Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    jan1937
    blog.seniorennet.be/jan1937
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    25-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslims gaan voor sharia, in London, overal !
    Moslims gaan voor sharia, in London, overal !

    BEN KOK - 25 MEI 2011

    Overal waar mogelijk eisen sommige moslims invoer van sharia , gesteund door de stilzwijgende meerderheid van moslims en politiek correcte niet-moslims.
    Doet u er wat aan of blijft u liever een halve gare landverrader in navolging van de dikke meerderheid van geestelijk en politiek leiders ?
    meer lezen op:
    het vrije volk.com

    24-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fouad Belkacem, de woordvoerder van Sharia4Belgium
    Fouad Belkacem, de woordvoerder van Sharia4Belgium

    Fouad Belkacem, de woordvoerder van Sharia4Belgium Fouad 406

    'Wij kúnnen niet verliezen'

    Op 17 juni moet Fouad Belkacem, de woordvoerder van Sharia4Belgium, zich voor de correctionele rechter verantwoorden wegens belaging en het aanzetten tot haat en geweld.

    Aanleiding is een video die hij kort na de dood van Marie-Rose Morel online zette. Daarin noemde hij haar 'een afgod die onderweg is naar de vuilnisbelt van de geschiedenis'. En waarschuwde hij in één moeite door onder meer vijanden van de islam als Bart De Wever, Filip Dewinter en Geert Wilders: toon berouw, of voel de toorn van Allah aan den lijve.
    Meer lezen op:
    humo.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rel om salaris directeur FORUM
    Rel om salaris directeur FORUM
    AMSTERDAM - De directeur van het gesubsidieerde instituut voor multiculturele vraagstukken FORUM is in opspraak geraakt, nu blijkt dat zijn salaris afgelopen zes jaar met 50% is verhoogd. Sadik Harchaoui ontving in 2010 een bedrag van ruim 142.000 euro.
      Sadik Harchaoui Sadik Harchaoui Foto: Thijs Rooimans

      Het personeel is verontrust over de financiële gang van zaken en dan met name het salaris en de declaraties van bestuurder Sadik Harchoaoui. Dat blijkt uit interne documenten en gesprekken met betrokken, zo schrijft de Volkskrant.

      „Hij heeft de macht bij FORUM naar zich toegetrokken en profiteert daar ook financieel van”, aldus een van de medewerkers.
      Meer lezen op:
      telegraaf.nl


      23-05-2011
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amsterdam-Oost, het wonderland van Fatima Elatik

      Amsterdam-Oost, het wonderland van Fatima Elatik

      Door Carel Brendel, 21 mei 2011


      Amsterdam-Oost gaat onder Fatima Elatik van affaire naar affaire. De afgetreden stadsdeelvoorzitter kon terugkeren door een massieve lobby van de plaatselijke PvdA-leiding. Daarna volgden nieuwe toestanden met subsidies en dure debatavonden. Een nog onbekend wapenfeit: De aanstelling van een
      radicaliseringsexpert die zich verheugde over de moord op Theo van Gogh: “Joepie wat ben ik vandaag zo vrolijk.”

      De Amsterdamse politiek kent vreemde verschijnselen. Maar het wonderlijkste van alles is wel de hardnekkigheid, waarmee Fatima Elatik in het zadel wordt gehouden. Is er een nieuwe tweecomponentenlijm uitgevonden?
      Meer lezen op:
      carel brendel


      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afghanistan 15 miljard Euro verder

      Afghanistan 15 miljard Euro verder

      Inmidels zijn wij in Afghanistan 15 miljard Euro verder en er is nog geen enkel uitzicht op verbetering. Trouwens verbetering waarvan ? Een betere toekomst voor de Afghaanse bevolking, zoals onze politici ons willen doen geloven, stabiliteit in dat gedeelte van de wereld, dat traditioneel altijd rommelt en waar nog geen “vreemde” heerser er in geslaagd is, rust en orde te brengen?

