Inhoud blog
  • Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • Groeten uit ostbelgistan 3 november 2017.....
  • Groeten uit Ostbelgistan 23 oktober 2017.....
  • Groeten uit ostbelgistan 14 oktober 2017....
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Antwerpen Rivierenhof
    Foto
    Foto

    Fotos Franske

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gedachten over God en de wereld

    25-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Denkend aan Antwerpen......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag weilde ik met mijn gedachten in Antwerpen, aanleiding daartoe zullen wel de rellen op de Turnhoutse baan geweest zijn. De lezers van mijn blog weten dat ik niet mijn hele leven als een kartuizer geleefd heb, in het begin der zeventiger jaren toen ik nog bus en trambestuurder bij de MIVA (Maatschappij voor Intercommulaal Vervoer Antwerpen) was ben ik met lijn 24 honderde malen over de Turnhoutse Baan gereden. Lijn 24 was toen de langste lijn van Antwerpen, van het Schoonselhof naar Silsburg en terug. Ik reed graag op deze lijn het waren aangename ritten, men had nog een prettig en goed contakt met de pasagiers en men zat niet in een kooi opgesloten want dat was toen helemaal niet nodig. Iedereen betaalde bij het opstappen of stak zijn twintigrittenkaart in de automaat, zwartrijders waren er toen niet. En toen ik dan als mijn vijf uren erop zaten, want meer als vijf uren mochten we niet rijden,en ik aan de Zwaantjes door mijn collega afgelost werd, nam ik afscheid van de nog aanwezige pasagiers met de woorden:"ik heb jullie veilig hierheen gebracht en mjn collega brengt jullie veilig aan het eindpunt!" En, de mensen bedankten mij. Zo was het toen in Antwerpen. Toen ik enkele jaren geleden nog eens in mijn stad was, was ik verbaasd dat de trambestuurder in een kooi opgesloten zat, ik was ook verbaasd over de stukgesneden en met allerlei opschriften besmeulde zitplaatsen, ik was ook verbaasd dat de meeste pasagiers die opstapten helemaal niet betaalden en ik was ook verbaasd over het feit dat mijn broer en ik schijnbaar de enige autochtonen waren, we reden toen met lijn elf, toen we in de Provinciestraat kwamen waande ik mij in Marokko en op het Astridplein zag ik ook meer vreemde figuren als Antwerpenaren. Dat was duidelijk niet meer mijn stad en sindsdien ben ik er niet meer geweest en ik wil er ook niet meer heen want de verloedering die ik toen gezien heb deed pijn.
    Ik begrijp niet, dat de Antwerpenaren toegelaten hebben dat hun stad zo vreselijk gehavend werd, magistraten die van een stad een zo vreselijke puinhoop maken moet men toch een flinke trap onder hun broek geven en voor altijd uit de politiek verbannen, ik heb nog een klein beetje hoop dat dat dan ook bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gebeurd.

    En wat de vandalen in Borgerokko betreft, ik ben van nature een vreedzame mens, maar teveel is teveel, Vlamingen haal de goeden dag weer boven, dat is de enige taal die dit crapuul verstaat, en reinig dan eindelijk ook met de goeden dag het schoon verdiep op de Grote Markt. Ik weet wel dat ik het in mijn vorige bijdrag over de zachtmoedige Jezus had, maar ook Hij heeft eenmaal met geweld de kooplieden uit de tempel verdreven, waarom zouden wij dan niet met geweld de vernielers van onze cultuur en alles wat ons heilig is verdrijven?

    Kartuizer.

    Reageer.....


    >> Reageer (2)
    23-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hij is waarlijk uit de dood opgestaan !
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ik wens alle lezers van mijn blog een gezegend en vrolijk paasfeest.

    Hij is waarlijk uit de dood opgestaan en Hij leeft verder in alle Christelijke Kerken, Westerse en Oosterse.
    Onze westerse beschaving is op Zijn verdraagzame en vredelievende leer opgebouwd Hij leeft dagelijks midden onder ons. Zijn leer van verdraagzaamheid en naastenliefde is ons wapen tegen de verderfelijke leer van een middeleeuwse woestijnideologie die zich in onze contreien tracht breed te maken.

