NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • Tsunami van vandalisme tegen kerken in Frankrijk
 • Walgelijke Utrechtse universitaire docent roept op tot moord van Thierry Baudet: “Volkert, waar ben je?!”
 • Zweden kruipt nog dieper door het stof voor de islam: begonnen met nieuwsuitzendingen in kopvod
 • Was de steekpartij in Amsterdam een antisemitische aanval?
 • 'Meisjes van 12 worden ontvoerd, verkocht en uitgehuwelijkt', juf Kiet trekt aan de bel
 • Pegida-aanhanger uit Eindhoven weg bij VDL na Facebookbericht
 • Turkse haatclub spreidt tentakels uit naar Utrecht
 • Marrakeshpact is wél degelijk bindend volgens Europese Commissie
 • BEDROG BEDROG, klimaatmeisje ontmaskerd
 • ISLAMITISCHE MOORDENAARS
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  chesuusa
  blog.seniorennet.be/chesuus
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • golfbrekers
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • hoeiboei
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • Fenixx
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • The Post Online
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  De Islam in Nederland

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  04-09-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BRAVO VVD

  BRAVO VVD

  EBRU UMAR 4-9-2018


  Mijn woorden zijn op.

  Het aantal onderwerpen waaraan je als columnist woorden kunt besteden is zalig hoog, maar die Nederland voorliegende Stef Blok is eigenlijk geen enkel woord waard. Binnenskamers melden dat integratie kansloos is, immigratie een drama, Suriname een failed state, ons de belastingbetaler én dus zijn broodheer voorhouden dat integratie, immigratie en islam topperdepop zijn... Morgen mag hij zich in de Tweede Kamer verantwoorden voor zijn uitspraken - laat het maar aan de VVD over om het kromme recht te praten - en na afloop van die plas drinken ze een glas en blijft alles zoals het was.

  Bravo VVD. Nederland voorliegen kan makkelijk als je geen visie hebt voor waar we staan over twintig jaar. Beter vecht je je in.
  Meer lezen op:
  metronieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Overleg heeft alleen zin als de ander openstaat voor dialoog'

  'Overleg heeft alleen zin als de ander openstaat voor dialoog'

  Moskee El Tawheed is een van de organisaties op salafistische grondslag in Amsterdam

  De kern van het salafisme is loyaliteit aan de islam en afkeer van al het andere. Dat vormt een gevaar voor de maatschappij, schrijft Frits Bosch. Goed dat burgemeester Halsema deze organisaties op afstand houdt.

  Burgemeester Femke Halsema gaat niet samenwerken met ­salafistische organisaties, zoals haar voorganger Jozias van Aartsen overwoog. 

  De ontwik­keling van salafistische instellingen in Amsterdam baart haar zorgen en ze wil haatpredikers buiten te deur houden. Halsema schrijft aan de Amsterdamse gemeenteraad dat radicalisering en polarisatie moeten worden voorkomen. 
  Meer lezen op:
  parool.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitse NPO monteerde zaterdag ‘per ongeluk’ oude beelden met neo-nazi’s in repo over Chemnitz
  Duitse NPO monteerde zaterdag ‘per ongeluk’ oude beelden met neo-nazi’s in repo over Chemnitz

  Toevallig ('per ongeluk') beelden waarin 'wij zijn fan van Adolf Hitler' en xenofobe taal is te horen  

   , 18:24, 03 september 2018
  Chemnitz, Duitsland. John MACDOUGALL/AFP

  Oeps! Foutje! Kan gebeuren: in je uitzending van zaterdag ‘per ongeluk’ meer dan vijf dagen oude beelden van de maandag ervoor gebruiken. De Duitse ARD overkwam het afgelopen zaterdag.

