Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    lovenich
    blog.seniorennet.be/lovenic
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    28-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Decaan gerenommeerde universiteit: prima als hier ISIS aanhangers studeren

    Decaan gerenommeerde universiteit: prima als hier ISIS aanhangers studeren

    Afbeeldingsresultaat voor Cornell University

    Journalist James O'Keefe van het Project Veritas maakte als z.g. Marokkaanse student een undercover filmpje van de uitspraken van assistent decaan Scaffido van Cornell University. Op dat filmpje zegt Scaffido dat hij het OK vindt om een ‘vrijheidsstrijder’ van ISIS uit te nodigen om een trainingskamp te doen. O’Keefe vraagt of Scaffido het goed zou vinden is als er een humanitaire pro-ISIS groep op de campus zou komen. ’Natuurlijk’ antwoordt Scaffido.  Hij vindt het ook akkoord hen te voorzien van voedsel en materiaal.
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat is er eigenlijk aan de hand met de Grieken en de EU?

    Wat is er eigenlijk aan de hand met de Grieken en de EU?

    /77/GeldenWerk/EU2.jpg

     

    De fundamenten van de Europese Unie daveren al een tijdje op hun grondvesten. Dit komt tot uiting in de economische crisis, waardoor vooral Griekenland hard getroffen wordt. De Griekse ziekten veroorzaken een epidemie binnen de hele muntunie. Hoe is het allemaal zo ver kunnen komen? Wat betekent dit voor het voortbestaan van de muntunie? En vooral: welke lessen moet de Europese Unie voor de toekomst trekken? Professor Frans De Braekeleer doet je deze Griekse tragedie helder uit de doeken.
    Meer lezen op:
    bolo.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kaars en bril

    Kaars en bril

    Saoedi-Arabië: Duizenden koppeltjes verbreken hun verloving.  Niet zomaar: wegens het verplichte gezondheidsonderzoek dat vóór het huwelijk moet plaats vinden.

    Verleden jaar zouden ongeveer 165.000 koppeltjes besloten hebben toch maar niet met elkaar in het huwelijk te treden, nadat uit het voorhuwelijksonderzoek  ‘genetische onverenigbaarheden‘ aan het licht kwamen.
    Meer lezen op:
    golfbrekers.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitse website met info dat copiloot zich tot islam had bekeerd meteen geblokkeerd

    Duitse website met info dat copiloot zich tot islam had bekeerd meteen geblokkeerd

    Zeven Franse kerncentrales op slechts enkele minuten afstand van gecrashte Airbus – Meerdere moskeeën eren Andreas Lubitz als martelaar van de islam


    Andreas Lubitz: Ziek, depressief, of bekeerd tot de islam en op een jihadistische zelfmoordmissie?

    In het huis van de copiloot die dinsdag een Airbus A320 van Germanwings moedwillig tegen een bergwand in Frankrijk zou hebben gevlogen en daarbij 149 andere mensen met zich mee de dood injoeg, zouden verscheurde doktersrekeningen zijn gevonden, die erop zouden wijzen dat Andreas Lubitz een ziekte voor zijn werkgever verborgen had gehouden. Een sluitende verklaring voor zijn waanzinnige daad? Of proberen de autoriteiten uit alle macht verborgen te houden dat Lubitz zich tot de islam had bekeerd en onder invloed stond van een radicale moskee in Bremen die eind vorig jaar nog het doelwit was van een massale inval van de Duitse politie, en waar Lubitz tijdens zijn opleiding regelmatig te vinden was, zoals een plotseling geblokkeerde Duitse site gisteren meldde?
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    27-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marokkaanse Berbers in Jihad tegen Bart De Wever, de Zwarte Piet is voor de Joden