    Niettegenstaande enkele huichelachtige "kerkvorsten" en priesters schande over Zijn naam brengen moeten wij vasthouden aan de leer van deze zachtmoedige Jezus van Nazareth Hij zelf had maar twaalf jongeren en onder deze twaalf was er al één Judas het mag ons dan ook niet verbazen dat er onder de duizenden ook enkele Judassen zijn. Mensen blijven mensen, ook dan als zij met pontificale gewaden bekleedt zijn, onder deze pontificale en priesterlijke gewaden schuilt de naakte mens met zijn aangeboren geaardheid en zijn driften. Het is toch niet zo dat wanneer een sportleraar in de broeken van jongeren foemelt, de sport slecht is, waarom zou dat dan in de Kerken anders zijn? Vangheluwes vindt men in alle jongerenverenigingen, jammer genoeg is dat zo maar daarom zijn niet alle jongerenverenigingen slecht onder alle koren is er kaf ook in kerkelijke verenigingen maar het lijkt erop dat het kerkelijke kaf door door onze pocopers extra in de kijker gezet wordt.

    Kartuizer.

    Reageer....


    >> Reageer (1)
    21-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede vrijdag......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Omdat Hij het onrecht aanklaagde en de schijnheiligheid van de toenmalige Joodse priesterkaste veroordeelde en zich aan de zijde van het gewone volk schaarde werd Hij aan het kruis genageld. Zelfs Godslastering werd Hem voorgeworpen, een "misdrijf" dat in ons strafrecht niet meer voorkomt maar door de in Europa binnengeslopen volgelingen van Moha weer steeds luid geroepen wordt.

    Meer als tweeduizend jaren later worden nog steeds mensen door de machtigen aan het kruis genageld, niet letterlijk maar figuurlijk omdat zij het onrecht en de leugens van de regentenkaste aanklagen. Het kruis noemt men nu cordon sanitair en in heel Europa vindt men rechters die mensen aan de galg willen brengen omdat zij de moed hebben de Christelijke waarden en normen van onze humane westerse samenleving te verdedigen en de leugens en misdaden van Islamisten aanklagen. Er staan nog vele galgen op het Euopese galgenveld en we kunnen alleen maar hopen dat het uiteindelijk deze rechters zullen zijn die aan de galgen bengelen.

    Het is belangrijk, dat wij het kruis niet uit ons midden laten verbannen, het herinnert ons steeds weer aan de lijdende mens, de mens die lijdt omdat hij het onrecht en de huichelarij aanklaagt.

    Kartuizer.

    Reageer.....


    >> Reageer (1)
    16-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik word er kotsmisselijk van.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Terwijl er door onze luchtmacht in ons aller naam bommen worden afgeworpen op Libye waarbij ook verarmde uraniumminutie  wordt gebruikt, terwijl men in dit land na 300 dagen nog geen regering op de poten gekregen heeft, terwijl Europa overspoeld wordt door gelukzoekers die zonder schroom al onmiddellijk na hun aankomst op Lampedusa op rooftocht uittrekken en de boel in vlammen zetten, houdt de pers en de TV zich bezig met een Van Gheluwe die ze weer eens uit de kast gehaald hebben. Ik heb met verbazing en afkeer de video bekeken, deze man is ziek, hij schijnt niet te beseffen dat dat wat hij deed zwaar fout was. Anderzijds verbaasd het mij niet dat deze arrogante man na vaticanum II de kans kreeg bisschop van Brugge te worden de 68.ers hebben daartoe ook wel hun steentje bijgedragen, de overige belgische bisschoppen moeten nu niet zo schijnheilig doen, ze hebben allemaal boter op hun hoofd. Ik heb het al eens in mijn blog geschreven, dat het mij verbaasd dat de neef van onkeltje jarenlang zeer veel geld heeft aangenomen, het geld van de vieze onkel was dus niet vies. Chantage en belastingontduiking zijn ook strafbaar.
    Met spanning wacht ik nu op een gelijkaardig optreden van Cohn-bendit en de Jesuit Versteylen en enkele rode en groene politiekers alhoewel ik van mening ben dat er heel wat echte en balangrijkere problemen zijn waarmee men zich zou moeten bezig houden.

    Ik wou eigenlijk nog meer schrijven maar dat doe ik nu beter niet, ik wil nog wel kwijt, dat ik de indruk heb dat vele Vlamingen het moslimgebruik van stenigen hebben overgenomen, men mag en moet wel de daad veroordelen maar niet de dader, dat mag alleen maar het gerecht in een democratisch humaan land!