  In een uitzending van Tagesthemen waarin ‘objectief’ ‘kwaliteits’-verslag werd gedaan van de door Pro Chemnitz georganiseerde vreedzame(!) demonstratie in Chemnitz, waaraan een paar duizend AfD-aanhangers en andere boze of verontruste Duitsers meededen, waren ineens beelden te zien van rellende neo-nazi’s die xenofobe slogans roepen en waarin is te horen hoe er ‘wij zijn Adolf Hitler-hooligans!’ wordt geroepen.
  Meer lezen op:
  tpo.nl


  » Reageer (0)
  03-09-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antwerps burgemeester Bart De Wever gealarmeerd: “Cocaïnemaffia staat op punt politieke invloed te kopen”

  Antwerps burgemeester Bart De Wever gealarmeerd: “Cocaïnemaffia staat op punt politieke invloed te kopen”

  Redactie   

  Bart De Wever 
  RV Bart De Wever

  Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) waarschuwt dat de cocaïnemaffia zich inkoopt in de haven, gemeenschappen én binnenkort mogelijk ook in de politiek. “Voor sommige gemeenteraadsleden durf ik mijn hand niet in het vuur te steken.”

  In een explosief interview met de Volkskrant zegt De Wever dat de normale verhoudingen in zijn stad kapotgaan onder druk van de enorme sommen die omgaan in de cocaïnehandel. Geld dat volgens hem doordringt in de hele samenleving, “door giften aan moskeeverenigingen, door onderhandse leningen aan buurtbewoners die niet naar de bank kunnen of willen, door mensen te werk te stellen in winkels die schijnbaar winkels zijn maar in werkelijkheid criminele doelen dienen: telefoonwinkels, viswinkels, shisabars...
  Meer lezen op:
  hln.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noodkreet vanuit 'afvoerputje' Het Gegraaf in Valkenswaard
  Noodkreet vanuit 'afvoerputje' Het Gegraaf in Valkenswaard

  VALKENSWAARD - Een aantal bewoners van Het Gegraaf in Valkenswaard is de overlast van hun buren en de wildwesttaferelen in hun wijk beu. ,,We voelen ons totaal niet serieus genomen.”


  » Reageer (0)
  02-09-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van wie het geweld in werkelijkheid uitgaat: links-extremisten zijn het ware probleem – links geweld ontaardt

  Van wie het geweld in werkelijkheid uitgaat: links-extremisten zijn het ware probleem – links geweld ontaardt

  Screenshot_102
  (Vertaling: E.J. Bron)

  Terwijl in Chemnitz ongeveer 10.000 demonstranten de straat opgingen en de gevestigde media en politiekuit één cijfer bestaande delicten Aan de rand van de manifestatie als aanleiding voor een schreeuw van verontwaardiging namen, zijn het in werkelijkheid links-extremisten die het land echt terroriseren en met geweld bedekken. Een actueel voorbeeld zijn weer eens de conflicten met links-extreme autonomen rondom de Rigaer Straße 94 in Berlijn.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe kun je reiniging voelen in het land waar politieke gevangenen onthoofd aan een kruis rotten?

  Hoe kun je reiniging voelen in het land waar politieke gevangenen onthoofd aan een kruis rotten?

  Sylvain Ephimenco


  Sylvain Ephimenco © Trouw

  Op de lijst van aanstaande onthoofdingen staat de 21-jarige Ali Mohammed Baqir al-Nimr. Zijn lot: onthoofd worden waarna zijn lichaam op een kruis zal worden genageld om dan te hangen totdat zijn vlees de staat van ontbinding heeft bereikt. Baqir al-Nimr, toen nog maar 17, werd opgepakt omdat hij tegen het regime had gedemonstreerd. Al in 2015 werd zijn doodvonnis aanleiding tot internationale protesten. Ook door Nederland waar minister Koenders tot de conclusie kwam dat door het uitspreken van de doodstraf, Saudi-Arabië het VN-Kinderrechtenverdrag overtreedt. Na drie jaar is het land van kroonprins Mohammed bin Salman niet van plan het vonnis te herroepen.
  Meer lezen op:
  trouw.nl


  » Reageer (0)
  01-09-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Omstreden islamitische middelbare school zoekt nieuwe locatie na explosieve groei

  Omstreden islamitische middelbare school zoekt nieuwe locatie na explosieve groei  De islamitische middelbare school Cornelius Haga Lyceum in Nieuw-West groeit zo hard dat de gemeente en de school op zoek zijn naar een grotere locatie.

  Vorig jaar opende de school zijn deuren na een hoogoplopende strijd met de gemeente en het Ministerie van Onderwijs. De gemeente is nu in 'goed overleg' met de school.

