Inhoud blog
  • Ziek
  • Carpaccio van kabeljauw met pesto, gegrilde scampi en pastasalade
  • LASAGNE VAN PORT SALUT MET DADELS, WALNOTEN EN OLIJVEN MET EEN RODE UIEN COMPOTE
  • Hert met paddestoelen en compote van peer en pompoen
  • ZALMMOOT MET HONING EN APPEL
    Foto
    Ben 14 kilo vermagerd door al dat lekkere eten
    Zoeken in blog

    Nieuws HBVL
  • Slovaakse doelman deelt nog een steekje uit aan de Rode Duivels na verrassende EK-zege
  • EnergyVision werkt aan beursgang
  • ‘s Werelds sterkste senior Hervé Kerwyn (80) breekt wereldrecord bench press: “Zolang ik gezond blijf, stop ik niet”
  • Child Focus meldt recordaantal meldingen van misbruikbeelden
  • CD&V en Vooruit geven opmerkingen bij startnota De Wever: wat betekent dat voor regeringsvorming?
  • Oude kinderziekten mazelen en kinkhoest zijn in alle hevigheid terug
  • Terwijl Roberto Martinez zijn positieve zelve is na late EK-zege, wordt Portugese bondscoach afgemaakt op sociale media
  • Zwemster Regan Smith verbreekt wereldrecord op 100 meter rugslag
  • Kylian Mbappé debuteert voor Real Madrid tegen Mallorca, data El Clasico’s tegen FC Barcelona ook bekend
  • Poncho of petje: houdt Pinkpop het dit jaar droog?
    De recepten worden allemaal uitgeprobeerd.
    Een vriend  en ik maken  ze klaar op allerhande feestjes .De gasten  kunnen er daarna  van genieten.
    Archief per week
  • 02/01-08/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • il-grappolo
  • Willekeurig SeniorenNet Blogs
    ga
    blog.seniorennet.be/ga
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    aarschot
    blog.seniorennet.be/aarscho
    Inhoud blog
  • Ziek
  • Carpaccio van kabeljauw met pesto, gegrilde scampi en pastasalade
  • LASAGNE VAN PORT SALUT MET DADELS, WALNOTEN EN OLIJVEN MET EEN RODE UIEN COMPOTE
  • Hert met paddestoelen en compote van peer en pompoen
  • ZALMMOOT MET HONING EN APPEL
  • Bisque van scampi's
  • Salade van gebakken coquilles met gefrituurde zoete aardappel met een truffelmayonaise
  • Hazenrugfilet met honing-cognacsaus op een bedje van gestoofde prei
  • Gepocheerde peren met sabayon van dessertwijn en karamel-ijs
    Mijn culinaire uitspattingen
    Het resultaat van vele uren uitproberen en kilos extra
    Niets is zo ontspannend, als samen boodschappen doen en daarna lekker koken !!!
    16-10-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GEHAKT OVENSCHOTEL MET AARDAPPEL EN KAAS

    Ingrediënten 2 pers.):

    1 ui
    1 bakje champignons
    1 eetlepel (olijf)olie
    250 gram rundergehakt
    1,5 kippenbouillontablet
    2 eetlepels tomatenpuree
    450 gram voorgekookte aardappelschijfjes
    50 gram geraspte belegen kaas
    25 gram boter
    Worchestershire-saus
    zout en peper
    water

    Bereiding:

    Pel en snipper de ui, snijd de champignons in VIER. Verhit de olie in een pan en bak de ui en champignons ongeveer 1 minuut. Voeg dan het gehakt toe en roerbak het rul. Roer de verkruimelde bouillontabletten, tomatenpuree en 100 ml water door het gehakt. Alles aan de kook brengen en het zachtjes laten pruttelen (ongeveer 5 min.). Breng het gehakt op smaak met een scheutje Worchestershire-saus, zout en peper. Verwarm de (hetelucht)oven voor op 200 graden. Doe het gehaktmengsel in een lage ovenschaal en bedek het met de schijfjes aardappel. Strooi de kaas erover en verdeel de boter er in kleine stukjes over. Bak de schotel in het midden van de oven in ongeveer 25 min. goudbruin en gaar.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)


    Foto

    Welkom op mijn blog!
    Indien het echt niet lukt kom ik het zelf helpen klaarmaken.
    En eigenlijk voor max. 12 personen want anders is het niet haalbaar in een gewone keuken
    Als ik mag meeeten tenminste!!!!.


    Archief per week
  • 02/01-08/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005



    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!