Inhoud blog
  • Ziek
  • Carpaccio van kabeljauw met pesto, gegrilde scampi en pastasalade
  • LASAGNE VAN PORT SALUT MET DADELS, WALNOTEN EN OLIJVEN MET EEN RODE UIEN COMPOTE
  • Hert met paddestoelen en compote van peer en pompoen
  • ZALMMOOT MET HONING EN APPEL
    Foto
    Ben 14 kilo vermagerd door al dat lekkere eten
    Zoeken in blog

    Nieuws HBVL
  • Dit restaurant in As kreeg eerste Limburgse Michelinster ooit: wie wordt dit jaar beloond?
  • Ford Genk als citroentaart en slapen in een kooi vol automaten: ‘opgesloten’ Vlaamse kunst in C-Mine
  • Tour de force in Hasselt: dit stuk werd al door 12 acteurs gespeeld, deze actrice doet het moederziel alleen
  • OVERZICHT. Acht keer theater en cultuurfestival in openlucht in Limburg
  • LIVE. Volg al het nieuws over de oorlog in Gaza hier
  • Dolblije Thiam is na Europese titel “overtuigd dat ze in Parijs nog beter zal zijn”, bronzen Vidts “voelt dat er nog meer in zit”
  • Acht jaar in het ongewisse over ziekte, nu in twee uur ontdekt: Belgische wetenschappers doen mee aan ‘diagnose-marathon’
  • Wat gebeurt er met al die ingezamelde miljoenen van Kom op tegen Kanker? “Zelfs onze achterban weet het niet altijd in detail”
  • Leandro Trossard blaakt van vertrouwen: “Geen enkele ploeg zal graag tegen België spelen”
  • Domenico Tedesco: “Het ziet er niet goed uit voor Thomas Meunier”
    De recepten worden allemaal uitgeprobeerd.
    Een vriend  en ik maken  ze klaar op allerhande feestjes .De gasten  kunnen er daarna  van genieten.
    Archief per week
  • 02/01-08/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • il-grappolo
  • Willekeurig SeniorenNet Blogs
    claartje
    blog.seniorennet.be/claartj
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    mooieteksten
    blog.seniorennet.be/mooiete
    Inhoud blog
  • Ziek
  • Carpaccio van kabeljauw met pesto, gegrilde scampi en pastasalade
  • LASAGNE VAN PORT SALUT MET DADELS, WALNOTEN EN OLIJVEN MET EEN RODE UIEN COMPOTE
  • Hert met paddestoelen en compote van peer en pompoen
  • ZALMMOOT MET HONING EN APPEL
  • Bisque van scampi's
  • Salade van gebakken coquilles met gefrituurde zoete aardappel met een truffelmayonaise
  • Hazenrugfilet met honing-cognacsaus op een bedje van gestoofde prei
  • Gepocheerde peren met sabayon van dessertwijn en karamel-ijs
    Mijn culinaire uitspattingen
    Het resultaat van vele uren uitproberen en kilos extra
    Niets is zo ontspannend, als samen boodschappen doen en daarna lekker koken !!!
    14-11-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amuse met kwarteleitje op tomatenjam

    Ingredienten: hapje voor 12 pers.

    - 1 casinobrood of toastbrood
    - 8 pomodoris (roma tomaten)
    - 2 teentjes knoflook
    - 1 tl suiker
    - olijfolie
    - nootmuskaat
    - 12 kwarteleitjes

    Bereiding:

    Stoof enkele pomodoris in olijfolie, snufje kristalsuiker, zout en de fijngehakte knoflook tot al het vocht verdampt is.
    Wrijf de jam door een zeef en houd warm.
    Steek 12 circels uit 12 witte boterhammen en steek er in het midden een rond gaatje uit.
    Bak de broodrondjes aan weerszijden lichtbruin in boter en olie en laat ze op keukenpapier uitlekken.
    Leg de rondjes in een pan en bak in elke holte een kwarteleitje.Schep wat warme tomatenjam op een wit bordje en leg het kwartelsoldaatje er voorzichtig bovenop.Bestrooi met wat nootmuskaat.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)


    Foto

    Welkom op mijn blog!
    Indien het echt niet lukt kom ik het zelf helpen klaarmaken.
    En eigenlijk voor max. 12 personen want anders is het niet haalbaar in een gewone keuken
    Als ik mag meeeten tenminste!!!!.


    Archief per week
  • 02/01-08/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005



    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!