NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • Was de steekpartij in Amsterdam een antisemitische aanval?
 • 'Meisjes van 12 worden ontvoerd, verkocht en uitgehuwelijkt', juf Kiet trekt aan de bel
 • Pegida-aanhanger uit Eindhoven weg bij VDL na Facebookbericht
 • Turkse haatclub spreidt tentakels uit naar Utrecht
 • Marrakeshpact is wél degelijk bindend volgens Europese Commissie
 • BEDROG BEDROG, klimaatmeisje ontmaskerd
 • ISLAMITISCHE MOORDENAARS
 • Nigeriaanse moslim militanten slachten 120 christenen af
 • Kerkleiders luiden noodklok: Ruim 6.000 christenen afgeslacht in Nigeria
 • VIDEO: Machiel de Graaf (PVV) onthult dat Arnoud van Doorn 9 jaar D66-lid was
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  fons
  blog.seniorennet.be/fons
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • golfbrekers
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • hoeiboei
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • Fenixx
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • The Post Online
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  De Islam in Nederland

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  14-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Wever vindt ‘imago’ en ‘economie’ belangrijker dan onze cultuur

  De Wever vindt ‘imago’ en ‘economie’ belangrijker dan onze cultuur

  Migratiebarometer Antwerpen staat op rood

  migratie
  foto: ©Doorbraak / An Clapdorp

  Yves Liégeois

  Op 23 juli 2012 hield de N-VA bij monde van Bart De Wever, Theo Francken en Liesbeth Homans een persconferentie waarop ze een Migratiebarometer voorstelde. De aanleiding hiervoor was onder meer de Antwerpse procureur-generaal Yves Liégeois, die op 1 september 2011 naar aanleiding van de opening van het gerechtelijke jaar had gezegd: ‘Het einde van de democratie is misschien wel nabij. De problemen worden onbeheersbaar. Het totaal falende migratiebeleid is maar één uiting daarvan’. Liégeois waarschuwde zelfs voor een burgeroorlog als het geld op is om iedereen uit te betalen.
  Meer lezen op:
  doorbraak.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Staat de Indonesische democratie onder druk?
  Staat de Indonesische democratie onder druk?

  TIM LINDSEY . 13 JULI 2018

  Indonesië wordt al bijna twintig jaar gezien als een voorbeeld voor de democratische transitie voor andere landen, met name als die een aanzienlijke moslimbevolking tellen. Maar die democratie staat steeds meer onder druk, schrijft Tim Lindsey, politicoloog aan de University of Melbourne.

  De Indonesische leiders benadrukken graag hoe hun land zich afkeert van autoritarisme via een tolerante regeringsvorm die toch een belangrijke religieuze component bevat. Daardoor vormen ze een politiek alternatief dat het Westen beter ligt dan de mislukte Arabische Lente en de extremistische catastrofes die het Midden-Oosten hebben overspoeld sinds de Amerikaanse inmenging in Afghanistan en Irak.
  Meer lezen op:
  mo.be


  » Reageer (0)
  13-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Massale Turkse fascistische herdenking in cultureel centrum de Lindenberg in Nijmegen

  Massale Turkse fascistische herdenking in cultureel centrum de Lindenberg in Nijmegen

  Spandoek met de Grote Leider

  Op zondag 8 april organiseerde de extreem-rechtse Turkse Federatie Nederland (TFN) weer de jaarlijkse herdenkingsdag van hun “Başbuğ” (“Grote Leider”) Alparslan Türkeş. Die wordt ook wel de führer van het Turkse fascisme genoemd. De TFN (HTF in het Turks) is de Nederlandse tak van de Turkse Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), beter bekend onder de naam Grijze Wolven. Opmerkelijk was dat de federatie voor de herdenking probleemloos ruimte kon huren bij het Nijmeegse kunst- en cultuurcentrum de Lindenberg. De Grijze Wolven doen de laatste tijd verwoede pogingen om salonfähig te worden.

