nog eens een Vlaamse leeuw inhet gamma.
Sprokkels,mijmeringen en bedenkingen uit een dorp in Vlaanderen.
Voor een kijkje op mijn blog en een woordje in mijn gastenboek,klik even op de leeuw. Och ja,een beoordeling kan en mag ook. Ik kijk er al naar uit. P.S : Sluit aan bij de Vlaamse Volksbeweging (V.V.B) en zo steun je de VLAAMSE BEWEGING.Nu meer dan nodig in VLAANDEREN en EUROPA.

10-06-2016 om 11:41 geschreven door Hupoar


goedemorgen
Image Hosted by uploader.be
Ik heb een nieuw blog geopend
Een kijkje komen nemen mag altijd
Iedereen is van harte welkom
Image Hosted by uploader.be

10-06-2016 om 09:08 geschreven door noella


Fijne vrijdag en een mooi weekend Gentiel

  Logo Website-World

Eindelijk eens wat tijd om een bezoekje te brengen aan mijn bezoekers van mijn blog "Mijn Gazet". Door het vele werk heb ik niet altijd de tijd om dit te doen. Maar zoals jullie merken vergeet ik het niet.

Kom een bedankje brengen voor al de bezoekjes die ik deze week mocht ontvangen op mijn nieuwe blog. Ik hoop dat ik dit in de toekomst wat meer kan doen. Maar ja, ik heb maar twee handen en kan niet overal tegelijk zijn. Mijn hoofdblog "Website-World" vraagt het meeste tijd. Probreer het allemaal wel goed te doen maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

Nu het weekend eraan komt heb ik twee dagen vrijaf en vergeet ik even het internetten. In het weekend geniet ik van andere dingen, waarvoor ik anders geen tijd heb. Met opgeladen batterijen vlieg ik er 's maandags dan weer in.

Ik wens jou (jullie) een zeer mooie vrijdag en een heel prettig weekend. Geniet ervan, dat goe k ook doen. Graag tot later.

10-06-2016 om 09:08 geschreven door Julien - Mijn Gazet


Mooie vrijdag en een rustig weekend gewenst Gentiel
Het feit dat jij meer moet betalen voor je eten dat men aan huis brengt en dat anderen daarvoor dan weer minder moeten betalen is inderdaad wettelijk. Op basis van je maandelijks of jaarlijks inkomen wordt dit berekend. Ook mensen die een leefloon krijgen betalen minder voor bepaalde diensten. Dat wordt allemaal van persoon tot persoon bekeken en uitgemaakt. Het is veel geld, maar je hoeft zelf nooit te koken.

  Logo Website-World

We zijn alweer aan de laatste dag van de werkweek begonnen. Als het vandaag nog zo'n mooi weer wordt dan kunnen we daarvan weer lekker gaan genieten.

Vandaag hebben we twee jarigen in ons gezelschap, waarvan 1 op 4 poten. Het is de bedoeling dat je de jarigen gaat feliciteren, want daarom vermeld ik de jarigen ook steeds in mijn tegenbezoekjes en bovenaan op de blog.

Eerste jarige is Brigitte van het blog http://blog.seniorennet.be/bucksken . Loop even bij haar langs om haar te gaan feliciteren.

Tweede jarige is de hond Foxterrier Nonja van Annie en Riny. Ze behandelen hu trouwe viervoeters alsof ze hun kinderen zijn. Ze zullen dus enorm blij zijn als je een leuk kaartje zou posten in het gastenboek van http://blog.seniorennet.be/nonja .

Dit was het nieuws voor vandaag. Zoals jullie al wel weten ben ik in de weekends niet online. Ik heb er een gewoonte van gemaakt om in de weekends uit te rusten en dingen te doen waarvoor ik anders geen tijd heb. Ik wens bij deze iedereen een zeer aangename vrijdag en een prettig weekend. Wat mijn betreft: heel graag tot maandag. Vriendelijke groetjes en tot dan!

