Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    sommerland
    blog.seniorennet.be/sommerl
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    15-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met een griezel als Jeremy Corbyn moet je niks te maken willen hebben

    Met een griezel als Jeremy Corbyn moet je niks te maken willen hebben


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tunesische president: "Godsdienst, de Koran en zijn verzen zijn voor ons niet relevant"

    Tunesische president: "Godsdienst, de Koran en zijn verzen zijn voor ons niet relevant"

    Cover image

    © EPA

    Tunesische president: "Godsdienst, de Koran en zijn verzen zijn voor ons niet relevant" EPA
    “Godsdienst, de Koran en zijn verzen zijn voor ons niet relevant. Wij gaan uit van de Grondwet en haar regels zijn bindend. We zijn een burgerlijke staat. Wie zegt dat de Tunesische staat een religieus uitgangspunt heeft, dwaalt.”

    Dat heeft de Tunesische president Béji Caïd Essebsi maandag gezegd ter gelegenheid van een toespraak waarin hij een wetsvoorstel steunde om mannen en vrouwen gelijke rechten te geven inzake het erfrecht.
    Meer lezen op:
    express.live


    14-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leven van linkse politica werd ‘een nachtmerrie’ nadat zij de waarheid had verteld over de islamitische verkrachtingsbendes in het VK
    Leven van linkse politica werd ‘een nachtmerrie’ nadat zij de waarheid had verteld over de islamitische verkrachtingsbendes in het VK
    Het was een van de grootste schandalen die het Verenigd Koninkrijk ooit op zijn grondvesten heeft doen laten schudden. De islamitische kindermisbruikers-bendes van Rotherham. Kwetsbare tienermeisjes werden gelokt, verhandeld en verkracht door bendes van islamitische mannen. De mishandelingen die zich direct onder onze neus afspeelden, waren bekend bij de autoriteiten die ervoor kozen een oogje dicht te knijpen en geen actie ondernamen.
    Meer lezen op:
    fenixx.org

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europa snakt naar post-Merkel leiderschap

    Europa snakt naar post-Merkel leiderschap

    Angela gedraagt zich als de Keizerin van Europa
    De Duitse Bundeskanzlerin Angela Merkel en de Spaanse premier Pedro Sanchez op hun gezamenlijke persoconferentie (11 augustus 2018).

    Titelfoto: De Duitse Bondskanselier Angela Merkel en de Spaanse premier Pedro Sánchez op hun gezamenlijke persoconferentie (11 augustus 2018). Screenshot door redactie OpinieZ van YouTube-video, kanaal Phoenix

    Wie de afgelopen dagen de berichtgeving volgde over Angela Merkel’s bezoek aan de Spaanse premier Pedro Sánchez, zal ongetwijfeld een déjà vu gevoel hebben gekregen. Ik had dat in ieder geval wel. Het lijkt erop dat Merkel een kompaan heeft gevonden in de Spaanse socialist Sánchez. Daarbij treedt Merkel, net als in 2015 toen zij met haar Wir schaffen das eigenhandig een migratiestorm veroorzaakte, weer buiten alle afgesproken Europese oevers.
    Meer lezen op:
    opiniez.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In Zweden lijkt daadwerkelijk een burgeroorlog uitgebroken

    In Zweden lijkt daadwerkelijk een burgeroorlog uitgebroken

    Zweden
    Het is al een paar dagen aan de gang, maar wat opvalt is dat het niet meer stopt. In Zweden branden elke nacht tientallen auto’s uit. En dat met verkiezingen op komst.

    De politie krijgt er geen greep op en naar verluidt gebeurt het vooral in wijken waar zelfs Antifa’s zich niet langer wagen. Het lijkt georganiseerd, maar wie precies die organisatie zijn, daarop heeft Zeden geen antwoord. Wèl beelden. En de openlijkheid waarmee de daders hun werk doen voorspelt weinig goeds voor de toekomst van Zweden.
    Meer lezen op:
    verenoflood.nu


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BRIEFJE VAN JAN – Aan Arnoud van Doorn Wat bent u: een invloedrijke moslim of een treurig kneusje?

    BRIEFJE VAN JAN – Aan Arnoud van Doorn Wat bent u: een invloedrijke moslim of een treurig kneusje?

