Foto
Foto
Over mijzelf
Ik ben
Ik ben een en woon in (VLAANDEREN .) en mijn beroep is Gepensioneerd..
Ik ben geboren op 09/02/1939 en ben nu dus 85 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Raad eens ?.
Inhoud blog
  • Cultuur in Vlaanderen.
  • Sluit U ook aan ?
  • Uitnodiging cultuur.
  • Uitnodiging VL@S Ardooie.
  • Ook in 2023.
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • VVB-Ardooie-Koolskamp
  • Vlaanderen-Flanders
  • Meervoud
  • The Brussels Journal
  • Taal Aktie Komitee.
  • Vlaamse boeken.
  • Wandelen voor Vlaanderen.
  • Vlaamse Aktieve Senioren.
    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • N-VA Ardooie-Koolskamp.
  • Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Blog als favoriet !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Sprokkels,mijmeringen en bedenkingen .

    08-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag feestdag.
    Een prettige feestdag voor alle
    Vaders,geniet er maar eens van.
    Na vandaag is het weer een jaar wachten.

    07-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat doen we daar mee ?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    49,7% van de Vlamingen voor onafhankelijkheid     07/06/08
    De helft van de Vlamingen is voorstander van Vlaamse onafhankelijkheid. Het is de eerste keer dat een meerderheid antwoordt dat België niet meer hoeft. Dat blijkt uit een opiniepeiling van Het Laatste Nieuws. Bart De Wever: “Elk probleem is communautair omdat het heel moeilijk, zo niet onmogelijk is om nog tot akkoorden te komen met de Franstaligen. Intussen ziet iedereen dat het Vlaamse niveau wel rustig verder werkt. Dat leidt tot een structurele verschuiving in de Vlaamse publieke opinie.”

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat nu weer?
    Rekent het Rekenhof goed?
    Raadsheren van het Belgische Rekenhof, dat de kosten van overheden controleert, sturen naast hun gewone declaraties soms ook nog aparte rekeningen. La Libre zag een factuur van een lid van het Rekenhof dat een Waalse sociale bank gecontroleerd had, wat tot zijn normale werk behoort, maar die daar ook nog een rekening van 12.100 euro voor stuurde, met de opmerking "volgens de gebruikelijke regeling". Het Rekenhof stelt in een reactie dat het om overwerk gaat maar een liberaal heeft er kamervragen over gesteld. Bron: Het Laatste Nieuws

    06-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag vaderdag.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen " Ik heb een nieuwe papa", vertelt Liesje van vier trots aan haar vriendjes in de kleuterklas, doelend op de nieuwe vriend van haar moeder.
    " En hij komt me straks ophalen na school !"
    Als het vier uur is lopen Liesje en haar klasgenootjes naar buiten om de ' nieuwe papa' te gaan bewonderen.
    " Kijk ! Daar is ie, m'n nieuwe papa !", zegt Liesje.
    Waarop de vierjarige Pim enthousiast roept :
    " Oh, die is keigaaf ! Die hebben we ook gehad !"

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog steeds B.H.V

    Geen straf voor 57 BHV-dienstweigeraars

    Jan Van de Casteele 05-06-2008

    Op dinsdag 3 Juni 2008 werden 57 BHV-dienstweigeraars buiten vervolging gesteld wegens verjaring en werd de Belgische staat veroordeeld tot betaling van de proceskosten.

    Het Brusselse hof van beroep laat 57 Vlamingen ongemoeid die bij de federale verkiezingen van 10 juni 2007 geweigerd hadden als bijzitter op te treden in stembureaus in de arrondissementen van Leuven en Brussel-Halle-Vilvoorde. De correctionele rechtbanken van Leuven en Brussel hadden hen veroordeeld tot geldboetes. Allemaal waren ze tegen hun veroordeling in beroep gegaan.

    Het Brusselse hof van beroep heeft nu vastgesteld dat er meer dan zes maanden verstreken zijn sinds hun dossiers werden ingeleid bij de correctionele rechtbank en dat de strafvordering daardoor verjaard is.

