Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • Eén land, drie economieën
  • De Natcon-heisa
  • Turnhout 2024
  • Het daghet in Brussel
  • De stemtest
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    04-10-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vivaldi for dummies

       Op het ogenblik dat dit land een tekort heeft van 52 miljard euro op haar begroting, start de nieuwe federale regering zelfs niet eens – zoals gebruikelijk - met een minister van Begroting, maar met een staatssecretaris. Deze, luistert naar de naam Eva De Bleeker(Open VLD), schepen in een gemeente van de druivenstreek. Iemand die haar bekwaamheden wel zal hebben, maar zonder ook maar enige politieke ervaring op federaal en internationaal gebied. Datzelfde geldt ook voor de nieuwe minister van Financiën, Vincent van Peteghem(CD&V) , burgemeester van een Gentse randgemeente. Ze worden gewoon voor de leeuwen gegooid.

     De beslissing of de twee jongste kerncentrales – Doel 4 en Tihange 3 – tegen 2025 zullen gesloten worden, is uitgesteld tot eind 2021. Volgens uitbater Engie kan dat niet en zou dat moeten beslist worden vóór het einde van dit jaar. Zo’n sluiting houdt nl in dat er allerlei extra werkzaamheden moeten worden gepland en uitgevoerd die vele maanden, soms zelfs jaren op voorhand moeten geregeld worden, Om bij sluiting een eventueel tekort aan stroom op te vangen, zouden er minstens vier volwaardige, nieuwe gascentrales moeten gebouwd worden, maar ook daarmee kan men geen jaren meer wachten. Bovendien gaan die miljarden euro’s kosten én daarenboven weer CO2 uitstoten, wat de kerncentrales niét doen.

       Kortom, de aanpak van de energiebehoeften en de financiën – de ruggengraad van onze samenleving - vraagt meer dan het inzetten van enkele gemotiveerde politieke debutanten en dat is nog maar een deel van het hele probleem. Er staat ons wat te wachten!

     

     

    04-10-2020, 00:05 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (3)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (22 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paarsgroen+ de eerste naweeën

        In mijn blog van 16 september vroeg ik mij reeds af waar de achterban bleef van de Vlaamse partijen die federaal Paarsgroen+ steunden. Dat was toen in de eerste plaats n.a.v. het kazak draaien van Lachaert, die toch nieuwe voorzitter kon worden van Open VLD dank zij vooral de steun van de ‘donkerblauwe’ achterban. Ondertussen is er al een liberaal burgemeester die zijn lidkaart heeft teruggestuurd naar het blauwe hoofdkwartier, maar ik heb de indruk dat het er meer zullen worden vanaf het ogenblik dat duidelijk zal worden dat er in de eerste plaats weer een links programma zal worden uitgevoerd. Vooral de donkerblauwen die zich al een keer bedrogen hebben gevoeld na het Paarsgroen experiment van Verhofstadt zullen dit hopelijk geen tweede keer laten gebeuren

       Bij CD&V is dat blijkbaar niet anders. Na de oproep van De Crem om Paarsgroen+ niet te steunen en de opmerking dat heel wat collega-burgemeesters van CD&V er ook zo over dachten, is het daar stil geworden. Als men de opmerkelijke steun van syndicalist Verherstraeten in het parlement gehoord heeft, leek het wel alsof er binnen de partij een grote eensgezindheid over bestaat. ‘Eerst zien’, zei de blinde.

         Tenslotte zal het bij Groen ook even afwachten worden of het daar goed zal blijven draaien. Dat heeft daar minder te maken met de achterban, maar wel door het slinkse maneuver van voorzitster Almaci die van haar eigen fractieleider een fractielijder heeft gemaakt.

       Het enige wat bovenvernoemde partijen met elkaar nog gemeen hebben, is hun schrik voor nieuwe verkiezingen. Wanneer die er ooit zullen komen, zal het er voor hen meer dan waarschijnlijk niet beter op worden.

    ---

    En dan nog dit:

       In een interview zondagmiddag op RTL noemde CD&V-voorzitter Coens het Vlaams Belang een normale partij. Men ging daar niet verder op in, jammer. Men had hem daarna kunnen vragen waarom zijn CD&V een normale partij dan met een cordon sanitaire boycot.