    Door: Jan Dijkgraaf, 7:01, 14 augustus 2018



    Meneer Van Doorn,

    Het Haagse CDA-raadslid Daniëlle Koster zei vorige week dat jullie dode ex-collega Willie Dille het verhaal over een groepsverkrachting door moslims niet kan hebben verzonnen, omdat je zo’n verhaal niet verzint. Zij wilde dan ook dat er een onderzoek komt.

    U, raadslid voor de islamitische Partij van de Eenheid (LOL), reageerde op die onderzoekswens met de volgende tekst: “Daniëlle Koster is een vijand van de islam en een gevaar voor de samenleving.” 
    Meer lezen op:
    tpo.nl

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sneu hoor! Nederlandse ISIS-knuffelbeer Yilmaz is nu zelf door z’n geliefde ISIS geëxecuteerd

    Sneu hoor! Nederlandse ISIS-knuffelbeer Yilmaz is nu zelf door z’n geliefde ISIS geëxecuteerd

     

    yilmaz
    Foto: Yilmaz poseert met een kromzwaard. Bron: Yilmaz Israfil.

    Wat zielig: Nederland is weer een geëmigreerde landgenoot armer. Ditmaal gaat het om Israfil Yilmaz, een mediagenieke voormalige soldaat die zich aansloot bij ISIS en daar een beetje de knuffeljihadi ging uithangen. Maar dat leverde hem geen lang en gelukkig leven op, zo leren we vandaag: hij is door z’n geliefde werkgever ISIS doodgeschoten.

    Eén van de meest beruchte Nederlandse ISIS-gangers, Israfil Yilmaz, zal niet meer terugkeren naar ons land om daar vervolgens in een rechtbank vrijgesproken te worden of een taakstrafje te krijgen. Nee, Yilmaz – die regelmatig interviews gaf aan de NOS en Nieuwsuur – is dood. Vermoord door z’n eigen kalifaatstaat waar hij zo heilig in geloofde, omdat hij een verrader zou zijn. Zeg dus maar dag tegen die gestylde krullenbaard:
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Krikke adviseert aangifte tegen Van Doorn na ‘bedreiging’

    Krikke adviseert aangifte tegen Van Doorn na ‘bedreiging’

    Matthijs van Schie 14-8-2018


    e dood van Willie Dille en de reacties daarop blijven de gemoederen bezighouden in de Haagse gemeentepolitiek. Het PVV-raadslid meende in haar afscheidsvideo te zijn verkracht door een groep moslims, in opdracht van de fractievoorzitter van de Partij van de Eenheid, Arnoud van Doorn. CDA-raadslid Daniëlle Koster zei niet te geloven dat Dille dat verhaal heeft verzonnen, waarna Van Doorn furieus reageerde. Burgemeester Pauline Krikke (VVD) adviseert Koster aangifte tegen hem te doen.
    Meer lezen op:
    elsevierweekblad.nl


    13-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sterk verminderde steun voor “diversiteit” onder Zweedse vrouwen
    Sterk verminderde steun voor “diversiteit” onder Zweedse vrouwen

    Pixabay

    De houding van Zweden ten opzichte van etnische zogeheten diversiteit vertoont de laagste cijfers ooit in de diversiteitsbarometer (PDF!) van de Universiteit van Gävle. Het is vooral onder vrouwen van wie de houding sterk is verslechterd.

    De overduidelijke negatievere houding is zowel bij laag- als hoogopgeleiden te zien. Ook de 50-plussers onderscheiden zich door een verhoogde negatieve kijk op diversiteit.

    Bijna de helft gelooft dat mannen uit het Midden-Oosten een bedreiging vormen voor de Zweedse cultuur. Vrouwen uit het Midden-Oosten worden ook beschouwd als een groter gevaar.
    Meer lezen op:
    fenixx.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkse scholen in Nederland & het gelijk van Geert Wilders

    Turkse scholen in Nederland & het gelijk van Geert Wilders

     
    PVV
    SAMSUNG DIGITAL CAMERA

    De Turkse president Recep Tayyip Erdoğan stelde vorige week dat hij Turkse weekendscholen in Nederland wil. Een omstreden plan en pure indoctrinatie, menen critici, ook omdat Nederland volgens D66-minister Wouter Koolmees van Integratie niet bijster veel kan doen om het plan tegen te houden. Een dilemma staat voor de deur, stelt Ton F. van Dijk. Want Geert Wilders lijkt gelijk te hebben gekregen op het Turkse onderwerp, schrijft het hpdetijd.nl.
    Meer lezen op:
    stopdebankiers.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanneer de islam vrijheid krijgt, verdwijnt de vrijheid

    Wanneer de islam vrijheid krijgt, verdwijnt de vrijheid

     
    islam
    Foto: Dit lijkt toch best wel op de stichter van de islam, toch? Maar zelfs eenvoudige satire als dit durfde de angstige NPO niet aan.

