Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    mooieteksten
    blog.seniorennet.be/mooiete
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    10-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marokko zet de grenzen open om Europa af te persen

    Marokko zet de grenzen open om Europa af te persen


    The expulsion of the Moors (1894), by Gabriel Puig Roda. Museum of Fine Arts in Castellón. ( Wikimedia Commons )

    Marokko heeft de stroom migranten die naar Spanje vertrok bewust vergroot om de Europese Unie (EU) onder druk te zetten om in de komende besprekingen genereuzere concessies te verkrijgen.

    Het is in de beste Barbarijse tradities eerst nog even de jihad op te voeren voor de afpersingsonderhandelingen beginnen.

    Er is maar één methode om de jihad vanuit Noord-Afrika te stoppen, en dat weten we al eeuwen:
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    08-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ergst denkbare vijanden en haters van de Joodse staat bevinden zich vandaag onder de Joden

    Ergst denkbare vijanden en haters van de Joodse staat bevinden zich vandaag onder de Joden

    We leven echt in een wereld van uiterste verwarring, tenminste toch wat het Joodse gedeelte betreft. Zonder het feit dat zoveel waanzin uit Joden voortkomt, zou het onmogelijk zijn om elke nieuwe gekte te interpreteren. Maar we zijn op een of andere manier gewend geraakt aan de Joodse gekte die van links komt.

    Dus we vinden de ergst denkbare antisemieten van de dag temidden de Joden. Op de universitaire campussen in Amerika zijn het Joden uit niet-orthodoxe huizen die de inspanningen op campussen hebben geleid om Israël te boycotten. J Street, gefinancierd door de Joodse George Soros, bestaat uit veel van dergelijke Joden en andere Israëlhaters zoals Joodse Stem voor Palestina, Teruah en Bend the Arc.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Merkelisten zijn aan het eind van hun Latijn

    Screenshot_277.png

    (Door: Jörg Meuthen)

    Hebt u die beelden nog voor ogen hoe onlangs honderden Afrikanen de Spaanse exclave Ceuta bestormden, gewapend met vlammenwerpers en gebluste kalk? Hebt u die beelden nog voor ogen hoe illegale immigranten uit Afrika op een Spaans vakantiestrand aan land stormden onder de ongelovige blikken van de toeristen? Herinnert u zich nog de zogenaamd edelmoedige geste van de linkse Spaanse regering tegenover de 630 illegale immigranten die zich met de “Aquarius” toegang verschaften tot Europees grondgebied?
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    07-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kabinet-Rutte volgt EU in kansloze poging Iran-deal te redden

    Kabinet-Rutte volgt EU in kansloze poging Iran-deal te redden

    President Donald Trump

    Titelfoto: President Donald Trump. Screenshot door redactie OpinieZ van YouTube-video, kanaalDAHBOO77

    Vandaag, dinsdag 7 augustus 2018 om 12.01 Standard Eastern Time, start Amerika met een stevige serie Iran-sancties gericht op zaken als de autoindustrie, handel in geld, edelmetalen, aluminium, staal, kolen, tapijten, vliegtuigonderdelen en industriële software. Op 4 november dit jaar volgt een zwaardere reeks die vooral het financiële systeem, banken, de scheepssector en olie industrie hard zal treffen.
    Meer lezen op:
    opiniez.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwendagen in zwembad verpest door overlastgevende moslima’s: zwemmen in spijkerbroek, haren verven in het water

    Vrouwendagen in zwembad verpest door overlastgevende moslima’s: zwemmen in spijkerbroek, haren verven in het water

     

    snapshot

    Foto: Vrouwendag in een zwembad? Niet alleen in Hannover, maar ook hier in San Diego, met enkele islamitische zwemsters. Bron: KPBS News / YouTube.

    De zwembad van de gemeente Hannover in Duitsland zit met de handen in het haar: de vrouwendagen worden massaal bezocht door moslima’s die er alle fatsoens-, hygiëne- en huisregels aan hun laars lappen.

