Inhoud blog
  • Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • Groeten uit ostbelgistan 3 november 2017.....
  • Groeten uit Ostbelgistan 23 oktober 2017.....
  • Groeten uit ostbelgistan 14 oktober 2017....
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Antwerpen Rivierenhof
    Foto
    Foto

    Fotos Franske

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gedachten over God en de wereld

    05-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gedenk o mens.......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Gedenk o mens, dat gij stof en as zijt en dat gij tot stof en as zult wederkeren! Dat is geen kerkelijke uitvinding maar pure realiteit, elk kind dat geboren wordt is daartoe vanaf de geboorte veroordeeld. Voeger werden de gelovigen op assewoensdag met een assekruisje daaraan herinnert, of dat nu nog zo is, weet ik niet. Het zou goed zijn, dat minstens éénmaal jaarlijks de politiekers en de zogenaamde groten der aarde daaraan herinnert werden dat ook zij maar stof en as zijn en vroeg of laat tot stof en as zullen wederkeren en dat de aarde dan ook zonder hen zal verder draaien. Wij kunnen van deze aarde een paradijs maken als wij onze medemensen humaan en liefdevol behandelen, dat paradijs kan hier in dit leven op aarde zijn als wij respectvol met elkaar omgaan en er voor zorgen, dat ook dezen die iets minder hebben als wij en minder begaafd zijn als wij ook het nodige hebben om volwaardig als mens te kunnen leven. Ons westers sociaal systeem was daarop afgestemd. Anders is het in de landen waar de moslimduivel regeert daar heerst armoede en daarom komen er zovele moslims naar het westen, het probleem is echter dat deze moslims zich niet aan onze gebruiken en normen willen aanpassen en de sociale kassen leegvreten.

    Voor de Christenen is vandaag de veertigdaagse vasten begonnen. Er zullen tijdens deze veertig dagen geen Christelijke jongeren zijn die autos vernielen en in brand steken. Het vasten betekend voor de Christenen niet dat zij over dag met een lege maag rondlopen en zich 'snachts volvreten. Ik eet zoals steeds mijn boterhammetje met ham of met kaas en mijn aardappelen met verse groente en vis of vlees en ik drink zoals steeds elke avond mijn dagelijkse trappist en enkele glaasjes wijn en rook ook nog af en toe een sigaretje maar ik geef een beetje van mijn pensioentje aan iemand die nog minder heeft als ik en daarvoor rook ik dan een paar cigaretjes minder en geen snoepjes of chocolade en ik ben een chocolade liefhebber.

    Ik las aandachtig de reactie van Victor betreffende de euthanasiewet voor kinderen. Ik ben het met Victor eens, maar alleen dan als een kind ongeneeslijk ziek is en pijn moet lijden,het is dan een humane daad dat kind van zijn lijden met een spuitje te verlossen. Als ik ooit in een toestand zou komen dat ik ongeneeslijk ziek ben en pijn moet lijden zou ik voor dat spuitje ook dankbaar zijn. Ik ben beslist geen fan van koning Flup, maar hem als koning-kindermoordenaar te bestempelen zoals ik in een blog las, omdat hij de wet tekende stoot bij mij op onbegrip.

    Kartuizer.


    >> Reageer (4)
    02-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De zaterdag heb ik verpast want ik moest nog eens extra een paar boodschappen halen want maandag zijn hier alle winkels gesloten omdat het karnaval is, we leven hier tenslotte in de Duitstalige Gemeenschap.Gelukkig is het hier maar één dag per jaar karnaval, niet zoals in de meeste Vlaamse steden waar men het hele jaar door baardapen in karnavalskleding ziet.

    Ik wens echter alle lezers van mijn blog een prettige zondag en een zorgenvrije eerste week in de maand maart.