     

    04-10-2020, 00:00 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    03-10-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Croo's mission impossible

       Paarsgroen+ wordt een ‘lachaertje’. Zeven partijen met programma’s die met elkaar botsen, zeven vicepremiers met elk hun eigen ego, geen enkele partij die haar kiezers kan geven wat ze hen beloofd heeft, een meerderheid van debutanten met enkele ‘anciens’, die echter vroeger met een andere context te maken hadden. Een federale regering zonder meerderheid in Vlaanderen, met als compensatie een in Vlaanderen verkozen premier van de zevende partij van het land.

       Over enkele van de geplande projecten moet nog een definitieve beslissing vallen. Over dat van de kernuitstap misschien pas tegen eind 2021, over dat van het minimumpensioen van 1.500 euro pas tegen het einde van de legislatuur in 2024, áls paarsgroen+ het zolang uithoudt en hetzelfde geldt voor het bespreekbaar maken van grondwetswijzigingen. Lukt dat niet dan is het ‘Na ons de zondvloed’.

       Daarbij een staatsschuld om ‘U’ tegen te zeggen- de grootste na die van Griekenland en Italië - een die er al was vóór Corona en die ondertussen verder groeit. De miljarden die Europa beloofd heeft, zullen niet voldoende zijn om de bijkomende Coronakosten te dekken en datzelfde Europa doet ‘tijdelijk’ een oogje dicht voor de extra schulden die er nog bij gemaakt zullen worden, maar die ooit wel zullen moeten worden terugbetaald. Ook dat wordt ‘Na ons de zondvloed’.

       Tenslotte is er het spagaat tussen federale en Vlaamse regering, waarbij de N-VA de grootste partij blijft in de Vlaamse, maar oppositie zal voeren in de federale en daarbij de steun zal krijgen van het Vlaams Belang dat meer dan waarschijnlijk na een volgende verkiezing de grootste partij zal worden. Ze is het nu al in de peilingen.

       “Mission impossible’ was nooit zo dichtbij.

    ---

       In de marge van bovenstaande, nog dit:

       Groene Calvo heeft het niet tot minister gebracht. Hij moest, op initiatief van Groen-voorzitster Almaci, plaats ruimen voor een transgender. Jammer voor de caricaturisten die aan hem een dankbaarder onderwerp zouden gehad hebben...

     

    03-10-2020, 00:03 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (20 Stemmen)
    02-10-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vivaldi, dag 1

     

       Gisteren kocht ik me ’s morgens de krant (normaal doe ik dat alleen in het weekeinde), kreeg ik daarna de Pallieter van de week binnen én ‘Grondvest’, het maandblad van de Vlaamse Volksbeweging. Voeg daarbij nog dat ook alle media het bijna over niets anders hadden dan over de nieuwe federale regering en kon ik moeilijk daarover ook nog eens gaan schrijven. Ik heb me dan alleen maar beperkt tot het lezen van titels en ondertitels, waarbij het steeds duidelijker wordt dat een breed Waals front een regering heeft gevormd met een samenraapsel van Vlaamse verliezers. ‘Wallonië gaat het beleid van deze Vivaldi coalitie bepalen en Vlaanderen gaat het betalen’, zoals Tom Van Grieken het verwoordde.

    ---

       Ik ga er dan ook pas morgen verder op in, als ik e.e.a. gelezen heb, maar ik kreeg gisteren ook te maken met een zonderling die bij de reacties op mijn blog de afzenders verwijderde en er zelf een lulverhaal bij schreef dat gewoon nergens op sloeg. Ik heb er, na consultatie met enkele lezers, verder niets aan gedaan – ook al omdat er niet geraakt was aan mijn verhaal, noch aan de teksten zelf van de reacties - en afgewacht of er van herhaling sprake zou zijn. Dat bleek ’s avonds nog steeds niet het geval te zijn.

       Op één vraag van die onbekende wil ik wel ingaan, nl of het niet ‘Eeuwig strijden’ moet zijn, i.pl.v. ‘Strijden eeuwig’. Voor wie het nog niet zou weten: ‘Strijden eeuwig” is de titel van een gedicht van Albrecht Roodenbach, de Vlaamse studentenleider uit de 19de eeuw, medestichter van o.m. ‘De Blauwvoeterij’, die al op zijn 24ste stierf aan tuberculose. Voor wie het niet zou kennen, hier komt het:

     

    ‘Strijden eeuwig,

    Strijden leeuwig.

    Strijden, makkers, ’t is ons lot.

    Strijdt het heden,

    Strijdt ’t verleden.

    Strijdt de toekomst,

    Rust bij God.’