  Maximaal 220 leerlingen
  Vandaag begint het Cornelius Haga aan de tweede jaargang met ongeveer 120 leerlingen, een stijging van 200 procent ten opzichte van een jaar eerder toen ze slechts 40 leerlingen hadden. Als dit doorzet, kan de school mogelijk volgend jaar al uit zijn jas groeien. 'Op de huidige locatie kunnen maximaal 220 leerlingen', zegt een gemeentewoordvoerder. Er is nog wel beperkte uitbreiding mogelijk. 
  Meer lezen op:
  at5.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ambtenaar Chemnitz geschorst na lekken arrestatiebevel tegen Iraakse moordenaar

  Ambtenaar Chemnitz geschorst na lekken arrestatiebevel tegen Iraakse moordenaar

  Extreemlinkse staatsterreur: Politie valt woning van agent/politicus die arrestatiebevel op Facebook zette binnen – Chemnitz: ‘Dit jaar al 60 vrouwen en meisjes verkracht, 56 daders zijn migranten’ – Oud agent Tim Kellner waarschuwt: ‘Mevrouw Merkel, dit is nog maar het begin’

   
  De video’s van oud agent Tim Kellner worden door honderdduizenden Duitsers bekeken: ‘Mevrouw Merkel, u bent een hoogverrader en leugenaar.’ (Afbeelding: eigen werk Michael Mannheimer / Tim Kellner).

  Een fulltime medewerker van het gerecht in de Duitse stad Chemnitz is onmiddellijk geschorst nadat hij het arrestatiebevel tegen een van de moordenaars van de Duitser afgelopen weekend online heeft gezet, met daarbij zijn persoonlijke uitleg dat hij niet langer kan meedoen met het verbergen van de waarheid over de migrantencriminaliteit. Op het arrestatiebevel staat de naam van Yousif Ibrahim Abdullah, een Irakees die een ‘gedulde’ asielzoeker is. De andere voortvluchtige is een Syriër. Een politicus in Hamburg die het arrestatiebevel op zijn Facebook plaatste, kreeg onverwacht te maken met een politie inval. Kortom: Opnieuw bewijs dat Duitsland onder Angela Merkel een extreemlinkse totalitaire dictatuur geworden, waar van de staat afwijkende meningen niet meer worden geduld. ‘DDR 2.0’ is anno 2018 een hard en niet langer te ontkennen feit.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Migranten vormen bedreiging voor Nederlandse cultuur
  Migranten vormen bedreiging voor Nederlandse cultuur

  Ds. D. Heikoop 30-08-2018

  » Reageer (0)
  31-08-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deventer stopte geld bedoeld voor arme kinderen in commercieel bedrijf Peeves

  Deventer stopte geld bedoeld voor arme kinderen in commercieel bedrijf Peeves

   

  De website van Peeves, waar mensen in Deventer eten kunnen bestellen bij acht restaurants. © Judah Bolink
  Een bedrag van 25.000 euro dat was bestemd voor kinderen die opgroeien in armoede belandde in Deventer bij het commerciële eetbestelbedrijf Peeves. Wethouder Jan Jaap Kolkman zegt het bedrag te gaan terugvorderen als Peeves afspraken niet nakomt.
  Geld dat bedoeld was voor arme kinderen is in Deventer door een commercieel bedrijf gebruikt om een website mee te testen. Het gaat om 25.000 euro die de gemeente Deventer vanuit een budget voor armoedebestrijding heeft overgemaakt naar Peeves, een nieuwe eet-besteldienst die een samenwerking aan zou gaan met de lokale voedselbank.
  Meer lezen op:
  destendor.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik ben sprakeloos: we buigen voor jihadistisch tuig

  Ik ben sprakeloos: we buigen voor jihadistisch tuig

  AFSHIN ELLIAN 30-8-2018

  Verbijsterend en zeer verontrustend dat Pakistaanse islamisten capitulatie kunnen afdwingen, schrijft Afshin Ellian over de afgelaste Mohammed-cartoonwedstrijd van Kamerlid Geert Wilders.

  Heeft iemand een Mohammed-cartoon gezien, die Tweede Kamerlid Geert Wilders wilde tentoonstellen? Nee, nog niet. Had iemand die ooit kunnen zien? Nee, omdat de cartoons op de muren in de privé-gang van de zwaarbewaakte PVV-fractie zouden hangen. Daar komen immers alleen maar PVV’ers langs. Laat dit tot u doordringen!
  Meer lezen op:
  elsevierweekblad.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BRIEFJE VAN JAN – Aan Geert Wilders Heeft u 'gewonnen'? Hebben zij 'gewonnen'?

