Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    sita
    blog.seniorennet.be/sita
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    19-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onmerkbare moslim infiltratie

    Wij hebben maar even het logo “geleend” van het Moslim Broederschap, want om een foto te plaatsen van gezellig met elkaar thee drinkende moslims leek ons toch niet een goed beeld te geven van wat de onmerkbare moslim infiltratie in ons land te weeg brengt. Terwijl er terecht gemord wordt over de niet afnemende hoeveelheid economische immigranten die Den Haag gewoon binnenlaat, waarna zij dan vaak deel uit gaan maken van een generaal pardon of een ander zwak argument waarom men in ons land mag blijven, dreigt er echter een ander minder zichtbaar gevaar, namelijk de onmerkbare infiltratie van binnenuit.
    Meer lezen op:
    geennieuws.com


    18-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De nazislam-liefhebbers van de VARA-site “Joop”
    De nazislam-liefhebbers van de VARA-site “Joop”
    16 mei 201  Door Martien Pennings |

    Ze pakten groot uit, het met de nazislam collaborerende gajes van de “Joop”-site.
    Deze foto stond over de volle breedte en tien centimeter hoog op de “voorpagina”.
     
     
    Het onderschrift op “Joop” luidde: “UPDATE: Raketaanvallen op Gaza en gevechten bij grensovergangen bij Syrië en Lebanon … Artsen: Alle Palestijnse slachtoffers die gewond raakten zijn onder de 18 jaar … VN roept Israël op tot maximale terughoudendheid”
     
    Zo’n item op de “Joop” is vast geïnspireerd door Eduard Nazarsky, vaste columnist van deze VARA-site en ook directeur Nederland van Amnesty International,  waarvan ik lang lid ben geweest, maar al sinds jaren niet meer omdat Amnesty bij mij al zijn geloofwaardigheid heeft verloren.
    Meer lezen op:
    amsterdampost.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Koerdische Nakba

    De Koerdische Nakba

    Door: Missing Peace 

    Jeruzalem, 18 mei 2011

    Het voornemen om via de VN unilateraal een onafhankelijke Palestijnse staat uit te roepen zonder vredesakkoord is niet alleen een recept voor oorlog, maar zal ook gevolgen hebben voor andere uitstaande onafhankelijkheidclaims, de Koerdische voorop.
    Terwijl  zondag jl. de hele wereld zich bezig hield met  de Palestijnse Nakba en de door Syrie en Hizbollah georganiseerde provocaties en infiltraties bij Israels noordgrens, werden in het grensgebied in Turks Koerdistan 12 Koerden gedood door het Turkse leger.
    Dat gebeurde toen zij probeerden Turkije binnen te komen vanuit Irak.
    Meer lezen op:
    hoei boei

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslim taxichauffeurs weigeren honden
    Moslim taxichauffeurs weigeren honden

    Steeds meer islamitische taxichauffeurs in Brussel weigeren honden mee te nemen. België is niet het eerste of enigste land waar honden en ook blindengeleidenhonden niet mee mogen in de taxi. Op de foto Keith Warner wonend in Sydney Australië met zijn blindengeleidehond die niet in de taxi mag met het dier.
    Meer lezen op:
    nieuwslog.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Laat taal als toegangseis migranten vallen'
    'Laat taal als toegangseis migranten vallen'

    DEN HAAG -  Immigranten moeten niet meer verplicht Nederlands leren, behalve als ze een baan hebben waarin dat onontbeerlijk is, zoals bij het contact met patiënten of leerlingen of als de staat werkgever is. Inburgeringscursussen moeten vervangen worden door niet-verplichte cursussen waarin waarden en vaardigheden van democratisch burgerschap worden geleerd en geoefend.

