Inhoud blog
  • Ziek
  • Carpaccio van kabeljauw met pesto, gegrilde scampi en pastasalade
  • LASAGNE VAN PORT SALUT MET DADELS, WALNOTEN EN OLIJVEN MET EEN RODE UIEN COMPOTE
  • Hert met paddestoelen en compote van peer en pompoen
  • ZALMMOOT MET HONING EN APPEL
    Foto
    Ben 14 kilo vermagerd door al dat lekkere eten
    Zoeken in blog

    Nieuws HBVL
  • Axel Daeseleire: “Die week op de materniteit van het ZOL in Genk was behoorlijk heftig”
  • Verrassende move in de trainerscarrousel: Carl Hoefkens op weg naar NAC Breda, Besnik Hasi weer in beeld bij KV Mechelen
  • “Ik kijk vooruit, jij achteruit.” Het eerste debat tussen De Croo en De Wever in vier jaar werd een clash tussen twee werelden
  • Geen heropbouw maar nieuwbouw voor kleuterschool Het Wezeltje in Veldwezelt
  • Zuhal Demir krijgt duivelsoren op verkiezingsborden in Dilsen-Stokkem
  • Minstens twee doden bij instorting van cocktailbar in toeristisch centrum van Mallorca
  • Sporting Hasselt heeft nieuwe coach te pakken: ex-prof komt over van Beerschot
  • Goedele Liekens gehackt via nagemaakte e-mail van Steven Creyelman: “Ze hebben bijna vier maand meegekeken”
  • VIDEO. Besiktas wint Turkse beker na doldwaze slotfase tegen het Trabzonspor van Thomas Meunier
  • Red Panthers verslaan ook India in Antwerpen in Hockey Pro League
    De recepten worden allemaal uitgeprobeerd.
    Een vriend  en ik maken  ze klaar op allerhande feestjes .De gasten  kunnen er daarna  van genieten.
    Archief per week
  • 02/01-08/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • il-grappolo
  • Willekeurig SeniorenNet Blogs
    gelukkig
    blog.seniorennet.be/gelukki
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    quadriga
    blog.seniorennet.be/quadrig
    Inhoud blog
  • Ziek
  • Carpaccio van kabeljauw met pesto, gegrilde scampi en pastasalade
  • LASAGNE VAN PORT SALUT MET DADELS, WALNOTEN EN OLIJVEN MET EEN RODE UIEN COMPOTE
  • Hert met paddestoelen en compote van peer en pompoen
  • ZALMMOOT MET HONING EN APPEL
  • Bisque van scampi's
  • Salade van gebakken coquilles met gefrituurde zoete aardappel met een truffelmayonaise
  • Hazenrugfilet met honing-cognacsaus op een bedje van gestoofde prei
  • Gepocheerde peren met sabayon van dessertwijn en karamel-ijs
    Mijn culinaire uitspattingen
    Het resultaat van vele uren uitproberen en kilos extra
    Niets is zo ontspannend, als samen boodschappen doen en daarna lekker koken !!!
    22-11-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rode poon op een bedje van cous-cous

    Ingrediënten:

    250 gr cous- cous
    1/4 wortel
    1/4 prei
    1 sjalot
    1/8 knolselder
    8 filets van rode poon
    2 dl visfumet
    1 dl witte wijn
    1sjalot
    2 dl room
    Groene kruiden (peterselie,kervel,dille

    Voorbereiding:

    De groentjes zeer fijn snijden en stoven.
    De filets van rode poon opkuisen en op een ingeboterde bakplaat leggen.

    Bereidingswijze:

    De cous-cous garen en vermengen met de groentjes,goed kruiden.
    De vis garen in de oven op 180° gedurende 7 à 8 minuten.(Hij mag zeker niet te droog worden)

    Saus:

    De witte wijn met de vis fumet en de tweede sjalot laten inkoken,room toevoegen en zeven,op smaak brengen en laten inkoken tot sausdikte.
    De groene kruiden zeer fijn hakken.

    Afwerking:

    Op het laatst de groene kruiden onder de saus doen.
    In het midden van het bord de cous-cous schikken, hierop de vis en rondom de saus.

    Tip van de chef

    Inox ringetjes helpen om alles mooi te schikken



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)


    Foto

    Welkom op mijn blog!
    Indien het echt niet lukt kom ik het zelf helpen klaarmaken.
    En eigenlijk voor max. 12 personen want anders is het niet haalbaar in een gewone keuken
    Als ik mag meeeten tenminste!!!!.


    Archief per week
  • 02/01-08/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005



    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!