10-06-2016 om 06:41 geschreven door julien - Website World


09-06-2016
goedemorgen
Image Hosted by uploader.be
Ik heb een nieuw blog geopend
Een kijkje komen nemen mag altijd
Iedereen is van harte welkom
Image Hosted by uploader.be

09-06-2016 om 09:09 geschreven door noella


Lieve groetjes vanwege DEWESTHOEK 001
Image and video hosting by TinyPic Lieve groetjes vanwege Annie & Rogier

09-06-2016 om 08:52 geschreven door Annie & Rogier


Aangename donderdag gewnest Gentiel

  Logo Website-World

Het is weeral donderdag! Maar vandaag moet ik mijn blogwerk beperken omdat ik straks wart dringende zaken heb te doen. Maar wou toch nog even een goeiedag komen wensen aan de bezoekers van "Webste-World".

Ik zal ook GEEN tijd hebben om e-mails te lezen en te beantwoorden, noch om op powerpoint te reageren. Dat doe ik dan morgen wel.
Bij deze laat ik even weten dat mijn Gmail adres niet meer bestaat. Er waren te veel problemen met dit adres. Wie iest wil mailen kan terug naar ùijn oude adres julienvdb@outlook.be schrijven. Di adres zal niet meer veranderd worden. Bedankt voor uw aandacht.

Dit was het dan voor vandaag. Ik wens iedereen een aangename donderdag en mijn welgemeende, vriendelijke groeten. Heel graag tot morgen wat mij betreft.

09-06-2016 om 06:46 geschreven door julien - Website World


08-06-2016
Fijne en hopelijk droge donderdag Gentiel

Image and video hosting by TinyPic

08-06-2016 om 22:19 geschreven door Benthe


Goede middag

A%20foto.jpg

08-06-2016 om 16:35 geschreven door Dirk


goedemorgen
Image Hosted by uploader.be
Ik heb een nieuw blog geopend
Een kijkje komen nemen mag altijd
Iedereen is van harte welkom
Image Hosted by uploader.be

08-06-2016 om 08:53 geschreven door noella


hoi

Goeden morgen



 

08-06-2016 om 08:13 geschreven door derktje


Leuke woensdag gewenst Gentiel

  Logo Website-World

Het donkerste uur is het uur voordat de zon opkomt.

We doen vandaag de week weer in twee. De dagen vliegen voorbij en zeker wanneer we ons kunnen bezighouden met van alles en nog wat. Ik heb in ieder geval heel wat te doen zn als ik het allemaal niet in mijn agenda schrijf zou ik veel vergeten. Sommige dingen mag ik niet vergeten en daarom dat alles netjes genoteerd wordt in mijn agenda.

Enkele onder u weten al dat ik vrij recent een nieuw blog heb geopend. Het is een soort van informatie - blog waar je dingen leest over mezelf, over bloggen enz... Maar helaas heb ik niet de tijd om alle dagen aan dat nieuwe blog te werken. Toch komen er regelmatig nieuwe berichten op te staan, die best interessant kunnen zijn. De bezoekers die mijn gastenboek tekenen, krijgen wel regelmatig een tegenbezoekje. Als je wil kan je altijd eens een kijkje nemen op http://blog.seniorennet.be/mijn_gazet .

Dit was dan mijn praatje van vandaag. Ik wens jou en iedereen een fijne woensdag. Het was weer fijn om op jou blog te zijn. Wat mij betreft graag tot morgen!

08-06-2016 om 06:28 geschreven door julien - Website World


07-06-2016
Lieve groetjes vanwege DEWESTHOEK 001
Image and video hosting by TinyPic Lieve groetjes vanwege Annie & Rogier

07-06-2016 om 14:56 geschreven door Annie & Rogier


goedemorgen
Image Hosted by uploader.be
Ik heb een nieuw blog geopend
Een kijkje komen nemen mag altijd
Iedereen is van harte welkom
Image Hosted by uploader.be

07-06-2016 om 09:10 geschreven door noella


Goedemorgen Gentiel

  Logo Website-World

Eindelijk heb ik mijn Pc weer helemaal op orde. Nu deze weer tip-top in orde is, kan ik er weer rustig invliegen. Ik jan weer naar hartelust op al mijn blogs werken, maar ook mijn privé zaken weer online in orde brengen.