  BRIEFJE VAN JAN – Aan Geert Wilders Heeft u 'gewonnen'? Hebben zij 'gewonnen'?

  Door: Jan Dijkgraaf, 7:01, 31 augustus 2018  Beste meneer Wilders,

  U kondigde in juni aan een cartoonwedstrijd te gaan houden met als onderwerp: Mohammed.

  Ergens in Pakistan maakt TLP, een islamitische partij die 3 van de 168 zetels in het provinciale parlement van Sindh bezet, zich nogal boos over die wedstrijd. Anders kan ik de uitspraak “Geef me een atoombom en ik gooi die op Nederland” van de TLP-leider althans niet uitleggen.

  Er wordt vervolgens door Pakistan gedreigd met een boycot op Nederlandse producten.

  Er is een oproep om de Nederlandse ambassade in Pakistan te sluiten.

  De Pakistaanse premier eist tekst en uitleg van Nederland.
  Verder lezen op:
  tpo.nl


  » Reageer (0)
  30-08-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitse justitie ambtenaar openbaart zijn lekken van het Chemnitz-arrestatiebevel – hij wilde dat de waarheid niet weer verzwegen werd
  Duitse justitie ambtenaar openbaart zijn lekken van het Chemnitz-arrestatiebevel – hij wilde dat de waarheid niet weer verzwegen werd

  Theseus en de Minotaurus. Screenshot YouTube.
  Hoe groot moet de radeloosheid over de omstandigheden in Duitsland ondertussen zijn als een 39-jarige gerechtsfunctionaris zijn baan op het spel zet omdat hij bezorgd is over de waarheidsbevinding? De man heeft toegegeven dat hij het arrestatiebevel voor de “vluchteling” Yousif A. heeft gefotografeerd en doorgegeven. En wel om de volgende reden: “Ik wilde dat de waarheid en alleen de waarheid in het licht van de openbaarheid zou komen”, legde Daniel Zabel uit.
  Meer lezen op:
  fenixx.org

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franstalige partijen willen partij Islam verbieden
  Franstalige partijen willen partij Islam verbieden

   door 

  Franstalige partijen willen partij Islam verbieden
  Redouane Ahrouch, de oprichter van de partij Islam Foto: ISOPIX

  Vier Franstalige partijen, PS, MR, CDH en Défi, dienen wetsvoorstellen in om de partij Islam te laten verbieden.

  Amélie Pans, de lijsttrekster van MR in Sint-Lambrechts-Woluwe, kreeg onlangs een wel heel verregaande bedreiging te lezen op de Facebook-account van haar partij in Woluwe. Philippe Latteur, de lokale lijsttrekker van de partij Islam, waarschuwde haar dat ze wel eens sneller gestenigd zou kunnen worden dan ze dacht.
  Meer lezen op:
  standaard.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lijsttrekker ISLAM-partij bedreigde vrouw met steniging

   Lijsttrekker ISLAM-partij bedreigde vrouw met steniging


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Begint nieuwe volksopstand in Chemnitz? 10.000 woedende Duitsers roepen ‘wij komen terug!’

  Begint nieuwe volksopstand in Chemnitz? 10.000 woedende Duitsers roepen ‘wij komen terug!’

  Nieuwste officiële criminaliteitscijfers: Dagelijks moordaanslagen door ‘vluchtelingen’, 17 x vaker als landelijk gemiddelde – Verzwegen door media en politiek: Linkse burgemeester Chemnitz reed in voetgangerszone rolstoelrijder dood – Peilingen: AfD al in drie deelstaten de tweede partij

   
  Afbeelding: Eigen werk Michael Mannheimer.net (4).