    In de Duitse stad Hannover is een rel uitgebroken aangaande het wekelijkse vrouwenzwemmen dat daar wordt georganiseerd in het Vahrenwalder Bades-zwembad. Dat gaat niet zonder problemen, want het blijkt dat het terugkerende evenement populair is bij moslima’s.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politiebeleid rond Amsterdamse jihadronselaars roept grote vragen op
    Politiebeleid rond Amsterdamse jihadronselaars roept grote vragen op

    Door Carel Brendel, 3 augustus 2018 

    Door De Telegraaf gepubliceerde foto van extremisten in de El Tawheed Moskee.

    Een van de laatste beleidsdaden van Jozias van Aartsen was de aankondiging dat de gemeente Amsterdam gaat onderzoeken hoe er met salafistische moskeeën kan worden samengewerkt. Eerder al verkondigde de waarnemend burgemeester dat de overheid een handreiking moest doen naar salafistische jongeren en dat we hun orthodoxe gedachtengoed moesten accepteren.
    Meer lezen op:
    carelbrendel.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U zond in – Open brief aan Paul de Leeuw: ‘U bent een hele grote lafaard’

    U zond in – Open brief aan Paul de Leeuw: ‘U bent een hele grote lafaard’

    Jan Ottens uit Zwitserland.

    Afbeeldingsresultaat voor paul de leeuw
    Geachte heer De Leeuw,

    Beste Paul,

    Jarenlang ben ik groot fan van u geweest. De Schreeuw in allerlei verschillende vormen was genieten en taboe doorbrekend. Handen in de lucht, applaus etc. Dat soort zaken. Verfrissend, nieuw.

    Het format veranderde, ook niets mis mee. En toen liep u het ‘podium’ op zingend: ‘Ik ben vandaag zo vrolijk (naar het lied van Herman van Veen) want Geert Wilders (GW) die is dood’. Het knapte direct in me. Ik heb daarna nooit meer naar iets van u gekeken en vermijd categorisch waar u op televisie te zien bent.
    Meer lezen op:
    tpook.nl


    06-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regering betaalt gelukszoekers 3 weken betaalde vakantie naar land van herkomst.
    Regering betaalt gelukszoekers 3 weken betaalde vakantie naar land van herkomst.

    Dit verhaal is niet verzonnen, ofschoon je het als buitenstaander niet zou geloven, als je er niet zelf getuige van was geweest. Een van uw redacteuren is  momenteel in Duitsland voor zaken en zag het land in tegenstelling tot zijn laatste reis 2 jaar geleden overspoeld met vluchtelingen .

    De nieuwsgierigheid gebood mij her en der wat vragen te stellen , wat te lezen en hier het resultaat .Tot mijn stomme verbazing geeft de Duitse regering vluchtelingen zelfs drie weken betaalde vakanties  inclusief een retour  vliegticket naar de landen  waarvan zij beweren  die te  hebben moeten ontvluchten omdat zij onveilig zijn.
    Meer lezen op:
    geennieuws.com


    05-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een realistisch wereldbeeld!

    Een realistisch wereldbeeld!

    Ingaan tegen de toenemende islamisering is een universele plicht


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antifa roept op tot “levensgevaarlijke” terreur tegen AfD-politici en publiceert privéadressen

    Antifa roept op tot “levensgevaarlijke” terreur tegen AfD-politici en publiceert privéadressen

    Screenshot_200
    Antifascisten en de doelwitten voor aanslagen Jörg Meuthen en Alexander Gauland.

    (Vertaling: E.J. Bron)

    Waarschijnlijk werd er nog nooit zo onverholen en brutaal tot geweld tegen de AfD opgeroepen als op een site van de “Antifascistische Actie”. In verband met een “Oproep tot rellen” publiceerden activisten talrijke privéadressen van AfD-politici – waaronder ook die van de voorzitters Jörg Meuthen en Alexander Gauland, evenals dat van sterspreker Gottfried Curio. De links-extremen bieden diverse, ook nadrukkelijk “levensgevaarlijke”, aanslagmethodes aan. Schreeuw van verontwaardiging in de pers: nul.
    Meer lezen op:
    ejbron.con


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We bevinden ons midden in de derde en verreweg meest succesvolle golf van islamitische aanvallen op Europa

    We bevinden ons midden in de derde en verreweg meest succesvolle golf van islamitische aanvallen op Europa

    Met de hulp van machtige Europese en mondiale krachten is het de islam gelukt een tot dusverre in zijn geschiedenis ongeëvenaarde invasie van een heel continent te bewerkstelligen.