      Minister Gerd Leers Minister Gerd Leers Foto: Frits Widdershoven

      Dat staat in het advies dat de Raad voor Maatschappelijke Ontwikkeling (RMO) dinsdag heeft gepresenteerd aan minister Gerd Leers voor Immigratie en Asiel. De rode draad in het advies is dat het tijd is om anders te gaan aankijken tegen mensen uit andere landen die zich in Nederland willen vestigen. De basishouding moet er een zijn van 'ja, mits' in plaats van 'nee, tenzij'.
      Meer lezen op:
      telegraaf.nl


      17-05-2011
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oprotpremie
      Klik op de afbeelding om de link te volgen

      Oprotpremie

      Een kleine twee jaar geleden veroorzaakte het (vreemd genoeg, waarom mogen wij dat niet weten?) nog heel wat ophef, de vraag wat de niet-westerse immigratie Nederland eigenlijk kostte. De PVV wilde het weten, het kabinet had er geen zin in of vond de vraagstelling niet deugen. Ik rekende uit dat de immigratie uit zogeheten niet-westerse landen in de voorgaande veertig jaar voor de collectieve financiën een negatief saldo van meer dan 200 miljard euro had opgeleverd en in datzelfde jaar (2009) alleen al meer dan 12 miljard kostte.




      Meer lezen op:
      uitkijk.net


      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afshin Ellian: “Europa is te terughoudend.

      Afshin Ellian: “Europa is te terughoudend.”

      Geplaatst door Joost Niemoller op 17 mei,

      Een lang interview met de uit Iran afkomstige denker en columnist Afshin Ellian over de Arabische lente. Dit is het derde deel. Over de rol van Frankrijk en Engeland en Syrië als fantasie,

      -U omschreef in een column op de Elsevier site hoe Iran invloed probeert uit te oefenen op de Moslimbroederschap in Egypte.

      “Het Iraanse regiem kwam met een aantal tips hoe je invloed moet krijgen in het revolutieproces. Iran heeft dat zelf namelijk uitstekend gedaan. De oorspronkelijke revolutie in Iran was veel meer seculier dan die nu in Egypte. Als je beelden terug ziet, dan kon je daar toen nog meer sympathie voor opbrengen. Je moet niet vergeten: de massa is bijgelovig en luistert makkelijker naar imans dan naar intellectuelen.
      Meer lezen op:
      dagelijksestandaard.nl


      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gesprek met Afshin Ellian over Arabische lente, deel 2

      Een middag lang interviewde ik Afshin Ellian over de zogeheten Arabische lente. Een gesprek dat uiteraard ook ging over de betekenis van 9-11 en de gevolgen voor de islam, de lange arm van Iran in het Midden Oosten, het gebrekkige vrijheidsconcept in de Arabische wereld, de politieke krachtenvelden en de ware relatie tussen Soennieten en Sjiieten. Dit is deel 2

      -Door de Arabische lente lijkt de focus zich van Israël af te verplaatsen.

      “Israël was natuurlijk altijd irrelevant. Er is in de Arabische wereld in de eerste plaats een islamitisch probleem. Ze leven in landen die zo maar bij elkaar zijn geraapt. Syrië was Frans, Palestina, een Britse uitvinding, Algerije, Tunesië, die namen kom je als soevereine naties nergens tegen in de Middeleeuwen. Allemaal Romeinse begrippen die werden opgerakeld. Daar moeten de inwoners van die landen het mee doen. Dat werkt natuurlijk niet. Ze voelen zich eerder inwoner van één grote Arabische moslim natie.
      Meer lezen op:
      joost-niemoller


      16-05-2011
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arabische Lente voorspelt weinig goeds in de zeer nabije toekomst

      Arabische Lente voorspelt weinig goeds in de zeer nabije toekomst


      De “Arabische Lente” ontluikt in de Egyptische hoofdstad Caïro. Tijdens het Vrijdaggebed van 13 mei 2011 drummen de massa’s weer spontaan samen op het Tahrirplein. Kwestie van de juiste toon in te zetten en geen twijfel te laten bestaan omtrent hun ware bedoelingen, wordt door de volksmassa spontaan een Joodse Davidster in brand gestoken. Elders op het plein worden Israëlische vlaggen verbrand (foto onderaan). In het Midden-Oosten zijn dat namelijk synoniemen.
      Meer lezen op:
      brabosh.com


      15-05-2011
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marokkanen boos op professor
      Marokkanen boos op professor

      Professor Juliaan van Acker, die voor de gemeente Roermond in de wijk Donderberg drie jaar overlastgevende jongeren volgt, heeft zich de woede van de Marokkaanse gemeenschap op de hals gehaald.

