Inhoud blog
  • Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • Groeten uit ostbelgistan 3 november 2017.....
  • Groeten uit Ostbelgistan 23 oktober 2017.....
  • Groeten uit ostbelgistan 14 oktober 2017....
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Antwerpen Rivierenhof
    Foto
    Foto

    Fotos Franske

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gedachten over God en de wereld

    14-05-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enkele korte bemerkingen.....

    Het komt zoals het komen moet.

    Wie de recente gebeurtenissen in Duitsland gevolgt heeft zal moeten toegeven dat de godsdienstoorlog die in het midden van het jaar 2012 in Europa zou losbarsten zoals de toekomstvorser Gerald Celente voorspelde, reeds begonnen is. De Salafisten hebben het masker laten vallen en schrikken er zelfs niet meer voor terug politieagenten bloedig te verwonden. Enkele politiekers trachten nu een verschil te maken tussen Salafisten en zogenaamde gematigde moslims, deze politieke onbenullen hebben zeker nog nooit een woord in de koran gelezen. Een gematigde Islam bestaat niet, dat wat de Salafisten verkondigen, is letterlijk dat wat in de Koran staat nl. dat alle Joden, Christenen en ongelovigen varkens en honden zijn die zij in de naam van Allah moeten afslachten. Het gezonde verstand van de burgers begint zich tegen deze godsdienstwaanzinnigen te weren. Als er dan al gematigde Moslims zouden zijn, dan zouden zij het haatboek Koran moeten verloochenen en zich van de Islam moeten afkeren. Dat zullen zij echter niet doen, want dan verdienen zij volgens dezelfde Koran de doodstraf.
    De gebeurtenissen hebben nu hun loop genomen en het zal komen zoals het komen moet.
    Als ik Xandernieuws geloven mag, overwegen hogere Amerikaanse officieren zelfs de totale vernietiging van Mekka en Medina om aan deze pseudoreligeuse waanzin in het belang van de wereldvrede een einde de maken. Het is inderdaad zo, dat overal in de wereld waar brandhaarden zijn, de Moslims de onruststokers zijn.

    De Brillen van de politiekers.

    Het valt mij op, dat de uilenbrillen van onze politiekers steeds groter worden, de ene aapt de ander na, hopende er door een nog grotere bril er een beetje geloofwaardiger en gewichtiger uit te zien. Wat zijn dat toch voor sukkelaars, wat baten kaars en bril, als de uil de werkelijkheid toch niet zien wil.


    Kartuizer.

    Reageer.....



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (9)

    17-05-2012
    Vrezend...
    dat ik weinig tijd zal over hebben om Uw blog te bezoeken voor zondagavond, wens ik U, én Uw trouwe fans, een heerlijk... "Himmelfahrtswochenende". - + - + - oef, zo'n lang woord, maar het is er toch uitgekomen. {:0D

    17-05-2012 om 12:20 geschreven door Victor Van Vosselaer


    16-05-2012
    Lieve Jutta,
    Ik begrijp u volkomen en voor alle duidelijkheid, ik ben tegen oorlog maar als u goed leest maak ik melding van een gegeven feit dat door het verraad van de EU bende met een gigantische snelheid regelrecht op ons afkomt, ze importeren het nog massaal, helaas, door mijn schrijven tracht ik mensen wakker te maken om alles in te zetten om oorlog te voorkomen, persoonlijk heb ik een klein gedeelte van de oorlog meegemaakt en ik hoop uit het diepste van mijn hart dat zo een oorlog nooit meer zal plaatsvinden, helaas denken barbaren op ons grondgebied daar anders over, helaas vinden en denken veel linkse menschen daar anders over, die zijn bezorgd voor de postjes dus mag verraad toegepast worden, zo denken nu eenmaal linkse menschen en u zult wel weten tot wat verraad leidt.