    Door: Michael Mannheimer – Vertaling: ‘Rommel’

    Minstens vijftien organisaties in de wereld, met tot hun beschikking fondsen die machtiger zijn dan dat de meeste landen in de wereld tot hun beschikking hebben, zijn begonnen met de vernietiging van Europa.

    Hun voornaamste instrument is het migratiewapen, hun moreel-hypocriete drijfveer is de vermeende plicht om mensen op te nemen die door oorlogen en ellende worden geteisterd.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    04-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tommy Robinson werd mishandeld en gemarteld met de medeplichtigheid van de Britse staat
    Tommy Robinson werd mishandeld en gemarteld met de medeplichtigheid van de Britse staat

    Screenshot YT.
    Tenzij Robinson liegt – wat ik betwijfel – is dit de enige logische conclusie die kan worden getrokken uit de verslagen die hij heeft gegeven aan Ezra Levant van Rebel Media en Tucker Carlson van Fox News.

    Hoe verklaart men anders de perverse beslissing om deze uitgesproken criticus van de islam onder te brengen in de categorie C-gevangenis met het hoogste aantal moslimgevangenen in Groot-Brittannië?
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waar begrip slachtoffer verwatert, verdwijnt de dader

    Waar begrip slachtoffer verwatert, verdwijnt de dader

    Afshin Ellian 

    Het woord ‘slachtoffer’ dreigt een betekenisloos begrip te worden. Het kan natuurlijk meer betekenissen hebben. Maar slachtoffer als tegengesteld aan dader heeft in de regel een eenduidige betekenis: iemand wie onrecht is aangedaan.

    Het onrecht is niet een metaforisch begrip. Onrecht impliceert handelen in strijd met het recht of zonder toestemming van rechthebbende. Juristen noemen dat wederrechtelijkheid. Een slachtoffer is iemand die onderhevig is geweest aan een wederrechtelijke handeling. Te weinig eten, te veel controle of te weinig liefde zijn geen tekenen van slachtofferschap. Wellicht is er sprake van onrechtvaardigheid.
    Meer lezen op:
    elsevierweekblad.nl





    03-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Column Jan Roos: Het is verraad van het landsbestuur dat haathut El Tawheed na 20 jaar nog steeds open is

    Column Jan Roos: Het is verraad van het landsbestuur dat haathut El Tawheed na 20 jaar nog steeds open is

     

    Jan Roos.
    Foto: Jan Roos.

    Jan Roos windt zich in zijn column deze week op over het feit dat de haatmoskee El Tawheed na twee decennia vol jihadisme en extremisme nog altijd open mag blijven. “Een elite die heult met de vijand,” zo stelt Roos: “maar zijn eigen volk vijandig benadert, is gevaarlijker dan eenieder die ons wil bestrijden.
    Ik ga niet weer beginnen over dat de islam niet bij de Westerse waarden past en ooit zal passen, dat weten we nu allemaal wel. En degenen die het nog niet weten zullen het zelfs ontkennen op het moment dat hun kinderen in de metro zijn opgeblazen door een verwarde lone wolf of als ze zelf tegen de voorbumper van een busje geplakt zitten met een ‘Allahu Akbar’ gillende haatbaard achter het stuur.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iran brandt: tienduizenden demonstranten schreeuwen ‘Dood aan dictator Ali Khamenei’

    Iran brandt: tienduizenden demonstranten schreeuwen ‘Dood aan dictator Ali Khamenei’

    Iran lijkt momenteel op een implosie af te stevenen en daar zou ook Israël voordeel bij kunnen hebben. Hoewel. Terwijl de eerste Amerikaanse sancties die president Donald Trump aan Iran heeft opgelegd, volgende maandag van kracht worden, hebben demonstranten op donderdag de straten in het centrum van Iran ingenomen, zingend over “dood aan de dictator” en ‘Khamenei, schaam u! Verlaat het land!”

