11 dikke plakken gegrilde kalkoen in blokjes 4 plakken gegrilde kalkoen opgerold 2 teentjes knoflook, gepeld en fijngehakt peper en zout 2 grote uien in reepjes 2 tl gedroogde tijm 2 appels in kleine stukjes 700 gr. spitskool, gesneden 1 kg kruimige aardappelen, geschild 25 ml vloeibare margarine ---------------------------------------------- Zet de kool en de aardappelen in een laagje water in een pan op het vuur. Kook het geheel met een deksel half op de pan in een kwartier gaar. Goed afgieten. Smelt de vloeibare margarine in een ruime koekenpan. Bak hierin de reepjes ui met de tijm 5 minuten op een matig vuur. Voeg de appel en knoflook toe en bak ze 3 minuten mee. Bestrooi met wat zout en peper. Stamp de aardappelen en kool. Voeg het uienmengsel, de blokjes kalkoen en wat zout en peper toe. Schep de stamppot op vier borden en leg er de kalkoenrolletjes op.