      Maar onze media willen ons een beeld geven , dat het weliswaar mondjesmaat steeds beter gaat, natuurlijk af en toe is er een kleine terugslag, maar wij komen er wel. Barack Obama beloofde een voorzichtig terugtrekken van de eerste Amerikaans troepen medio 2011, gelooft u het ? Maar inmiddels zijn de Afghanen zelf er niet beter op geworden, maar de in en in corrupte regering onder de leiding van Karzai wèl. Aan de rand van Kaboel wordt de ene naar de andere grote villa gebouwd, grote SUV’s beheersen het straatbeeld en de economie wordt beheerst door een kleine groep aanhangers van de huidige president.
      Meer lezen op:
      geennieuws.com


      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donkere wolken hangen boven Europa

      WeblogAfshin Ellian

      Donkere wolken hangen boven Europa

      maandag 23 mei 2011 10:26

      Grieken demonstreren in Athene tegen de aangekondigde bezuinigingen Grieken demonstreren in Athene tegen de aangekondigde bezuinigingen

      De Europese Unie dreigt voor het eerste keer in zijn bestaan in een ernstige crisis terecht te komen. Deze crisis zal niet zo makkelijk kunnen worden opgelost. Omdat het hier om veel geld gaat – een niet op te brengen hoeveelheid geld.

      De economische crisis van 2008 heeft de meeste Europese economieën ernstig ontwricht. Een aantal landen vormt nu een ernstige bedreiging voor de monetaire eenheid: Griekenland, Portugal, Spanje, en Ierland.

      Zwakte
      Het parlementaire debat over de Griekse schuldencrisis toonde niet zozeer de zwakte van het minderheidskabinet, maar het legde de ernstige crisis van Europa bloot.

      Economie werd altijd gezien als een exacte wetenschap met wiskundige formules. Kunnen de economen exacte voorspellingen doen over deze crisis waarvan ze het begin niet konden voorspellen? Nee.

      Geruchten
      Het verloop van deze crisis kan niet langer met objectieve maatstaven en factoren worden voorspeld. Het is vooral afhankelijk van autonome factoren zoals de marktpsychologie, sfeer, vertrouwen, geruchten, onderbuikgevoelens en ook nog de wil van sommige volkeren.
      meer lezen op:
      elsevier.nl


      21-05-2011
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twaalf Midden Oosten leiders zeggen NEE tegen Obama
      Klik op de afbeelding om de link te volgen
      Twaalf Midden Oosten leiders zeggen NEE tegen Obama
      Obama stuurde met onmogelijke eisen doelbewust aan op afwijzing door Israël

      Netanyahu liet Obama vandaag weten dat Israël niet kan terugkeren tot de 'grenzen' van voor 1967. Israëls afwijzing is precies waar Obama op aanstuurde.
       
      Met het afwijzen van Obama's eis dat Israël zich achter de onverdedigbare 'grenzen' van 1967 terugtrekt verkeert de Israëlische premier Netanyahu in goed gezelschap. Elf andere leiders in het Midden Oosten en Noord Afrika gingen hem reeds voor met zich niets aan te trekken van Washingtons nieuwe Midden Oosten politiek. De enige die dit wel deed, de Egyptische president Hosni Mubarak, werd door Obama als grofvuil aan de kant getrapt. Obama's gisteren gehouden toespraak over zijn visie op het Midden Oosten heeft dan ook drie onmiddellijk gevolgen:
      Meer lezen op:
      xandernieuws

      20-05-2011
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De islam deugt inderdaad niet" (Wim Van Rooy)

      "De islam deugt inderdaad niet" (Wim Van Rooy)

      dinsdag 17 mei 2011 om 15u04

      Wim Van Rooy stelde samen met zijn zoon Sam een essaybundel over de islam samen. Vader en zoon tonen zich deze week in Knack sceptisch over de uitkomst van de Arabische revoluties.