  Op de website van het progressieve centrum staat nota bene: “De Lindenberg is het Nijmeegse huis voor de kunsten waar alles kan. Kunst en cultuur kennen geen grenzen. De Lindenberg komt, waar mogelijk, aan deze onbegrensde wereld tegemoet door ruimte te bieden aan nieuwe initiatieven en open te staan voor creatieve ideeën. We willen midden in de samenleving staan en iedereen in aanraking brengen met kunst en cultuur, ook zij die daarmee niet zijn opgegroeid.” Met het verwelkomen van deze fascistische gasten heeft het centrum inderdaad alle grenzen overschreden. Noch voor “creatieve ideeën” noch voor enige “kunst en cultuur” moeten we zijn bij deze extreem gewelddadige groepering, die ook zich niet vies toont van antisemitisme.
  Meer lezen op:
  doorbraak.eu


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Verenigd Koninkrijk maakt het Geert Wilders onmogelijk te spreken tijdens #FreeTommy demo komende zaterdag

  Het Verenigd Koninkrijk maakt het Geert Wilders onmogelijk te spreken tijdens  #FreeTommy demo komende zaterdag

  Vrijheid van meningsuiting is er al lang niet meer in de Sharia enclave aan de andere kant van het grote zwembad en gewoon voor je mening uitkomen in dit op de koran regels wandelende eiland is al helemaal ‘not done. Dus helemaal vreemd is het ook niet dat de Britse regering er alles voor wil doen om een toespraak van Geert Wilders te blokkeren.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franse politie staat op instorten wegens straatoorlog

  Franse politie staat op instorten wegens straatoorlog

  Screenshot_100
  (Vertaling: E.J. Bron)

  Een bericht, dat vorige week door de Franse Senaat werd gepubliceerd, waarschuwt ervoor dat de politie in het land op het randje van instorten staat. Het bericht beoordeelde Frankrijk´s veiligheidsdiensten als staande op het punt van instorten en riep de president ertoe op snel te handelen. “We staan vlak voor een implosie”, waarschuwt een van de schrijvers.
  Meer lezen op:
  ejbron.nl


  » Reageer (0)
  12-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Undercover journalist: ‘Moslim Broederschap zit bij ieder overleg met Angela Merkel’

  Undercover journalist: ‘Moslim Broederschap zit bij ieder overleg met Angela Merkel’

  Islamisering met steun van Europese regeringen geen complot, maar hard feit: ‘Islam heeft rotsvaste grond gekregen in Duitsland’ – ‘Samenwerking Turkije en Moslim Broederschap grootste bedreiging voor Europa’

   
  Straatbeeld in het Berlijnse migrantenstadsdeel Neukölln. (Afbeelding: Getty Images (2)).

  Undercover journalist Zvi Yehezkeli heeft vooral in Israël naam gemaakt met het onder andere identiteiten maken van undercover reportages. Omdat hij perfect Arabisch spreekt wist hij al vaak diep door te dringen in de moslimwereld. Voor zijn vijfdelige serie ‘Valse Identiteiten’ was hij ook in Duitsland. In het deel ‘De Moslimbroederschap in Duitsland en Turkije’ sprak hij met overheidsofficials, Duitse extremisme experts, en moslims. Zij bevestigen allemaal dat de islam inmiddels rotsvaste grond in Duitsland heeft gekregen. Het is zelfs al zo erg dat de (door Turkije gesteunde) Moslim Broederschap, in o.a. Egypte officieel een terreurorganisatie, letterlijk aan één tafel zit met bondskanselier Angela Merkel.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Canada spreekt 40 jarige Syrische pedofiel Hajj Soleiman vrij van misbruik zes jonge meisjes omdat hij van andere etnische afkomst is
  Canada spreekt 40 jarige Syrische pedofiel Hajj Soleiman vrij van misbruik zes jonge meisjes omdat hij van andere etnische afkomst is
  NOT GUILTY’ waren de woorden van rechter Joyce Lester waarna de familieleden van de jonge kinderen vol schoten met tranen en ze vol ongeloof en onbegrip de uitspraak en verklaring van het Canadese gerechtshof aanhoorde. De reden is zo mogelijk nog maffer en liet velen mensen en aanwezige kinderrechten organisaties met ongeloof achter.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.http://verenoflood.nu/frankrijk-gaat-op-weg-naar-soumission-blijft-ontkennen/

  http://verenoflood.nu/frankrijk-gaat-op-weg-naar-soumission-blijft-ontkennen/

  Frankrijk
  In Frankrijk staan alle politieke signalen op rood. Het land is verdeelder dan ooit, maar heeft geen coherente politiek beweging die die naam waardig is en een oplossing meent te hebben voor haar problemen.. Maar Marine Le Pen moet eerst kapot.