  De zoveelste moordaanslag van migranten op drie Duitsers, en de daarop volgende valse berichtgeving door de massamedia, was de druppel die de emmer in Chemnitz deed overlopen.  Gisteren demonstreerden minstens 10.000 inwoners –10  x zoveel  als  een dag eerder- tegen de massa immigratie en daardoor snel toenemende onveiligheid op straat. Dit doet sterk terugdenken aan 1989, toen de beelden van demonstrerende burgers in Karl-Marx-Stadt –de toenmalige communistische naam van Chemnitz- en andere Oost Duitse steden de hele wereld overgingen. Is dit het begin van een nieuwe Duitse volksopstand tegen het ‘DDR 2.0’ regime in Berlijn?
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  29-08-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woonwijk in Zweden overgenomen door salafisten – de politie maakt zich grote zorgen
  Woonwijk in Zweden overgenomen door salafisten – de politie maakt zich grote zorgen

  De salafistische Imam Fekri Hamad, actief in onder andere Västerås.
  Het “kwetsbare” gebied Pettersberg in Västerås is een van de vele woongebieden in Zweden dat in het spoor van het links-liberale immigratiebeleid is getransformeerd tot een etnische enclave voor migranten en het centrum is geworden van een vaak gewelddadige islamitische radicalisering. De politie in Västerås maakt zich zorgen over de ontwikkeling en de misdaden die de radicale groeperingen aanwenden om alle inwoners ertoe te bewegen zich aan te passen aan de wet- en regelgeving van de islam.
  Meer lezen op:
  fenixx.org

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Engeland: 31 moslims aangeklaagd wegen seksuele misdrijven

  Engeland: 31 moslims aangeklaagd wegen seksuele misdrijven

  Screenshot_370

  (Door: Michael Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

  Opnieuw choqueert de zaak van een verkrachting-bende Groot-Brittannië. In de stad Huddersfield in Engeland werd een groep van 31 moslims wegens verkrachting en mensenhandel voor de rechter gezet. Het jongste slachtoffer was pas 12 jaar oud.

  De politieagenten gaven aan dat de misdrijven in de stad in de jaren 2005 en 2012 tegen vijf meisjes plaatsvonden, die op dat moment tussen 12 en 18 jaar oud waren. Alle beschuldigden zijn tussen de 29 en 42 jaar oud – volgens de “Huddersfield Daily Examiner” kunnen twaalf van hen om “juridische redenen” niet genoemd worden. Zij werden echter wel aangeklaagd.
  Meer lezen op:
  elbron.com


  » Reageer (0)
  28-08-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marokko: ruim 30.000 kindhuwelijken in jaar tijd

  Marokko: ruim 30.000 kindhuwelijken in jaar tijd

  21 maart 2018 - 13:20 - Marokko


  ©
   In Marokko blijft het aantal huwelijken met minderjarigen zorgwekkend. In een jaar tijd werden ruim 30.000 huwelijken met minderjarige meisjes gesloten.
  Volgens een nieuw onderzoek werden in 2015 ruim 302.000 huwelijken gesloten in Marokko. Bij ruim 30.000 van de gevallen waren de meisjes nog minderjarig. Marokko doet het daarmee slechter dan Tunesië en Algerije volgens de vereniging Droits et Justice.
  Meer lezen op:
  bladna.nl

  » Reageer (0)


  Foto

  Foto

  Foto

  Gehoord:
  Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
  Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

  Hans Jansen.

   "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


  Archief per jaar
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Als alle Israëlieten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  wordt Israël morgen
  van de kaart geveegd.

  Als alle Arabieren
  in het Midden-Oosten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  is het morgen vrede!


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


  De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

  Winston Churchill

  Foto

  Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
  Clark Kent


  Foto

  Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

  Paul Cliteur

  Foto

  Een volk dat voor tirannen zwicht ...
  zal meer dan lijf en goed verliezen:
  dan dooft het licht...
  Hendrik Mattheus van Randwijk  Foto

  Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

  Afshin Ellian

  Foto

  Foto

  De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

  Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • office setup (norton.com/setup)
      op
 • bhang (bhang)
      op
 • bhang (bhang)
      op
 • office setup (www.office.com/setup)
      op
 • office setup (www.office.com/setup)
      op

 • Foto

  Het is de soldaat, niet de reporter
  Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
  Het is de soldaat, niet de dichter
  Die voor de vrijheid van het woord heeft
  gestreden.
  Het is de soldaat, niet de campagneleider
  Die ons het recht tot demonstreren gaf.
  Het is de soldaat, die zijn vlag groet
  En onder die vlag het land dient
  Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
  En die het de protestactivist mogelijk maakt die
  vlag te verbranden
  .

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!