Zoeken in blog

Blog als favoriet !
Foto
KALISHOEK
Alle weetjes over voetbalclub SK Kalishoek
23-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joly Travel - Kalishoek

Wedstrijd tegen Joly Travel, een ploeg uit de onderste regionen van de competie. Een hapje zou je dus denken.

Match begin in alle geval veelbelovend, we kregen wet wat kansen, de afwerking ontbrak. Dan echter, om één of andere reden, leken we onze grip op de wedstrijd te verliezen. Wat resulteerde in enkele zeer goeie kansen voor onze tegenstander. Zonder echt beter te voetballen, slaagden we er toch in met een 2-0 voorsprong te gaan rusten, echter als het bij de rust gelijk is, zegt er niemand iets.

De tweede helft begon net zoals de eerste. Wij kregen kansen en hadden overwicht wat resulteerde in een 3-0. Joly Travel kon dan tegenprikken, op basis van hun kansen oververdient. We drukten echter door en beleven steeds minstens 3 doelpunten verschil houden. Wat in de eerste helft aan beide kanten niet lukte, ging nu wel, namelijk de goede kansen afwerken.

Toch wel een wedstrijd om over na te denken. Joly Travel staat mijns insziens duidelijk onder zijn waarde geklasseerd, echter wij als Kalishoek mogen nooit 3 doelpunten tegenkrijgen tegen deze tegenstander. Ook onze afwerking (ondanks dat we er 6 maakten) liet eigenlijk te wensen over. Volgende wedstrijd zal het aan alle kanten beter moeten of het zou wel eens kunnen dat we niet zo een prettige zondag gaan beleven....

23-11-2011 om 10:47 geschreven door WebmasterG.


>> Reageer (0)
09-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kalishoek - Beton

Wedstrijd tegen Beton vandaag. Ze stonden slechts 1 puntje achter ons in de stand, het zou dus niet makkelijk worden. En zo bleek ook. De wedstrijd ging gelijk op, kansen werden afgedwongen door beide ploegen en er was bij wijlen mooi voetbal te zien. Er waren aan beide zijden een paar grote kansen in de eerste helft, beide ploegen troffen één keer het kader, er werd echter niet gescoord. 0-0 ruststand.

Bij de rust werd het eigenlijk al duidelijk, diegene die ging scoren, zou winnen. De tweede helft begon zoals de eerste geëindigd was. Spel golfde mooi op en neer en opnieuw werden er aan beide kanten wel wat kansen gecreeërd. Werd er dan 1 van de doelmannen verslagen, stond er nog altijd een been, of een ander lichaamsdeel in de weg. Het einde van de wedstrijd naderde, en je voelde dat er nog iets in de lucht hing, en zo bleek het uit. Luttele minuten voor het eindsignaal kregen we een corner, Bal werd voorgetrokken en Tom nam deze op de volley, door alles en iedereen door en het stond 1-0... meteen ook de eindstand.

Je kan moeilijk zeggen dat dit oververdiend was, we hebben gevochten en karakter getoond. Misschien waren de betere kansen wel voor ons, maar zou het 0-0 gebleven zijn, had niemand iets gezegd. Je kan stellen, na een mooie wedstrijd we een goeie zaak doen. We hangen ons karretje bij de top 4 en zolang we daar aanhangen, kan alles nog

09-11-2011 om 08:49 geschreven door WebmasterG.


>> Reageer (0)
02-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AS Faltboys - Kalishoek

Wedstrijd tegen AS Faltboys, zou in principe geen probleem mogen zijn. We begonnen niet echt sterk aan de wedstrijd, deze ging gelijk op, echter zonder enige noemenswaardige kans. Na een 20tal minuten, corner voor AS Faltboys, bal gaat duidelijk over de achterlijn, draait terug naar binnen en wordt binnengekopt. Tot verbazing van eenieder werd dit aanzien als een geldig doelpunt. AS Faltboys waren wel zo eerlijk om daarna (zelfs tijdens de wedstrijd) inderdaad te bevestigen dat deze bal buiten was. 1-0 dus.

