Inhoud blog
  • Ziek
  • Carpaccio van kabeljauw met pesto, gegrilde scampi en pastasalade
  • LASAGNE VAN PORT SALUT MET DADELS, WALNOTEN EN OLIJVEN MET EEN RODE UIEN COMPOTE
  • Hert met paddestoelen en compote van peer en pompoen
  • ZALMMOOT MET HONING EN APPEL
    Foto
    Ben 14 kilo vermagerd door al dat lekkere eten
    Zoeken in blog

    Nieuws HBVL
  • Van de vitello tonnato tot het hoofdgerecht: in deze Zwartbergse keuken heerst la mamma
  • GETEST. Benieuwd naar het leven na de dood? In deze gloednieuwe escaperoom ontdek je het hiernamaals
  • Een indrukwekkend kunstwerk, een speelbos en een reus: er is meer dan alleen zand in de Sahara
  • Ff lachen, dit is onze cartoon van de dag
  • G7 roept op tot wereldwijd bestand tijdens Olympische Spelen in Parijs
  • Duitse politie arresteert 50-tal Italiaanse supporters met gevaarlijke voorwerpen op zak
  • TEAMGIDS EK 2024. Alles veranderde toen ze Fernando Santos op de keien zetten: alles over de EK-selectie van Polen
  • Hoop op Albanese stunt houdt niet lang stand: Italië bibbert even na snelste EK-goal ooit, maar zet scheve situatie snel recht
  • Hummeltjes openen nieuwe vleugel in Hasselt, maar daarmee zijn wachtlijsten niet weggewerkt
  • Julien Watrin loopt eerste hordewedstrijd sinds kankerbehandeling: “Doet deugd om weer op de piste te staan”
    De recepten worden allemaal uitgeprobeerd.
    Een vriend  en ik maken  ze klaar op allerhande feestjes .De gasten  kunnen er daarna  van genieten.
    Archief per week
  • 02/01-08/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • il-grappolo
  • Willekeurig SeniorenNet Blogs
    krokodil
    blog.seniorennet.be/krokodi
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    oerle
    blog.seniorennet.be/oerle
    Inhoud blog
  • Ziek
  • Carpaccio van kabeljauw met pesto, gegrilde scampi en pastasalade
  • LASAGNE VAN PORT SALUT MET DADELS, WALNOTEN EN OLIJVEN MET EEN RODE UIEN COMPOTE
  • Hert met paddestoelen en compote van peer en pompoen
  • ZALMMOOT MET HONING EN APPEL
  • Bisque van scampi's
  • Salade van gebakken coquilles met gefrituurde zoete aardappel met een truffelmayonaise
  • Hazenrugfilet met honing-cognacsaus op een bedje van gestoofde prei
  • Gepocheerde peren met sabayon van dessertwijn en karamel-ijs
    Mijn culinaire uitspattingen
    Het resultaat van vele uren uitproberen en kilos extra
    Niets is zo ontspannend, als samen boodschappen doen en daarna lekker koken !!!
    15-10-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gebakken zalm met honing/mosterd jasje

    Ingrediënten 4 pers.):

    4 zalmfilets
    broodkruim van 2 wittte boterhammen zonder korst
    3 eetlepels mosterd
    1 1/2 eetlepel honing
    60 gram boter
    4 theelepels gesneden peterselie
    100 gram  walnoten

     Bereiding:

     Oven op 200 graden
     In een kleine kom de boter, de mosterd en de honing door elkaar mengen
     In de keukenmachine broodkruim maken van het wittebrood.
     Meng dit met de in stukjes gebroken noten en de peterselie.
     Kwast het mosterdmengsel op de zalmfilets en leg deze op een stuk vetvrij papier.
     Strooi het broodkruimmengsel over de filets heen en schuif deze in de oven.
     Afhankelijk van de dikte moet het gerecht tussen de 10 en 15 minuten in de oven staan

    Tip van de chef:

    In warenhuizen verkoopt men blaadjes om vetvrij te bakken. Die kunnen heel dikwijls gebruikt wordenen zijn gemakkelijk om allerhande zaken op te bakken in de oven.
    Maar ook veel goeiekoper als siliconen matjes



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)


    Foto

    Welkom op mijn blog!
    Indien het echt niet lukt kom ik het zelf helpen klaarmaken.
    En eigenlijk voor max. 12 personen want anders is het niet haalbaar in een gewone keuken
    Als ik mag meeeten tenminste!!!!.


    Archief per week
  • 02/01-08/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005



    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!