    Marokkaanse Berbers in Jihad tegen Bart De Wever, de Zwarte Piet is voor de Joden

    lamrabat2
    Burgemeester van Antwerpen Bart De Wever heeft het weer verkorven voor beroepsrelschopper Abu JahJah en zijn radicale Berbers-Marokkaanse aanhang. Afgelopen zondag in het programma Terzake op de Vlaamse openbare omroep legde De Wever de vinger op een pijnlijke open zweer, met name het falend integratiebeleid in het bijzonder onder islamistische immigranten uit Noord-Afrika. De Wever zei onder meer dit:
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor Nieuwsuur is 'Vervloek de Joden' kennelijk niets bijzonders

    Voor Nieuwsuur is 'Vervloek de Joden' kennelijk niets bijzonders

    001_rb-image-1736611 

    doo  Afshin Ellian                                       

    'Deskundige' Paul Aarts wilde in Nieuwsuur sympathie wekken voor de antisemitische Houthi's in Jemen. Waar bleven de kritische vragen over de rebellen die overal de leuze 'Vervloek de Joden' scanderen?            

    De door Iran gesteunde Jemenitische rebellen staan aan de poorten van Aden. Die havenstad is van groot belang voor Saudi-Arabië, Egypte en andere landen.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    26-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wetenschap: 55% hoofddoekjes is fundamentaliste

    Wetenschap: 55% hoofddoekjes is fundamentaliste

    halameid.jpg

    Ruud Koopmans, 's lands rogue academic, trapt weer eens een heilig huisje aan stukken. Ditmaal in de maandelijkse publicatie van het wetenschappelijk bureau van de PVV: Opzij. "Als tolerante Nederlanders zijn we geneigd te denken dat de sluier een onschuldig lapje stof is. Dat klopt niet. 55 procent van de stellen waarvan de vrouw een hoofddoek draagt, is fundamentalistisch," aldus Ruud K. vanuit een tijdelijk onderkomen op een niet nader gespecificeerde luchtmachtbasis. Renegade Ruud, zoals geen enkele collega hem noemt, stelt vervolgens: "De hoofddoekdragers geven op andere vlakken ook vijandigere antwoorden.
    Meer lezen op:
    geenstijl.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom mag Israël niet bestaan in het Midden-Oosten? Eeuwige Jodenhaat [Benno Barnard]

    Waarom mag Israël niet bestaan in het Midden-Oosten? Eeuwige Jodenhaat [Benno Barnard]

    arab-world

    Op zondag 1 maart 2015 woonde ik de presentatie bij van het nieuwste boek van dr. Hans Jansen. Het boek draagt als titel: “Waarom mag Israël niet bestaan in het Midden-Oosten?” De presentatie werd uitstekend ingeleid door Benno Barnard en Yvonne Caluwaerts. Gisteren plaatste ik hier de inleiding van Yvonne Caluwaerts, vandaag krijgt u deze van Benno Barnard.

    Waarom mag Israël niet bestaan in het Midden-Oosten?
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zijn de kolonisten het probleem?

    Zijn de kolonisten het probleem?

    Screenshot_72

    (Door: Gerd Buurmann – Vertaling: E.J. Bron)

    Als u er heilig van overtuigd bent dat de joodse kolonisten het belangrijkste probleem in het Midden-Oosten zijn, mag ik dan even kort uw aandacht? Kunnen we heel even een streep zetten door het woord “joodse” en het even over alle kolonisten hebben?
    De gebieden Judea en Samaria, die ook wel bekend zijn onder de naam “Westbank”, behoren op dit moment niet tot een staat. Ooit hoorden ze bij Jordanië, het land dat zich voor meer dan 80% op Palestijns grondgebied bevindt en waar, in tegenstelling tot Israël, Palestijnen niet het volledige staatsburgerschap bezitten.
    Meer lezen op:
    ejbron.com



    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweden, het uitzendbureau van de IS

    Zweden, het uitzendbureau van de IS

    Screenshot_73

    (Door: “rommel”)