Het sein voor Kalishoek om de motor op te starten. 20 minuten goed voetbal resulteerde in een 1-3 ruststand. Toen wisten we al, als we dit tempo aanhouden, zullen er nog veel doelpunten vallen. De tweede helft begon veelbelovend, we bleven goed voetballen, echter de bal wou er niet in. Zou het weer zo een net niet wedstrijd worden??

Aan de andere kant gebeurde er eigenlijk niets, AS Faltboys kon geen enkele kans laten noteren. Tot een 20 minuten voor tijd. Uitbrak van onze tegenstander, bal wordt voor het doel gelegd en wordt als het ware binnengeknalt. Opnieuw consternatie want de doelpuntenmaker stond overduidelijk buitenspel (en opnieuw werd dit ruimschoots erkend door onze tegenstander). Om één of andere reden, begonnen wij toen iets onrustiger te voetballen.

Toen de bal een derde maal duidelijk buiten was en dit opnieuw niet werd gezien, werd het ons een beetje teveel. Als klap op de vuurpijl werd er aan AS Faltboys een vrije trap toegekend 5 meter van het doel... gelukkig voor ons werd deze gemist. We bleven wat bibberen, maar gelukkig konden we de 2-3 vasthouden.

Wat eigenlijk makkelijk had moeten gaan, werd uiteindelijk moeilijker dan voorzien. Al moet worden gezegd dat er een paar cruciale beslissingen op zijn minst eigenaardig waren te noemen.

We zitten echter wel perfect op schem. Als we er nu in slagen om onze volgende beide wedstrijden te winnen, denk ik dat we een goed beeld hebben op welke fronten we allemaal gaan meestrijden.

02-11-2011 om 08:15 geschreven door WebmasterG.


>> Reageer (0)
27-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kalishoek - Kleine Beurs

Wedstrijd tegen de Kleine Beurs. Al van voor de start was het duidelijk dat deze ploeg vandaag op volle sterkte aantrad. En dan weet je het wel, zoals al zo vaak gezegd, moest onze tegenstander alle weken op deze sterkte aantreden, dan zijn ze ongetwijfeld titelkandidaat.

De wedstrijd begon gelijkopgaand, al was het van bij het begin duidelijk dat de Kleine Beurs voetballend iets sterker was. Er waren echter geen grote kansen, buiten enkele ongevaarlijke schoten op doel. Toch kwamen we op een 1-0 voorsprong, ietwat gevleid maar zo is voetbal. Een kwartiertje later echter stond het 1-1. Alweer een afstandschot dat deze keer wel tussen de palen was en de bordjes hingen gelijk. Kleine Beurs drukte door en ging op zoek naar de 1-2, echter zoals wel vaker werd het 2-1... Een ruststand die op basis van de eerste helft niet echt verdiend was.

Tijdens de rust werd er dan ook gezegd dat we ons moesten wapenen want dat we in principe de 2-1 aan dit tempo niet zouden kunnen vasthouden. Echter, na de rust kwam Kalishoek op het veld in een heel andere gedaante. De rollen werden omgedraaid en het mag gezegd worden, we voetbalden echt zeer sterk. Het enige verschil met Kleine Beurs in de eerste helft was dat wij onze kansen wel afwerkten. Al snel werd het 3-1 gevolgd door de 4-1. Toen er bij Kleine Beurs ook nog een speler uitgesloten werd, drukten we helemaal door wat resulteerde in een 6-1 eindstand. Ook opmerkelijk was dat onze doelpunten stuk voor stuk pareltjes waren, zeer mooi uitgevoetbald en steeds proper afgewerkt.

We kunnen zeggen dat we een zeer moeilijke klip omzeilt hebben. 6-1 is wat overdreven als je het bekijkt over een hele wedstrijd, maar de manier waarop we de eerste helft geknokt hebben om stand te houden om dan de tweede helft onze tegenstander van het veld te tikken is zonder meer een knalprestatie. Het is nu maar te hopen dat we deze goeie lijn kunnen aanhouden...

27-10-2011 om 07:31 geschreven door WebmasterG.


>> Reageer (0)
20-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reacties Boys
Gezien de zeer "sportieve reacties" alsook verwijten van partijdigheid van de scheidsrechter, heb ik mij genoodzaakt gezien de reacties te verwijderen.