    De werkgroep Brussel-Halle-Vilvoorde, die ijvert voor de splitsing van het kiesarrondissement, was uitermate tevreden met de uitspraak. 'Na de vrijspraak door ditzelfde hof van een andere dienstweigeraar op 20 mei, is dit een tweede overwinning', zegt Guido Moons, de voorzitter van de werkgroep. '57 vrijspraken zou natuurlijk nog mooier geweest zijn, maar het hof heeft hier duidelijk voor een elegante oplossing gekozen.'

    In Gent en Antwerpen lopen nog drie andere rechtszaken tegen BHV-dienstweigeraars. Moons gaat ervan uit dat ook zij van de verjaring kunnen genieten.

    Vier andere personen die door het Gentse hof van beroep waren veroordeeld, zijn in cassatie gegaan. (info: Belga)en Doorbraak.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topvrouwen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Aantal topvrouwen bij Vlaamse overheid groeit     06/06/08
    De Vlaamse overheid telt steeds meer topvrouwen. Het topmanagement telde in 2005 slechts 11% vrouwen. Eind 2006 was dat 17 %. Door recente benoemingen is dat percentage intussen gestegen tot 19,3 %. Dat blijkt uit cijfers van de bevoegde Vlaams minister van Bestuurszaken Geert Bourgeois (N-VA). Tegen 2015 moet de Vlaamse overheid één derde vrouwelijke topambtenaren in dienst hebben. Bourgeois wil nog actiever zoeken en denkt aan een speciale campagne om vrouwelijke toppers aan te spreken.
    www.geertbourgeois.eu

    05-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Orde op zaken.

    Leterme wil Michel spreken over uitsluiten VB-Kamerlid

    BRUSSEL - Premier Yves Leterme gaat minister van Ontwikkelingssamenwerking Charles Michel aan de tand voelen over het uitsluiten van Vlaams Belang-Kamerlid Bart Laeremans op een werkdiner in het kader van de wereldvoedseltop in Rome. Dat heeft Leterme tijdens het vragenuurtje in de Kamer verklaard.

    In Rome vindt op dit moment de wereldvoedseltop plaats. In het kader van die top stuurde de Kamer een delegatie van vier parlementsleden uit naar de Italiaanse hoofdstad. Eén van die vier is de voorzitter van de Kamercommissie Landbouw en Vlaams Belanger Bart Laeremans.

    MR-minister Charles Michel zorgde ervoor dat Laeremans niet werd uitgenodigd op twee werkdiners op de residentie van de Belgische ambassadeur in Rome, omwille van zijn politieke overtuiging. Dit tot grote woede van het Vlaams Belang.

    Francis Van den Eynde verwoordde die woede vanmiddag tijdens het vragenuurtje in de Kamer. Hij benadrukte dat Laeremans door de Kamer werd uitgestuurd en dat de regering daar dus niets aan te zeggen heeft.

    In een kort antwoord liet premier Leterme weten dat hij Michel aan de tand gaat voelen van zodra hij terug is uit Rome. 'Ik zal hem bevragen waarom niet de voltallige parlementaire delegatie werd uitgenodigd', luidde het.

     kld (belga) en Het Nieuwsblad.


    04-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laat ons lachen.

    04/06 Van Rompuy en De Decker zoeken oplossing B-H-V

    De voorzitters van Kamer en Senaat Herman Van Rompuy en Armand De Decker gaan tegen eind volgende week aftasten of een oplossing mogelijk is voor het dossier Brussel-Halle-Vilvoorde. De ministers voor Institutionele Hervormingen doen hetzelfde voor andere communautaire dossiers.

    Dat heeft de Octopus bis-werkgroep gisterenavond beslist tijdens zijn eerste vergadering. De echte inhoudelijke onderhandelingen gaan pas nadien van start.