      ROERMOND
      Van onze verslaggever

      Uitspraken van Van Acker (70) in een artikel in het blad Binnenlands Bestuur hebben kwaad bloed hebben gezet bij de Marokkaanse gemeenschap. Van Acker zegt onder meer dat de wortel van de problemen met Marokkaanse jongeren in het gezin zit en dat de rol van de moskee negatief is.
      Meer lezen op:
      limburger.nl


      14-05-2011
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cohen: migrant teveel gepamperd

      Cohen: migrant teveel gepamperd


       

      Een opmerkelijke uitspraak van Job Cohen. De lijsttrekker van de Partij van de Arbeid (PvdA) heeft tijdens een internationale bijeenkomst van sociaal-democraten in Oslo gezegd dat Nederland "niet goed is omgesprongen met migratie".

      Dat blijkt uit een verslag van de bijeenkomst in de Volkskrant. "Mensen zijn boos omdat ze vinden dat migranten beter worden behandeld", zei Cohen
       Meer lezen op:
      spitsnieuws.nl


      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Israël zet zich schrap voor Palestijnse Nakba-dag 15 mei
      Klik op de afbeelding om de link te volgen
      Israël zet zich schrap voor Palestijnse Nakba-dag 15 mei


      Joden in Israël bereiden een 'Zionistisch antwoord' op Nakba-dag voor: het overal laten wapperen van de Israëlische vlag.
      De Palestijnen bereiden zich voor op de jaarlijkse 'Nakba' dag aanstaande zondag, de dag waarop het ontstaan van Israël in 1948 wordt betreurd. Zoals ieder jaar wordt ook nu opgeroepen om massale demonstraties te houden en wordt wederom gedreigd met een derde intifada (1). Ook nu achten de Israëlische autoriteiten de kans dat dit werkelijk gebeurt gering, maar voor de zekerheid zijn leger, politie en veiligheidsdiensten in hoge staat van paraatheid gebracht (2).
      De laatste weken is er veel te doen rondom de 'Nakba' dag, vooral omdat op Facebook een campagne werd gestart om zoveel mogelijk Arabieren ertoe te bewegen deel te nemen aan een mars op Israël en Jeruzalem. In de afgelopen jaren werden vergelijkbare oproepen gedaan die echter nooit werden uitgevoerd.
       Meer lezen op:
      xandernieuws

      13-05-2011
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

      En Buitenhof werkt er weer een rechtse columnist uit

      Geplaatst door Willem Jan Hilderink op 13 mei, 2011 - 14:04 in Frontpage

      Nu moet Elseviers Syp Wynia het veld ruimen. De columnist is gewogen en te rechts bevonden. Wynia kon zijn huidige columnreeks afmaken en mocht dan vertrekken. Hij besloot daarop per direct te vertrekken. En terecht.

      Wynia is een buitengewoon scherpe columnist en commentator. Hij kent zijn feiten en prikt met de regelmaat van de klok (linkse) fabeltjes door, altijd voorzien van een indrukwekkende hoeveelheid bewijsmateriaal. Helaas heeft onze Syp zijn kennis en vernuft ingezet voor een verkeerde zaak, namelijk de rechtse. En dat kan natuurlijk niet.
      Meer lezen op:
      dagelijksestandaard.nl


      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een islamitische visie op Europa uit 2004
      Een islamitische visie op Europa uit 2004


      In 2004 had de Franse journalist Philippe Aziz een vraaggesprek met de toenmalige 25-jarige Mohammed Sabaoui, student sociologie aan de universiteit van Rijsel, Algerijn van afkomst, maar tot Fransman genaturaliseerd. In dit artikel de voornaamste passages uit dit gesprek. Erg verhelderend.

      Vraag: Moet de opkomst van de Islam niet een zekere vrees wekken in Frankrijk en de wereld?

      Antwoord van M. Sabaoui: Zeker. het Islamitische rijk was ooit groter dan Rome en deed zijn invloed gelden over een groot gedeelte van de wereld, zoals onze Profeet dat wenst;
      Verder lezen op:
      angeltjes


      12-05-2011
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welkom in Bananenrepubliek Nederland, deel zoveel

      Welkom in Bananenrepubliek Nederland, deel zoveel

      Geplaatst door Rob Goossens op 11 mei, 2011 - 20:29 in Frontpage

      In het ontwikkelde Nederlander waar zelfs het topje van je vinger niet veilig is voor de klauwen van de overheid, keert uitkeringsinstantie UWV aan duizenden mensen geld uit van wie ze niet met zekerheid kunnen zeggen of deze wel echt bestaan. Krijg nou tieten...

