Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    fleurtje
    blog.seniorennet.be/fleurtj
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    21-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Begint in Volendam de victorie?

    Een katholieke school in Volendam stelt een hoofddoekenverbod in. En dit, terwijl de Commissie Gelijke Behandeling dat verbood. Een openlijk gebaar van ongehoorzaamheid. Wilders juichte per Tweet. In principe mogen bijzondere scholen hoofddoekjes verbieden en openbare niet. Het gevolg: De openbare scholen worden de moslimscholen. Een nachtmerrie voor de seculieren. Vandaar: goed dat scholen zoals in Volendam in opstand komen tegen het systeem.

    Het Don Bosco College in Volendam heeft besloten tot een hoofddoekjesverbod. Dit ondanks het feit dat de Commissie Gelijke Behandeling (CGB) de school geen toestemming had gegeven voor een dergelijk verbod. Dat werd gisteren bekend gemaakt.
    Meer lezen op:
    joost-niemoller


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AVRO als handlanger van Mohammed zelf!
    AVRO als handlanger van Mohammed zelf!

    BEN KOK - 20 JANUARI 2011


    Met Maurits Berger (geheel betaald door sultan van Oman) als orakel van de islam (iemand op twitter vroeg zich af wat "die zenuwlijder" er bij deed) in de rol van islamverkoper.
    Op een mooi moment perfect getackeld door Eshan Jami.

    Hoe krijgt men het voor elkaar zo'n stupide TV programma te maken?
    Vooraf heb ik de voorspelbare eenzijdigheid aangegeven, zie artikel op  http://www.hetvrijevolk.com/index.php?pagina=12716
    Maar de werkelijkheid sloeg alles, om te beginnen de 25 vragen, die voor zeker een derde deel algemene persoonlijke vragen waren en nooit onder goed/fout konden worden beoordeeld, wat echter wel gebeurde, alleen Sebastiaan had alles goed.
    En hij is acteur,  geen moslim  en zover bekend heeft hij niets met de islam in de praktijk.
    Ehsan Jami kreeg 1 kans en nam die voortreffelijk waar. Het ging even over de spotcartoons in Denemarken, werd door de presentator weergegeven als "rellen, wat aanslagen op de tekenaar".
    Deze politiek correct geprogammeerde presentator Art Rooijakkers liet dus heel bewust de minimaal 50 doden, vele gewonden en in brand gestoken ambassades, boycotts e.d weg en dat deed ook Berger in zijn antwoord als "deskundige".
    Meer lezen op:
    het vrije volk

    19-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's uit Gaza, bedoeld voor Pieter Hilhorst, Peter Giesen . . . . 69

     Foto’s uit Gaza, bedoeld voor Pieter Hilhorst, Peter Giesen . . .
    18 Jan 2011 | Door Martien Pennings | Category: Aan het eind van de dag . . . Martien Pennings
    The-Remains-Of-The-Day-210
    . . . . Evelien Gans . . . . Ian Buruma . . . . Arnon Grunberg . . .  Bas Heijne . . . . Stephan Sanders  . . . .

    enfin, voor alle hedonistisch-narcistische zelfmanifestanten die hun brood verdienen in de intensieve Goedmenserij-annex-Wilders-zwartmakerij. Nu het Jodenhaat-karakter van de islam niet meer ontkend kan worden – alleen de charlatans Michaël Leezenberg en Maurits Berger voeren nog een achterhoedegevecht – en de problemen met “de integratie van moslims” evenmin, hebben ze alle kaarten gezet op het demoniseren van “Wilders”.
    Meer lezen op:
    amsterdampost.nl


    18-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tijd voor noodrem bij gezinsmigratie!

    Tijd voor noodrem bij gezinsmigratie!