Ploegen "zeikers" noemen en dergelijke draagt zeker niet bij tot de sportiviteit die wij allemaal nastreven. Als men enkel het verlies wijt aan de scheidsrechter, dan denk ik dat op basis van het gerealiseerde puntentotaal van onze tegenstander ze alle weken de scheids tegen hebben....

Wij als Kalishoek zijnde, hebben echter wel waarden waar we voor staan en die zijn plezier en fun.

Heren Boys, als jullie geen respect kunnen tonen voor noch ons als ploeg noch de scheidsrechter die elke zondag ons toelaat te voetballen, gelieve dan ook jullie kinderlijke praat op een ander forum te gooien, waarvoor hartelijk dank van onze ploeg uit.

20-10-2011 om 08:23 geschreven door WebmasterG.


>> Reageer (0)
18-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Feestjes
Sportvrienden

Blok alvast de volgende data in jullie agenda

12 November: Mosselfeest - kantine Poldervrienden. We starten om 19u

4 December: Sinterklaasfeest - kantine Kobekens. Start om 15u - 15u30.

Rudy heeft beloofd om op beide feesten een mop te vertellen, dus een reden te meer om zeker af te komen.

18-10-2011 om 21:33 geschreven door WebmasterG.


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boys - Kalishoek

1-3 overwinning op de Boys. Gezien ik er zelf niet bij was, kan ik ook geen details geven. Het enige ik vernomen heb is

- de keeper van Boys kreeg meer dan terecht rood

- 2 loepzuivere penalty's voor Kalishoek

- Heel veel commotie

Als de penalty's en de rode kaart terecht zijn, snapt er niemand waarom de tegenstander van het veld stapt. Ma bon, 1-3 zuivere en zeer sterke overwinning.

18-10-2011 om 07:19 geschreven door WebmasterG.


>> Reageer (0)
05-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Los Amigos - Kalishoek

Zondag tegen Los Amigos, ploeg met 0 punten, dus we gingen er vanuit dat we wel zouden winnen. Viel dat even tegen. Als we de match zouden moeten samenvatten in statistieken, het zou als volgt zijn: uitslag 5-3; kansen 7-42.

Al vrij snel stonden we 0-2 achter. 2 onhoudbare doelpunten, 1 knappe trap en 1 staalharde kopbal. Voor ons het sein om een tandje bij te steken en voor we het goed en wel wisten stond het al 2-2. het moment dacht iedereen om erover te lopen, en dan zouden we wel vertrokken zijn. Echter, net voor rust, een kopie van goal 1 en het stond 2-3 (alhoewel ik moet zeggen dat deze bal niet onhoudbaar was).

Na de pauze krijgen we onmiddellijk de kans op 3-3, echter keeper verijdeld deze en ipv 3-3 staat het 4-2. Het wordt dan nog 5-2 en 5-3, maar dat is eerder voor de statistieken. Het moet echter gezegd, dat iedereen had gehoopt om nu toch al minstens 12 punten te hebben ipv 6. We staan dan ook onderaan het klassement voor het ogenblik.

Sta me toe even een persoonlijke noot toe te voegen, reacties steeds welkom: ik hoop dat iedereen is wakker geschud. We kunnen niet steeds blijven zeggen van net niet en verliezen door oftewel zwak verdedigen oftewel het niet afwerken van onze kansen (beide zijn dit seizoen al voorgevallen). Mijns insziens krijgen we veel teveel doelpunten tegen en werken we onze kansen niet altijd optimaal af. Ik denk dat het misschien nuttig is om vanaf deze zondag terug de principes van "the old days" te handhaven en die zijn:

- wij zijn een ploeg van vechters, dus iedereen vecht voor elkaar zonder mopperen. Verlies je de bal, terug erachteraan en heroveren die handel.

- als je niet kan komen omwille van enige reden dan ook, verwittig dan Ferdy; hij zal dit dan wel verder afstemmen met Dirk/Rudy

- op het veld, positief zijn. Ook al doen we achteraan de 3de blunder of missen we vooraan de 3de reuzenkans, niemand doet dit express

- elke wedstrijd moeten we aanschouwen als een bekermatch, en niet enkel de toppers. Ook tegen de "kleinere" ploegen (en laten we eerlijk zijn, op dag van vandaag zijn wij dat ook als je ziet tegen we punten laten liggen) moeten we met meer dan 11 zijn.