      RTL Nieuws legde de hand op interne stukken van het UWV in Amsterdam waaruit dit zou blijken. Het gaat om 8500 mensen die zeggen in Amsterdam te wonen en die niet in de gemeentelijke basisadministratie staan ingeschreven. En raadt u eens? Dat is helemaal niet het geval! Sterker nog, het UWV heeft in de verste verte geen flauw idee waar deze 'spookburgers' zich ophouden.
      Meer lezen op:
      dagelijksestandaard.nl


      11-05-2011
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerherstel voor de kruisvaarders

      Eerherstel voor de kruisvaarders

       Prof. dr. B. A. Zuiddam
      Voor het organiseren van de kruistochten (die plaatshadden tussen 1095 en 1271) was een goede aanleiding. En het is een moderne mythe dat de islam in de middeleeuwen vreedzaam, cultureel hoogstaand en tolerant was.

      Af en toe verschijnen er boeken die op verfrissende wijze tegen de stroom ingaan. ”God’s Battalions” (Harper, New York) van de Amerikaanse godsdienstsocioloog prof. Rodney Stark (Baylor University, Waco, Texas) is zo’n boek. Op bekwame wijze stelt hij diverse moderne mythen over de islam en de kruistochten aan de kaak.
      Meer lezen op:
      refdag.nl


      10-05-2011
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitwijzingsschandaal
      Uitwijzingsschandaal

      E.J. BRON - 07 MEI 2011


      Deze moordenaars, verkrachters, dieven en rovers kunnen niet worden uitgewezen.
      De lijst van hun zware misdaden leest als het Wetboek van Strafrecht! Doodslag, verkrachting, roof, chantage, toebrengen van zwaar lichamelijk letsel, drugshandel.

      De gevangenisstraffen van deze veelplegers becijferen zich op in totaal 925 jaar. Desondanks kunnen 223 zwaar criminele Libanezen niet uit Duitsland worden uitgewezen, omdat de Libanese autoriteiten de terugkeer naar hun geboorteland verhinderen.
      Meer lezen op:
      het vrije volk.com
      en
      amsterdampost.nl


      09-05-2011
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herr Paul Joseph Goebbels leeft en hij heet NOS
      Herr Paul Joseph Goebbels leeft en hij heet NOS
      09 mei 2011 | Door Prof. Drs. G.B.J. VanFrikschoten | Category: Featured | 225 views

      Ben Kok (Joods-Christelijk pastor) schreef op zijn site en Het Vrije Volk dot com een kritiek n.a.v. de berichtgeving door het NOS Journaal over het te verwachten religieus geweld tegen de Christenen in Egypte, na het afzetten van Mubarak. De NOS verwacht dat niet maar doet alsof ze stom verbaasd is en dus is het nieuws.
      Lees dat stukje van Ben even via de links.

      Ik ben er compleet klaar mee. Met die NOS en hun propaganda kanaal. Ik schreef Ben op zijn site het volgende:

      "Heel goed Ben, dat je dit aan de kaak stelt. Ik heb me rot geërgerd aan dat item. is het je ook opgevallen dat de introductie was “Moslims en KOPTISCHE Christenen”? Soenietische moslims? Sjiïtische moslims? Ahmadia? Alevieten? Nee, bewust is gekozen voor KOPTISCHE Christenen om ze kennelijk als een vreemde eend in de bijt weg te zetten. Dat was het voorzetje. En dan “sectarisch geweld” er aan toevoegen, hè? Dat was het schot in het open doel. De NOS is een manipulerende leugenfabriek. Een criminele organisatie van een wilde bende Hate-Mongers en manipulators."
      Meer lezen op:
      amsterdampost.nl


      08-05-2011
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Hangjongeren Diamantbuurt nu gewelddadige criminelen

      'Hangjongeren Diamantbuurt nu gewelddadige criminelen'

      De groep hangjongeren die destijds de Diamantbuurt onveilig maakte. © ANP

      Doordat de overheid nooit daadkrachtig ingreep, hebben twee broers uit de Diamantbuurt in de Amsterdamse Pijp zich in een decennium ontwikkeld van hangjongeren tot gewelddadige criminelen. Dat is vandaag te lezen in Het Parool.