    Kartuizer.

    Reageer.....


    >> Reageer (3)
    12-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag maar zonder politiek inzover dat mogelijk is....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Elke week koop ik bij Aldi Habrahams`s zwarte Woudham, echt zeer lekker en niet natgespoten om het gewicht te verhogen zoals de zwarte Woudham van Carrefour.
    Ik eet graag ham en ik eet ook graag een lekker varkenskarbonaatje. Nu is er de laatste jaren een nieuwe pseudogogsdienst in onze contreien binnengeslopen die het eten van vlees van zwijntjes als een zware zonde tegen Allah veroordeeld, ik begrijp natuurlijk niet waarom Allah dan deze "onreine" dieren geschapen heeft. Het doet mij denken aan de tijd toen hier bij ons door de roomse Kerk het eten van vlees op vrijdagen-en boetedagen verboden werd, terwijl er dan in de pastorien op deze dagen de duurste vissoorten opgedient werden, die een normaal werkmansgezin zich niet kon veroorloven.

    Hoeveel dommen zijn er nog die aan al deze sprookjes van goden en een God blijven geloven? Sprookjes die door de machthebbers van deze wereld steeds weer gebruikt en gebruikt worden om het volk dom en in toom te houden.

    Dat wil niet zeggen, dat wij onze Christelijke normen en waarden overboord moeten werpen, integendeel, Jezus van Nazareth veroordeelde de toenmalige Joodse priesters en noemde hen witgekalkte graven binnenin vol rottigheid. Hetzelfde zou Hij nu zeggen over de koranverkondigers en de Katholieke "prelaten" en zeker ook over de Gristenen der zogenaamde zwarte kousenkerken. Het rijk Gods is in u zei Hij, je moet het niet gaan zoeken in de tempel en nu zou Hij erbij zeggen in kerken en
    moskeeen. Heb je naaste lief zoals jezelf en behandel alle mensen zoals je zelf wil behandeld worden en werp niet met stenen naar dezen die uit menselijke zwakte de wet overtreden hebben alleen zij die werkelijk zonder makel zijn mogen dat doen zei Hij. En wie is er zonder fouten? Dat is de leer waarop onze westerse beschaving is opgebouwd. Elke vorm van religieus fanatisme is des duivels en verderfelijk. Wij moeten ons met man en macht weren tegen al deze sprookjes en vooral tegen het groene moslimgevaar dat Europa dreigt te overspoelen anders gaan we onverbiddellijk terug naar de duisterse middeleeuwen. Ik hoop dat onze jongeren zich niet laten vangen door de bakerpraatjes van imams en andere duistere figuren. 


    Kartuiser.

    Reageer.....


    >> Reageer (1)
    11-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaams Belang, Vlaanderens hoop....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dank zij Angeltjes heb ik aandachtig de toespraak van Bruno Valkeniers gelezen. Eindelijk hoorde ik de taal die ik in alle facetten deel. Er is nog hoop voor Vlaanderen!

    Ik hoop ook dat alle Sinjoren begrepen hebben dat er voor het herstel van hun stad, Antwerpen, maar één partij is die in aanmerking komt om de nieuwe burgemeester in 2012 te leveren, het Vlaams Belang. Dat is de enige mogelijkheid om van Antwerpen weer de stad der Sinjoren te maken, de stad waar de mensen weer zonder angst op straat kunnen komen en zich veilig voelen in hun eigen huis. Antwerpen was steeds de burcht van het Vlaams Belang en het Vlaams Nationalisme en zo moet het weer worden.

    Kartuizer.

    Reageer....


    >> Reageer (3)
    08-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toen en nu....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Antwerpen in de jaren 60 der vorige eeuw. Ik geloof niet dat een zulke optocht in de Kloosterstraat nu nog zonder problemen zou verlopen. Het was de chirogroep van Sint Andries die hier opmarscheerde.


    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antwerpen toen en nu...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ook dat was Antwerpen in de jaren 70 der vorige eeuw. Het VMO marscheert door de stad.


    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antwerpen toen en nu...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Wordt het niet eindelijk tijd voor een




    Kartuizer.

    Reageer.....


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antwerpen toen en nu...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    En dat is Antwerpen nu 2011. Wie heeft deze waanzin veroorzaakt?