"Mijn Gazet" is een bijkomend blog waarop ik mezelf een beetje beter bekend zal maken. Af en toe vertel ik ook wel leuke dingen die ik heb meegemaakt. Maar er gaan ook tal van andere berichten verschijnen die interessant kunnen zijn. Minder ervaren bloggers kunnen er ook terrecht voor informatie over het bloggen. Tot op heden staat er nog niet zo heel veel op dit blog maar dat gaat vanaf nu wel veranderen.

Ik zal waarschijnlijk ook niet alle dagen nieuwigheden op dit blog publiceren of ook niet alle dagen een tegenbezoekje brengen aan mijn bezoekers, maar probeer toch mijn best te doen om het zoveel mogelijk bij te houden.

Het was me een genoegen om op jou (jullie) bog te vertoeven. Ik dank iedereen voor de bezoekjes tijdens mijn afwezigheid. Kom gerust nog een was wanneer het past. Ik wens iedereen een fijne dinsdag en vriendelijke groetjes. Graag tot ziens!

07-06-2016 om 08:44 geschreven door Julien - Mijn Gazet


Fijne dinsdag gewenst gentiel

  Logo Website-World

Hier ben ik dan weer! Terug van weggeweest. Mijn PC is weer tip-top in orde en kan er weer tegen om aan een nieuwe start te beginnen. Het was heel veel werk om alles van mijn PC te gooien en daarna weer alles terug te zetten. Gisteren heb ik dan al mijn bestanden weer terug geinstalleerd en zodoende heb ik weer alles, wat ik hebben moet. Na deze grote opkuis, gaat mijn PC ook een stuk sneller.

Dan kan ik er nu weer rustig invliegen. Ondanks ik had verzocht op mij geen e-mails te sturen tijdens de periode van mijn afwezigheid, zat mijn mailbox toch goed vol. Nu moet ik eerlijk bekennen dat het onmogelijk is om al die e-mails te beantwoorden. Ik ga alleen maar de belangrijkste beantwoorden. Op uitnodigingen om filmpjes en/of poperpoint te bekijken kan ik helaas niet ingaan. Die moet ik helaas allemaal verwijderen. Maar van heden kan iedereen me weer mailen en zal ik proberen om het allemaal bij te houden.

Dat was het dan wat ik te schrijven had. Ik vond het in ieder geval weer heel fijn om op jullie blog te zijn. Hartelijk dank voor alle bezoekjes in mijn gastenboek. Ik wens iedereen een heel aangename dinsdag en mijn beste groetjes. Wat mij betreft, graag weer tot morgen.

07-06-2016 om 06:14 geschreven door julien - Website World




Gastenboek
  • Goeie morgen blogmaatje
  • Fijne Dinsdag gewenst blogmaatje
  • Goeie middag Gentiel
  • Goeie namiddag maatje
  • hoi

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Over mijzelf
    Ik ben Gentiel
    Ik ben een man en woon in Wichelen (België) en mijn beroep is Gepensioneerd.
    Ik ben geboren op 11/03/1947 en ben nu dus 77 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Terrasjes doen , dierenvriend.
    Ik ben Gentiel De Bruyne en ben geboren op 11/03/1947 , dus ben ik nu 69 jaar en ook nog wandelen , dat doe ik als hobby
    Blog als favoriet !

    Mijn favorieten
  • DEWESTHOEK001
  • DIANA
  • NOELLA 1
  • NOELLA 2
  • WEBSITE WORLD
  • MIJN GAZET

  • Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!