    De nationale Zweedse veiligheidsdienst SÄPO (Säkerhetspolisen), de eerste, de laatste, en de enige verdedigingslinie tegen de groeiende aanwas van de ISIS-dreiging, heeft onlangs zijn jaarverslag 2014 gepubliceerd. Het 84-pagina’s tellende rapport (hier beschikbaar als PDF) beschrijft Russische spionage, persoonsbescherming, en andere karakteristieke taken die deze overheidsinstelling kenmerkt, waar vooral één onderwerp opvalt: Terrorismebestrijding en de sterke stijging van Zweden als een primair rekruteringsbureau voor ISIS terroristen.
    Meer lezen op:
    vrijechroniqueurs.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huisvesten asielzoekers groot probleem in regio Amersfoort

    Huisvesten asielzoekers groot probleem in regio Amersfoort

    Door de nieuwsredactie ·  geplaatst: woensdag 25 maart 2015,

    AMERSFOORT - Gemeenten in de regio Amersfoort voorzien grote problemen bij het huisvesten van asielzoekers met een verblijfsvergunning. Er moeten dit jaar twee keer zoveel zogenoemde vergunninghouders geplaatst worden als in 2014. Gemeenten en woningcorporaties vrezen dat dit ten koste gaat van mensen die al lange tijd op de wachtlijst staan voor een sociale huurwoning.
    Meer lezen op:
    rtvutrecht.nl


    25-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gebedsoproep vanaf moskee in Gladbeck

    Gebedsoproep vanaf moskee in Gladbeck

    Duitsland, maart 2015

     

    Vanaf 20 april zal de gebedsoproep ‘Allah is de grootste’ klinken vanaf de minaret van de moskee in Gladbeck. Het gaat om een DITIB-moskee, die direct onder het Turkse ministerie van godsdienstzaken Diyanet valt, dat op haar beurt onder direct gezag staat van de Turkse premier Erdogan. Er zijn ca. 900 Diyanet of DITIB-moskeeën in Duitsland.
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De keiharde waarheid! ‘Verkeerde soorten migranten massaal toegelaten’

    De keiharde waarheid! ‘Verkeerde soorten migranten massaal toegelaten’

    discrimination

    De Wever: ‘Racisme is relatief, nog geen Aziatische migrant ontmoet die zich slachtoffer voelt’
    N-VA-voorzitter Bart De Wever benadrukt dat racisme niet de oorzaak is van radicalisering. ‘Het wordt te makkelijk ingeroepen als een excuus voor persoonlijk falen, vooral door sommige bevolkingsgroepen, zoals de Marokkaanse gemeenschap.’
    Meer lezen op:
    eunmask.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Monumentaal terrein "Generaal de Bonskazerne" niet goed genoeg meer voor asielzoekers.

    Monumentaal terrein "Generaal de Bonskazerne" niet goed genoeg meer voor asielzoekers.

    Opa en Oma douche voortaan nog maar om de week door de recessie die er niet meer is en het geldgebrek bij gemeente en overheid, maar het azc te Grave krijgt een metamorfose, dat zijn de regels, wetten en wensen die in Nederland tot uitvoering worden gebracht door achterlijk laf links beleid door de jaren heen en wij mogen dit gewoon allemaal maar pikken.
    Meer lezen op:
    bolo.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kinderen schokken schoolklas met jihadgeleuter

    Kinderen schokken schoolklas met jihadgeleuter

    Loohuisburgemeester100x100.jpg

    Arme kinderen — zó jong en nu al verpest voor het leven. De jongste jihadisten van ons land zitten nog op de basisschool. Ze komen uit de noordelijke shariahoofdstad Hoogeveen en staan in de nadrukkelijke belangstelling van de politie. De slachtoffers kinderen (leeftijd onbekend) zijn geïndoctrineerd door hun extremistische moslimachtige ouders, zegt burgemeester Loohuis. Dat leidde tot een uiterst pijnlijke situatie in de klas.
    Meer lezen op:
    geenstijl.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Zweedse minister van Buitenlandse Zaken verafschuwd als een vijand van de Profeet (deel 2)

    De Zweedse minister van Buitenlandse Zaken verafschuwd als een vijand van de Profeet (deel 2)

    Screenshot_49

    De Zweedse minister van Buitenlandse Zaken, Margot Wallström, wilde de Arabische Liga de les lezen over mensenrechten. Koning Salman van Saoedi-Arabië  was daar niet van gediend.

