Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
      Image and video hosting by TinyPic

 
        Image and video hosting by TinyPic
Gastenboek
  • hallo ik ben er eindelijk weer
  • Fijne midweek gewenst lieve vriendin
  • Dinsdag groetjes van de Geldwolven
  • Maandag groetjes van de Geldwolven
  • Zondag groetjes van de Geldwolven

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

          Image and video hosting by TinyPic    
            Image and video hosting by TinyPic
        

     
            Image and video hosting by TinyPic
         Ik maak geluiden als
           je met me speelt

     

     

    Image and video hosting by TinyPic
    Image and video hosting by TinyPic
    Image and video hosting by TinyPic
    Welkom op mijn blog!
    Image and video hosting by TinyPic
        
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Image and video hosting by TinyPic
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Image and video hosting by TinyPic
    Image and video hosting by TinyPic
    Image and video hosting by TinyPic
    Image and video hosting by TinyPic
    Image and video hosting by TinyPic
    Image and video hosting by TinyPic

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • Mijn blogje
  • Nikki's blog
  • **** Mijn plezier ****

    >
    Image and video hosting by TinyPic
    17-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sambel goréng. 17 november 2009, 9:56
    Zelf sambal goréng maken.


    benodigheden :

    200 gram noorse garnalen, 3 sjalottes, 1 teentje
    knoflook,
    2 ontpitte lomboks of 1 thelepeltje
    sambal oelek, 1/2  theelepeltje trassi, 1 thelepeltje
    asem, 2 salamblaadjes, 1 schijfje laos, 1 stengel sereh,
    zout naar smaak, 1 groen of rode paprika,
     3 djeroekpoeroetblaadjes, een plak santen van 1 1/2 cm.
    dikte,
    2 eetlepels boter 1 thelepeltje suiker of goela djawa.


    Was de garnalen in water of citroensap.snijd de
    sjalottes, knoflook en de lomboks fijn.
    Met de trassi, asem, salam, laos, sereh, en zout
    in de boter op klein vuur fruiten.
    Voeg de in dunne reepjes gesneden paprika en de
    djerokoeroetblaadjes  er onder voordurend roeren
    aan toe.
    Vervolgens de garnalen met 1 kopje heet water erbij.
    laat alles 7 minuten door sudderen. tenslotten lost u
    er al roerende de santen in op.

    doe suiker erbij en wacht nog 5 minuten totdat er
    een olieachtig vocht boven komt drijven.
    Niet vergeten zo nu en dan te roeren.
    Dampt het te veel in, dan een scheutje heet water
    toevoegen.
    Dit gerecht mag niet droog zijn.
    Naar verkiezing serveren met frikandel pan en
    gestoomde of gekookte seizoengroenten.

    Eet smakelijk,

    Liefs van Karin


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (1)

    17-11-2009
    Avond Karin




    Dag lieve blogvriendin,ik kwam een eerste bezoekje aan je blogje brengen en je een fijne dinsdagavond wensen.Nog veel lieve groetjes uit Terneuzen en tot ziens he',Paolo.

    17-11-2009 om 20:05 geschreven door paolo




    >

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!