    Volgens Eddy Daniels ben ik een onheilsprofeet en heb ik ‘geen oplossingen’. Alleen toont hij dat niet aan, integendeel schrijft Sam van Rooy.

    Reacties

    Ik citeer de eerste twee reacties onder Daniels’ artikel:

    ‘Goed tien jaar geleden al schreef de erudiete en zowel door links als door rechts gerespecteerde Frits Bolkestein over dit onderwerp: “Ik zie geen oplossing.” Waarom moet Sam van Rooy dan per se een oplossing aanreiken? Maakt het gebrek aan “een oplossing” zijn analyse minder correct? Toon dat dan aan. Anders is de ondertitel slechts een vrijblijvende, loze beschuldiging, steunend op, zoals Oscar al schrijft, een preoccupatie met de van Rooy’s. Intellectuele hoogvliegerij kan je zo’n verdoken ad hominem bezwaarlijk noemen.’
    Meer lezen op:
    stopdebankiers.com


    12-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamasregime staat op instorten; schade in Gaza immens (in beeld)

    Hamasregime staat op instorten; schade in Gaza immens (in beeld)

    Plaatje hierboven: De ‘dumb and dumber’ van de Al Qassam Brigades van Hamas op weg naar het veiligheidshekken met Israël om ‘vreedzaam’ te betogen tegen de bezetting en een vuurpijltje (Qassam M75) af te schieten, nog steeds met ‘vreedzame’ bedoelingen [beeldbron: AP/Hatem Moussa]
    Israël’s minister voor Energie en lid van het veiligheidskabinet van de premier, Yuval Steinitz (Likoed) zei op zondag dat de Israëlische regering overweegt om Hamas omver te werpen. De terreurgroep functioneert ook als de regering van Gaza.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie bekogeld met eieren tijdens controle op Topaasplantsoen

    Politie bekogeld met eieren tijdens controle op Topaasplantsoen

    UpdateAgenten zijn vanavond tijdens een controle aan het Topaasplantsoen in Alphen bekogeld met eieren en shampoo. Meerdere personen wilden geen medewerking verlenen aan een controle. Een persoon is aangehouden.


    11-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Westerse internet censuur wordt actief: Eerst grote onafhankelijke media in VS geblokkeerd

    Westerse internet censuur wordt actief: Eerst grote onafhankelijke media in VS geblokkeerd

    Xander
       07-08-2018 

    Vrijheid van meningsuiting definitief verdwenen in Amerika, EU zal volgen

     
    (Afbeelding: Infowars kopman Alex Jones).

    Het zat er al lang aan te komen, en nu is het zover. In de Verenigde Staten is het door progressief en links beheerste massamedia complex begonnen met het blokkeren van onafhankelijke en alternatieve nieuwsmedia. De grootste Amerikaanse site op dit gebied, Infowars, dat van meet af aan op de hand van president Trump was, wordt inmiddels compleet geblokkeerd door YouTube en Facebook, iets waar vooral CNN, de officiële nepnieuws- en propaganda zender van de Democraten en globalisten, al lang op aandrong (2). Het is wachten op het moment totdat ook in de EU wordt begonnen met het blokkeren van sites en blogs zoals deze, omdat die niet de juiste politiek correcte mening en visie verspreiden.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rutte, stuur Mogherini de laan uit!
    Rutte, stuur Mogherini de laan uit!

    Radicaal-linkse EU-commissaris steunt dictators en islamisme

    Titelfoto: Federica Mogherini op bezoek in Iran (augustus 2017). 
    Foto: European External Action Service is licensed under CC BY-NC 2.0

    Het buitenlands beleid dat namens de EU vorm wordt gegeven door de ongekozen EU-commissaris Federica Mogherini, drijft steeds meer een wig tussen de EU en de Verenigde Staten. Dit nadat het doldrieste migratiebeleid van Merkel – gesteund door Mogherini – het Verenigd Koninkrijk al tot de Brexit dreef. Dit alles is beslist niet in het belang van Nederland, dat haar welvaart en vrijheid aan de Atlantische alliantie heeft te danken. Mark Rutte, grijp in voor het te laat is!
    Meer lezen op:
    opiniez.com

    10-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fake news van hater Abou Jahjah: zogenaamd door Israël gedood Palestijns meisje is springlevende Amerikaanse

    Fake news van hater Abou Jahjah: zogenaamd door Israël gedood Palestijns meisje is springlevende Amerikaanse

     

    snapshot

    Foto: Abou Jahjah op tv. Bron: Screenshot Kanaal Z.