    Kartuizer.


    >> Reageer (0)
    07-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een kort tussendoortje....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Als sommige grappenmakers willen dat ik hun grappen ook op mijn blog plaats, moeten zij wel de juiste knop indrukken, de knop van reageer en niet die van de mails. Ik plaats deze grappen graag op mijn blog zo lang zij de grenzen van het fatsoen niet overschrijden dan kunnen de andere lezers er mee van genieten en over het IQ van de grappenmakers oordelen.

    Over het afstorten van een US gevechtsvliegtuig in de Duitse Eifel op 1 april dat gestart was naar Libie volgeladen met uranium verrijkte minutie en dat op enkele kilometers van een dorpje tot ontploffing kwam hebben we in onze kranten en ook in de Duitse pers niets gelezen. Dit is echt geen aprilgrap!!! Voor meer informatie zie KOPP-Nachrichten.

    Over het gezichtsverlies van NVA kan men bij Angeltjes meer lezen, echt aanbevolen!

    De lente is eindelijk in het land, de Oosterglocken ( Narcissen) staan in volle bloei en de meiklokjes steken ook al hun kopje uit de grond. Het zou allemaal zo heerlijk en mooi kunnen zijn als de verschrikkelijke creatuur mens er niet was. Ik verwacht een hete zomer, niet zo zeer wat de temperatuur betreft maar door de toeloop van heethoofden uit verschillende onderontwikkelde landen die hier de orde komen verstoren in de naam van een woestijngod.

    Sommigen horen het niet graag, maar de Euro gaat zijn einde tegemoed en met hem de hele bende van de natte dweil.

    Kartuizer.

    Reageer..... op de juiste knop dan kunnen we nog eens lachen.




    >> Reageer (0)
    05-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanneer ?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Wanneer komt er eindelijk een einde aan al dat zinlose wapengeweld en aan het moorden in deze wereld?

    Wanneer komt er eindelijk een einde aan het bestelen, het beliegen en bedriegen van het Volk door politiekers in deze waanzinnige wereld?

    Wanneer komt er eindelijk een einde aan het religieuse fanatisme van mensen die de naam mens niet meer waardig zijn omdat zij zich erger als wilde dieren gedragen?

    Wanneer komt er eindelijk een einde aan de middeleeuwse toestanden van koningen en karnavalprinsen die op kosten van het Volk leven als God in Frankrijk?

    Wanneer gaat het Volk eindelijk wakker worden en al deze potentaten en hun aanhang, die in staat zijn het vet van de keien af te stropen en de laatste centjes uit de portemonee van de kleine man te halen eindelijk eens voor altijd de deur wijzen?

    Wanneer gaat het Volk eindelijk wakker worden en de politiekers die graag krijgertje spelen en miljoenen verbrassen, die door de werkende belastingbetaler moeten worden opgebracht, om bommen te gaan werpen op Lybie om de wantoestanden in hun eigen land te verbergen eindelijk eens voor altijd een flinke trap onder hun ministeriele broek geven?

    Wanneer, ja wanneer gaat het Volk wakker worden, hopelijk niet als het te laat is en men vaststeld dat het geld alleen nog maar waardeloos papier is en dat de flatscreens alleen nog maar decoratie zijn omdat er geen stroom meer is en de autos als statussymbool voor de huizen blijven staan omdat er geen betaalbare brandstof meer is?

    Wanneer, wanneer ???

    Kartuizer.

    Reageer......








    >> Reageer (4)
    03-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitzonderingen bevestigen de regel....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vlees eten is goed voor de ontwikkeling der herzens, heb ik kortgeleden ergens gelezen. Uitzonderingen bevestigen de regel, want bij Bart De Wever en sommige anderen heb ik daarvan nog niets gemerkt.

    Kartuizer.

    Reageer....


    >> Reageer (2)
    02-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit Ostbelgistan
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Natuurlijk geloofde niemand mijn aprilgrap van gisteren. Volgend jaar beter, als we geen grappen meer kunnen maken worden we oude zuurpruimen.

