Inhoud blog
  • Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • Groeten uit ostbelgistan 3 november 2017.....
  • Groeten uit Ostbelgistan 23 oktober 2017.....
  • Groeten uit ostbelgistan 14 oktober 2017....
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Antwerpen Rivierenhof
    Foto
    Foto

    Fotos Franske

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gedachten over God en de wereld

    12-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het kwam zoals het komen moest.....

    De Vlamingen hebben zichzelf verkocht door hun stem aan de foute partij te geven. Het was toch te verwachten, dat het het NVA dat door de politiek correcte TV en kranten in de hemel geprezen werd maar één bedoeling had, de Vlaamse belangen te ondergraven. Daarbij werd door velen overzien, dat het NVA tot doel had het VB leeg te zuigen en dat is hen grotendeels gelukt, de interne twisten binnen het VB die door de pers groot uitgesmeerd werden zullen daarbij wel een rol gespeeld hebben. En nu is het kalf verdronken. De Walen lachen zich te barsten over zoveel Vlaamse verdeeldheid. Vlaanderen zal nu tot de volgende verkiezingen de nederlaag moeten slikken, het Volk krijgt steeds de regering die het verdiend en ik veroorloof het mij te zeggen, dat de Vlamingen deze schandelijke nederlaag verdient hebben. Het was wel niet meer mijn bedoeling mij met de Vlaamse politiek te bemoeien maar af en toe moet toch wel eens de waarheid gezegt worden.

    Het islamistische groene gif verspreidt sich verder over Europa, zoals nu in Egypte de Koptische Christenen uitgemoord worden, waarover ik tot mijn verbazing in onze kranten niets gelezen heb, komt als het zo verder gaat ook de tijd dat de Christenen in Europa zullen vervolgt en uitgemoord worden, het is nu de allerhoogste tijd dat het Europese Volk zich opnieuw bekent tot de Christelijke normen en waarden, daarbij zouden we wel de hulp en de steun van het Vaticaan mogen verwachten, maar zelfs tegen het uitmoorden van de Christenen in de islamistische landen reageert Benedictus VI. niet, integendeel, hij veroordeeld ook nog het Israelische Volk dat door Islamisten omsingelt is, de nieuwe Jodenhaat neemt hand in hand toe ook in Europa zelfs in Antwerpen waar de Joden na de vernietiging van het nazisme in vrede konden leven is voor hen het leven na de komst van de islamisten het leven ondraaglijk geworden. De Islam is het nieuwe nazisme dat vele malen erger is als het oude en daarom heeft Geert Wilders gelijk als hij zegt dat de koran veel gevaarlijker is als Mein kampf van Hitler en dat dit boek in Europa moet verboden worden, wie de koran gelezen heeft begrijpt dit.

    Kartuizer.

    Reageer..... 



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (6)

    17-10-2011
    HJ.
    Natuurlijk konden de "jeudigen" in Duitsland niks ànders doen dan aansluiting aanvragen bij de Hitlerjugend... ànders zouden ze leven (èn het lot ondergaan van "paria" (uitgestotene). - + - + - TOCH werden er nog véél geweigerd omwille van: 1)onduidelijke afstamming, 2) in aanraking gekomen te zijn met het politieapparaat (zoals kleine kriminaliteit, veelvuldig schoolverzuim, asociaal gedrag). Een licht-bruin hemd en zwarte (korte) broek PLUS rode armband mét hakenkruis waren toén het bewijs dat men, als jongere, reeds behoorde tot de "Uebermenschen". (maar dààr hing ook een "prijskaartje" aan: zij moesten steeds het goede voorbeeld geven aan hun omgeving door er altijd piekfijn uit te zien & zich correct te gedragen...-> indien zij die regels overtraden, konden ze zelfs levenslang geschorst worden). - + - + - Het is dan zo verwonderlijk niet dat de huidige Paus ook lid was van de HJ tijdens z'n jeugdjaren, én... Luftabwehrhilfer was in de laatste jaren van WO ll. - + - + - Dàt was nu eenmaal de "gewone gang" van het leven in Duitsland tussen 1934 & 1945.

    17-10-2011 om 13:52 geschreven door Victor Van Vosselaer


    14-10-2011
    @ Jean...
    ik ben het volkomen met je eens, Jean, dat we in onze strijd zegen de islam van het Vaticaan niet veel hulp te verwachten hebben maar met je mening over het oorlogsverleden van Jozef Ratzinger ben ik het niet eens. Ik heb zes jaar in Duitsland gewoond, Hameln Niedersachsen, van 1959 tot midden 1960. Ik heb toen met zeer vele mensen gesproken die in hun jeugdjaren bij de HJ waren, en heb daarbij vastgesteld dat zij als ze niet lid geweest waren in grote moeilijkheden gekomen waren, Duitsland was toen tenslotte een dictatuur en wie zich tegen deze dictatuur verzette werd als land en volksverrader behandeld. Bedankt voor je vraag naar mijn gezondheid, het zou beter kunnen zijn, maar ik ga nog niet dood en een dagelijkse Trappist doet goed. Groetjes