    Dagelijks doe ik mijn virtuele rit in de bevriende blogwereld, meestal begin ik dan bij Nageltjes maar ik mis daar wel de scherpe pen van Ray alhoewel Lucky9zijn best doet. Dan kijk ik eventjes bij Golfbrekers en ook daar mis ik de scherpe pen van Ray. Bij Nopoco zijn de texten soms zo breed dat zij niet op mijn beeldscherm passen maar afgezien van sommige herhalingen die ik reeds op andere blogs las worden er wel nagels met koppen geslagen. Bij Met een sneltreinvaart door de dagen lees ik vaak zeer interesante geschiedkundige waarheden die zoals steeds in de pocopers verdraait of verzwegen worden van deze blog heb ik al veel geleerd. Strijden Eeuwig krijgt van mij elke dag vijf plus punten. Natuurlijk lees ik ook elke dag de Nederlandse blogs maar ik wil het vandaag bij de Vlaamse houden. Ook de  blog van Lieve geniet mijn dagelijkse belangstelling, volhouden Lieve, laat je niet intimideren door een stel klootzakken. Ook de blog van onze overtuigde Vlaming lees ik dagelijks en ik geniet soms van zijn originele gedichten. Dat zijn dan de voornaamste blogs die ik dagelijks lees, er zijn er zeker nog meer die mijn aandacht verdienen maar ik ben ook maar een mens met beperkte opname mogelijkheden.

    Groetjes,

    Kartuizer.

     


    >> Reageer (5)
    28-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een paar korte gedachten op Vrijdag.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De kleinste gemeenschap in onze samenleving is de familie, vader, moeder en de kinderen. Langzaam maar zeker tracht men deze natuurlijke gemeenschap te ondermijnen met nepfamilies bestaande uit twee vaders en twee moeders met het gevolg  dat steeds meer ongelukkige kinderen op jeugdige leeftijd een einde aan hun leven maken.

    Men tracht ons steeds weer wijs te maken dat de moslims een verrijking zijn voor onze samenleving en dat wij ons aan hun steentijdreligie moeten aanpassen. Welke achterlijke ideoten zijn dezen die ons dat trachten wijs te maken? Zijn er nog niet genoeg moorden gepleegd in de naam van allah?

    De pocopolitiekers worden van dag tot dag gekker mis Trutteboom kwam op het idee dat nu de achtenaam van de moeders aan het nieuwgeborene kind moet worden toegevoegd,zo komt men dan ook nog eens in het nieuws, dat mens is hoogtijd aan een psychiatrisch onderzoek toe.

    Piet konijn vondt het nodig zich armwiekend in de problemen van de Oekraine te moeten bemoeien maar de Rüssiche beer is nu ook wakker geworden.Het wordt inderdaad hoog tijd dat aan de bemoeialzucht en de oorlogsstokerij van de EUSSER een einde gemaakt wordt.

    De Vlaamse regering vond het nodig de Vlaamse Leeuw tot een karikatuur om te vormen, ik hoop, dat alle echte Vlamingen daar bij de volgende verkiezing zullen aan denken, een beter doodvonnis had Peeters zich niet kunnen uitdenken.

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (0)
    23-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat is waar en wat is niet waar?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ik lees steeds weer in de kranten dat de armoede gestaag toeneemt, maar als ik wekelijks mijn boodschappen ga halen, zie ik steeds meer mannen met buiken die ver over de broeksriem hangen en vrouwen met konten die elke verbeelding oversteigen. Bovendien zie ik dan deze overgewichtigen in autos stappen die amper hun gewicht en de inkopen van hun gewicht nog dragen maar die wel de allerlaatste nummerplaten hebben en waarschijnlijk nog lang niet helemaal betaald zijn. Over welke armoede hebben die kranten het eigenlijk?

    Kartuizer.


    >> Reageer (1)
    22-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ik wens alle lezers van mijn blog een rustig en prettig weekeinde.

    Over de politiek wil ik vandaag niets zeggen, dat kunnen de andere bloggers beter als ik en men kan ook veel zeggen zonder woorden, zie bovenstaande foto. Wat de binnenlandse pocos betreft, zij worden van dag tot dag gekker.

    Ik drink nu terwijl ik dit bericht schrijf een lekkere Westmalse trappist en luister naar de muziek van James Last, het moet niet altijd klasiek zijn, zo vergeet ik een poosje de ellende en miserie van deze steeds gekker wordende wereld.