    De roofoorlog tegen Lybie
    *********************

    Er is wel geen weldenkend mens die geloofd dat de Navo de opstandige burgers in Lybie ter hulp wil komen. De Amerikanen hadden al lang een oogje laten vallen op de Lybische oliebronnen. Met hulp van de moslimbruderschap hebben zij de rellen in gang gezet. Alhoewel de Amerikaanse staatskas meer als leeg is, hebben zij de eerste dag reeds 112 Tomahwaks raketten afgevuurd, één zulke raket kost tussen de 112 en 168 Dollar x 112 = tussen de 78,7 en 118 miljoen Euro.
    De Lybische luchtmacht beschikt over 13 vliegvelden en 373 startklare gevechtsvliegtuigen.
    Deze onzinnige oorlog kost de geallieerden per dag 210 miljoen Euro inzover zij geen bommen laten vallen of raketten afschieten.
    Gadhafi daartegenover zit op een goudberg, het bevriezen van zijn buitenlandse bankrekeningen stoort hem helemaal niet, hij beschikt over 143,8 ton goud. Dit goud is ondergebracht in bunkers in de nabijheid van de zuid-lybische stad Sebha, van daaruit is het niet ver naar Tschad en Niger, waar goed opgeleide afrikaanse soldaten erop wachten voor vier unzen fein goud een maand lang aan Kadhafis zijde te vechten. Over deze twee landen loopt ook de bevoorrading van wapens en minutie.

    Bron Koppverlag.

    De goudprijs stijgt
    ***************
    De zwitsers willen de goudfrank weer invoeren omdat zij het papiergeld niet meer vertrouwen.
    Ook de Chineese overheid raadt de burgers aan hun papiergeld tegen goud en zilver om te ruilen, bovendien stoot de Chineese overheid de Amerikaanse Dollar massaal af.
    Ik zelf heb maar één zwitsers goudmuntje ter waarde van 20 goudfranken, dat is mijn ijzere reserve.

    Kartuiser.

    Reageer.....


    >> Reageer (0)
    01-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grüßen aus der Freistaat Groß Eupen..
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het sloeg in als een bom, het parlement van de Duitstalige Gemeenschap heeft kort na middernacht het Duitstalige Gebied voor onafhankelijk verklaard en de "Freistaat Groß Eupen" ausgeroepen. Alles was goed voorbereid, de grenzen van het Duitstalige Gebied naar Walonie werden reeds sinds de late namiddag door zwaarbewapende Duitstalige politieagenten bewaakt. In de loop van de dag zal het Parlement beslissen wie het staatshoofd van de Freistaat zal worden. Ik kreeg reeds heel wat telefoontjes van verschillende parlementsleden en ook van onze voormalige cultuurminister die ook mijn verzekeringsmakelaar is,die mij dit postje aanboden, maar ik heb hen er steeds weer op opmerkelijk gemaakt dat de scheiding tussen Kerk en Staat ook in de "Vrijstaat Groß Eupen" moeten blijven gelden, de Clerus heeft zich niet met de politiek te bemoeien, ik kijk wel uit! De Walen hebben tot nu toe nog niet gereageerd, de beslissing van het parlement kwam dan ook als een donderslag bij klare hemel.

    Kartuizer.


    >> Reageer (3)
    30-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit Ostbelgistan
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De blogs functioneren weer, het waren echter niet alleen de blogs van seniorennet die niet meer functioneerden, ook de anderen waren niet te bereiken. Zou het kunnen, dat onze roemrijke patriotten de knop aan het testen zijn om de blogs te blokeren? Het is maar een vraag.

    Ik ben beslist geen fan van Kadhafi en was steeds van mening dat de man een gevaarlijke gek was. Maar zelfs een gek mag men geen onrecht aandoen en hem wordt nu wel onrecht aangedaan. Lybie was tot nu toe een van de welvarendste Afrikaanse landen zelfs de oliedolars heeft Kadhafi tamelijk eerlijk met zijn onderdanen gedeeld, wat men van de andere oliestaten echt niet kan zeggen. Het staat nu vast, dat de "rebellen" doorgaans niet eens Lybiers waren maar buitenlanders die op een omweg door Amerika en door de moslimbroederschap bewapend werden. Terwijl echter de overval van de Nato dagelijks miljoenen kost die er in werkelijkheid in de diverse staatskassen niet meer zijn, zit Kadhafi op een goudberg waarmee hij via vele wegen steeds nieuwe wapens kan kopen. Het ziet ernaar uit dat dit conflict nog jaren kan duren. De landen die geweigert hebben aan deze roofoverval deel te nemen hebben een zeer verstandig besluit genomen zij willen de Lybiers hun olie niet stelen! Er wordt door onze politiekers een zeer vuil spel gespeeld en in onze kranten worden we dagelijks met desinformatie bestookt.