    14-10-2011 om 02:02 geschreven door Kartuizer


    13-10-2011
    Kartuizer
    Wie iets 'zou' verwachten van de man uit Rome tégen die barbaarse smeerlapperij die is eraan voor de moeite. Ik zal NOOIT vergeten tot welke club die man behoorde in de jaren 1938-1945, die profileerden zich toen met een afschuwelijk hakenkruis, die bende had toen al verschrikkelijk veel moeite met joden en blijkbaar heeft die man uit Rome dat nog steeds niet afgeleerd. Voor mij is die vent geen knip voor de neus waard, hij aanbid de middeleeuwen, maar ja, premitivelingen zijn moeilijk te helpen. Wedden dat ze die ook nog heilig gaan verklaren, mensen leren blijkbaar moeilijk uit hun fouten. Voor de rest, hoe is het met de gezondheid? Denk eraan, die is van enorm belang, een Trappistje doet soms wonderen.

    13-10-2011 om 16:44 geschreven door Jean


    12-10-2011
    Tja,
    NV-a heeft zich laten rollen, en uiteindelijk zullen ze net als bij het VB op'een mesthoop van stemmen'blijven zitten. Nochthans heeft de NVa een sterk wapen, ze moeten er enkel maar gebruik van durven maken, en de 8 naar huis spelen, doorbreek de 'charter' Cordon, en we zullen 'biechten' ten horen krijgen die we niet voor mogelijk hielden. Aan de Waalse kant zijn ze euforisch over zoveel eenheid, wat toch niet meer dan een dictatuur voorstelt. Een volk verdiend zijn verkozen, ik vind dit niet juist, want het volk heeft niet voor deze 8 gekozen, die hebben zichzelf verkozen, en gespeelt met de democratie, der natie. Het is triest te beseffen dat de VL.honger zal lijden, omwille de van de 'sociale' politiek correcte overdaad. .

    12-10-2011 om 11:06 geschreven door Gina


    Het was te verwachten
    beste Kartuizer je hebt overschot van gelijk.Ik vraag mij af wat eigenlijk de bedoeling is/was van BDW. Waarom wil hij de toegestoken hand van VB niet aanvaarden. Het zal wel zo zijn zeker dat hij en de Winter de Antwerpse burgemeester sjerp willen. Daarvoor hebben zijn vele kiezers niet voor hem gestemd . ------- In ieder geval heeft hij hen in de steek gelaten-------- Hij had zich niet mogen terugtrekken , maar vechten voor zijn gelijk------- Niet dus, ,,, maar wat zijn zijn volgende stappen dan ? ------- In ieder geval gun ik hem niet het burgermeesterschap van Antwerpen. Maar liever de Winter ,die zal er denkelijk eens met de grove borstel doorheen keeren. Want het is nodig.-------Ik had BDW sterker en daadkrachtiger ingeschat, verre van daar. ----Of hij moet nog reageren, al weet ik niet hoe.------Nu maar wachten op de verkiezingen zeker ? ? -------En ik heb zo het vermoeden dat dit al veel langer beslist was. maar er moest wat tijd overheen gaan. ---Een grote komedie en de regisseur kennen we ook........Hij kan weer rustig naar warmer oorden vertrekken.

    12-10-2011 om 10:57 geschreven door Jutta


    angst
    Mijn schoonvader zaliger heeft eens tijdens een bijeenkomst georganiseerd door de antwerpse burgervader Cools gezegd toen het ging over het binnenkomen van de mossels dat hij minder angst had om op straat te komen tijdens WOII toen antwerpen bezet was door de duitsers en hij ondergedoken zat dan nu - jaaaaaaren geleden - met de invasie van de mosselen. Nog een prettige dag verder groetjes

    12-10-2011 om 09:07 geschreven door pieter




    Archief per jaar
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • -0001


    Welkom op mijn blog!
    Laatste commentaren
  • Beste Kartuizer (Jean)
        op Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Beste Kartuizer (Marnix)
        op Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Hallo Kartuizer (Jean)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • hallo Kartuizer (johan1944)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • De winter heeft zijn intocht gehouden, (Marnix)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !

    Foto

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be Angeltjes
  • seniorennet, be Poli
  • seniorennet. be Digitalia
  • seniorennet. be Uitkijktoren

  • Foto

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • R.A.A.´s Krantje

  • Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Welkom op mijn blog!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    oudecrossmotoren2
    blog.seniorennet.be/oudecro
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    image
    blog.seniorennet.be/image
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Vlaamse culturele rijkdom
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per jaar
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • -0001

    Zoeken in blog


    Zoeken met Google



    Blog als favoriet !

    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!