Inhoud blog
  • Ziek
  • Carpaccio van kabeljauw met pesto, gegrilde scampi en pastasalade
  • LASAGNE VAN PORT SALUT MET DADELS, WALNOTEN EN OLIJVEN MET EEN RODE UIEN COMPOTE
  • Hert met paddestoelen en compote van peer en pompoen
  • ZALMMOOT MET HONING EN APPEL
    Foto
    Ben 14 kilo vermagerd door al dat lekkere eten
    Zoeken in blog

    Nieuws HBVL
  • Turnster Dorien Motten: “Een hele opluchting dat Nina Derwael en ik alles hebben kunnen uitpraten”
  • Deze Hamontse gaf ons ‘De mol’, ‘Bompa Bockie’ en ‘De Verhulstjes’: “Mijn werk hier is klaar”
  • LIVE VERKIEZINGEN. Mahdi (CD&V) over startnota De Wever: “Zonder correcties niet werkbaar”
  • Pepe officieel oudste speler ooit op een EK, Cristiano Ronaldo schrijft nieuw record op zijn naam met zesde deelname
  • VIDEO. Eden Hazard over onze kansen op het EK, “klasbak” De Bruyne en zijn vroege voetbalpensioen: “Voor mij was het een eenvoudige keuze”
  • Eerste cap wenkt voor Jarne Lesuisse (Limburg United) in oefenmatch tegen Ivoorkust
  • Roberto Martinez komt met de schrik vrij: invaller Francisco Conceição trapt Portugal in blessuretijd voorbij Tsjechië
  • Didier Dechamps bevestigt dat Kylian Mbappé neusoperatie moet ondergaan, maar maakt belangrijke kanttekening: “Dat hoeft niet meteen”
  • “De volgende stap is gokken tegen betaling”: experts kritisch voor EK-pronostiek Sporza
  • Opvallende beelden uit Mechelen: man fietst op pechstrook E19 tijdens regenvlaag
    De recepten worden allemaal uitgeprobeerd.
    Een vriend  en ik maken  ze klaar op allerhande feestjes .De gasten  kunnen er daarna  van genieten.
    Archief per week
  • 02/01-08/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • il-grappolo
  • Willekeurig SeniorenNet Blogs
    tjenneke
    blog.seniorennet.be/tjennek
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    agaath
    blog.seniorennet.be/agaath
    Inhoud blog
  • Ziek
  • Carpaccio van kabeljauw met pesto, gegrilde scampi en pastasalade
  • LASAGNE VAN PORT SALUT MET DADELS, WALNOTEN EN OLIJVEN MET EEN RODE UIEN COMPOTE
  • Hert met paddestoelen en compote van peer en pompoen
  • ZALMMOOT MET HONING EN APPEL
  • Bisque van scampi's
  • Salade van gebakken coquilles met gefrituurde zoete aardappel met een truffelmayonaise
  • Hazenrugfilet met honing-cognacsaus op een bedje van gestoofde prei
  • Gepocheerde peren met sabayon van dessertwijn en karamel-ijs
    Mijn culinaire uitspattingen
    Het resultaat van vele uren uitproberen en kilos extra
    Niets is zo ontspannend, als samen boodschappen doen en daarna lekker koken !!!
    13-10-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Forel in groene saus

    Ingredienten:

    1,5 dl. olijfolie
    4 forellen
    100 g roomkaas of kruidenkaas
    2 dl droge witte wijn
    1 citroen
    40 g gehakte peterselie
    1 el kappertjes
    2 augurken
    peper en zout

    Bereiding:

    Vet een ovenschaal in met 2 eetlepels olie.
    Dep de forellen droog.
    Vul de buikholten met de verse roomkaas.
    Leg de forellen naast elkaar in de ovenschaal en schenk de wijn erover.
    Dek de schaal af met aluminiumfolie. Stoof de forellen in een op 200 graden voorverwarmde oven in ca. 20 minuten gaar.
    Pers de citroen uit.
    Hak de peterselie, kappertjes en augurken fijn in de keukenmachine.
    Meng het citroensap en de rest van de olijfolie erdoor tot een dikke saus ontstaat.
    Voeg zout en peper naar smaak toe.
    Neem de forellen uit het vocht en leg ze op 4 warme borden.
    Schep de groene saus erover en ernaast.

    Tip van de chef:

    Voor een koude bereiding met olijfolie kunt u het beste de eerste persing en ongefilterd gebruiken



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)


    Foto

    Welkom op mijn blog!
    Indien het echt niet lukt kom ik het zelf helpen klaarmaken.
    En eigenlijk voor max. 12 personen want anders is het niet haalbaar in een gewone keuken
    Als ik mag meeeten tenminste!!!!.


    Archief per week
  • 02/01-08/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005



    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!