    Met vreugde stel ik vast dat het Vlaams Belang in de betrouwbare peiligen toch weer een beetje bergop gaat. Er is nog hoop, en ik hoop, dat vooral de Antwerpenaren bij de gemeenteraadsverkiezingen 2012 massaal hun stem aan Filip De Winter zullen geven, het wordt nu alles of niets!

    Kartuizer.

    Reageer....


    >> Reageer (3)
    26-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit Ostbelgistan
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Bedankt Jaen voor je opmerksaamheid, neen ik ben niet ziek, ik wou alleen maar een beetje tot rust komen.
    De situatie bij het VB maakt mij treurig, ik had gehoopt dat de partij de grootste van Vlaanderen zou worden. Ik begrijp niet dat er zoveel Vlamingen met oogkleppen rondlopen. Iedereen zou toch moeten kunnen zien dat Vlaanderen aan `t verloederen is, iedereen zou toch moeten kunnen zien dat de steden en ook reeds de dorpen niet meer veilig zijn en overspoeld worden door vreemdelingen die voor geen misdaad terugdeinzen. Iedereen zou toch moeten kunnen zien dat de sociale kassen leeggeplundert worden door allochtonen die nooit één cent bijgedragen hebben om deze kassen te spekken. Iedereen zou toch moeten kunnen zien, dat onze gevangenissen voor tachtig procent bevolkt worden door buitenlanders en geimporteerde nieuwe belgen en iedereen zou toch moeten begrijpen dat dit enorm veel geld kost en dat de belastingbetaler dit geld moet opbrengen. Het Vlaams Belang is de enige partij die deze toestanden altijd heeft aangeklaagd het is daarom volkomen onbegrijpelijk dat men de partij het modieuse toverwoord "racisme" voorwerpt. Men is toch geen racist omdat men de waarheid zegt. Het merkwaardige daarbij is, dat velen zich beklagen over de onveiligheid en over de toestroom van vreemdelingen en dan toch hun stem aan een partij geven die de deuren nog verder willen openzetten. Dat het Vlaams Belang zich open uitspreekt tegen de islamisering heeft met racisme niets te maken, de islam is geen ras maar een gevaarlijke ideologie onder het dekmanteltje van een godsdienst. Deze islamistische ideologie heeft maar één doel, onze westerse beschaving vernietigen en ons terug in de middeleeuwen verzetten. Voorbeelden zijn er genoeg waar terroraanslagen gepleegd worden en onschuldige mensen gruwelijk vermoord worden zijn de aanhangers van de islam aan het werk. Het is dan ook meer als logisch dat het Vlaams Belang zich tegen deze mensonterende  middeleeuwse ideologie uitspreekt. De andere partijen echter hebben de deuren wijd opengezet en de vijfde colonne van de islam in ons land zonder weerstand laten binnentrekken. Met steun van de belgische overheid en met het belastinggeld van de belgen wordt in de moskeen haat gepredikt tegen onze westerse beschaving. Dàt is het wat het Vlaams Belang aanklaagt. 
    Als Vlaanderen het Vlaams Belang ten onder laat gaan dan is Vlaanderen verloren dan is niet alleen Antwerpen maar zijn alle Vlaamse steden als we nog enkele jaren verder zijn steden van allah maar dat heeft dan het volk met oogkleppen zelf zo gewild!

    Kartuizer.

    Reageer.....