Ik denk dat dit 4 zeer simpele zaken zijn die iedereen makkelijk in de praktijk kan brengen, doen we dit allemaal, dan hoop ik dat het treintje eindelijk terug eens vertrokken is en dat we een grijs seizoen in de middenmoot kunnen vermijden, alhoewel laat ons wel wezen indien we nog enige rol van betekenis willen spelen, zullen we vanaf nu quasi alles moeten winnen.

05-10-2011 om 06:57 geschreven door WebmasterG.


>> Reageer (0)
21-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blue Boys - Kalishoek

Een beetje later dan gepland door tijdsgebrek (beter dan vorige week, toen was er geen verslag ook door tijdsgebrek. Jaja, sommige spelers van onze ploeg hebben nog een bij-job naast het voetballen).

Match tegen de Blue Boys, ambiance verzekerd. Voor de match zag alles er goed uit. 17 aanwezigen, dus zelfs het wedstrijdblad was te klein. Dank aan Marco en Steven die zich vrijwillig opgaven om niet op het blad te staan.

De wedstrijd zelf dan. Iedereen weet dat (zeker op de BB) je u altijd kan verwachten aan een stormloop van een sterk knokkende ploeg. Dat was deze keer echter anders, waren de BB iets zwakker of vingen wij ze gewoon goed op? Ik denk dat tweede. De eerste 20 minuten was er dan ook geen enkele gevaarlijke kans te noteren. Toen kregen wij echter onze eerste grote kans en het stond 0-1. Altijd goed om voor te komen, dan heb je wat reserve. BB wist niet direct een antwoord en een 10 minuten later was het weer prijs, 0-2. Wie had dat gedacht? Net voor de rust kregen we echter nog 1 tegendoelpunt te slikken. 1-1 ruststand dus.

4 vervangingen tijdens de pauze, maar gezien onze goede kern was er hoegenaamd geen spat verzwakking op te merken. Opniew dacht iedereen (en zeker met de 1-2 stand op het bord) dat er een stormloop zou volgen, en de eerste minuten leek het ook zo. Een knap shot van BB werd geweerd en even kregen we de indruk dat we het moeilijk zouden krijgen. Toen vonden we het echter welletjes en maakten we er op korte tijd 1-3 en 1-4 van. Kort daarna kregen we dan ook nog een strafschop, echter niemand is foutloos. Het bleef dus 1-4. BB kon nog tegenprikken en de 2-4 scoren, maar toen we er 2-5 van maakten gingen de boeken toe.

Achteraf bekeken een ja, toch wel verrassende uitslag. Voor diegenen die de match hebben gezien echter, is het eerder dat 2-5 nog niet overdreven is en die kunnen bevestigen dat Kalishoek zeer sterk was. In die mate zelf, dat we kunnen stellen dat onze eerste wedstrijd tegen het Kliekske eerder een misstapje was dan een echt verlies. Men zal dit jaar met Kalishoek rekening moeten houden!

21-09-2011 om 07:15 geschreven door WebmasterG.


>> Reageer (0)
06-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kliekske - Kalishoek

Vandaag eerste competitiewedstrijd en meteen een topper. Alhoewel Kliekske vorig jaar geen prijs wist weg te kapen, zijn ze nu ook weer 1 van de topfavorieten voor de titel, geen makkelijke opener dus.

De wedstrijd zelf ging eigenlijk zeer gelijk op. Kansen waren er aan beide kanten en we lagen zeker niet onder. Geen van beide doelmannen kreeg een moeilijke bal te verwerken, dus er waren niet echt gevaarlijke situaties. Tot Kliekske een corner versierde, deze werd voorgezet, een beetje een rommelige fase en de bal werd keihard in het doel getrapt. Johan stond nog op de lijn en als ik er af blijf dan kan hij deze meer dan waarschijnlijk keren, echter fase ging zo snel dat het onmogelijk was om te spreken noch om de reactie in te trekken. 1-0 dus, tevens ook de ruststand.