    Hoax-alert bij professionele Israëlhater Abou Jahjah! De Libanees-Belgische ex-Hezbollah-strijder rouwt om de dood van een Palestijns meisje dat door een Israëlisch bombardement om het leven zou zijn gekomen. De pech voor hem is: het meisje leeft gewoon nog. En is niet eens een Palestijnse, en woont niet eens in het Midden-Oosten.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Migrantengeweld in Cottbus – AfD-politica: “Eruit gooien, en wel onmiddellijk!”

    Migrantengeweld in Cottbus – AfD-politica: “Eruit gooien, en wel onmiddellijk!”

    Screenshot_331

    (Vertaling: E.J. Bron)

    Cottbus – Het migrantengeweld neemt steeds ernstiger vormen aan. Zelfs de mainstream komt er niet omheen om over de massale aanvallen van immigranten op Duitsers te berichten. Cottbus reageerde hulpeloos met meer politie-presentie en een opnamestop voor “asielzoekers”. Vergeefs. De AfD laat een effectieve handelwijze zien.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamistisch pestgedrag” op Duitse basisscholen

    Islamistisch pestgedrag” op Duitse basisscholen


    Het Duitse blad Bild maakt melding van verschillende gevallen van “islamistisch pestgedrag” in Duitse basisscholen. De schooldirecteur zei gewoon: ‘Je dochter hoeft niet te zeggen dat ze Duits is. Bovendien kun je haar een hoofddoek geven'”, getuigt een moeder. Andere kinderen worden bedreigd met onthoofding.

    Ouders uit heel Duitsland namen contact op met Bild om hun ervaringen te delen. “Mijn dochter werd op haar nieuwe school […] zo massaal gepest door moslimmeisjes dat we haar van school moesten halen om haar te beschermen”, zegt een moeder. “De reden? Ze heeft blond haar, droeg geen hoofddoek, heeft een Duits-Hebreeuwse naam en wij zijn christenen! […] Ze had huilbuien en een enorme angst om naar school te gaan.”
    Meer lezen op:
    sceptr.net


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OM eist weer zes maanden cel tegen Arnoud van Doorn Ex-PVV'er leende toegangspas stadhuis aan journalist

    OM eist weer zes maanden cel tegen Arnoud van Doorn Ex-PVV'er leende toegangspas stadhuis aan journalist

    Door: Marieke van de Zilver, 17:25, 12 mei 2015             

                 

    Tegen het Haagse raadslid Arnoud van Doorn is in hoger beroep zes maanden cel geëist waarvan twee maanden voorwaardelijk, voor onder meer het lekken van geheime stukken aan een journalist. Dat heeft het Openbaar Ministerie dinsdag laten weten. Tegen de journalist heeft het OM 1000 euro boete geëist.

    De rechtbank in Den Haag gaf Van Doorn vorig jaar een geldboete van 1000 euro en een voorwaardelijke werkstraf van 40 uur. Het OM had toen ook al zes maanden celstraf geëist, waarvan twee voorwaardelijk. De journalist is toen vrijgesproken.
    Meer lezen op:
    politiek.tpo.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marokko zet de grenzen open om Europa af te persen

    Marokko zet de grenzen open om Europa af te persen


    The expulsion of the Moors (1894), by Gabriel Puig Roda. Museum of Fine Arts in Castellón. ( Wikimedia Commons )

    Marokko heeft de stroom migranten die naar Spanje vertrok bewust vergroot om de Europese Unie (EU) onder druk te zetten om in de komende besprekingen genereuzere concessies te verkrijgen.

    Het is in de beste Barbarijse tradities eerst nog even de jihad op te voeren voor de afpersingsonderhandelingen beginnen.

    Er is maar één methode om de jihad vanuit Noord-Afrika te stoppen, en dat weten we al eeuwen:
    Meer lezen op:
    fenixx.org




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!