    Twee thema’s

    Van een reeks werkgroepen waarvan voor de vergadering nog sprake was, komt uiteindelijk niets in huis. De hele communautaire discussie wordt voorlopig in twee thema’s opgedeeld: BHV en al de rest. Bedoeling is dat Herman Van Rompuy (CD&V) en Armand De Decker (MR) over B-H-V enerzijds en Jo Vandeurzen en Didier Reynders voor alle andere thema’s anderzijds de komende anderhalve à twee weken gaan aftasten wat mogelijk is. Dat kan gebeuren via bilaterale contacten of ontmoetingen in een ruimere groep, verduidelijkten de twee ministers dinsdagavond.

    De thema’s uit het pakket dat Reynders en Vandeurzen onder handen moeten nemen, zijn degene die in de memorie van toelichting staan van het wetsvoorstel dat het eerste communautaire akkoord vertaalt. Tegen anderhalve week à twee weken komen de vier dan verslag uitbrengen in de Octopus bis-werkgroep.

    Bedoeling is dat de echte, inhoudelijke onderhandelingen pas nadien van start gaan. Op een bepaald moment zullen B-H-V en de andere dossiers dan ook samen worden behandeld.
    Bron;GVA.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie weet het ? Ja of Neen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zou hier een Vlaming wonen ?
    En wie doet het na ?

    03-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.V.V.B - DOORBRAAK.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Abonnee worden van Doorbraak

    Abonnee worden van Doorbraak (18 euro voor een jaar) en gratis twee bierglazen ontvangen?

    Stort 18 euro op rekening 736-0012719-76 van VVB-Doorbraak, Passendalestraat 1A, 2600 Berchem met vermelding Promotie bierglazen en wij doen het nodige.

    Bent u nog niet overtuigd en wil u eerst nader kennismaken met Doorbraak? Dan kan ook. Klik hier voor een gratis proefabonnement.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk !!!!!!!!!!!!

    57 dossiers B-H-V verjaard voor Brussels beroepshof

    Het Brusselse hof van beroep heeft deze namiddag de strafvordering tegen 57 B-H-V-dienstweigeraars vervallen verklaard door verjaring. De 57 hadden bij de federale verkiezingen van 10 juni 2007 geweigerd als bijzitter te zetelen in verschillende stembureaus van de arrondissementen Leuven en Brussel-Halle-Vilvoorde.

    "Uitermate opgetogen"
    Omdat de feiten bijna een jaar oud zijn, is het Brusselse hof van oordeel dat de verjaring is ingetreden en dat de 57 niet meer kunnen vervolgd worden. De werkgroep Brussel-Halle-Vilvoorde was, bij monde van zijn voorzitter Guido Moons, uitermate opgetogen met de uitspraak. (belga/eb) Bron :De Morgen.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse kust.
    Bewaakte zwemzones volgend jaar al in juni     03/06/08
    De kustburgemeesters bereikten gisteren op een vergadering met gouverneur Breyne en minister Bourgeois (N-VA) een akkoord over het vroeger inzetten van strandredders. Vanaf volgend jaar worden al in juni in alle badplaatsen bewaakte zones afgebakend tijdens de weekends. Er zal duidelijk worden gecommuniceerd met de badgasten, zodat die weten waar gezwommen mag worden. De gemeenten staan zelf in voor de financiering, maar willen daarvoor volgend jaar een beroep doen op het Kustactieplan.

    02-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.A.U.B zeg !!!!!!!!!!!!!!

    Steunmeeting voor niet-benoemde Franstalige burgemeesters

    Maandag 2 juni 2008 39 min. geleden

    (Belga) Het FDF houdt maandagavond in Sint-Lambrechts-Woluwe, de thuisbasis van voorzitter Olivier Maingain, een steunmeeting voor de drie niet-benoemde burgemeesters van de faciliteitengemeenten Linkebeek, Kraainem en Wezembeek-Oppem. De Franstalige partijen herhalen dat ze pal achter de burgemeesters staan.