    >> Reageer (3)
    21-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eendracht schijnt geen Vlaamse deugd te zijn !
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Wat ik op de reactie van Michel wou antwoorden heeft Victor reeds voor mij gedaan, hartelijk dank goede vriend. Ik wil daar echter nog wat aan toevoegen:
    "Als jongeling reeds droomde ik van een Vlaamse staat, een onafhankelijk Vlaanderen waar ook het staatshoofd een Vlaming was die ons in behoorlijk beschaafd Nederlands zou toespreken en waarvoor we respect konden hebben, en een echte Vlaamse regering van vooruitziende mannen en vrouwen die alleen maar het belang en het welzijn van Vlaanderen op het oog hadden. Als tweeentwintig jarige stond ik reeds op de lijst van de belgische staatsveiligheid, toen in 1958 hakenkruizen op de synagogen geklad werden kwamen ze bij mij naar teer zoeken, ik woonde toen in Antwerpen in de Lamorineirestraat, terwijl uitgerekend een Vlaamse Jood die elke zaterdag met zijn ouders de bekladde synagoge op de Van Den Nestlei bezocht  een van mijn beste vrienden was. Later stelde men vast dat de communisten de bekladders waren die het ons in de schoenen wilden schuiven. Het was in de beginperiode van de Volksunie en ik was toen goed bevriend met Rudy Vanderpaal een van de eerste volksvertegenwoordigers van de Volksunie in het parlement. Bij verschillende betogingen was ik erbij en ik heb ook rake klappen gekregen, een politiematrak op je hoofd komt hard aan. Dat ik later van de Volksunie zwaar ontgoocheld was hoef ik hier wel niet te verduidelijken."
    Ik schreef in mijn vorige bijdrag dat de schuld van het stemmenverlies bij het Vlaams Belang bij de partijleiding ligt, men kan moeilijk het voetvolk daarvoor verantwoordelijk maken. Het program van het Vlaams Belang is goed, maar het volstaat niet op papier een goed program samen te stellen. Dat program moet ook in werkelijkheid kunnen worden omgezet en daar hapert het omdat er teveel mandatarissen waren die de partij ongeloofwaardig maakten. Ik hoop, dat bij de gemeenteraadsverkiezingen volgend jaar in Antwerpen een Vlaams Belanger burgemeester wordt. Maar dan zal de partijleiding er moeten voor zorgen dat de meerderheid van de Sinjoren ervan overtuigd wordt dat zij voor het welzijn van hun stad beter hun stem aan het Vlaams Belang kunnen geven en niet aan een andere partij. Vele Vlamingen zijn wantrouwig geworden door de interne twisten binnen de partijleiding, dit wantrouwen moet worden weggenomen en dat kan alleen maar door de partijleiding. De schuld van de teloorgang van de Volksunie lag ook bij de partijleiding, dat mag nu geen tweede keer gebeuren. Het cordon sanitair wordt ontwapend als de partij voldoende stemmen haalt om zonder de tradionele partijen te kunnen regeren. De partijleiding moet ervoor zorgen dat die stemmen er komen, daavoor worden zij tenslotte betaald!

    Aan Lucky9 beloof ik geen cryptische berichten meer in mijn blog te plaatsen.

    Kartuizer

    Reageer....

     


    >> Reageer (5)
    20-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Was onze strijd dan toch tevergeefs ?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Hallo,Jo,jo OPAT 977, bedankt voor je vertrouwelijk bericht maar neen, ik ben niet van mijn stoel gevallen want ik had deze informatie reeds uit een andere vertrouwelijke bron. Als het echter zo is, dan pas ik ook want dan was al onze inzet tevergeefs.

    Nu het roemrijke belgische leger ook een druppeltje olie wil meepikken in Libie zijn we dus in staat van oorlog met het rijk van Gadaffi die nochthans enkele maanden geleden goede vriendjes was met heel wat Europese "grootheden". Fotos zijn er genoeg van handjes schudden met de Europese dweil en het misbaksel Piet Konijn etct. Ik ben zeker geen fan van de Libische gek maar ik heb wel de indruk dat er hier een heel vies spel gespeeld wordt en dat de moslimbroederschap daar mee de hand in het spel heeft. Het verbaasd mij dat wij op eenmaal  zoveel militaire specialisten in ons parlement hebben die nog nooit een geweer in hun handen hebben gehad.

    Dat het met het Vlaams Belang steeds verder bergaf gaat, kan zelfs een blinde zien. De dringende vraag is, wat is de oorzaak? Kan het zijn, dat het partijbestuur zich eens grondig aan zelfkritiek moet onderwerpen? Een partij, die de echte belangen van Vlaanderen en het Vlaamse Volk behartigt en verdedigd zal altijd mijn steun krijgen maar ik ben geen partijknecht en ik ben niet aan een partij gebonden maar ik zal steeds aan de zijde staan van de partij die alleen maar het Vlaams Belang op het oog heeft hoe die partij dan ook heten mag. Tot nu toe heb ik gedacht dat deze partij het Vlaams Belang was maar ik geloof dat er in het bestuur van deze partij een en ander niet meer strookt met de realiteit. Ik ben het volkomen eens met het partijprogram van het Vlaams Belang maar dit partijprogram moet dan ook verwezenlijkt worden en de goedmenende Vlamingen die steeds hun stem aan de partij gaven mogen niet het slachtoffer worden van interne geschillen. Dat de partij veel stemmen verloren heeft is niet de schuld van het cordon en het is ook niet de schuld van de belgicist Dewever, de ware oorzaak van de schuld ligt in het partijbestuur.