    Sietse Fritsma, 17-01-2011 17:19

    101215naturalisatiedag011_239916_300
    De politiek heeft nooit goed ingegrepen. Nu is er een kans

    Toeval of niet, de immigratiediscussie heeft zich de afgelopen decennia vooral op asielzoekers gericht. Dit heeft de zuiverheid van het maatschappelijk debat geen goed gedaan. De indruk is gewekt dat mensen door oorlog, vervolging en ellende naar Nederland komen, terwijl dit bij verreweg de meeste vreemdelingen helemaal niet opgaat. De te sterke associatie van immigratie met vluchtelingenproblematiek werkt door in beeldvorming en taalgebruik. Niet zelden hoor ik mensen uit bijvoorbeeld de Haagse Schilderswijk aangeven dat er veel ‘asielzoekers’ in de straat wonen, terwijl gedoeld wordt op Marokkanen.
    Meer lezen op:
    volkskrant.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islam is het probleem

    Islam is het probleem

    17 januari 2011

    Naar aanleiding van de recente aanslagen op Kopten in Egypte, wil ik als Nederlandse Kopt mijn ongenoegen uiten over de situatie in Egypte. Sinds 1970 zijn er steeds meer aanslagen geweest op Koptische Christenen, waarvan een van de meest bloedige dus op de dag waarop het nieuwe jaar werd gevierd, ongeveer twee weken geleden. Een goed overzicht van de aanslagen op Kopten staat op Wikipedia. In tegenstelling tot wat de Moslim Broederschap in Egypte propageert, dat Islam de oplossing is voor alle problemen in Egypte, is het voor Kopten overduidelijk dat de Islam niet de oplossing is, maar juist het probleem.
    Meer lezen op:
    artikel 7


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom veroorzaken vreemdelingen meer heibel dan Duitsers ?
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom veroorzaken vreemdelingen meer heibel dan Duitsers ?

     

    De Bayerische Rundfunk trok met deze vraag voor het jeugdprogramma “Südwild” naar discotheken en had een gesprek met portiers, veiligheidspersoneel en bezoekers.  Het resultaat viel eerder incorrect uit : bruut geweld met het doel “erop los gaan en vernietigen”  wordt hoofdzakelijk uitgelokt door Turkse migranten.  De slechte ervaringen zijn intussen blijkbaar zo erg dat de geconsulteerde Duitse jongeren liefst onder mekaar blijven.  Enkele gesprokkelde meningen: “Op deze manier is het peis en vree, maar laat hier tien bevriende Turken binnen, en er komt gegarandeerd heibel van.”  Een andere zegt: “ 90% van de Turken zorgen echt voor stress hier.  Ze bepotelen de meisjes en menen dat ze de besten zijn”.  Een meisje bevestigt: “Ze grijpen naar mijn billen, naar mijn borsten, absolute zwijnerij.” 
    Meer lezen op:
    angeltjes


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verhoor

    Verhoor

    Arabist_jansen

    Donderdagochtend 13 januari 2011 ben ik op de Nederlandse Ambassade in *** verhoord door twee rechercheurs van de rijksrecherche, A*** B*** en A*** M***, over het etentje bij Bertus Hendriks op 3 mei 2010, waar raadsheer Tom Schalken aanwezig is geweest. Raadsheer Schalken was de opsteller van het bevel dat het Amsterdamse Gerechtshof heeft afgegeven aan het Openbaar Ministerie van de Amsterdamse Arrondissementsrechtbank om over te gaan tot vervolging van Geert Wilders. Tijdens dat etentje van 3 mei, zo was me gevraagd, zou ik een praatje over de islam moeten houden, en dat heb ik ook inderdaad gedaan.
    Meer lezen op:
    hoei boei

    13-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Illegalen mogen niet meer worden aangehouden aan grens

    Illegalen mogen niet meer worden aangehouden aan grens

    donderdag 13 januari 2011 07:26

    Door een uitspraak van de Raad van State mogen illegalen niet meer aan de grens worden aangehouden en in Vreemdelingenbewaring worden gezet. De hoogste bestuursrechter heeft bepaald dat er onvoldoende wettelijke basis is voor de controles die bedoeld zijn om illegale vreemdelingen langs de grens met België en Duitsland tegen te houden.Illegalen mogen niet meer worden aaghehouden aan de grens Illegalen mogen niet meer worden aaghehouden aan de grens

    Dat schrijft De Telegraaf vandaag.