    Steunmeeting voor niet-benoemde Franstalige burgemeesters

    © BELGA

    Vlaams minister van Binnenlands Bestuur Marino Keulen (Open Vld) weigert de drie burgemeesters te benoemen, omdat ze de taalwetgeving hebben overtreden. Het FDF houdt al maandenlang vol dat er zonder hun benoeming geen sprake kan zijn van een communautair akkoord. Verschillende Franstalige partijen spraken maandag nog eens hun steun uit voor de drie burgemeesters. MR-voorzitter en vicepremier Didier Reynders, die momenteel in Frankfurt en Luxemburg is, heeft een steuntelegram gestuurd. Daarin koppelt hij de benoeming van de burgemeesters aan een oplossing voor BHV. PS en Ecolo herhalen maandag dat ze achter de burgemeesters staan, maar ze hebben wel kritiek op het initiatief van het FDF. (TIP)


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet vergeten.

    Nieuwe datum en locatie Vlaams Nationaal Zangfeest

    Jan Van de Casteele 02-06-2008

    Het Vlaams Nationaal Zangfeest verhuist vanaf volgend jaar naar een andere locatie: de Lotto Arena. Deze nieuwe zaal, vlak naast het Sportpaleis, biedt plaats aan meer dan 5.000 personen, is een pak gezelliger (wat de sfeer zeker ten goede zal komen) en biedt meer comfort voor het publiek. Meteen wordt ook gekozen voor een nieuwe datum: 15 februari 2009. Hiermee wil men de het Zangfeest buiten de periode van communiefeesten en lenteactiviteiten houden (o.a. de 10 mijl van Antwerpen).

    Het 72ste Vlaams Nationaal Zangfeest heeft plaats op zondag 15 februari 2009 in de Lotto Arena in Antwerpen.


    01-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stukje geschiedenis.
    Overleden op 1 Juni  1191, Filips van den Elzas, Graaf van Vlaanderen.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat horen we nu ?
    Nieuws

    "PS is Parti Séparatiste geworden"

    Brussels staatssecretaris Brigitte Grouwels (CD&V)
    Brussels staatssecretaris Brigitte Grouwels (CD&V) haalt zondag in La Dernière Heure uit naar de PS, die volgens haar de "Parti Séparatiste" is geworden.

    Volgens Grouwels zitten de partijen uit het zuiden van het land, en vooral de PS, al in een post-België houding en baseren ze zich op een karikatuur van de Vlaamse houding. "De PS luistert niet meer naar de Vlamingen. Ze liegen tegen de mensen".

    "Wie vond de uitzending Bye Bye Belgium uit? De Franstaligen! Sindsdien zijn ze niet meer uit de karikatuur geraakt", zegt Grouwels. Ze bevestigt dat Vlaanderen meer autonomie wil, maar niet het einde van België. Nog volgens haar liet de N-VA het kartel toe de verkiezingen te winnen, zonder de kaart van het separatisme te spelen.

    PS schizofreen


    In het interview zegt Grouwels nog dat de PS schizofreen is: "Demotte is tweetalig en komt goed overeen met zijn Vlaamse collega Kris Peeters, maar Di Rupo is een separatist. De PS plooit zich terug en zit in een oorlogslogica".

    Over de Brusselse minister-president Charles Picqué luidt het dat die misschien een verborgen separatist is. "Hij pleit voor een corridor tussen Brussel en Wallonië: is hij vergeten dat de oorlog voorbij is", vraagt ze zich af.

    Wat betreft de taalvoorwaarden die in Zaventem gelden voor de aankoop van bouwgronden, wijst Grouwels erop dat "Zaventem in Vlaanderen ligt. In Genk is er een meerderheid Italianen. Maar zij hebben zich aangepast", zegt ze aan het adres van de Franstaligen in de Brusselse rand. (belga/mvdb)
    Bron :De Morgen.

    31-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk!
    Bijverdienste Waalse politici beperkt
    De leden van het Waalse parlement hebben deze week afgesproken dat zij voortaan niet meer dan de helft van hun vergoeding mogen bijverdienen, en het totaal mag ook niet boven de 150.000 euro per jaar komen. Er komt een Waals Rekenhof dat een en ander zal controleren. Een kamerlid dat in een bijbaan ook burgemeester is van een gemeente met 10.000 inwoners, kan dat net nog combineren. Dat meldt L'Avenir. Het gevolg zal zijn dat allerlei intercommunales en andere instellingen hierdoor politieke bestuurders kwijtraken en vakmensen zullen moeten aannemen.