    Ik begin te geloven, dat de inbrekersgilde mijn blog leest, stelen van dieven is geen zonde schreef ik, nu brachten ze ook nog een bezoek bij tante Miet en zij namen daar de dure horloges en de zijden stropdassen van haar schatje mee en nog veel meer. zou het kunnen, dat ze ook eens in Bergen op bezoek gaan en de hemden van Elio jatten? Ik ben benieuwd!

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (6)
    16-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een kleine of een grote? rechtzetting....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ik moet mij bij de lezers van mijn blog verontschuldigen voor de kemel van een fout in mijn bericht van gisteren, die ik inmiddels gecorrigeerd heb. Het is natuurlijk niet Ongarije, maar Hongarije. Bovendien had ik ook nog de naam van de moedige vlaggenwerper fout geschreven.

    Ik woon sinds meer als 24 jaar in ostbelgistan, mijn dagelijkse omgangstaal is Duits, ook mijn computertaal is Duits en de dagelijkse berichten hoor ik in de radio in het duits. Alleen voor mijn blog en de mails aan Vlaamse en Nederlandse vrienden gebruik ik de Nederlandse taal. Zo komt het dat ik in mijn blog soms germanizeer en sommige Nederlandse woorden fout schrijf Ungarn is natuurlijk niet Ongarije. Ik hou van de Nederlandse taal omdat ik Vlaming ben maar ik heb ook een zwak voor de Duitse taal en ik betrap mij er regelmatig op, dat ik vele gevoelens zelfs fijner in het Duits kan uitdrukken als in het Nederlands. Ik zal echter mijn best doen voortaal geen al te grote kemels meer te schrijven.

    Groetjes,

    Kartuizer. 


    >> Reageer (4)
    15-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Alle lezers van mijn blog wens ik vrede heil en zegen.

    Wat U in de kranten niet leest en op Tv. te zien krijgt: de Hongaarse parlementarier Gyula Horn nam na een vlammende rede tegen de EU bemoeialzucht de europese vlaggen uit hun standaard en verliet er mee de plenarzaal, in de gang wierp hij de EU-vlaggen door een open venster in een onderstaande vuilniscontainer. De weerstand tegen het EU gedrocht wordt steeds groter. Voor meer informatie zie PI daar vindt U ook een video over bovenstaand bericht.

    Kartuizer

    PS. druk op bijlagen voor verdere fotos.

     

    Bijlagen:
    tamas3.jpg (32.3 KB)   
    tamas7.jpg (100.6 KB)   


    >> Reageer (4)
    13-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdaggroeten uit ostbelgistan....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Hier in ons dorp is het leven nog levenswaard, vreemdelingen ziet men hier niet en van inbrekers hebben wij voorlopig althans geen last.We wonen hier dan ook veilig ver van de autobaan weg en met de Duitstalige federale politie valt niet te spotten, velen van hen zijn voormalige rijkswachters, ik zag ze echter liever in het oude uniform en zij zich waarschijnlijk ook.

    In Sankt Vith ziet het een beetje anders uit, tweemaal per week ga ik er mijn boodschappen halen en daar zie ik steeds meer vreemdelingen, maar het zijn geen baardmannen in vuile nachthemden, integendeel, de meeste van hen zijn keuriger gekleed als sommige autochtonen .Aan de band bij Aldi stond er een voor mij, die vriendelijk plaats maakte, zodat ik ook mijn inkopen op de band kon zetten hij zelf had een pakje diepgevroren spinazie voor 0,95 cent gekocht, zorgvuldig stak hij de overige 0,5 cent van zijn euro in een klein portemoneetje en voor hij wegging groette hij mij nog vriendelijk. Als ik weer thuis kwam liet mij het beeld van deze ongeveer 20 jarige jonge vreemdeling niet los, met welke hoop op een beter leven was hij hier naartoe gekomen en ik vroeg me af of hij in zijn klein portemoneetje nog meer had als de 0,5 cent die hij aan de kassa terug kreeg. Een diep gevoel van medeleven overviel mij en ik schaamde mij, dat ik aan dezelfde kasse een rekening van 45 Euro met mijn bankkaart betaalde. Ik geloof, dat we niet allen die hier naar ons komen in de hoop op een beter leven over dezelfde kam mogen scheren.