    Toestroom

    Daarnaast zijn grenscontroles volgens de Raad van State sinds het Schengenverdrag verboden. Het gevolg van de uitspraken van de Raad van State is dat het Mobiel Toezicht Vreemdelingen van de Koninklijke Marechaussee verdwijnt.
    meer lezen op:
    elsevier


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PvdA: 'Geef migrant topbaan stadhuis'

    PvdA: 'Geef migrant topbaan stadhuis'

    AMSTERDAM - Collegepartijen PvdA en GroenLinks willen dat de gemeente Amsterdam een scherp voorkeursbeleid voor etnische minderheden invoert, waarbij hogere functies in het ambtelijk apparaat alleen voor niet-westerse allochtonen beschikbaar zijn. De gemeente wil voor eind 2010 27 procent allochtonen in dienst hebben. Dat is nu ruim 21.
    Meer lezen in:
    het parool.nl


    12-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ayaan Hirsi Ali , glashelder over islam!
    Ayaan Hirsi Ali , glashelder over islam!

    BEN KOK - 12 JANUARI 2011


    Ayaan, die ook in onze film “Islam en waarheid” staat geeft een uitstekende lezing in het Engels en ik geef hieronder de hoofdlijn weer met commentaar tussen de regels door.

    Ayaan Hirsi Ali met een zeer heldere, schokkende analyse van de islam ! Zie de film op http://torayeshua.nl/cms/?p=1756

    Het grote verschil tussen islam en de westerse wereld is: leven voor het leven na de dood of leven voor het leven hier en nu.
    De ware moslim is alleen in dit leven geinteresseerd, voor zover het hem punten voor de eeuwigheid oplevert. De imam zit hem op zijn nek met de sharia, als een zweep om hem onderworpen aan de koranafgod Allah te laten leven en islam betekent letterlijk “submission”, onderwerping.
    Meer lezen op het:
    vrije volk

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met Bas Heijne ben ik nog niet klaar

    Met Bas Heijne ben ik nog niet klaar

    11 Jan 2011 | Door Martien Pennings | Category: Aan het eind van de dag . . .
    The-Remains-Of-The-Day-25Maar ik ga wel met hem klaarkomen. Ik heb het vaker gedaan. Hele islamdebatten heb ik geanalyseerd. Wat ik gisteren aankondigde met Bas Heijne te gaan doen, heb ik eerder gedaan met Ger Groot en met Paul Scheffer. Zelf met de anders geaarde kleurling Stephan Sanders heb ik het een keer gedaan. Ik heb hun teksten gefileerd omdat ze uit hun nek kletsen. Er komt nooit antwoord, waarschijnlijk lezen ze het niet. Omdat het niet in de NRC staat, of de Volkskrant of het Trouw-van-Willem-Schoonen. De dames en heren van de linkse kerk – (door die term af en toe nog eens te gebruiken eer ik Pim Fortuyn) -  bewegen zich uitsluitend op veilig terrein en in met de islam collaborerende subsidie-niches. Dus wat ik gisteren vaststelde, dat Heijne mij nooit zal antwoorden, is misschien slechts daaraan te wijten. Maar men mag blind aannemen dat als Heijne mij wel zou lezen, het hem inderdaad zou ontgaan dat hij intellectueel gesloopt wordt.
    Meer lezen op:
    amsterdam post