De tweede helft begon dramatisch, een kunstje bij het aftrappen resulteerde in een tegenaanval maar Marco niets anders kon dan de overtreding maken. Penalty dus. Penalty werd keurig tegen de paal binnengetrapt, ik zat er nog wel bij, maar veel meer dan op de binnenkant van de paal duwen zat er niet in. 2-0 net na de aftrap. Op dat moment gingen bij ons de kopjes naar beneden en een afslachting dreigde, het werd al gauw 3-0 (wederom viel de klutsbal voor de voeten van een speler van het Kliekske) en kort daarna werd het zelfs 4-0. Toen Denis een fenomenale 4-1 scoorde, als je sprak over een streep in de kruising, zuiverder kon niet, kregen we toch weer wat moed en vechtlust. Uiteindelijk werd het nog 5-1, maar dit is enkel voor de analen.

Wat we mijns insziens uit vandaag moeten leren is dat zelfs al staan we achter, we moeten blijven vechten, voor hetzelfde geld maken we de 2-1 en is alles opnieuw mogelijk. Ook mag gezegd worden dat het vandaag bij ons continu net niet en bij Kliekske net wel was (de tegendoelpunten, ballen die goedvielen, etc). Uiteraard, dit is deel van het spel. Er zijn nog 70 punten te verdienen, het is nu aan ons om volgende week te laten zien dat we er staan en dat we zelfs al komen we achter, we blijven vechten tot de laatste minuut.

06-09-2011 om 07:11 geschreven door WebmasterG.


>> Reageer (0)
30-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kalishoek - Boys
Vandaag eerste wedstrijd van het seizoen en direct een topper... thuis tegen de Boys, vice-kampioen van vorig jaar dus zeker en vast geen cadeau. Reken daarbij het inpassen van een paar nieuwe spelers en we wisten op voorhand dat het niet makkelijk zou zijn.

Van al het bovenstaande was echter niets te merken in de wedstrijd. We namen de bovenhand, echter zonder het afdwingen van goede kansen. Dat deden de Boys wel, 2 goede mogelijkheden; 1 maal kwam de spits van Boys alleen voor het doel en 1 vrije kopkans. Gelukkig voor ons was de afwerking niet perfect.

Ongeveer halfweg vond Quinten het welletjes en bracht na een knappe solo, zij het met hulp van de verdediging, ons oververdiend op voorsprong. We waren nog aan het nagenieten van de voorsprong toen Boys aftrapte, diepe pass en voor we het goed en wel beseften was het 1-1. Het bleef zo tot de rust.

In de tweede helft veranderde er in het spelbeeld zeer weinig. Wij bleven baas en dwongen nu wel serieuze kansen af. Echter steeds stond er iets in de weg. Gelukkig dat we nog een superspits zoals Robby hebben die van elke halve kans een hele kans maakt en als hij een hele kans krijgt, tja dat weten we ondertussen al hoe laat het is. Knap doelpunt en 2-1 voor ons.

Na deze 2-1 bleven we gretig op zoek gaan naar de 3-1, echter zoals zo vaak in voetbal kregen we het deksel op de neus. Tegenaanval Boys en 2-2.

We bleven echter gaan voor de 3-2, jammer genoeg kregen we de derde er niet meer in.

Al bij al een goede uitslag en dit doet het beste verhopen voor de toekomst. Wat mij vooral opviel was het feit dat we eigenlijk geen zwakke schakel hebben, er vanaf match 1 een blok op het veld stond en bovenal dat we hebben getoond dat we serieus versterkt zijn. We zijn dus een serieuze outsider en sta me toe te zeggen dat de Boys de terugmatch nog zeker en vast niet gewonnen hebben, integendeel.

30-08-2011 om 20:32 geschreven door WebmasterG.


>> Reageer (1)
27-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw Kalishoekertje
Op donderdag 25 augustus werden Steven Somers en Evi de trotse ouders van een derde Spruit. Gitte weegt 3,415kg en is 51 cm groot. Papa en mama stellen het goed.

Van harte proficiat en geniet er dubbel en dik van

27-08-2011 om 15:36 geschreven door WebmasterG.


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nu zondag
Het is nu officieel bevestigd: wij spelen morgen thuis tegen Boys 85, iedereen op post om een goede start van ons jaar te verzorgen!!

27-08-2011 om 15:34 geschreven door WebmasterG.