    Groetjes,

    Kartuizer.

     

     


    >> Reageer (4)
    11-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kartuizer nu ook al op diensdag.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ja, ik heb mij de bemerkingen van de lezers van deze bescheiden blog ter harte genomen en ik wil geen ogen doen wenen.

    Mijn reactie op de laatste reacties:

    Ja Jutta, ze zullen het eerst dan begrijpen als ze vaststellen dat ze jarenlang geherzenspoeld werden maar dan zal het te laat zijn omdat zij niet gehoord hebben op vermanende stem van de oudere generatie.

    Het verheugd mij, Marnix, dat wij hetzelfde heimwee in ons hart voelen, inderdaad, toen was er de stoomtrein maar die kwam op tijd aan, nu komt er niets meer op tijd aan.

    Ja Victor, er was eens een bisschop die mij de handen oplei en zei:"gij zijt priester in eeuwigheid!" Maar sindsdien ben ik niet vastgeroest. Ik ben met open ogen door het leven gegaan en ik heb vastgesteld dat niet alles waarheid was wat mij toen verteld werd, de verhaaltjes van hemel, hel en vagevuur heb ik al lang geleden tot het rijk der sprookjes verklaard. De hemel kan hier op aarde zijn als wij humaan met elkaar omgaan maar jammer genoeg is dat niet zo, er zijn er teveel die van deze aarde voor hun medemensen een hel maken. De schijnheiligheid vooral van de politikers met de C van Christelijk voor hun naam kotst mij aan en daarom kan ik alleen maar juichen als nu een van deze schijnheiligaards met de neus op de feiten gedrukt wordt. En daarom hoop ik, dat ook de andere pocos zonder C voor hun naam ook eens met de neus op de feiten gedrukt worden. Van dieven stelen kan geen zonde zijn.

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (1)
    10-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandaggroeten uit ostbelgistan....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ja, weer op maandag maar deze keer wel op de juiste dag! Ik hoop, dat het vandaag geen halve maan is want daar heb ik een geweldige ekel aan, halve manen horen in Europa niet thuis!

    De inbrekers hebben eindelijk eens het juiste adres uitgekozen, er werden bij Kris Peeters aanzienlijk veel juwelen gestolen, het moet een rijke buit geweest zijn, als ik tenminste de berichten geloven mag. Peeters, die met zijn madam op resturant was, wat zich de meeste normale burgers niet meer kunnen veroorloven, mag wel blij dat hij met zijn vrouw nog niet in bed lag want dan had Vlaanderen mischien wel voorlopig geen ministerpresident meer gehad.

    Ik kan alleen maar hopen dat de inbrekers voortaan de juiste adressen zullen kiezen, die van alle pocoministers en parlementsleden want daar is werkelijk wat te halen en wat men van dieven steelt is tenslotte geen echte diefstal zo zullen dan de graaiers eindelijk begrijpen wat voor volk zij hier in het land hebben binnengehaald.