    11-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welten weet van wanten

    Welten weet van wanten


    De politie hecht er zeer aan burgers dagelijks te bewijzen dat het in de politiële aanpak de wissewasjes boven de misdaad prefereert. Zelf klaagt de politie graag steen en been over dat ze het razend druk heeft en er graag man- en vrouwkracht bij wil om de dagelijkse criminele nood te lenigen. Politiechefs verklaren vrijwel wekelijks dat ze de politietaken moeten prioriteren en men dus genoodzaakt is de oriëntaalse tapijtbergen hun gang laten gaan in het voortschuifelen in de openbare ruimte. Maar dan toch lees ik in de krant van wakker Nederland dat de bromsnorren van Welten met maar liefst vier man in een politiebusje richting Dam togen om een blinde straatmuzikant naar het leven te staan.
    Meer lezen op:
    het nieuwe journaal


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VARA: aanslag VS schuld Palin

    VARA: aanslag VS schuld Palin

    Er komen steeds meer feiten naar buiten die er op wijzen dat Jared Loughner, de 22-jarige jongen die een aanslag pleegde op het Amerikaanse congreslid Gabrielle Giffords, leed aan een psychische stoornis. Mensen die hem kenden omschreven hem als een in zichzelf gesloten, vreemde figuur die steeds meer rare dingen zei. Achter zijn huis werd een soort tempeltje gevonden met een doodskop. En van enig duidelijk politiek motief, behalve een kennelijk diepgekankerde weerzin tegen de overheid, is nog niets gevonden.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het anti-halaldieet
    Het anti-halaldieet

    T.J. VOSJE - 10 JANUARI 2011


    Wandelen met mijn vriendinnen. Nog even bij de bakker langs voor verse broodjes. Iets voor d’r op. Kaas? Nee, sinds ik weet dat in die kaas stremsel van ritueel geslachte kalveren is gebruikt hoef ik niet meer. Dan maar 2 ons ham meegenomen. Geen idee wat daarmee is uitgespookt, maar het is in ieder geval niet ritueel geslacht.

    Hoe leg ik mijn omgeving uit dat ik geen kaas meer hoef?

    Meer lezen op:
    het vrije volk


    09-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Remigratie: U betaalt de rekening. Levenslang.

    Remigratie: U betaalt de rekening. Levenslang.

    08 Jan 2011 | Door Rob Barlage | Category: Featured
    250-euro
    ZAGREB – Nederland wil Bosnische vluchtelingen van 45 jaar en ouder, die terugkeren naar Bosnië-Herzegovina, levenslang een maandelijkse toelage van 470 euro geven. Een echtpaar heeft recht op 670 euro.
    Ook de reiskosten zouden worden vergoed, tot een maximum van 1500 euro. Dat meldde de Kroatische televisiezender HRT woensdag op gezag van het Bosnische ministerie van Mensenrechten en Vluchtelingen.
    Het departement in Sarajevo laat weten uit Nederland een officieel bericht daarover te hebben ontvangen.
     
    Spijt
    In Nederland wonen ruim 30.000 vluchtelingen uit Bosnië, die tijdens de burgeroorlog in de jaren negentig zijn gevlucht. Volgens Sarajevo zou de Nederlandse regering tot de conclusie zijn gekomen dat een deel van hen niet goed in de Nederlandse samenleving is geïntegreerd.
    Meer lezen in:
    amsterdam post.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunstencentrum organiseert workshop boerka's maken

    Kunstencentrum organiseert workshop boerka’s maken 'als we elkaar maar ontmoeten hoeft niemand bang te zijn'

    Nederland, januari 2011

    Centrum voor kunst, cultuur en kunstzinnige vorming de Gruitpoort in Doetinchem organiseert een workshop haute couture sluiers ontwerpen. Deelnemers ontwerpen een sluier waarbij de vraag ‘wat is een besluiering en welke functie heeft het?’ onderzocht wordt. Deelname is gratis.
     meer lezen op:
    nieuw religieuspeil


    08-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boerka & macht
    gepost in: Islam

    Al jaren wordt er in de Nederlandse politiek een titanenstrijd gevoerd om het boerkaverbod. Gek toch hoe er zoveel op het spel staat voor een ogenschijnlijk zo symbolische kwestie, zoals het telkens weer wordt omschreven. Die 150 boerka’s of zo, aldus Vogelaar ooit. Dat dit laatste overigens maar een slag in de lucht is, toont Carel Brendel vandaag aan op zijn weblog.