      Sam en Wim Van Rooy

      Sam en Wim Van Rooy © Gerard Van Offeren

      "Dat al die demonstrerende moslims in het Midden-Oosten democratie zouden willen zoals wij die hier kennen, is louter westers wensdenken. Op maandag betogen mensen voor vrijheid, op dinsdag mishandelen diezelfde mensen vrouwen omdat zij ook vrijheid vragen."
      Meer lezen op:
      knack.be


      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bedrijfsgeheimen van ‘Grettaboot’ liggen op straat

      Bedrijfsgeheimen van ‘Grettaboot’ liggen op straat

      Door Carel Brendel, 15 mei 2011

      Met aanvulling: Gazaboot wordt steeds meer antropologenboot


      Wie is de mol? Brandende vraag ongetwijfeld in de gelederen van Nederland-Gaza, de organiserende stichting achter de Nederlandse boot (of deel van een boot) naar Gaza. De Telegraaf heeft de hand gelegd op ‘geheime geluidstapes en onderschepte notulen’, waaruit de krant gisteren ruimschoots citeerde in een grote reportage onder de kop ‘Schepen onder terreur-vlag’.
      meer lezen op:
      carel brendel.nl

      19-05-2011
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een kleine miljoen voor de Lampedusa route

      Een kleine miljoen voor de Lampedusa route

      Geplaatst door Joost Niemoller

      Er zijn officiële cijfers vrijgekomen over de vluchtelingenstromen vanuit Libië. Het gaat om veel grotere aantallen dan tot nu toe bekend werd gemaakt. Een kleine miljoen mensen is op de vlucht geslagen. Volgens de internationale migratieorganisatie, het IOM, is er in totaal sprake van zo'n 805.000 mensen die de grenzen zijn overgestoken van Tunesië, Egypte, Tsjaad, Nigeria of Algerije, danwel zijn aangekomen in Italië, Malta en Soedan.
      Meer lezen op:
      dagelijksestandaard.nl


      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gesprek met Afshin Ellian over Arabische lente, deel 4

      Een middag lang interviewde ik Afshin Ellian over de zogeheten Arabische lente. Een gesprek dat uiteraard ook ging over de betekenis van 9-11 en de gevolgen voor de islam, de lange arm van Iran in het Midden Oosten, het gebrekkige vrijheidsconcept in de Arabische wereld, de politieke krachtenvelden en de ware relatie tussen Soennieten en Sjiieten. Dit is deel 4.


      -Wat me opvalt is het gebrek aan onderlinge solidariteit in het Midden Oosten. Toen de oorlog in Libië uitbrak stonden er ineens Egyptische tanks aan de grens. Maar daar hebben we sindsdien niks meer van gehoord. Aan de grens met Tunesië probeerden de Libische rebellen de Tunesiërs aan hun kant te krijgen, maar de Tunesiërs gaven geen sjoege. En nu zie je dat de Syrische grens met Jordanië gesloten is. In de grensplaats Deraa gaan de troepen van Saddat tekeer tegen de bevolking, maar Jordanië blijft overal buiten. Dat patroon keert voortdurend terug. Die Arabische landen sluiten zich als een oester als er problemen zijn in het buurland. Hoe verklaart u dat?
      Meer lezen op:
      joost-niemoller


      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onmerkbare moslim infiltratie

      Wij hebben maar even het logo “geleend” van het Moslim Broederschap, want om een foto te plaatsen van gezellig met elkaar thee drinkende moslims leek ons toch niet een goed beeld te geven van wat de onmerkbare moslim infiltratie in ons land te weeg brengt. Terwijl er terecht gemord wordt over de niet afnemende hoeveelheid economische immigranten die Den Haag gewoon binnenlaat, waarna zij dan vaak deel uit gaan maken van een generaal pardon of een ander zwak argument waarom men in ons land mag blijven, dreigt er echter een ander minder zichtbaar gevaar, namelijk de onmerkbare infiltratie van binnenuit.
      Meer lezen op:
      geennieuws.com


      18-05-2011
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De nazislam-liefhebbers van de VARA-site “Joop”
      De nazislam-liefhebbers van de VARA-site “Joop”
      16 mei 201  Door Martien Pennings |

      Ze pakten groot uit, het met de nazislam collaborerende gajes van de “Joop”-site.
      Deze foto stond over de volle breedte en tien centimeter hoog op de “voorpagina”.
       