      Commissaris Leen Schaap, chef van de politie in Amsterdam-Zuid zegt dat vandaag in de Amsterdamse krant. De twee waren wel steeds in beeld bij de politie. Pas het laatste jaar is volgens Schaap in alle geledingen het besef doorgedrongen dat de overheid 'over de volle breedte' moet ingrijpen.

      Hoewel de broers Abdelmagid en Mustafa el J. volgens ingewijden al vele jaren 'de hele dag met ellende bezig zijn', wisten ze voortdurend aan vervolging te ontkomen of kregen ze slechts korte straffen.
      Meer lezen op:
      AD.nl

      07-05-2011
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waar blijft de kreet van de 99% vreedzame moslims?
      Waar blijft de kreet van de 99% vreedzame moslims?  
       
      07 mei 2011 | Door E.J. Bron | Category: Featured | 210 views


      Het is verbazingwekkend, maar ook erbarmelijk, in welke vruchtbare bodem de hetze van hardliners valt. De oorzaak van alle kwaad is de Mohammedaanse islam. Het is een fenomeen, dat de haat van dit onzuivere heerschap zich zo lang, meer dan 1400 jaar, liet conserveren en nu nog maatschappelijke schade aanricht. Nog ingrijpender echter zijn de gevolgen van een zich als religieus voordoende ideologie, die zich in de ziel van ieder individu ingevreten heeft en uitbreidt.
      Ik ben het zat altijd hetzelfde te moeten schrijven. Waar blijft de kreet van de 99% vreedzame moslims? Dit cijfer wordt immers steeds maar weer door de mainstreammedia genoemd? Opnieuw boerenbedrog? De zogenaamde “vreedzame” islam is steeds opnieuw het slachtoffer van de radicale. En de hetze van de scherpslijpers schijnt bij veel moslims goed over te komen.
      Meer lezen op:
      amsterdampost.nl



      Foto

      Foto

      Foto

      Gehoord:
      Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
      Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

      Hans Jansen.

       "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


      Archief per jaar
    • 2024
    • 2023
    • 2022
    • 2021
    • 2020
    • 2019
    • 2018
    • 2017
    • 2016
    • 2015
    • 2014
    • 2013
    • 2012
    • 2011
    • 2010
    • 2009
    • 2008
    • 2007

      Foto

      E-mail mij

      Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


      Foto

      Als alle Israëlieten
      hun wapens
      neer zouden leggen
      wordt Israël morgen
      van de kaart geveegd.

      Als alle Arabieren
      in het Midden-Oosten
      hun wapens
      neer zouden leggen
      is het morgen vrede!


      Foto

      Foto

      Foto

      Foto

      Gastenboek

      Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


      De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

      Winston Churchill

      Foto

      Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
      Clark Kent


      Foto

      Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

      Paul Cliteur

      Foto

      Een volk dat voor tirannen zwicht ...
      zal meer dan lijf en goed verliezen:
      dan dooft het licht...
      Hendrik Mattheus van Randwijk



      Foto

      Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

      Afshin Ellian

      Foto

      Foto

      De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

      Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

      Foto

      Foto

      Foto

      Foto

      Laatste commentaren
    • Cheap sex dolls (make)
          op
    • Female Sex Dolls (Make)
          op
    • Cenforce 100 Online (Cenforce)
          op
    • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
          op
    • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
          op

    • Foto

      Het is de soldaat, niet de reporter
      Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
      Het is de soldaat, niet de dichter
      Die voor de vrijheid van het woord heeft
      gestreden.
      Het is de soldaat, niet de campagneleider
      Die ons het recht tot demonstreren gaf.
      Het is de soldaat, die zijn vlag groet
      En onder die vlag het land dient
      Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
      En die het de protestactivist mogelijk maakt die
      vlag te verbranden
      .

      Foto


      Blog tegen de regels? Meld het ons!
      Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!