    30-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beweging in de gedachten.

    Eric Donckier (Belang van Limburg): ‘Dit land heeft geen toekomst’

    Jan Van de Casteele 29-05-2008

    In zijn commentaarstuk in Belang van Limburg (‘Toekomst voorbereiden’, BLV 27 mei) zegt Eric Donckier niet meer te geloven in de toekomst van het land, nu zelfs ons buitenlands beleid inzet is van communautaire ruzies.

    Zijn opsomming zegt veel...

    Brussel-Halle-Vilvoorde

    het jeugdsanctierecht

    de benoeming van Franstalige burgemeesters goedkope huisartsen versus dure specialisten de numerus clausus voor geneeskunde-studenten de Vlaamse wooncode

    de zin en onzin van flitspalen de verdeling van de financiële middelen uit het verkeersboetefonds de onderwijsinspectie in de Franstalige scholen in de Vlaamse rand het asielbeleid

    de regularisering van mensen zonder papieren het tewerkstellingsbeleid

    de activering van werklozen

    de investeringen bij de spoorwegen de geluidsnormen ...

    En nu ook het buitenlands beleid.

    Is er nog iets waar we geen ruzie over maken?

    Waar de ruzie over gaat, dat weet u. Karel De Gucht vindt dat de Congolese president Kabila onzorgvuldig omgaat met het vele geld dat ze van België krijgen en vindt het zijn morele plicht om dat aan te klagen. De Franstaligen en vooral PS-voorzitter Elio Di Rupo vinden dit ongepast en hebben het over neo-kolonialisme, paternalisme en arrogant gedrag van Karel De Gucht.

    ‘De ruzie tussen Vlamingen en Franstaligen over Congo is zowat het ultieme bewijs dat Vlamingen en Franstaligen op een totaal andere manier naar de wereld kijken. Samenwerken wordt steeds moeilijker. Dit land heeft geen toekomst. Elio Di Rupo beseft dit als geen ander. Daarom dat hij het steeds vaker over de federatie Wallo-Brux heeft, het voorgeborchte van een onafhankelijk Wallonië met Brussel als hoofdstad. De Vlaamse regering zou er goed aan doen om op haar beurt de toekomst voor te bereiden. De toekomst van een onafhankelijk Vlaanderen.’

    Is Eric Donckier zot geworden? Natuurlijk niet. Donckier is geen ‘communautaire scherpslijper’, zoals dat heet in het typische jargon van al wie nog inzet op het instandhouden van de vermolmde oude Belgische structuren. Maar zijn lijstje – en het kan nog ruim worden aangevuld – bewijst dat ‘de kloof’ goed bestuur onmogelijk maakt. Met zijn analyse is Donckier wel de eerste hoofdredacteur die daaruit tegen alle behoudsgezindheid in de rationaliteit van de keuze voor een zelfstandig Vlaanderen lijkt in te zien. Vlaamsgezinden zitten al eens op de kap van sommige Vlaamse commentatoren, wegens hun aarzelende houding in communautaire materie. Maar pessimisme is niet op z’n plaats. De situatie loopt zo uit de hand dat er na Donckier ongetwijfeld nog zullen volgen.

    Het is overigens niet de eerste keer dat Donckier laat aanvoelen dat hij in die richting denkt. 'Waarom zouden wij, Vlamingen dan niet helpen om Didier Reynders zijn ultieme droom te realiseren: een vaderland voor de Franstaligen, een land waarvan ze houden, een Franstalig België? Zonder Vlaanderen uiteraard', schreef hij al op 6 oktober 2006, in de aanloop naar de jongste federale verkiezingen.



    29-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leeuw.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Klik op leeuw en schrik niet.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boek over de RAND.