       
      Het onderschrift op “Joop” luidde: “UPDATE: Raketaanvallen op Gaza en gevechten bij grensovergangen bij Syrië en Lebanon … Artsen: Alle Palestijnse slachtoffers die gewond raakten zijn onder de 18 jaar … VN roept Israël op tot maximale terughoudendheid”
       
      Zo’n item op de “Joop” is vast geïnspireerd door Eduard Nazarsky, vaste columnist van deze VARA-site en ook directeur Nederland van Amnesty International,  waarvan ik lang lid ben geweest, maar al sinds jaren niet meer omdat Amnesty bij mij al zijn geloofwaardigheid heeft verloren.
      Meer lezen op:
      amsterdampost.nl

      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Koerdische Nakba

      De Koerdische Nakba

      Door: Missing Peace 

      Jeruzalem, 18 mei 2011

      Het voornemen om via de VN unilateraal een onafhankelijke Palestijnse staat uit te roepen zonder vredesakkoord is niet alleen een recept voor oorlog, maar zal ook gevolgen hebben voor andere uitstaande onafhankelijkheidclaims, de Koerdische voorop.
      Terwijl  zondag jl. de hele wereld zich bezig hield met  de Palestijnse Nakba en de door Syrie en Hizbollah georganiseerde provocaties en infiltraties bij Israels noordgrens, werden in het grensgebied in Turks Koerdistan 12 Koerden gedood door het Turkse leger.
      Dat gebeurde toen zij probeerden Turkije binnen te komen vanuit Irak.
      Meer lezen op:
      hoei boei

      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslim taxichauffeurs weigeren honden
      Moslim taxichauffeurs weigeren honden

      Steeds meer islamitische taxichauffeurs in Brussel weigeren honden mee te nemen. België is niet het eerste of enigste land waar honden en ook blindengeleidenhonden niet mee mogen in de taxi. Op de foto Keith Warner wonend in Sydney Australië met zijn blindengeleidehond die niet in de taxi mag met het dier.
      Meer lezen op:
      nieuwslog.nl


      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Laat taal als toegangseis migranten vallen'
      'Laat taal als toegangseis migranten vallen'

      DEN HAAG -  Immigranten moeten niet meer verplicht Nederlands leren, behalve als ze een baan hebben waarin dat onontbeerlijk is, zoals bij het contact met patiënten of leerlingen of als de staat werkgever is. Inburgeringscursussen moeten vervangen worden door niet-verplichte cursussen waarin waarden en vaardigheden van democratisch burgerschap worden geleerd en geoefend.

        Minister Gerd Leers Minister Gerd Leers Foto: Frits Widdershoven

        Dat staat in het advies dat de Raad voor Maatschappelijke Ontwikkeling (RMO) dinsdag heeft gepresenteerd aan minister Gerd Leers voor Immigratie en Asiel. De rode draad in het advies is dat het tijd is om anders te gaan aankijken tegen mensen uit andere landen die zich in Nederland willen vestigen. De basishouding moet er een zijn van 'ja, mits' in plaats van 'nee, tenzij'.
        Meer lezen op:
        telegraaf.nl


        17-05-2011
        Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oprotpremie
        Klik op de afbeelding om de link te volgen

        Oprotpremie

        Een kleine twee jaar geleden veroorzaakte het (vreemd genoeg, waarom mogen wij dat niet weten?) nog heel wat ophef, de vraag wat de niet-westerse immigratie Nederland eigenlijk kostte. De PVV wilde het weten, het kabinet had er geen zin in of vond de vraagstelling niet deugen. Ik rekende uit dat de immigratie uit zogeheten niet-westerse landen in de voorgaande veertig jaar voor de collectieve financiën een negatief saldo van meer dan 200 miljard euro had opgeleverd en in datzelfde jaar (2009) alleen al meer dan 12 miljard kostte.




        Meer lezen op:
        uitkijk.net


        Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afshin Ellian: “Europa is te terughoudend.

        Afshin Ellian: “Europa is te terughoudend.”

        Geplaatst door Joost Niemoller op 17 mei,

        Een lang interview met de uit Iran afkomstige denker en columnist Afshin Ellian over de Arabische lente. Dit is het derde deel. Over de rol van Frankrijk en Engeland en Syrië als fantasie,

        -U omschreef in een column op de Elsevier site hoe Iran invloed probeert uit te oefenen op de Moslimbroederschap in Egypte.