    16-05-2012 om 08:43 geschreven door Jean


    15-05-2012
    De "clash"...
    ZAL er ooit wel komen, doch wij zullen het waarschijnlijk niet meer meemaken hoor: "Keine Angst Jutta". - + - + - Dat het géén oorlog zal zijn zoals wij meegemaakt hebben in onze jeudige jaren, staat vast: De "ax-legers" deden aanvallen in het oosten & het westen, en, zowel in oost, als in west trachtten de aangevallenen, via snel-opgeworpen verdediginslijnen, wanhopig hun land te verdedigen. - + - + - DOCH... steeds werd er systhematisch, BINNEN steeds wisselende frontlijnen gestreden: de vijanden (van beide zijden) zaten steeds vooruit en de vrienden kwamen, via de rugzijde, ter hulp. - + - + - Ook was het reeds van vér mogelijk te onderscheiden WIE vriend of vijand was: De Duitsers droegen "Feldgrau UNIFORMEN"; de Britse, Belgische, en sommige Franse troepen "kaki UNIFORMEN" (de Fransen hadden ook nog veel "afgewassen-blauw UNIFORMEN) De Russen waren "eerder bruin", doch eveneens IN UNIFORM !!! - + - + - Héél wat anders zal het er hier, in Europa aan toe gaan: 1) De vijanden leven reeds... ONDER ONS. 2) En we zullen ze niet eerder herkennen dan op het ogenblik dat zij ons zullen beschieten, want... zo slim zijn ze wél om géén UNIFORM te dragen ... dan kunen zij klagen dat er zogenaamd "ook ongewapende burgers" doodgeschoten worden. - + - + - En juist dààrom & dààrdoor zal de toekomstige "clash of the titans" zo bloederig uitgevochten worden. - + - + - Immers, onze toekomstige vijanden hebben absoluut géén schrik om te sneuvelen: Zij zijn ervan overtuigd dat zij dan een vrijkaartje krijgen om naar a**** te reizen. - + - + - Wij daarentegen, willen blijven leven en willen hetzelfde voor onze dierbaren; dààrom zal het noodzakelijk zijn om ALLE vijanden, groot & klein, mannelijk & vrouwelijk "van kant" te maken. - + - + - Denk maar eens in dat U medelijden heeft met een snotneus van +- 7 jaar, èn die laat lopen... - + - + - Een "goeie" daad (?), Nee, een héél domme daad, WANT de mogelijkheid bestaat dat U, tien jaar later, met beschaamde kaken aan Uw dochter moet vertellen, dat dit knulletje die U eerder het leven spaarde... die 17jarige klootzak was die hààr zoon/dochter op straat doodgestoken heeft. - + - + - Hier is ènkel de (franstalige) leuze (van het Nederlandstalig 4e Regiment Lanciers) van kracht: "Quatre lances, pas de quartier". { 4 lansen, géén genade}. - + - + - Amen.

    15-05-2012 om 20:01 geschreven door Victor Van Vosselaer


    Lieve Jutta,
    Ik begrijp u volkomen en voor alle duidelijkheid, ik ben tegen oorlog en tegen elke vorm van geweld maar als u het goed leest maak ik melding van een gegeven feit dat door het verraad van de EU bende met een gigantische snelheid regelrecht op ons afkomt, ze importeren het nog massaal, helaas, door mijn schrijven tracht ik mensen wakker te maken om alles in te zetten om oorlog te voorkomen, persoonlijk heb ik een klein gedeelte van de oorlog meegemaakt en ik hoop uit het diepste van mijn hart dat zo een oorlog nooit meer zal plaatsvinden, helaas denken barbaren op ons grondgebied daar anders over, helaas vinden en denken veel linkse menschen daar anders over, die zijn bezorgd voor de postjes dus mag verraad toegepast worden, zo denken nu eenmaal linkse menschen en u zult wel weten tot wat verraad leidt.

    15-05-2012 om 19:49 geschreven door Jean


    @Jean
    Je weet dat ik het meestal eens ben wat je altijd schrijft.----Maar ik maak me al lang zorgen ; steeds lees ik maar "oorlog " moet er van komen.------ Wat hebben mannen verdorie toch altijd aan dat geweld.----Daar kunnen wij onze kinderen en kleinkinderen niet voor beschermen.-----Komt er oorlog , zij lijden daar evenzeer onder.Tenminste als ze blijven leven.------Willen de mannen iets doen om het tij te doen keren dan moeten zij andere maatregelen nemen.----- Eerst die geldgraaiers in Brussel afzetten, ja,! en dat mag desnoods met enig geweld.-------Hoe dat moet gebeuren, tja er zijn er slimmere dan ik die er wel iets op zullen vinden.------ ----Ik kan er met mijn klein verstand niet bij dat ze gedogen dat Barbaren hier op den duur de plak gaan zwaaien.---Die vreemdelingen zijn domme achterlijke mensen ,en toch hebben zij lef genoeg om ons te proberen te domineren.------Ik ben een bange vrouw die weet wat oorlog is, heb toen genoeg gezien en ontbering gekend om te wensen dat dit niet meer mag gebeuren. Kan je mij een beetje begrijpen ?----Jutta