    Meer informatie en boek over Vlaamse Rand

    Wim Defoort 29-05-2008

    Op 28 april 2008 lanceerde Vlaams minister Frank Vandenbroucke, bevoegd voor de Vlaamse Rand, de website www.docu.vlaamserand.be. Dat is een virtuele bibliotheek met politieke documenten, statistieken, wetenschappelijke studies en andere publicaties over de Vlaamse Rand rond Brussel, ook uit anderstalige bronnen. Dit komt bovenop het aanbod van informatie die de site www.vlaamserand.be al bood.
    De website biedt een systematisch overzicht van alle gegevens die voor de Vlaamse Rand (beleids)relevant zijn.. Een stuurgroep zal voortaan ook advies geven over noodzakelijk nieuw onderzoek. De Vlaamse Regering financiert hiervoor drie medewerkers. Minister Frank Vandenbroucke, bevoegd voor de Vlaamse Rand, trekt hiervoor dit jaar 165.000 euro uit.
    ‘De situatie van de Vlaamse Rand is zo apart dat heel wat beleidsmaatregelen specifiek voor deze regio uitgewerkt worden. Het is belangrijk om hierbij te kunnen steunen op betrouwbare en precieze gegevens die de regio kenmerken’, aldus Vandenbroucke. Er is de afgelopen decennia heel wat materiaal (studies, onderzoeken, statistieken, wetgeving, juridische praktijk, praktijkgevallen, …) tot stand gekomen dat niet systematisch werd bijgehouden. Bovendien duiken vaak nieuwe vragen naar wetenschappelijk verantwoord onderbouwde onderzoeksgegevens op.

    www.vlaamserand.be moet dé portaalsite worden voor beleidsmakers, journalisten, wetenschappers, studenten en het brede publiek met interesse voor de Vlaamse Rand.

    ADVN

    Binnen het ADVN (Archief- en Documentatie- en Onderzoekscentrum over het Vlaams-nationalisme) werd een onderzoeksproject afgerond met als titel Migratie in de Vlaamse Rand rond Brussel. Hoe hebben de opeenvolgende processen van urbanisatie (stadstoeloop) en suburbanisatie (stadsvlucht) en de gelijktijdige taalverschuiving de regio getekend? En wat voor gevolgen had dat voor de bestuurlijke indeling en het taalstatuut? Het project gebeurde in opdracht van het provinciebestuur van Vlaams-Brabant en werd uitgevoerd door Mathieu Vanhaelewyn. Het onderzoek mondde uit in een boek.

    Gelijktijdig met de voorstelling van de publicatie wordt in Gemeenschapscentrum De Zandloper in Wemmel een tentoonstelling geopend met foto's van Michiel Hendryckx. De fototentoonstelling ‘Over de Rand’ is daar nog te bekijken tot 4 juni 2008 en doet vervolgens andere locaties aan.
    Publicatie: Brussel en de Vlaamse Rand, een verhaal van migraties en grenzen, 20 euro.
    Vanaf juni verkrijgbaar bij de VVB (www.vvb.org)



    Foto

    WELKOM OP MIJN BLOG.
    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto

    Klik op de op leeuw aub
    Foto


    Nieuws Politics

    Foto

    Archief per maand
  • 02-2023
  • 01-2023
  • 12-2022
  • 11-2022
  • 10-2022
  • 09-2022
  • 08-2022
  • 07-2022
  • 06-2022
  • 05-2022
  • 04-2022
  • 03-2022
  • 02-2022
  • 01-2022
  • 12-2021
  • 11-2021
  • 10-2021
  • 09-2021
  • 08-2021
  • 07-2021
  • 06-2021
  • 05-2021
  • 04-2021
  • 03-2021
  • 02-2021
  • 01-2021
  • 12-2020
  • 11-2020
  • 10-2020
  • 09-2020
  • 08-2020
  • 07-2020
  • 06-2020
  • 05-2020
  • 04-2020
  • 03-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 08-2019
  • 07-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 01-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 08-2018
  • 07-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!