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (1)
    09-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gedachten op zondagavond...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ik zou zo graag nog eens twintig willen zijn, maar niet in de tijd van nu, maar in de tijd van toen. De tijd toen we met de boerentram (de buurtspoorweg) van de Rooseveldplaats van Antwerpen naar Aartselaar en naar Turnhout konden rijden, de tijd toen we achtien werden auto mochten rijden zonder rijbewijs, want dat bestond bij ons toen nog niet. De tijd toen er in onze steden nog geen haatbaarden rondliepen en geen moskeeén gebouwd werden en de meeste Vlamingen nog op zondag ter kerke gingen en het geluid van de kerkklokken en van de beiaard nog graag gehoord werdt. De tijd, toen we zelfs 'nachts veilig door de stad konden slenteren en zelfs de achterdeur bij nacht niet afsluiten moesten. De tijd, toen nog recht, recht was en van er procedurefouten geen sprake was. Alhoewel mij Ward Hermans mij in de Vlaamse Klub eens zei dat, de advokaten toen al in staat waren het vet van de keien af te stropen. Ik verlang terug naar de tijd van toen en in die tijd zou ik inderdaad nog eens twintig willen zijn maar in de tijd van nu ben ik geen twintig meer maar een zevenenzeventig jarige die wel de tijd van toen als twintigjarige beleefd heeft en ervan genoten heeft, het was een mooie tijd of deze tijd ooit zal terug komen weet ik niet, ik geloof, dat dit alleen maar kan als wij in ons landje weer vrij worden en zelf bestemmen wat wij willen en niet willen. Wij waren een vrij Volk en dat zijn we niet meer sinds de uitvinding van het zogenaamde Europa, dat aan de vrije volken van Europa hun dictatoriale wil, wil opleggen, deze zogenaamde Europacomisarissen werden door niemand gekozen en kunnen dus ook door niemand van ons als rechtmatig aanvaard worden.Ik droom van de tijd van toen en ik hoop dat bij de verkiezingen in mei 2014 vele Europeanen mijn mening zullen delen en hun stem aan de rechtse partijen zullen geven.

    Kartuizer. 


    >> Reageer (3)
    08-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten uit Ostbelgistan.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Alle lezers van mijn blog wens ik vrede, heil en zegen, behalve die van het spionnencentrum en hun kornuiten.

    'Tis wat, de pocopolitiekers die jarenlang het land van de ene miserie in de andere gestort hebben en allerlei vreemd gespuis en OCMW trekkers hebben binnengehaald beloven ons nu de hemel op aarde. De schrik voor de komende verkiezingen zit er dik in maar wie geloofd deze graaiende leugenaars nog? Zou het mogelijk zijn, dat er nog Vlamingen zijn die deze aartsbedriegers niet door hebben? De enige partij die de stem van de Vlaming die zijn Vlaanderen werkelijk lief heeft is het Vlaams Belang, de partij die het welzijn van Vlaanderen behartigt en die Vlaanderen terug vrij wil maken, vrij van alle vreemde invloeden waar de Vlaming weer Vlaming kan en mag zijn, de partij die de Vlaamse normen en waarden als de enige leefregel wil herstellen, de partij die niet voor vreemden buigt en daarom heeft het Vlaams Belang mijn zegen.

    Zeer vele Nederlanders willen van Europa weg, niet zo, dat zij geen Europa van onafhankelijke staten willen, die met elkaar in vrede leven, dat wel, maar zij willen van het EUSSR Europa weg, omdat deze EUSSR Europa in de vernieling en in de armoede rijdt. Niemand heeft deze EUSSR commisarissen gekozen en het Europese parlement zit vol met ja knikkers in de hoop ook eens commisarispostje te bemachtigen. Daarom is het belangrijk dat alle Europeanen bij de verkiezingen in mei hun stem aan de rechtse partijen geven en alle linkse postjesjagers een trap onder hun kont geven, de Nederlanders beginnen dat te begrijpen en hopelijk de Vlamingen ook.

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (0)
    01-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De eerste maand van 2014 is alweer voorbij, zoals steeds wens ik alle bezoekers van mijn blog een prettig en gezegend weekeinde.

    De laatste dag van januari heb ik nog eens een lekkere bloedworst met appelcompot gegeten, beuling zegt men in Antwerpen. In de jaren 60 van de vorige eeuw ging ik wel eens vaker met enkele vrienden in Oostmalle beuling eten en op de terugweg dronken we dan in Westmalle een lekkere trappist, die trappist heb ik er dan gisteren ook bij gedronken.

    Nog vier maanden en het is zo ver, ik meen niet dat ik dan weer eens een jaartje ouder word en een kwart eeuw in ostbelgistan woon neen, ik meen de gang naar de stembus en ik ben waarachtig benieuwd of de Vlamingen dan hun verstand zullen gebruiken en hun stem aan de enige ware Vlaams Nationale partij zullen geven, er is er maar één, al het andere is bedrog en heeft met Vlaams Nationalisme niets te maken, wie dat niet ziet moet wel stekeblind of oerdom zijn.