    (Door: Ingrid Carlqvist en Lars Hedegaard)

    Blijkbaar was de Zweedse minister van Buitenlandse Zaken zich er niet van bewust dat zij, door het bekritiseren van de islamitische sharia gewoontes zoals duizend zweepslagen voor een blogger en de slechte behandeling van vrouwen, in feite werd gezien als iemand die zich tegen de islam zelf keerde. Er blijkt een reëel, maar zorgwekkend gebrek aan kennis met betrekking tot de islam en de zaken die de islam betreffen in de Zweedse regering te zijn.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    24-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslimstudentes spannen zaak aan na praktijkles

    Moslimstudentes spannen zaak aan na praktijkles
    Arjen van den Oever 24-3-15 
       © anp.

    Omdat zij geen vrijstelling kregen voor een praktijkonderdeel van het vak praktische klinische vaardigheden, hebben twee islamitische studentes geneeskunde nu een zaak tegen Erasmus MC aangespannen bij het College van Beroep voor het Hoger Onderwijs in Den Haag. Het deel van het vak dat zij niet willen doen, is een lichamelijk onderzoek dat door medestudenten wordt uitgevoerd.
    Meer lezen op:
    ad.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo stemt Nederland (en Europa) zichzelf de afgrond in

    Zo stemt Nederland (en Europa) zichzelf de afgrond in

    bordbreed

    Dick Kraaij

    Er zijn in Europa te weinig kiezers die echt last hebben van de multiculturele samenleving. Die conclusie moet je wel trekken op grond van de uitslagen van recente verkiezingen in Nederland en, jawel, Frankrijk. Dat zijn misschien niet geheel toevallig de twee landen waar in 2005 het Verdrag van Lissabon 1.0 (de zgn. Europese Grondwet) werd weggestemd en vervolgens alsnog in een 1.1-versie werd geïmplementeerd.
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste sharia-bank van Duitsland opent in juni

    Eerste sharia-bank van Duitsland opent in juni

    23 maart 2015 om 21:19 door D. van Unen
    Eerste sharia-bank van Duitsland opent in juni
    Een vestiging van Kuveyt in Istanbul

    In Duitsland opent als alles goed gaat over drie maanden de eerste volledig Islamitische bank van het land. De toezichthouder voor de financiële markten Bafin heeft de Turkse bank Kuveyt Turk Bank AG een volwaardige bankiers-licentie toegekend, meldt Handelsblatt. Met die licentie hoopt Kuveyt in juni vestigingen te openenen in Frankfurt, Keulen en Berlijn.
    Meer lezen op:
    spitsnieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alle appels in de mand van de islam zijn rot”: er bestaan geen gematigde moslims volgens Ayaan Hirsi Ali

    Alle appels in de mand van de islam zijn rot”: er bestaan geen gematigde moslims volgens Ayaan Hirsi Ali

    Screenshot_31

    (Door: Mick van Loon)

    “De veronderstelling is dat in de mand met moslims een aantal rotte appels zitten, ik zeg dat de hele mand rot is.” Het is één van de uitspraken waardoor Ayaan Hirsi Ali (opnieuw) de woede van de islamitische gemeenschap op zich heeft gehaald. In haar nieuw boek, dat deze week verschijnt, pleit de voormalige moslima voor een verregaande reformatie van de islam, en stelt ze dat er eigenlijk geen gematigde moslims bestaan. 
    Meer lezen op:
    newsmonkey.be




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!