>> Reageer (0)
21-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BELANGRIJK - Eerste wedstrijd
Er doen de laatste tijd wat geruchten de ronde dat onze wedstrijd van nu zondag tegen de Boys (beker) zal doorgaan op ONS veld, en dus niet op verplaatsing.

De website van het land van beveren geeft nochthans het tegendeel. Wij zoeken verder naar bevestiging en van zodra duidelijkheid, lezen jullie het hier.

21-08-2011 om 22:20 geschreven door WebmasterG.


>> Reageer (0)
18-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tornooi Kalishoek
Dit weekend organiseren wij opnieuw ons jaarlijks tornooi. Het wedstrijdschema ziet er als volgt uit

POULE A: 10u30: Kobekens - Meteoor
POULE B: 12u00: Welkom - Gigant
POULE A: 13u30: De Duif - Kobekens
POULE B: 15u00: Baanvrienden - Welkom
POULE A: 16u30: Meteoor - De Duif
POULE B: 18u00: Gigant - Baanvrienden

Zondag spelen dan de 2 derdes om de vijfde en zesde plaats, de 2 tweedes spelen voor plaats drie en 4, en de 2 poulewinnaars strijden om de felbegeerde cup.

Iedereen op post om een handje toe te steken, al was het maar om die hamburgers op te krijgen.

18-08-2011 om 07:42 geschreven door WebmasterG.


>> Reageer (0)
03-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Transfernieuws
Na lange en slopende onderhandelingen tussen ons bestuur en desbetreffende spelers, hebben we ook onze eigen Jovanovic en Mbokani binnengehaald.

Quiten Verbiest is, zo wordt mij toch ingefluisterd, een rastalent en een echte nr 10. Wij zijn ook zeer blij de terugkeer van Amadou te mogen aankondigen. Voor diegene die Amadou niet kennen, zijn billen zijn even breed als de meeste hun borstkas, meer dan 2 meter groot en uit ervaring weten we dat als Amadou een schouderduwtje geeft je de tegenstander kan gaan zoeken een paar kilometer verderop. Wij zijn in alle geval zeer blij dat Amadou terug bij ons is.

Verder is er ook de formele terugkeer van Johan, die van de "enkel in nood" situatie nu een "ik kom alle weken" klik heeft gemaakt.

Tenslotte is het goede nieuws ook dat tot hiertoe er nog geen vertrekkers zijn. Met andere woorden, onze ploeg is versterkt met 3 topspelers.

Het mag gezegd worden, de onderhandelingstechnieken van ons bestuur worden elk jaar beter, of het nu komt door de Ferdy zijn snor of de Rudy zijn buikje, laat ik veiligheidshalve even in het midden...

In alle geval, ik denk dat we zeer goed gewapend zijn om het nieuwe seizoen aan te vatten en kijk er dan ook heel hard naar uit om opnieuw een serieuze rol van betekenis te gaan spelen en misschien wel de beker en de titel terug te halen naar waar die hoort te zijn...

03-08-2011 om 22:06 geschreven door WebmasterG.


>> Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste wedstrijden
Beste voetbalvrienden

Ik denk dat het bij iedereen ondertussen terug begint te kriebelen om er dit jaar in te vliegen. Sta me toe even ons programme toe te lichten.

We starten deze nieuwe campagne met een bekerwedstrijd op 28 augustus. Onmiddellijk verplaatsing naar de Boys85... zware dobber dus.

Onze eerste competitiewedstrijden zijn

04/09 : Kliekske - Kalishoek
11/09 : Kalishoek - Smoutpot
18/09 : Blue Boys - Kalishoek
25/09 : Kalishoek - Poldervrienden

Zoals jullie zien is de lotinghand ons niet echt zeer gunstig gezind geweest... De eerste 3 uitwedstrijden (Beker inclusief) zijn, om het zacht te zeggen, niet de meest makkelijke. Echter, misschien hebben we een kans en kunnen we een kamikazestart nemen...

Gezien de eerste wedstrijden is het misschien handig dat iedereen zich een klein beetje voorbereid, dit om te vermijden dat we na 45 minuten op ons tandvlees zitten en aldus niet zo een prettige tweede helften meemaken. Als Webmaster stel ik wel onze keeper vrij gezien de brave man nu éénmaal een staande job heeft...