    15-05-2012 om 17:01 geschreven door jutta


    14-05-2012
    erg
    pieter decrem bezig gehoord wat een stuk pretensie wat een stuk onbenul hij staat te popelen om syrie binnen te vallenhoeveel onschuldigen heeft hij vermoord in libie wat had hij daar verloren .nu gaan ze elkaar toch uitmoorden ,en syrie een regelrechte burger oorlog op komst.en vn willen daar troepen om wat te doen om de pest of de colera te steunen.laat de moslims het zelf uitvechten maar de wapens staan volop te wachten om geleverd te worden de wapen fabrikanten wrijven in hun pollekes vraag het maar aan fn herstal.hoe kunnen politiekers toch vals en kwaadaardig zijn.

    14-05-2012 om 22:15 geschreven door jozef devolder


    Goedemorgen Kartuizer
    Die politici zijn misschien op school geweest waar vroeger aan de kinderen het onderscheid wijsgemaakt werd tussen een extreme en een gematigde islam.

    14-05-2012 om 10:07 geschreven door lieve


    Kartuizer.
    Die clash tussen ONZE WESTERSE BESCHAVING en die barbaarse gewelddadige waanzin komt er sowieso en dat sneller dan ze in Brussel kunnen denken. Wij weten als Europeanen allemaal dat die bende liggend in Brussel, parasiterend op ONZE kosten, de ONDERGANG van Europa aan 't bewerkstelligen zijn door het plegen van een gigantisch verraad aan onze normen en waarden, door barbaren naar hier te halen die als doelstelling hebben ONZE beschaving vernietigen en de burger verplichten zich te onderwerpen aan perverse barbarij. Voor de duidelijkheid: DAT ZAL ZE NOOIT LUKKEN, dan maar een oorlog want die smeerlapperij moet hier verdreven worden tot er geen druppel meer van overblijft, momenteel lopen al ± 45.000.000 barbaren rond in Europa maar wij zijn met ± 550.000.000, dat is 1 op 10. Al kost het ons het leven, so what, als onze kinderen en kleinkinderen maar van een veilige en leefbare toekomst kunnen genieten dan is onze taak volbracht.

    14-05-2012 om 10:05 geschreven door Jean


    Enkele korte bemerkingen.....
    Beste Kartuizer, Hebt ge dit al gelezen? Hoe europa ons "moedwillig" naar de verdoemenis helpen! Marnix http://www.amsterdampost.nl/de-duitse-regering-is-gedwongen-om-geheime-documenten-te-overhandigen-die-gebreken-in-het-euro-stelsel-aan-het-licht-brachten-%e2%80%93-al-voordat-het-in-werking-werd-gesteld/

    14-05-2012 om 08:22 geschreven door Marnix




    Archief per jaar
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • -0001


    Welkom op mijn blog!
    Laatste commentaren
  • Beste Kartuizer (Jean)
        op Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Beste Kartuizer (Marnix)
        op Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Hallo Kartuizer (Jean)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • hallo Kartuizer (johan1944)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • De winter heeft zijn intocht gehouden, (Marnix)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !

    Foto

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be Angeltjes
  • seniorennet, be Poli
  • seniorennet. be Digitalia
  • seniorennet. be Uitkijktoren

  • Foto

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • R.A.A.´s Krantje

  • Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Welkom op mijn blog!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    vicky43
    blog.seniorennet.be/vicky43
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    uvyn__marc
    blog.seniorennet.be/uvyn__m
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Vlaamse culturele rijkdom
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per jaar
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • -0001

    Zoeken in blog


    Zoeken met Google



    Blog als favoriet !

    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!