     

    02-10-2020, 00:05 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (6)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (22 Stemmen)
    01-10-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een 'Vlaamse' premier

      

       Zoals algemeen verwacht; wordt Alexander De Croo de premier van de Vivaldi coalitie. Redenen waarom hij verwacht werd, zijn het feit dat zijn aanstelling moet dienen om het ontbreken van een meerderheid in Vlaanderen te compenseren, omdat superbelg Bouchez zjn Waalse concurrent Magnette de post niet gunde en ook omdat de 7 ministerzetels aan Vlaamse kant moesten verdeeld worden onder 4 partijen. Open VLD krijgt dan waarschijnlijk buiten Crootje maar één federaal minister. Het enige enigszins positieve aan de aanstelling van De Croo is, dat hij de eerste Vlaamse (nu,ja*) federale premier wordt sinds 2011. Vraag is maar of dat Vlaanderen enige baat zal brengen.

       Van de geplande meer dan 11 miljard euro extra die op de verlanglijsten stonden van de zeven partijen van de Vivaldi coalitie, blijven er maar zo’n 5 miljard over. Dit komt bij het nu al bestaande begrotingstekort van 26 miljard. Om de pil wat te verzachten, worden enkele projecten, zoals het minimumpensioen van 1.500 euro en de aanpassing van de grondwetsartikels door de volgende federale regering nu al geheel of gedeeltelijk uitgesteld tot op het einde van deze legislatuur, dus 2024. Ook voor wat de kernuitstap betreft, zal men slechts tegen eind 2021 beslissen.

      

    *Een beetje ‘petite histoire’, bijna letterlijk zelfs. Bij De Croo zou men thuis Frans spreken en noemt men hem ‘Alexandre’. Als dat klopt – dat Frans spreken werd gisteravond nog bevestigd op de RTL - is hij eerder een ‘geografische’ Vlaming. Vader Herman is altijd een fervente slippendrager geweest van het Belgisch Koningshuis, in zoverre dat men hem wel eens ‘de hofnar’ noemde. Moeder De Croo is ooit eens, toen ze zelf nog advocaat was, in het nieuws gekomen, toen ze zei het maar niks te vinden dat zonen van bakkers en beenhouwers ook al advocaat konden worden...

    ---

       En dan nog dit: het toverwoord van de nieuwe regering zou ‘respect’ worden. Doet denken aan Leterme, die het daar ook regelmatig over had. Het toeval wil, dat Letermes tweede regering uitgerekend werd getorpedeerd door Crootje, toen die als voorzitter van Open VLD er de stekker uittrok.

     

    01-10-2020, 00:06 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (3)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (16 Stemmen)
    30-09-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw kiessysteem ?

      

        Het raakte bijna ondergesneeuwd door het nieuws van de VB-stunt op de Heizel, maar er was dit weekeinde ook nieuws van de N-VA. In een interview op VTM stelde Bart De Wever voor, het Belgische proportionele kiessysteem te vervangen door het meerderheidssysteem van de Angelsaksische landen, waar in elk kiesdistrict alleen de partij met de meeste stemmen een vertegenwoordiger naar het parlement mag sturen. Dat zou een einde maken aan de toenemende versnippering van het partijlandschap in dit land, waar het teveel aan koks het eten bederft en men er niet meer in slaagt binnen een normale termijn een normale regering te vormen.

       De Wever heeft wel maar gedeeltelijk gelijk. Als we zien wat er tegenwoordig in de UK en de USA gebeurt, dan is dat niet van dien aard om te zeggen dat het daar veel beter gaat. Feitelijk is er een veel eenvoudiger systeem om de overvloed aan partijen en partijtjes in dit land een halt toe te roepen: verhoog de kiesdrempel van 5 naar 10%. Moest men dat nu doen en rekening houden met de laatste peilingen, dan zouden zelfs de traditionele partijen moeten vrezen er na de volgende verkiezingen helemaal niet meer aan te pas te komen. Ze verdienen trouwens niet beter, want dat het met dit land nu zo slecht gaat, is in de eerste plaats niét de schuld van de nieuwe partijen, maar van de klassieke die enkele decennia lang de kans hebben gehad dit land goed te beheren en dat niet gedaan hebben.

         Als overtuigde Vlamingen kunnen we alleen maar hopen dat de Vlaamsnationalisten bij de volgende verkiezingen in de eigen regio de meerderheid behalen, een gentlemen’s agreement onder elkaar afsluiten en de nodige veranderingen er doordrukken. Misschien moeten we daarvoor wachten tot de regionale verkiezingen van 2024, maar het zou allenzins het wachten waard zijn.