  President Macron is internationaal heel actief, en lijkt binnen de EU voor de argeloze toeschouwer veel te bereiken. Alleen voor de argeloze toeschouwers echter, want zijn eisen zijn in het rijkere noorden der EU onverkoopbaar. En aangezien hij voor een zeer belangrijk deel afhankelijk blijft van de steun van Angela Merkel, die zelf niet al te vast meer in het zadel zit, is de relevantie van die EU/politiek voorlopig beperkt. De populariteit van de president schommelt tussen de 25 en 30%. Wat inhoudt dat hij bijna de cijfers van voorganger François Hollande bereikt – tijdens diens laatste maanden.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bootmigranten dreigden bemanning reddingsschip te vermoorden als ze zouden worden teruggebracht naar Libië

  Bootmigranten dreigden bemanning reddingsschip te vermoorden als ze zouden worden teruggebracht naar Libië

   

  Distressed persons wave after being transferred to a Maltese patrol vessel.
  Foto: Vluchtelingen op de Middellandse Zee worden overgeheveld van een gammel smokkelbootje naar een schip van de Maltese marine. Bron: Amerikaanse overheid, publiek domein.

  Zijn dit vluchtelingen of gewoon ordinaire zware misdadigers?

  Het wordt steeds “leuker” met de bootmigranten die vanuit Libië op zee-onwaardige vlotjes het Europese vasteland proberen te bereiken. Niet alleen weten ze dat ze in Europa doorgaans niet in aanmerking zullen komen voor een verblijfsvergunning, ook zijn enkelen van hen alvast op de reddingsschepen begonnen met gewapenderhand hun eisen ingewilligd te krijgen. De nieuwe Italiaanse regerings is namelijk bezig met een push om zoveel mogelijk migranten te laten terugsturen naar Libië.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  11-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZO VEEL VERDIENT VERHOFSTADT AAN "EXTRA'S"

  ZO VEEL VERDIENT VERHOFSTADT AAN "EXTRA'S"

  10-7-2018 Belga  Guy Verhofstadt, de liberale fractieleider in het Europese parlement, is een van de drie Europarlementsleden die de meeste nevenactiviteiten aangeven, schrijft Le Soir, op basis van een studie van Transparency International EU. Verhofstadt ontving in de voorbije legislatuur tussen 920.000 en 1,42 miljoen euro bovenop zijn bruto-inkomen van 13.000 euro per maand in het Europees parlement.
  Meer lezen op:
  nieuws.vtm.be

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meisjesbesnijdenis – wegkijken is troef

  Meisjesbesnijdenis – wegkijken is troef

  Meisjesbesnijdenis0
  Vorige week is een PVV-motie van Fleur Agema om meisjesbesnijdenis te bestrijden door de Tweede Kamer weggestemd. 119 van de 150 Kamerleden stemden tegen. Is hier sprake van onwil of onbenul? Mij lijken beiden om voorrang te strijden. Alleen daarom al een onvoorwaardelijke pluim voor de PvdA, die samen met PVV en FvD als enige deze motie steunde.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terugkijken. VVD Warmtepompmaffia bij Jinek

  Terugkijken. VVD Warmtepompmaffia bij Jinek

  Edje Nijpels, met z'n 6-pits Boretti, verwarmd zwembad en 3 CV-KETELS, vindt dat u van het gas af moet


  Het klimaatakkoord brengt ook financiële maatregelen met zich mee. Maar wie gaat dat betalen? Voorzitter van het Klimaatberaad @EdNijpels vertelt erover bij .