    Een van de populaire gezangen is: “Ze liegen dat het aan de VS ligt”, verwijzend naar de mediapropaganda van het regime die de schuld voor de economische problemen van het land bij buitenlandse machten legt. De demonstranten van Isfahan roepen ook op tot solidariteit en verzet tegen het regime, zingend: “Wees niet bang. We zijn allemaal samen” En dit lijkt duidelijk het geval zoals het aantal demonstranten dagelijks blijft toenemen.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politiebeleid rond Amsterdamse jihadronselaars roept grote vragen op

    Politiebeleid rond Amsterdamse jihadronselaars roept grote vragen op

    Door Carel Brendel, 3 augustus 2018


    Een van de laatste beleidsdaden van Jozias van Aartsen was de aankondiging dat de gemeente Amsterdam gaat onderzoeken hoe er met salafistische moskeeën kan worden samengewerkt. Eerder al verkondigde de waarnemend burgemeester dat de overheid een handreiking moest doen naar salafistische jongeren en dat we hun orthodoxe gedachtengoed moesten accepteren.
    De totale naïviteit van de VVD-regent werd deze week weer eens onderstreept door het nieuws over twee hoofdstedelijke moskeeën, de salafistische El-Tawheed in Amsterdam-West en de Arrayan in Noord.Meer klezen op:
    carelbrendel.nl


    02-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkse televisiezender past beeld van Selena Gomez op absurde manier aan voor een onverwachte reden
    Turkse televisiezender past beeld van Selena Gomez op absurde manier aan voor een onverwachte reden

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Racistisch geweld tegen autochtone bejaarden wordt weggepoetst

    Racistisch geweld tegen autochtone bejaarden wordt weggepoetst

    Deugcultuur onder bestuurders verhindert effectieve aanpak

    Het is de afgelopen weken weer ontzettend veel gegaan over ‘deugen’ in de media. Meer specifiek over ’niet deugen’ als je, als in het geval van Stef Blok, buiten de moreel verheven paden baant en een kritisch geluid laat horen over de multiculturele droom.

    Rauwe realiteit

    We moeten immers en masse trots zijn op die ene succesvolle slager in de Schilderswijk of die ene leuke allochtone mevrouw op tv. We zijn toch gezegend met döner en couscous? Al die iftars zijn toch hartstikke gezellig en verbindend? De Turkse bakker staat symbool voor de vrolijke smeltkroes die de Nederlandse multiculturele samenleving is. Althans, als je leeft in de Amsterdamse grachtengordel en in het weekend met de ramen dicht en deuren gesloten hoopt dat de rauwe realiteit nog even weerstand kan worden geboden.
    Meer lezen op:
    opiniez.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onthutsend rapport: “Seksueel misbruik zit diepgeworteld in de ontwikkelingssector en gebeurt al jaren”
    Onthutsend rapport: “Seksueel misbruik zit diepgeworteld in de ontwikkelingssector en gebeurt al jaren”

    Seksueel misbruik van kwetsbare vrouwen en kinderen door internationale hulpmedewerkers is diepgeworteld in die sector en gebeurt al jaren, waarbij de daders vaak ongemerkt makkelijk hun gang kunnen blijven gaan . Dat blijkt uit een vernietigend rapport van de Britse overheid.


    01-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sunny Bergman keurt vrouwenhatende en stenengooiende scooterjeugd goed: ‘Ik zit in een anti-racismecommissie!’

    Sunny Bergman keurt vrouwenhatende en stenengooiende scooterjeugd goed: ‘Ik zit in een anti-racismecommissie!’

     

    snapshot
    Foto: Sunny Bergman bij M. Bron: Screenshot KRO-NCRV.

    Topless zonnen moet kunnen, vindt Sunny Bergman. Maar wat óók moet kunnen is dat scooterjeugd vervolgens topless zonnende vrouwen met stenen bekogeld. Wie van dat laatste iets wil zeggen, is een keiharde racist. Je bek valt er van open.

    Catherine Keyl is een heldin. Nee, niet vanwege de programma’s die ze presenteert. Maar wel vanwege een column die ze vandaag liet afdrukken in De Telegraaf. La Keyl vertelt namelijk over de uitzending van DWDD-vervanger M afgelopen donderdag. Keyl was één van de gasten, maar ook Sunny Bergman was te gast.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!