Inhoud blog
  • Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • Groeten uit ostbelgistan 3 november 2017.....
  • Groeten uit Ostbelgistan 23 oktober 2017.....
  • Groeten uit ostbelgistan 14 oktober 2017....
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Antwerpen Rivierenhof
    Foto
    Foto

    Fotos Franske

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gedachten over God en de wereld

    16-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten van Kartuizer.....

    Ook vandaag wens ik alle vredelievende bezoekers van mijn blog vrede, heil en zegen en een goede start in de derde week van augustus. Ter gelegenheid van de gistrige moederdag stuur ik alle Vlaamse moeders een boeketje bloemen.

    De EUSSR propaganda-machiene draait op volle toeren, de haat tegen Rusland wordt van dag tot dag aangewakkerd met de grofste leugens en onze kranten drukken deze leugens alsof het waarheid is, van onvooringenomene berichtgeving is er geen sprake meer. Rusland hoort bij Europa, als er één land is, dat West Europa tot de oude waarden en normen kan terug brengen en van de islampest en de EUSSR-diktatuur kan bevrijden, is het Rusland. Niet Amerika maar Rusland is onze bondgenoot.

    Ook de belgische propaganda-machiene loopt op volle toeren, er dreigen stroompannen te komen tijdens de komende wintermaanden zegt men, de kranten staan er vol van, als dat echter waar zou zijn, dan kunnen wij toch alléén maar de belgische politiek de schuld daarvan geven, de atoomcentrales moesten weg en bij windstilte gaan de groenen aan de windmolens draaien.

    Ik dank van harte de lezers voor hun veelvuldige reacties, dat was ook de bedoeling van deze blog, iedereen mag hier vrij zijn mening zeggen zo lang deze mening binnen de regels van het goede fatsoen blijven en niet kwetsend zijn voor andere reageerders. Ik kan niet alle reacties beantwoorden, maar voor enkele wil ik toch een uitzondering maken; "Het is jammer, Victor dat wij ons toen in Antwerpen niet ontmoet hebben, ik had je kunnen meenemen naar mijn stamlokaal, de Vlaamse Klub in de statiestraat en naar de bierkelder Piet Pot in de Pietpotstraat waar Vlaamse liederen gezongen werden met pianobegeleiding van Filip De Pillecijn.

    Opbouwende kritiek is altijd goed, Lucky9 maar ik meen toch dat een vrouw die als zogenaamde heks levend op branstapel verbrand werd even gruwelijk en barbaars was als de steniging van een vrouw door de moslims en, dat een zogenaamde ketter geradbraakt of gevierendeeld werd, nog erger was als een onthoofding door de moslims. Het verschil is; dat de christelijke inquisitie tot het verleden behoord en dat de moslimprakijken tot op de dag van heden bestaan. Het is daarom werkelijk noodzakelijk dat wij de islampest uit Europa verdrijven en zoals ik reeds zei, de Russen zijn onze beste bondgenoten."

    Groetjes,

    Kartuizer.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (6)

    22-08-2014
    Beste Lieve,
    40 jaar geleden ergde ik mij al aan die kopvodden en baardapen in vodden die toen rondliepen op onze straten, op het bedrijf liep een moslim rond die kapsones maakte tijdens die achterlijke ram-madam, hij is toen snel buiten gewerkt want niemand had zin met een achterlijke om te gaan. Hadden ze hem toen al maar teruggestuurd naar afzender, helaas het is nu in die 40 jaar levensgevaarlijk en onveilig geworden voor ons autochtonen dankzij die ziekelijke EU misdaadorganisatie.

    22-08-2014 om 22:04 geschreven door Jean


    21-08-2014
    Beste Kartuizer
    Ik merk hier en ook op andere blogs heftig verzet tegen de islam en de moslims. Hoe langer, hoe meer... Ik herinner me 1974 nog toen hier de islam als godsdienst erkend werd, en dat betekende islamlessen voor de moslimleerlingen in de scholen. Toen gebeurde dat allemaal zonder haperen, zonder slag of stoot of zonder weerstand, bij mijn weten toch. Toen was de islam nog klein en plooibaar, en de moslims niet zo talrijk. TOEN hadden we met z'n allen op de revolutionaire toer moeten gaan. Nu zijn we precies 40 jaar verder, en voor mij lijkt het kwaad al geschied... Nog iets anders. Ik ben nu toch bezig met mijn hart te luchten. Onlangs liep ik door de straten van een dorpje, waar ik vroeger altijd rust en eigen volk tegenkwam. Nu leek het echter of ze hele busladingen negers losgelaten hadden op het dorpje. Hoe je het ook draait of keert, je zit dan te worstelen met onbehaagelijke gevoelens, en met heimwee naar de eigen landelijkheid van een dorp. Zo, Kartuizer, bedankt voor het luisteren hoor.

    21-08-2014 om 14:11 geschreven door lieve


    20-08-2014
    Beste Lucky,
    We zitten op hetzelfde spoor nl. het goede spoor. Het eindstation ligt in het islamvrije land, nog even verder sporen.