  Als ze in de media's de vraag stellen WIE GAAT DAT BETALEN? dan is het antwoord eigenlijk al zeker: U. Gisteravond bij klimaatqueen Eva op de klimaatzender NPO mocht klimaatpaus Edje Nijpels - met z'n DRIE CV-KETELS verantwoordelijk voor minstens 40% van de Groningse aardbevings - aan de Nederlandse nukubu uitleggen waarom de vervuiler moet betalen en dat er misschien wel een """belasting""" voor bedrijven komt. Hahaha.
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl
  » Reageer (0)
  10-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lijstje – Agnes Jongerius (PvdA) klust het meest bij als Nederlandse EP’er: 90.000 euro

  Lijstje – Agnes Jongerius (PvdA) klust het meest bij als Nederlandse EP’er: 90.000 euro

  Corruptiewaakhond heeft kritiek op haar commissariaat bij PostNL  Drie van de 751 Europarlementariërs, onder wie Agnes Jongerius (PvdA), hebben een betaalde bijbaan bij een organisatie die in het EU-lobbyregister staat. Dit blijkt uit een rapport van Corruptiewaakhond Transparency International over neveninkomsten van leden van het EU-parlement. De organisatie pleit voor een verbod voor Europarlementariërs op een betaalde bijbaan bij zo’n organisatie tijdens hun zittingsperiode. Jongerius is sinds april 2013 lid van de raad van commissarissen van het bedrijf PostNL, dat als lobbyist bij het parlement is geregistreerd. Europarlementariërs moeten contacten met geregistreerde lobbyisten melden als ze aan wetgeving werken, om belangenverstrengeling te voorkomen.
  Meer lezen op:
  politiek.tpo.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met Femke Halsema krijgt Amsterdam ‘n burgemeester met ‘n gebrekkige moraal en ‘n beperkt intellect

  Met Femke Halsema krijgt Amsterdam ‘n burgemeester met ‘n gebrekkige moraal en ‘n beperkt intellect


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Omvolking Amsterdam bijna voltooid

  Omvolking Amsterdam bijna voltooid

  Oerhollandsche Vlaamse vetklep op Plein 40-45 (!) weggetreiterd door halal-terreur


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na ngo-schepen wil Italië ook reddingsschepen van EU met migranten weren

  Na ngo-schepen wil Italië ook reddingsschepen van EU met migranten weren

   Bron BELGA

  Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini 
  AFP Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini

  Ook buitenlandse schepen van “internationale missies” op de Middellandse Zee zouden geen migranten naar Italië mogen brengen, zo heeft de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini, vandaag gezegd. 

  Salvini, die de extreemrechtse partij Lega leidt, geeft schepen van ngo’s al geen toegang meer tot Italië, zeggend dat ze onder één hoedje spelen met mensensmokkelaars uit Libië.
  Meer lezen op:
  hln.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grofgebekte Kuzu: ‘Nederlanders die veranderende maatschappij niet accepteren, moeten zelf maar oprotten!’

  Grofgebekte Kuzu: ‘Nederlanders die veranderende maatschappij niet accepteren, moeten zelf maar oprotten!’

   

  vlcsnap-2018-07-09-17h24m45s763
  Foto: Tunahan Kuzu legt uit dat Nederlanders die verandering niet accepteren moeten 'oprotten'. Bron: Ismail Ilgun / YouTube.

  DENK-Kamerlid Tunahan Kuzu heeft zich weer eens als een regelrechte hork gedragen: tijdens een vlog van mede DENK’er Ismail Ilgun merkt hij op dat Nederlanders die niet willen accepteren dat Nederland verandert, gewoon moeten “oprotten”. Zo dan.
  We kennen Ismail Ilgun als Neerlands onvervalste tuigvlogger, maar voor een vlogger maakt hij verdomd weinig filmpjes. Maar voila: gisteren werd er weer eens een teerling geworpen. Alhoewel de Ramadan allang voorbij is, werd hier DENK-leider Tunahan Kuzu gevolgd tijdens een dagje vasten.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl

  » Reageer (0)
  09-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schokkend rapport: politie corrupt, zo lek als mandje, criminelen maken gebruik van politie

  Schokkend rapport: politie corrupt, zo lek als mandje, criminelen maken gebruik van politie

  'Allochtone agent veel vaker corrupt dan autochtone agent, want dubbele loyaliteit'  De Nationale politie is een grote puinhoop. Dat is inmiddels bekend. Graaiende bazen, belastinggeld dat wordt verspild aan feestjes en vip-kaarten, personeel dat de ziektewet in wordt getreiterd, duizenden juridische procedures die zijn aangespannen tegen het eigen personeel en een beleid dat vooral lijkt te draaien om het in stand houden van een beeld naar de buitenwereld waarin ‘diversiteit’ en het bezoeken van iftars belangrijker is dan het opsporen van criminelen of het opnemen van aangiftes (tenzij aangiftes tegen Geert Wilders of tegen ‘online discriminatie’).
  Meer lezen op:
  nieuws.tpo.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klimaatwet: Waarom je een gasketel niet zomaar kunt vervangen door een warmtepomp. Sorry kabinet.

  Klimaatwet: Waarom je een gasketel niet zomaar kunt vervangen door een warmtepomp. Sorry kabinet.

  Gepubliceerd op 

  Misverstand 1 : Overstappen van gasketel naar warmtepomp is een kwestie van een nieuw apparaat kopen. 

  Dit is misschien wel het grootste misverstand. Warmteopwekking met een warmtepomp is geen apparaat, het is een heel systeem waarvan de feitelijke pomp slechts een onderdeel is. Dat komt door de geringe warmtecapaciteit van de warmtepomp. Hij werkt namelijk niet met een hittebron, maar roomt steeds een klein beetje warmte af van de lucht. Een prachtige techniek, maar de temperatuur van het verwarmingssysteem komt er niet mee boven de 55 graden. 
  Meer lezen op:
  linkedin.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TRUMP HEEFT GELIJK: DE ISLAM IS NU EENMAAL EEN VEROVERENDE MOORDIDEOLOGIE

  TRUMP HEEFT GELIJK: DE ISLAM IS NU EENMAAL EEN VEROVERENDE MOORDIDEOLOGIE

   
  islam

  Terwijl ik dit schrijf wordt in Nederland een rapport gepresenteerd waarin vastgesteld wordt dat duizenden scholen een moskeebezoek verplicht(t)en of aanraden. Daar wordt door de kinderen, vaak van de basisschool, de shahada opgezegd, het opmaatje tot de bekering. Geen politieke hond die er wakker van ligt.
  Meer lezen op:
  stopdebankiers.com


  » Reageer (0)


  Foto

  Foto

  Foto

  Gehoord:
  Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
  Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

  Hans Jansen.

   "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


  Archief per jaar
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Als alle Israëlieten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  wordt Israël morgen
  van de kaart geveegd.

  Als alle Arabieren
  in het Midden-Oosten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  is het morgen vrede!


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


  De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

  Winston Churchill

  Foto

  Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
  Clark Kent


  Foto

  Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

  Paul Cliteur

  Foto

  Een volk dat voor tirannen zwicht ...
  zal meer dan lijf en goed verliezen:
  dan dooft het licht...
  Hendrik Mattheus van Randwijk  Foto

  Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

  Afshin Ellian

  Foto

  Foto

  De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

  Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • office setup (www.office.com/setup)
      op
 • office setup (www.office.com/setup)
      op
 • cannabis tincture (cannabis tincture)
      op
 • buy weed online (buy weed online)
      op
 • buy weed online (buy weed online)
      op

 • Foto

  Het is de soldaat, niet de reporter
  Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
  Het is de soldaat, niet de dichter
  Die voor de vrijheid van het woord heeft
  gestreden.
  Het is de soldaat, niet de campagneleider
  Die ons het recht tot demonstreren gaf.
  Het is de soldaat, die zijn vlag groet
  En onder die vlag het land dient
  Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
  En die het de protestactivist mogelijk maakt die
  vlag te verbranden
  .

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!