    En, ik hoop, ja ik hoop nog steeds, dat de Europeanen een flinke trap onder de kont van de zogenaamde EUSSR commisarissen zullen geven en deze profiteurs symbolisch aan de galg zullen laten bengelen, er moet een einde komen aan dit reusachtige bedrog.

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (3)
    30-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neen, ik wil geen ogen doen wenen!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Alhoewel het eerst donderdag is voel ik mij verplicht te reageren op de laatste reacties.

    Neen, ik wil werkelijk geen ogen doen wenen en ik besef, dat ik via mijn blog mijn armen kan winden rondom hoofden die eenzaam zijn en daarom zal ik met mijn blog verder gaan.

    Anderzijds is het ook zo dat Kartuizer zich wel eens eenzaam voelt en behoefte heeft een arm rond zijn hoofd te voelen, dat doen dan de lezers die regelmatig reageren maar ik verwacht echt niet dat alle lezers reageren ik ben ook al deze lezers die regelmatig mijn blog lezen zeer dankbaar en de teller liegt er niet om, het zijn er velen, hartelijk dank!

    Op de eerste plaats zal mijn blog blijven bestaan omdat ik Vlaming ben en ik nog vele lamlendige Vlamingen wil wakker schudden vooral nu de pocopolitiekers om het luids hun gal uitspuwen tegen de partij die al de ellende die we nu meemaken reeds voor meer als dertig jaar vooruit gezegd heeft, de partij, die het belang van het Vlaamse Volk en het belang van Vlaanderen wil behartigen. Daarom, lieve lezers, laat jullie bij de volgende stembusgang niet om de tuin leiden door een partij die zich voor Vlaams uitgeeft en die het in werkelijkheid niet is. Wie Vlaanderen liefheeft geeft zijn stem aan het Vlaams Belang.

    Kartuizer.


    >> Reageer (5)
    28-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nochmaals een tussendoortje van Kartuizer nu op diensdag.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Mijn hartelijke dank aan Victor en oma voor de hulp in de computerproblemen maar tot mijn spijt moet ik melden, dat de betroffene lezer bij gebrek aan verstand er iets kan mee aanvangen, we zijn niet allemaal hoogbegaafde wezens. Tot daar toe.

    Wie alles geloofd wat in de kranten staat en wat  de pokopolitiekers verkondigen, behalve de uitgebreide moorden en de sexuele uitschuivers van de zogenaamde presidenten, koningen en andere dubieuse staatshoofden is ofwel oerdom of onverbeterlijk.

    Europa staat aan de rand van de afgrond, wie dat nog niet begrepen heeft, leeft naast de realiteit, mischien kan er enige verandering komen na mei 2014 maar aan zulke wonderen geloof ik niet meer omdat er  te vele domme klootzakken zijn die geloven dat zij daarna ook nog hun overdreven schulden zullen kunnen afbetalen.

    Kartuizer denk er over na of zijn blog nog wel zin heeft behalve voor  zijn internet bijdrag voor Belgacom.

    Groetjes

    Kartuizer.


    >> Reageer (3)
    26-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hulp gevraagd.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ja, Kartuizer vraagt om hulp voor een lezer van zijn blog, hoe kan men face-book definitief uit zijn computer verwijderen.Ik zelf heb het probleem niet want ik heb dit monster dat zich met alles wil bemoeien reeds een hele tijd geleden uit mijn PC kunnen verwijderen, ik weet echter niet meer hoe ik het toen voor mekaar gekregen heb. Er zou nu een lezer van mijn blog dankbaar zijn voor de juiste tip, in het belang van een lezer van deze blog.

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (3)
    25-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ik ben vandaag wel een beetje laat met mijn zaterdagbericht maar dat gaat zo als men alles zelf moet doen. Ik wens echter alle bezoekers van mijn blog een aangenaam en gezegend weekeinde, behalve die van het spionnencentrum en andere schavuiten want die mag ik niet.