        “Het Iraanse regiem kwam met een aantal tips hoe je invloed moet krijgen in het revolutieproces. Iran heeft dat zelf namelijk uitstekend gedaan. De oorspronkelijke revolutie in Iran was veel meer seculier dan die nu in Egypte. Als je beelden terug ziet, dan kon je daar toen nog meer sympathie voor opbrengen. Je moet niet vergeten: de massa is bijgelovig en luistert makkelijker naar imans dan naar intellectuelen.
        Meer lezen op:
        dagelijksestandaard.nl


        Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gesprek met Afshin Ellian over Arabische lente, deel 2

        Een middag lang interviewde ik Afshin Ellian over de zogeheten Arabische lente. Een gesprek dat uiteraard ook ging over de betekenis van 9-11 en de gevolgen voor de islam, de lange arm van Iran in het Midden Oosten, het gebrekkige vrijheidsconcept in de Arabische wereld, de politieke krachtenvelden en de ware relatie tussen Soennieten en Sjiieten. Dit is deel 2

        -Door de Arabische lente lijkt de focus zich van Israël af te verplaatsen.

        “Israël was natuurlijk altijd irrelevant. Er is in de Arabische wereld in de eerste plaats een islamitisch probleem. Ze leven in landen die zo maar bij elkaar zijn geraapt. Syrië was Frans, Palestina, een Britse uitvinding, Algerije, Tunesië, die namen kom je als soevereine naties nergens tegen in de Middeleeuwen. Allemaal Romeinse begrippen die werden opgerakeld. Daar moeten de inwoners van die landen het mee doen. Dat werkt natuurlijk niet. Ze voelen zich eerder inwoner van één grote Arabische moslim natie.
        Meer lezen op:
        joost-niemoller


        16-05-2011
        Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arabische Lente voorspelt weinig goeds in de zeer nabije toekomst

        Arabische Lente voorspelt weinig goeds in de zeer nabije toekomst


        De “Arabische Lente” ontluikt in de Egyptische hoofdstad Caïro. Tijdens het Vrijdaggebed van 13 mei 2011 drummen de massa’s weer spontaan samen op het Tahrirplein. Kwestie van de juiste toon in te zetten en geen twijfel te laten bestaan omtrent hun ware bedoelingen, wordt door de volksmassa spontaan een Joodse Davidster in brand gestoken. Elders op het plein worden Israëlische vlaggen verbrand (foto onderaan). In het Midden-Oosten zijn dat namelijk synoniemen.
        Meer lezen op:
        brabosh.com




        Foto

        Foto

        Foto

        Gehoord:
        Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
        Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

        Hans Jansen.

         "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


        Archief per jaar
      • 2024
      • 2023
      • 2022
      • 2021
      • 2020
      • 2019
      • 2018
      • 2017
      • 2016
      • 2015
      • 2014
      • 2013
      • 2012
      • 2011
      • 2010
      • 2009
      • 2008
      • 2007

        Foto

        E-mail mij

        Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


        Foto

        Als alle Israëlieten
        hun wapens
        neer zouden leggen
        wordt Israël morgen
        van de kaart geveegd.

        Als alle Arabieren
        in het Midden-Oosten
        hun wapens
        neer zouden leggen
        is het morgen vrede!


        Foto

        Foto

        Foto

        Foto

        Gastenboek

        Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


        De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

        Winston Churchill

        Foto

        Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
        Clark Kent


        Foto

        Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

        Paul Cliteur

        Foto

        Een volk dat voor tirannen zwicht ...
        zal meer dan lijf en goed verliezen:
        dan dooft het licht...
        Hendrik Mattheus van Randwijk



        Foto

        Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

        Afshin Ellian

        Foto

        Foto

        De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

        Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

        Foto

        Foto

        Foto

        Foto

        Laatste commentaren
      • Cheap sex dolls (make)
            op
      • Female Sex Dolls (Make)
            op
      • Cenforce 100 Online (Cenforce)
            op
      • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
            op
      • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
            op

      • Foto

        Het is de soldaat, niet de reporter
        Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
        Het is de soldaat, niet de dichter
        Die voor de vrijheid van het woord heeft
        gestreden.
        Het is de soldaat, niet de campagneleider
        Die ons het recht tot demonstreren gaf.
        Het is de soldaat, die zijn vlag groet
        En onder die vlag het land dient
        Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
        En die het de protestactivist mogelijk maakt die
        vlag te verbranden
        .

        Foto


        Blog tegen de regels? Meld het ons!
        Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!