    Burgemeester Eberhard van der Laan heeft gereageerd op de uitspraken van zijn hoofdcommissaris Welten dat die geen trek had het voorgestelde boerkaverbod van het kabinet uit te voeren. Dat is natuurlijk op eieren lopen voor de burgemeester.
    Meer lezen op:
    joost niemoller.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sus de ernst van islamitische terreur niet

    Sus de ernst van islamitische terreur niet

    David Pinto, 07-01-2011 16:53

    amarokk_300
    Frits Bolkestein heeft volkomen gelijk en Paul Cliteur niet

    Bolkestein heeft wel degelijk gelijk met zijn opmerking onlangs dat Nederland onleefbaarder is geworden voor Joden door het gedrag van (met name) de Marokkaanse jeugd. Maar het probleem dat hij constateert staat niet op zich.

    Helaas is de Arabische wereld momenteel een bron van ellende voor de wereld. Door de islam geïnspireerd terrorisme ontstaat met name daar. En hier te lande zijn er gevaarlijke ontwikkelingen te signaleren, die vaak komen van problemen geïmporteerd uit de arabische wereld.
    Meer lezen in:
    opinie volkskrant.nl


    07-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een goed boek over de politieke elite
    Een goed boek over de politieke elite

    PETER FRANS KOOPS - 05 JANUARI 2011


    Onlangs kreeg ik van een vriend het interessante boek van Martin Bosma (PVV) aangereikt. Het boek zul je niet zo snel tegenkomen bij de gewone boekwinkels. Wel is het te bestellen via de webwinkels van of www.bol.com.

    Op Bol.com staat de volgende beschrijving van het boek; “In De schijn-élite van de valse munters zet pvv-Kamerlid Martin Bosma zijn gedachtegoed uiteen, maar werpt hij ook een persoonlijke blik op de jaren van zijn politieke carrière, de jaren waarin Pim Fortuyn en Theo van Gogh werden vermoord en Geert Wilders uitgroeide tot de spraakmakendste politicus van Nederland. De afgelopen decennia veranderde de samenleving drastisch, met als voornaamste ontwikkeling: de multiculturele samenleving. De bevolking is echter altijd tegenstander geweest van de toestroom. Waarom vond die dan toch plaats? Als zich zo veel krachten verzamelen die alles op alles zetten om de massa-immigratie steeds maar weer op te voeren, zijn er kennelijk doorslaggevende redenen de stabiliteit van Nederland daaraan op te offeren. De schijn-élite van de valse munters legt de schuld bij de geest van mei 1968 en de elites die toen een klap van de mallemolen kregen waarvan ze nooit hersteld zijn. De linkse elites zijn net zo blind voor de islam als ze destijds waren voor het communisme.”
    Meer lezen op:
    het vrije volk


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zijn moslims de "ieuwe Joden' of de "ieuwe nazi's?

    altOp Twitter heb ik een 20-tal verwijzingen naar video’s geplaats voorafgaande aan de vraag: ‘Zijn moslims de ‘nieuwe Joden’ of de ‘nieuwe nazi’s?’.

    Het is een moeilijke vraag. Maar een vraag die wel geadresseerd dient te worden. Zeker gezien het feit dat steeds meer mensen claimen dat moslims eenzelfde lot zou staan te wachten als de Joden voor, tijdens en na de Tweede Wereldoorlog.

    Met zijn zeer voorbarige uitspraken, geen gevolg te geven aan een mogelijk boerkaverbod, zette Amsterdamse korpschef en PvdA’er Bernard Welten de boel weer eens flink op scherp. Niet alleen Welten suggereerde dat dit een ‘islamofobische’ vervolging zou zijn van moslim, maar overal op het internet, waaronder Twitter, vernemen we kreten die moslims in de positie van Joden tijdens de Jodenvervolging plaatsen.
    Meer lezen op:
    veelkantie.nl




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!