    De krantenberichten beginnen steeds meer één gruwelverhaal te worden, moord en doodslag elke dag, maar de criminaliteit is in het belgenland sterk gedaald zeggen de pokopolitiekers maar aan die leugens zijn we al gewend geraakt.

    In de andere Europese landen ziet het er niet beter uit, de zandbakmannen en zelfs vrouwen steken overal de kop op en eisen steeds meer tot ook Europa in één grote zandbak zal veranderd zijn.

    En zo hobbelen we maar verder tenzij er in mei dit jaar een wonder zou gebeuren maar aan dat soort wonderen geloof ik niet meer sinds potlood en papier bij het stemmen uit de mode is.

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (0)
    20-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een kleine rechtzetting......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Mijn beidrag voor vandaag maandag 20 januari was natuurlijk voor vandaag maandag bedoeld, ik heb alleen maar een foute verschijningsdatum ingetipt, het kan gebeuren en het spijt mij. wie zonder fouten is mag de eerste steen werpen.

    Groetjes,

    Kartuizer.

     


    >> Reageer (3)
    19-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor één keer op maandag...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het is niet mijn gewoonte op maandag een bericht te schrijven, volle manen mag ik nog wel maar halve manen helemaal niet.

    Vandaag echter wil ik op maandag wel een bericht schrijven omdat het mij verheugd heeft dat mijn blog ook bij NOPO gelezen wordt, ik wens NOPO niet alleen een gezegend weekeinde maar en hele gezegende week.

    Het zal Johan 1944 verbazen, dat ik het gedicht " Er stonden drie galgen op het galgenveld" en ook" Torens van Dietsland" in het Rijksopvoedingsgesticht te Ruiselede op 12 jarige leeftijd geleerd heb. Onze leeraar was een overtuigde Dietser.

    En Lieve, je hebt gelijk,Poko- politiekers en politicie hebben geen geweten, maar vroeg of laat zal er ook aan hun leven een einde komen en zullen wij van hen verlost worden.

    Meer wil ik vandaag niet schrijven alhoewel er nog zeer veel te zeggen valt, maar alles op zijn tijd.

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (1)
    18-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het is alweer zaterdag en zoals steeds wens ik alle bezoekers van mijn blog een aangenaam en gezegend weekeinde, alle bezoekers, ook die van het spionnencentrum.

    Over de politiek wil ik liever zwijgen, ik begrijp er sowieso niets meer van, tenzij dit:

    Aan de heren politiekers en de damen politici wil ik hetvolgende zeggen:" Het is goed in 't eigen hart te kijken nog even voor het slapen gaan, of men van dageraad tot avond geen enkel hart heeft pijn gedaan, of men geen ogen heeft doen wenen en geen weemoed op een wezen lei." (vrij naar Alice Nahon). Ik geloof, dat er maar weinig politiekers en politici zijn die met een zuiver geweten kunnen slapen.

    En wat de gerechtigheid betreft, ik hoop dat er inderdaad op zekere dag drie galgen op het galgenveld zullen staan waaraan drie rechters  zullen bengelen die het onrecht tot recht maakten maar drie galgen zullen veel te weinige zijn als we de EU commisarissen zullen meetellen die van een Europa een nieuwe sowjetunie willen maken.

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (3)


    Archief per jaar
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • -0001


    Welkom op mijn blog!
    Laatste commentaren
  • Beste Kartuizer (Jean)
        op Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Beste Kartuizer (Marnix)
        op Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Hallo Kartuizer (Jean)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • hallo Kartuizer (johan1944)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • De winter heeft zijn intocht gehouden, (Marnix)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !

    Foto

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be Angeltjes
  • seniorennet, be Poli
  • seniorennet. be Digitalia
  • seniorennet. be Uitkijktoren

  • Foto

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • R.A.A.´s Krantje

  • Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Welkom op mijn blog!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    walking2_gether
    blog.seniorennet.be/walking
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    boelwerf
    blog.seniorennet.be/boelwer
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Vlaamse culturele rijkdom
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per jaar
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • -0001

    Zoeken in blog


    Zoeken met Google



    Blog als favoriet !

    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!