    Kartuizer.

    Reageer..... 


    >> Reageer (4)
    18-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moge doch onze strijd niet tevergeefs geweest zijn !
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vooreerst wil ik enkele bemerkingen maken bij de reacties van gisteren:

    "Jean en Kahn, Eupen Malmedy is niet de Duitstalige Gemeenschap Malmedy en Weismes zijn Waals gebiet en horen niet bij de Duitstalige Gemeenschap. Natuurlijk zou ik wensen dat bij een eventuele splitsing de Duitstalige Gemeenschap bij Vlaanderen zou aansluiten en dat wensen hier velen, maar wij zijn maar het eenvoudige Volk en sinds wanneer houden politieke graaiers rekening met het eenvoudige Volk?"

    Gunther, ik ben het vergaand met je eens, maar een nieuwe Dolf willen we zeker niet. We willen het wel democratisch houden maar dan een democratie naar Zwitsers model, alle macht gaat van het Volk uit en niet van een bende politieke postjesjagers die alleen maar aan het eigenbelang denken.

    Vele Vlamingen hebben een levenlang gestreden voor een Vlaams Vaderland, een eigen Vlaamse republiek waar de Vlaamse mens zich thuis voelt en waar niet op elk pakje levensmiddelen dat hij koopt ook alles in een vreemde taal, het Frans, vermeldt staat zoals ik dat zeventien jaar lang als ik in Nederland woonde ervoer, waar alleen maar Nederlands op elke verpakking stond, ik hoop dat het in Nederland nu nog zo is.

    Vele Vlamingen hebben een leven lang daarvan gedroomd eindelijk een paspoort te krijgen waarop als nationaliteit Vlaming vermeldt staat. Jammer genoeg zijn er in Vlaanderen nog te
    vele keuterboertjes die het belang van een eigen Vlaamse staat nog niet begrepen hebben en jammer genoeg zijn er in Vlaanderen nog een heleboel politieke graaiers die steeds weer hun eigen Volk verraden hebben. Voor een figuur als de woestijnvis creatuur Bart Dewever is de burgemeestersjerp van Antwerpen belangrijker als het belang van Vlaanderen. Ik hoop dat alle Antwerpenaren begrepen hebben dat deze man die zijn tegenstrever Filip Dewinter figuurlijk de hals wou doorsneiden in werkelijkheid een vies vuil ventje is dat alleen maar aan zijn eigen belang denkt. Elke Antwerpenaar die bij de komende gemeenteraadsverkiezingen aan deze creatuur zijn stem geeft is
     een verrader van het Vlaamse Volk. 

    Vlamingen, wordt eindelijk wakker kies nu eindelijk eens voor jullie eigenbelang en geef eindelijk de VVD- CDN&V-Groene en SP- poltiekers eens een flinke onder hun broek en geef jullie stem aan het Vlaams Belang.

    Kartuizer.

    Reageer......



    >> Reageer (1)


    Archief per jaar
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • -0001


    Welkom op mijn blog!
    Laatste commentaren
  • Beste Kartuizer (Jean)
        op Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Beste Kartuizer (Marnix)
        op Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Hallo Kartuizer (Jean)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • hallo Kartuizer (johan1944)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • De winter heeft zijn intocht gehouden, (Marnix)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !

    Foto

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be Angeltjes
  • seniorennet, be Poli
  • seniorennet. be Digitalia
  • seniorennet. be Uitkijktoren

  • Foto

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • R.A.A.´s Krantje

  • Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Welkom op mijn blog!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    waardevol
    blog.seniorennet.be/waardev
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    linara
    blog.seniorennet.be/linara
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Vlaamse culturele rijkdom
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per jaar
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • -0001

    Zoeken in blog


    Zoeken met Google



    Blog als favoriet !

    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!