     

    30-09-2020, 00:01 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (4)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (23 Stemmen)
    29-09-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Vivaldi amateurs

      

        Uitgerekend in dit moeilijke Coronajaar hebben we in onze politiek te maken met een serie nieuwe partijvoorzitters . De vraag is maar of de politiek daar veel beter van geworden is?

       Bij CD&V werd het Joachim Coens, wiens vader ook jarenlang in de politiek zat en – jammer genoeg – vroegtijdig stierf. Zoonlief heeft dus genoeg politieke ervaring van thuis uit mee gekregen, maar dat is bij ons geen garantie op beterschap. De man denkt nog te veel in CVP termen en wordt eerder beschouwd als een ‘watje’.

       Van Egbert Lachaert, de nieuwe bij Open VLD, weten we ondertussen dat hij niet te betrouwen is. Hij heeft meteen zijn principes verloochend en als voorzitter het tegenovergestelde gedaan van wat hij daarvoor als fractieleider vertelde. Hij heeft zijn krediet verloren, ook bij zijn blauwe achterban, door Paarsgeel te dumpen voor Paarsgroen en waarbij hij geopteerd heeft voor een federale regering zonder meerderheid in Vlaanderen, met als enig excuus dat hij zijn Waalse familie niet wou loslaten.

       Bij die Waalse familie maakt Georges-Louis Bouchez het mooie en vooral minder mooie weer. De man, die rondloopt met een Belgische vod als mondmasker, is een ongeleid projectiel dat al wat brokken heeft gemaakt en nog zal maken als men hem laat doen. Als hij zo vaderlands gezind was als hij beweert, zou hij er tenminste voor zorgen de taal van de meerderheid in zijn land te spreken, wat nu niet het geval is.

       Tenslotte is er nog Conner Rousseau, ‘mateke’ voor de aficionados, die nog een beetje het voordeel van de twijfel geniet. Sommigen van zijn leeftijdsgenoten zal hij wel aanspreken, maar hij leidt een partij die decennialang mismeesterd werd door figuren als een Stevaert, een Patrick Janssens en een Van de Lanotte. Zo erg, dat ‘mateke’ zijn partij zelfs wil veranderen in een beweging en de naam ‘socialist’ eruit wil verwijderd zien. Of dat allemaal nog veel zal helpen, is een groot vraagteken.

    ---

       Kortom, de wissel aan de top bij bovenstaande partijen is voorlopig geen succes en lijkt me eerder ‘Much ado about nothing’, zoals Shakespeare het al verwoordde.

    29-09-2020, 00:04 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (23 Stemmen)
    28-09-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Heizel kleurde geelzwart

       Ik had gisteren al een blog klaarliggen voor maandagmorgen, toen ik op het middagjournaal geconfronteerd werd met de beelden van de protestbetoging van het Vlaams Belang tegen de vorming van de Vivaldi regering. Ik wist ervan en ook dat voorzitter Van Grieken gehoopt had op zo’n 1.000 auto’s. Het waren er vijfmaal meer, vertrokken vanuit 20 plaatsen in de vijf Vlaamse provincies, die allemaal in colonnes naar Brussel reden. Zelfs de nieuwsdienst van de VRT moest toegeven dat er op de Heizel zo’n 5.000 auto’s met leeuwenvlaggen, stickers, toeters en bellen waren aangekomen, waar ze werden toegesproken door Van Grieken, die de hand reikte naar de N-VA. Volgens VTM waren er ook niet weinig N-VA aanhangers, iets wat door Bart De Wever in een interview op VTM in het middagjournaal ruiterlijk werd toegegeven. We kunnen alleen maar hopen dat die trend zich doorzet en dat de N-VA zich bij een volgende gelegenheid ook als partij bij dergelijke acties aansluit. De betogers kleurden de Heizel geelzwart met hun leeuwenvlaggen. Het was een hartverwarmend schouwspel.

       Nu is de vraag hoe de traditionele partijen erop gaan reageren. Ze moéten het gezien hebben, het was op alle zenders. Zoals ik reeds vermeldde in mijn blog van 26 dezer (‘Met Vivaldi naar de kiesdrempel’), moeten de leden van de verschillende partijen de Vivaldi akkoorden nog bekrachtigen. Zeker bij CD&V, waar de twijfels groot zijn, is dat nog niet zeker. Er wacht hen een harde oppositie.

     

     

      

    28-09-2020, 00:03 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (5)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (22 Stemmen)
    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!