Ter info: dit weekend 6/08 spelen we mee aan het tornooi van de Welkom op de Hof Ter Wellelaan. Matchen zijn om half twaalf en half zes, mss een ideale opwarmer.

03-08-2011 om 21:59 geschreven door WebmasterG.


>> Reageer (0)
06-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Feestjes
Beste voetbalvrienden

Bij wijze van verstrooiing in deze voetballoze tijden heeft Kalishoek 2 feestjes waarop niemand mag ontbreken.

Het eerste feestje gaat door op 2 juli aanstaande, waar Kalishoek wordt ontvangen om 16uur op het gemeentehuis van Melsele voor een huldiging en receptie. Daarna begeven we ons naar feestzaal Kolenhof voor een feestmaaltijd (warm en koud buffet). Hierna kunnen diegene die hun conditie op peil willen houden nog een dansje placeren. Mannen alleen, vrouwen met de Webmaster....Gezien de financiële crisis en het feit de aandelen die Kalishoek in zijn bezit heeft quasi niets meer waard zijn, wordt er een kleine bijdrage van 30 EUR/persoon gevraagd.

Betalen kan op rekeningnummer 001-1190773-77 voor 25 juni 2011. Graag ook even een seintje aan onze feestneuzen Rudi (0485 71 83 77), Hermine (0496 05 79 79) of Ferdi 0477 83 10 34. Voor diegene die heel zeker willen zijn, kunnen gerust alle 3 de personen een bericht sturen.

Een tweede feestje vindt plaats op 16 juli, tevens in zaal Kolenhof ter gelegenheid van de 60ste verjaardag van onze voorzitter. Vanaf 19u30 worden we verwacht om mee te vieren met dit feestvarken. Cadeautip is iets in een envelop, ik moet eerlijkheidshalve zeggen dat ik al 2 dagen probeer om een paar flesjes palm in een envelop te krijgen, maar dat is niet echt makkelijk. Tips steeds welkom...

06-06-2011 om 20:47 geschreven door WebmasterG.


>> Reageer (0)
16-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FINALE
Vandaag de grote dag, finaledag.

Iedereen was goed op tijd, zodat onze interim coach een goed beeld had wie ging starten. Een moeilijke keuze dus moest Wim een paar knopen doorhakken. Gelukkig werden deze door iedereen aanvaard.

Om 10 uur begonnen we eraan, na de gebruikelijk champions league opkomst van de ploegen trapte Kalishoek deze bekerfinale af. Voor de wedstrijd hadden we al aangegeven dat we, zeker op basis van de stand, de underdog waren en eigenlijk niets te verliezen hadden. En zo starten we ook, zonder complexen, gewoon ons amuseren.

We waren echter nog niet goed en wel vertrokken, of het stond al 1-0, een prachtige trap in de benedenhoek. Een domper op de feestvreugde. Echter, toen was daar de Kallishoek spirit die we een hele wedstrijd zouden volhouden. We vochten voor elke meter grond en waren zeker de gelijke. Onze tegenstander kreeg in de eerste helft geen kans meer, wij daarentegen des te meer. Echter, het mocht niet zijn. Afgekeurd doelpunt, een been en dergelijke zaten steeds in de weg.

1-0 was dan ook de ruststand. Tweede helft begint identiek als de eerste. Uitbraak Vanhoecke en stalhaard in de korte winkelhaak geborsteld. Opnieuw onhoudbaar, maar uiteraard hebben we daar geen boodschap aan. Het stond 2-0, op basis van de kansen tegen alle logica in.

Toen kort daarna Vanhoecke weer op doel schoot en de bal opnieuw met een mooie krul in de winkelhaak verdween, was het over en uit. Maar wie dacht dat we ons gingen laten afslachten kwam bedrogen uit. Verbeten gingen we op zoek naar de aansluitingstreffer, en rambo Dennis lukte de 3-1. Een sprankeltje hoop laaide opnieuw op.

We kregen nu een paar kansen op de aansluitingstreffer, echter was het opnieuw Vanhoecke dat met opnieuw een fabelachtige goal alle twijfel wegnam. 4-1 en nu definitief over. Kristof scoorde nog, na een mooie rush en een mooi shot, de 4-2.