    20-08-2014 om 22:18 geschreven door Jean


    19-08-2014
    Met welk recht?
    Mijn verontschuldigingen voor de overhaaste formulering van mijn vorige reactie Kartuizer. Uiteraard wil ik geen moslims bekeren. Ik zou dat als atheïst overigens niet kunnen. De bekeringsdrang waarnaar ik verwees blijkt uit de geciteerde Engelse tekst (helaas vergat ik een " te plaatsen op het einde ervan) die afkomstig is van Ann Coulter, een Amerikaanse schrijfster van vele best-sellers die bekend staat om haar polemische stijl, hyperbolen (stijlfiguur van overdrijving) en satire. Zij tekent hierbij duidelijk de krijtlijnen van de morele perimeter waarin onze beschaving geconfronteerd wordt met de wrede en bloeddorstige onderwerpingsdrang van de moslims wat in feite ook een soort imperialistische bekeringsdrang is. Ik wou met "Kill all moslims tenzij ze zich bekeren!" alleen duidelijk maken dat het westen en de beschaving geen andere morele keuze heeft dan wel zich te verdedigen tegen de islam. Ons dilema luidt finaal: Ofwel vermoorden zij ons, ofwel vermoorden wij hen. Een tussenoplossing lijkt niet te bestaan tenzij alle moslims hier zich bekeren tot een andere godsdienst dan de islam, ofwel atheïst minstens bewezen agnost worden en dus in elk geval niet-moslim wat in feite ook een soort bekering is. Onze trouwe vriend Jean meent het goed maar ik ben er van overtuigd dat Moslims hier nooit nog uit vrije wil zullen willen vertrekken naar hun thuislanden. Zo lang zij immers blijven vaststellen dat ze er zelf financieel beter van worden door kinderen te kweken is dit voor hen geen optie. De schuchtere poging van Bourgeois I is een schuchter muizenstapje in de goede richting maar niet meer dan dat. Overigens zo lang de grenzen van ons continent zo lek blijven als een zeef brengen ook fatsoenlijke wettelijke hervormingen geen aarde aan de dijk. Nodig is een massale "bewustwording" van alle maatschappelijke krachten dat de islam ons bestaan dreigt te vernietigen met onze goedkeuring en onze medewerking. Met welk recht werd onze bevolking dom en blind gehouden door fascistoïde censuur, indoctrinatie door de media en de zelfvernietigingsdrang van een totaal onbekwame politieke kaste? De vraag stellen is ze beantwoorden. Mijn antwoord mag duidelijk zijn: zonder enig recht, ook geen goddelijk (recht).

    19-08-2014 om 15:12 geschreven door lucky9


    18-08-2014
    Ik wil
    Niet zover gaan als Lucky9 maar wat ik wel wil is dat ALLE moslims en islamfanatiekers verplicht worden onze westerse samenleving te verlaten richting grote zandbak in noord Afrika en dat binnen de 60 dagen daarna helpen we ze maar dan wel in versneld tempo. Wij willen die perverse achterlijke gewelddadige barbaarse smeerlapperij niet in onze samenleving en wij zullen die ook nooit toelaten in onze samenleving. In Brussel trekt een man die nihab van de smoel van een mosseldoos, bij deze wil ik die man feliciteren want die vuiligheid mag niet op straat rondlopen in ons land in dergelijke vodden. Onze veiligheid loopt gevaar met dergelijke achterlijke mosseldozen op de openbare weg.

    18-08-2014 om 14:28 geschreven door Jean


    Racisme versus heksenverbranding?
    Een continent dat ononderbroken al 1400 jaar geterroriseerd werd door Arabische castrerende slavenhalers is uiteraard totaal tot op het bot uitgeput. Elke ontwikkeling en gunstige evolutie werd in de kiem gesmoord door de Arabische slavenhalers en hun heilige islam. Oorzaak en gevolg!! Duidelijk toch? De enige deur die moet dicht geklapt worden is die van de islam. Meer nog: We should invade their countries, kill their leaders and convert them to Christianity. We werent punctilious about locating and punishing only Hitler and his top officers. We carpet-bombed German cities; we killed civilians. Thats war. And this is war. Not all Muslims may be terrorists, but all terrorists are Muslims. Being nice to people is, in fact, one of the incidental tenets of Christianity, as opposed to other religions whose tenets are more along the lines of kill everyone who doesnt smell bad and doesnt answer to the name Mohammed Kan het nog duidelijker? Ik meen (als atheïst) van niet! Kill all moslims tenzij ze zich bekeren!

    18-08-2014 om 01:42 geschreven door lucky9




    Archief per jaar
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • -0001


    Welkom op mijn blog!
    Laatste commentaren
  • Beste Kartuizer (Jean)
        op Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Beste Kartuizer (Marnix)
        op Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Hallo Kartuizer (Jean)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • hallo Kartuizer (johan1944)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • De winter heeft zijn intocht gehouden, (Marnix)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !

    Foto

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be Angeltjes
  • seniorennet, be Poli
  • seniorennet. be Digitalia
  • seniorennet. be Uitkijktoren

  • Foto

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • R.A.A.´s Krantje

  • Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Welkom op mijn blog!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    madelief68
    blog.seniorennet.be/madelie
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    poupehan
    blog.seniorennet.be/poupeha
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Vlaamse culturele rijkdom
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per jaar
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • -0001

    Zoeken in blog


    Zoeken met Google



    Blog als favoriet !

    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!