Vanhoecke dus bekerwinnaar en wij eervol tweede. Men zegt wel eens dat je in principe niet de tweede plaats wint, maar de eerste verliest. En op basis van de wedstrijd kunnen we dit principe inderdaad bevestigden. We verdienden meer, echter tegen 4 fabelachtige doelpunten, kan ook een sterk Kalishoek niet veel doen.

Als we even het seizoen mogen samenvatten, kunnen we stellen dat we met een jonge, nieuwe ploeg het al bij al zo slecht niet hebben gedaan. Finale beker gehaald, en in de competitie, tja ik schat dat we in een zevental wedstrijden met 1 doelpunt verschil verloren en het merendeel hiervan was te wijten aan pech en dergelijke. Tel deze punten erbij, en we weten dat we vooraan meedoen.

Als we mijns insziens, deze ploeg volgend jaar kunnen samenhouden, versterkt met een paar grote stevige boys, een jaartje meer ervaring, iets meer op elkaar ingespeelt en af en toe het nodige geluk dat dit jaar ontbrak; denk ik dat we zeer ver kunnen geraken en gerust onze doelstelling hoger mogen leggen dan dit jaar.

Maar, Kalishoek boys, no matter what, laat ons hetzelfde principe huldigen als dit jaar. Dat is elke zondagochtend met een goed humeur op het veld staan, en puur amusement; niets meer dan lachen en fun, de rest volgt dan wel automatisch. Geniet van de welverdiende rust na een zwaar seizoen, en tot volgend jaar.

16-05-2011 om 21:02 geschreven door WebmasterG.


>> Reageer (0)
08-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WE SPELEN DE FINALE

Vandaag halve finale beker tegen de Blue Boys. Moeilijke opdracht zeker gezien het feit het in de competitie 7-1 werd.....

We begonnen vrij stevig aan de wedstrijd. Veel middenveldspel, zonder echt grote kansen. De eerste kleinere kansen waren wel voor ons en op basis van deze hadden we een licht overwicht. Echter, zoals wel vaker, kregen we via een stilstaande fase een doelpunt tegen. Mooie vrije trap en al even hard ingekopt. 0-1 dus... Niet getreurd, want korte tijd later besloot Olivier om via een fraai doelpunt er 1-1 van te maken. Zijn eerste, maar zeker niet zijn laatste.

Nog voor de rust drukten we door en hadden nu echt overwicht. De 2-1 hing in de lucht en zo geschiedde. Een onrechtstreekse vrije trap en opnieuw Olivier schoot de bal staalhard in doel. 2-1 ruststand.

We wisten dat de Blue Boys zouden beginnen drukken en dit gebeurde dan ook. We moesten in de tweede helft pompen of verzuipen. Af en toe kwamen we er wel nog eens goed uit, maar het meeste gevaar kwam van onze tegenstander. Toch duurde het ruim 25 minuten voor Blue Boys de 2-2 lukte.

Iedereen dacht op dat ogenblik dat Blue Boys nu over ons gingen lopen, maar daar kwam opnieuw Olivier. Vanuit een onwaarschijnlijke hoek, vanwaar iedereen een voorzet verwachtte, schoof hij de bal op één of andere manier feilloos in doel. Geheel tegen de verwachtingen 3-2.

Daarna bleven Blue Boys drukken, echter de beste kansen waren nog voor ons.

Al bij al een meer dan verdiende overwinning van een goed en sterk spelend Kalishoek. Iedereen was werkelijk top. Olivier scoorde aan de lopende band; in de tweede helft was Marco eigenlijk overal te vinden en stak hij overal een voetje voor, Denis speelde zoals steeds uitstekend, enz. Iedereen was werkelijk goed en quasi foutloos vandaag.

Volgende week de finale tegen Vanhoecke. Laat ons hopen dat we voor het eerst in 3 jaar nog eens kunnen winnen op hun veld en aldus de beker mee naar huis nemen...

08-05-2011 om 21:58 geschreven door WebmasterG.


>> Reageer (1)


Gastenboek
  • prijzen pakken
  • 5 tegen 5 tornooi
  • Wandelgroetjes uit Borgloon

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Archief per maand
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Mijn favorieten
  • Seniorennet.be
  • Land Van Beveren
  • KSK Beveren
  • Bosdam
  • Kobekens
  • Goeie muziek (De Fixkes)


  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!